Triest! Pro-Iraanse dictatuur demonstratie in Den Haag: 'Weg met Amerika'!

Triest! Pro-Iraanse dictatuur demonstratie in Den Haag: 'Weg met Amerika'!

De lange arm van de Ayatollah lijkt ook neergestreken in Nederland. Gisteren vond er een pro-Iran demonstratie plaats in Den Haag. Bij het Vredespaleis was te zien hoe mensen een enge islam dictatuur in Iran durven te beschermen en verdedigen. Ook de welbekende anti-Amerika leuzen waren uiteraard te horen.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Op de één of andere manier worden de meeste demonstraties altijd gekaapt door extremistische randdebielen, of je nu naar een anti-racisme demonstratie of naar een Women March gaat: er lopen altijd mensen met terreur vlaggen te zwaaien. Dit is toch altijd wel de eeuwige paradox van veel demonstraties in Nederland.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Uiteraard pikte buitenlandse journalisten en media dit nieuwsfeit maar al te graag op. Die zullen het ook wel amusant vinden dat er mensen in Nederland opkomen voor het Ayatollah-regime in Iran.

Terwijl in Iran de onrust toeneemt en steeds meer protesten te zien zijn, zijn er in Nederland mensen die het durven op te nemen voor de terreurleiders in Iran. Het is gewoon ondenkbaar dat dit gebeurt.

Ook zagen we bij de demonstratie de verering van de terrorist Soleimani, want hij volgens sommige wappies een geniaal generaal. Dat hij ondertussen Israël wou 'schoonvegen' werd dan voor het gemak weggelaten.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Den Haag Iran Ayatollah

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties