Faal! Update van Facebook laat zien dat Greta Thunberg niet haar eigen berichten schrijft

Onze geliefde Greta Thunberg blijkt niet haar eigen berichten te schrijven. Voor critici geen grote schok, iedereen die een beetje kritisch kijkt naar haar ziet dat ze niks anders is dan een speelpop van een ijzersterk lobbyteam. Van het weekend had Facebook een update, en door de update was te zien wie de beheerders zijn van Facebook pagina’s en zo werd Greta Thunberg dus ‘exposed’!

De meeste berichten zijn naar alle waarschijnlijkheid geschreven door de vader van Greta Thunberg, Svante Thunberg, en een klimaatactivist uit India, Adarsh Prathap. Op zich geen grote schok dat ze andere mensen haar berichten laat schrijven. Veel politici doen dit al standaard, ook zij hebben zo hun eigen spindoctors en media-adviseurs.

Alleen het probleem met Greta ligt wat anders: ze heeft de halve wereld kunnen overtuigen dat haar klimaatactivisme en klimaatstaking een intrinsieke motivatie was. Nu blijkt al een tijdje dat ze eigenlijk aangestuurd wordt door een succesvol pr-team. Fake it, until you make it zeggen we dan maar.

Toen het bekend werd dat men kon zien wie haar berichten schreef probeerde Greta zelf te redden wat er te redden valt. Het imago en de mythevorming moet namelijk wel in stand worden gehouden. Hopelijk is ze nog geen afvallige voor de Groene Khmer

Some people have been asking who manages this page. First of all, since last spring I only use Facebook to repost what I…

Geplaatst door Greta Thunberg op Zaterdag 11 januari 2020

 

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

59 reacties

 1. Bullshit15

  Had je anders verwacht ze is amper uit de luiers ze weet niet eens wat klimaat betekent ze weet niet eens wat stikstof is kortom dat mens weet helemaal niks ze moet naar school leren in met vriendinnen spelen dan doet ze wat goeds

  1. Antihedo

   Wat heeft Greta met stikstof te maken. Dat is vooral hier in Nederland een probleem. Als ik haar hoor praten weet ze veel meer over het milieu dan die kneuzenkermis van bij hier. Ingefluisterd of niet. Ik heb vooral commentaar gehoord over haar leeftijd, Asperger en al dan niet ingefluisterd door anderen. Ik moet de eerste nog tegenkomen die echt inhoudelijk argumenten tegen haar standpunten aan heeft kunnen voeren.

   1. Hard

    “Als ik haar hoor praten…”

    En dat is nu net het probleem.

 2. marco kruidenberg

  Natuurlijk zit hier een campagne team op. Arme schaap wordt misbruikt om haar Asperger syndroom in de hand te houden. Kostbare therapie!

  1. Pjotter

   Wie is er hier gekker dan het misbruikte kind Greta Thunberg, bijna meer dan half Europa in de klimaat hysterie met ons eigen GL Jessica en volgelingen, inclusief alle politicie in de huidige coalitie die thans regeren en deze dwaasheid door een transite aan U op trachten te dringen.

 3. JFU

  Ze laat zich misbruiken door extreem linkse milieu fascisten.
  Ze harkt wel veel geld binnen met haar voorgekouwd gezwam…en dat is toch mooi meegenomen…

 4. Beukman

  Slimme meid om haar marketing uit te besteden. Ze heeft zelf echt wel wat beters te doen.

  1. nu ik

   Naar school gaan bijvoorbeeld en leren hoe de wet op behoud van energie werkt zodat ze niet meer van die onsamen hangende tektsten publiceert.

   1. Beukman

    Je bedoelt: ze moet haar bek houden want ik ben het niet met haar eens. Waarom zeg je dat niet gewoon, @nu ik?

    1. nu ik

     nee bekmannetje , ik zeg dat zij en jij zich moet laten onderrichten zodat het papagaaien van onzin stopt.

     Pak een natuurkunde boek en bestudeer de paragraaf “wet op behoud van energie ” en stop met je linkse politieke gewauwel. Of ik het eens ben is van generlei waarde maar dat jij en dat kind predikt tegen alle wetten van de natuurkunde in zegt veel over je kennis van zaken. De feiten zijn niet uitlegbaar voor jouw subjectieve onderbuik.

     1. Beukman

      Ze zegt anders heel veel zinnige dingen, @nu ik, en inspireert vele mensen. Hoeveel zinnige dingen zeg jij eigenlijk als ex-CPN-er? Hoeveel mensen inspireer jij?

     2. nu ik

      ongehinderd door kennis inspireert ze veel mensen , ga je de natuurkunde wetten nu respecteren of blijf je bij je onzinnige standpunten mafklapper ?

    2. CLoVis

     Dat uitbesteden, is dat zoiets als jij doet?
     Als je het niet meer weet en/of bevestiging nodig hebt een andere nick gebruiken?

     Vast wel;
     ik ken je nog van een andere site en als ‘watcher’ refereerde je aan mij als “de grootse afzeikerd”.

     Wees maar voorzichtig, misschien ga ik mijn reputatie opnieuw waarmaken.

     1. Beukman

      Graag man en paard, @Clovis. Ik gebruik geen andere nicks, en kom niet op andere sites zoals DDS.

    3. Bullshit15

     Ja beukman wat die linkse ratten willen horen dat horen ze maar de waarheid willen jullie niet zien kijk maar even naar jensen.nl of ga even naar upidate dan hoor je hoe het echt zit dan gaan bij jij misschien ook je ogen open of ben jij ook zo gehersenspoeld dat je het niet wil zien .Zo ja ga dan lekker naar Elsevier of wat anders maar val ons niet verder lastig met dat Gods eeuwige linkse onzin .duidelijk?
     Stem fvd of PVV in uit de eu

     1. Beukman

      Ik weet het onderhand wel, @Bullshit, dus bespaar me je propaganda. Wat wil je precies on topic met ons communiceren hier?

     2. nu ik

      quote Beukman 3 uur ago
      Ik weet het onderhand wel, @Bullshit, dus bespaar me je propaganda. Wat wil je precies on topic met ons communiceren hier? end

      Ik zou graag starten bij de wet op behoud van energie ! past dat of komt het niet gelegen in je linkse leugen wereld mafklapper?

     3. Beukman

      Ga gerust je gang, @nu ik. Op mij hoef je niet te wachten.

  2. Fonz

   Smeerlap beukman doet er nog een scheppie bovenop natuurlijk, en dit doet hij voornamelijk om te zuigen en te irriteren, misselijk makkend mannetje beukhol is natuurlijk ook van het ras die graag een minderheidsstandpuntinnemende randdebiel

   1. Beukman

    Het komt mij voor dat jij, Bullshit en Clovis degenen zijn die hier lopen te zuigen, @Fonz. Heb je inhoudelijk nog iets te melden?

    1. Fonz

     nee hoor beukhol, je zuigt en dat weet jezelf ook wel natuurlijk, je plempt wat neer wat volledig tegenstrijdig is en praat dan over inhoudelijkheid…

     1. Beukman

      Wat is dan tegenstrijdig waarmee, @Fonz?
      Hou het trouwens effe beschaafd. Dat gescheld ondermijnt je zeggingskracht.

 5. Roughwood

  Goh wat verrassend. Zo kan kindermisbruik er dus ook uitzien. Dat kan schijnbaar en mag allemaal in het multiculti migratie- en deugparadijs zonder problemen dat Zweden heet.

 6. plakband

  Greta Thunberg is vooral het grof geld verdienende bedrijf van haar ouders.
  Heeft niets met milieu, duurzaamheid of opofferind te maken.
  Geld verdienen onder linkse vlag, daar gaat het om.

 7. Blitzkrieg

  De meest vervuilende manier om energie om te zetten (opwekken) is biomassa. Alleen dit gegeven al zou een eye-opener moeten zijn.

  1. Kretoloog

   Klets niet zo dom. Biomassa is circulaire vorm van energiewinning. En daarom altijd te verkiezen boven gas, bruin- en steenkool, mits gezorgd wordt voor afvang van stof en roet. Kernenergie zou nog beter zijn, maar daarover heerst nog steeds een taboe bij links.

   1. Vee

    Is niet dom. Nog even buiten de verwerking en vervoer en natuurlijk de hogere fijnstofuitstoot en lagere calorische waarde wordt een boom die er 20 jaar over doet om beetje omvang te krijgen in een biomassacentrale in pakweg 2 minuten verstookt. Als er meer van die centrales komen (wereldwijd) dan gaat het hard met de bossen. Op een gegeven moment zullen de amerikanen en Canadezen stippen met kappen (plaatselijke milieubewegingen) en zitten wij met nutteloze biocentrales danwel we betalen goudgeld voor die laatste paar leveranties. (regeren is vooruitzien)

    1. Kretoloog

     Hoe lang denk je dat steenkool nodig heeft om te worden wat het is. Gas idem dito? Met planmatig bosbeheer is biomassa een circulaire energiebron. In combinatie met aardwarmte, kern-, water-, wind- en zonne-energie meer dan voldoende voor de totale energiebehoefte wereldwijd voor de komende 100 jaar.

     1. Vee

      Is maar waar je voorkeur naar uit gaat. Over 100 jaar geen steenkool meer of ovee 100 jaar geen bossen meer.

   2. jodocusnl

    Fijn dat u uw reaktie zo goed onderbouwd.
    Ik heb echter nog een paar aanvullinkjes.
    Eerst een citaat van de website van milieu centraal:

    “Maar bio-energie is niet klimaatneutraal. Het kan soms zelfs meer bijdragen aan klimaatverandering dan fossiele brandstoffen.

    De productie van biodiesel uit koolzaad en bio-ethanol uit mais bijvoorbeeld is soms zo energie-intensief, dat het niet altijd een CO2 voordeel oplevert ten opzichte van fossiele diesel. Bovendien is het landgebruik belangrijk: als energiegewassen bos verdringen, dan komt er een grote hoeveelheid in de bodem opgeslagen koolstof vrij. Ook kunnen de energiegewassen concurreren met voedselproductie. Methoden om biodiesel en bio-ethanol te produceren uit houtige biomassa en landbouwafval zijn in ontwikkeling en leveren waarschijnlijk een hogere broeikasgasreductie en een hogere energie-opbrengst per hectare landbouwgrond.”

    En met hout als biomassa word de boom eerst omgezaagd met brandstofslurpende kettingzagen, daarna opgeladen en vervoerd met grote dieseltrucks. Al komt het van ver moet het nog verscheept worden ook, Dan moet het nog verwerkt worden en tenslotte verbrand.

    Met bijkomstig nadeel:
    De CO2 word uit de lucht gehaald in het land van herkomst en komt weer vrij bij verbranding in Nederland. Er blijft eenzelfde vraag naar energie, dus er komt net zo veel CO2 vrij als bij de huidige brandstof, alleen is er veel meer nodig.

 8. Vit

  Sommige mensen met het syndroom van Down kunnen heel goed schrijven en rekenen, de inhoud daar gaat het om en dat moet gedicteerd worden.

 9. Ritter

  Greta Thunberg is een spreekpop………die word (mis) gebruikt door allerlei organisaties.

 10. nu ik

  HOW DARE SHE !

 11. Johnsen

  Heb veel bewondering voor dit meisje.
  Ze doet tenminste iets in tegenstelling tot de meeste hier, die alleen maar lopen te zeuren.

  1. Vit

   Ook zwak begaafd?

  2. Cootje

   Als je op die leeftijd loopt te zeuren ben je gezonder dat dit gedrocht

  3. Bockbeer

   Wesley Johnsen?

  4. Bullshit15

   Donder jij toch ook keer op zwakbegaafde er is helemaal niks mis met de natuur ga een keer op onderzoek uit in kom dan maar weer terug doei

  5. Hard

   Wesley Johnsen?

 12. Cootje

  Die vader is hard bezig voor zijn dochter maar waarvoor ? Hij raakt haar aan de straatstenen niet kwijt niet met het licht aan maar ook niet met het licht uit

 13. Kretoloog

  Geen weldenkend mens heeft toch ooit geloofd dat dit meisje haar acties en uitspraken allemaal zelf heeft bedacht?

 14. Cootje

  Frans Timmermans had haar vader kunnen zijn de gelijkenis is typerend

  1. Politiek Profeet

   Het is volgend d66 en groen slinks de schuld van de pvv en het forum dat het gedrochtje niet kan schrijven….

 15. Bockbeer

  Ik denk dat ik asperges ga eten vanavond.

 16. Rosasolis

  Als zij niet zelf haar berichten schrijft…wie doet het dan voor haar? Waar is het bewijs dat helemaal niets van Greta is afkomstig? … Wie schrijft al die Tweets voor Trump?
  Ik ken iemand die door een “handicap” analfabeet is. Vroeger was het niet overal toegestaan om links-handig te zijn! Dus deze vriend had het als kind opgegeven omdat hij niet met z’n rechter hand kon schrijven. Hij moet altijd iemand vinden, ( zijn vrouw) om voor al zijn correspondentie te zorgen.

  1. Bullshit15

   Trump hoeft niet te schrijven hij doet het uit zijn hoofd dat is heel anders wat

 17. Paul

  We zien dus alleen maar het topje van de Thunberg

  1. jodocusnl

   Leuk bedacht, maar liever de volgende keer niet meer de woorden ‘topje’ en ‘Thunberg’ in één zin alstublieft…. Sommigen van ons denken in beelden 🙁

 18. Cycle25

  Groene profeet die als enige op de wereld CO2 kan “zien”, nu nog het klimaat de schuld geven over haar Asperger.

  En Asperger past perfect bij het gedrag van groene gekkies :

  Contact met anderen
  De sociale interactie en contacten verlopen moeizaam. Zij vinden het moeilijk zich in te leven in anderen. Oogcontact kan vermeden worden. Sociale regels en gebruiken worden vaak niet begrepen of gevolgd. Soms sluiten zij zich af voor de buitenwereld.
  Taal en non-verbale communicatie
  Mensen met Asperger blijken vaak grote moeite te hebben om spreekwoorden en gezegden (worden letterlijk genomen of verkeerd begrepen) als ook gelaatsuitdrukkingen goed te interpreteren en daar dan passend op te reageren.
  Hobby’s, interesses en activiteiten
  De interesse van mensen met Asperger is opvallend beperkt. Vaak beperkt zich dat tot maar een of twee onderwerpen. Soms kunnen zij voortdurend hetzelfde blijven doen; alleen maar kunnen praten over één specifiek onderwerp of luisteren naar hetzelfde liedje, dezelfde cd.
  Gevoeligheid voor geluiden, geuren en aanrakingen
  Mensen met Asperger kunnen het niet fijn vinden om aangeraakt te worden. Geuren en geluiden prikkelen ze in negatieve zin.
  Motorische onhandigheid
  Mensen met Asperger syndroom kunnen ‘onhandiger’ zijn. Het lopen gaat wat houterig, ze laten vaak dingen vallen of pakken het niet goed vast. Dit gaat verder dan de gebruikelijke ongelukjes die iedereen wel eens overkomt.

 19. M.Sluizer

  Dat komt er van met al dat spijbelen, nu moet ze dat aan andere over laten.

 20. ShaoKahn

  Goh, wat een verrassing…..

 21. Jack Flash

  Ja hallo,konden we zelf ook wel bedenken.

 22. ReneR

  She is just a Puppet on a String. I just feel sorry for her……

 23. Kleurloze Politiek

  Wat jullie zielig zeg…
  Wat is er in hemelsnaam zo erg aan als haar vader haar steun en soms dingen beheert.
  De gemiddelde vuilnisman heeft tegenwoordig een secretaresse die voor hem de boekhouding doet..

  Dat Julie hier zo diep konden zakken is nog het aller ergst
  Een meisje van amper 14 of 15 jaar oud zo onder de loep te nemen..

  Alsof Baudet zonder zijn begeleiders van de media staf instaat zou zijn om zelf één zinnigs woord uit te spreken voor de camera en de nieuwsbladen..

  Dit is gewoon het definitie voor hopeloosheid en triestheid

  1. Bullshit15

   Gebruik je verstand joh wat wil je nou met een meisje van 16 het gaat toch duidelijk om geld als je dat niet snapt dan vraag ik mij af wie is hier nu zwakbegaafd
   Dat hele miljo zooi is toch uit de duim gezogen Australië erkent het zelf nu zijn er inmiddels 180 arrestaties verricht wegens brandstichting zal mij niks verbazen dat die extreem linkse miljo activisten er achter zitten om de boel op te naaien net als die smerige linkse dierenactivisten
   Die linkse ratten zijn in mijn ogen gevaarlijk in onbetrouwbare klootzakken
   Stem fvd of PVV in uit de eu

  2. DennisEijs

   Als ze niet capabel is dan moet ze die positie niet innemen. Het is dus een stroman voor ‘de zaak’.

  3. nu ik

   quote De gemiddelde vuilnisman heeft tegenwoordig een secretaresse die voor hem de boekhouding doet.. end

   Hoe kom je erbij idioot ? geschat vermogen van het milieu meisje 75.000.000 euris

   Welke vuilnisman heeft dit inkomen uit milieu leugens fantast ?

 24. DennisEijs

  De Milli Vanilli van het groene milieu circuit.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.