Iran = MOORDENAARS, blijken Oekraïens vliegtuig zélf met raketten uit de lucht te hebben geschoten

Wederom is gebleken hoe ontzettend verdorven Iran is. Het passagiersvliegtuig dat gisteren vlak na het opstijgen neerstortte in een veld vlak buiten Teheran, blijkt door de Iraanse overheid zélf uit de lucht geschoten te zijn. Dat concludeert de Amerikaanse overheid na intensief onderzoek.

Alhoewel knettergekke SP-parlementariërs nog altijd blijven volhouden dat Qassem Soleimani ‘gewoon’ de Iraanse tegenhanger was van onze Commandant der Strijdkrachten en hij dus niet omgelegd had mogen worden, geven de feiten de Amerikanen steeds meer gelijk: Iran gedraagt zich als een dolle hond en moet flinke tikken krijgen om het rechte pad weer opgeramd te worden. Want niet alleen was Soleimani een terroristenleider die het hele Midden-Oosten over vloog om terreurgroeperingen te steunen en aan te moedigen, ook blijkt de rest van de Iraanse overheid bezig met het vermoorden van onschuldige burgers van over de hele wereld.

Dat laatste blijkt wel weer, nu duidelijk is geworden dat de gisteren gecrashte Boeing 737 niet door een ongeluk niet is aangekomen op de eindbestemming. Nee, het waren die zieke Iraanse geesten die het voertuig gewoon zonder pardon uit de lucht schoten:

“Het passagiersvliegtuig van Ukraine International Airlines dat gisteren even na de start in Teheran neerstortte, waarbij alle 176 inzittenden om het leven kwamen, is volgens de Amerikanen door een Iraanse raket geraakt.

Dit melden Amerikaanse tv-zender CBS en persbureau Reuters op gezag van niet met naam genoemde overheidsbronnen binnen de Amerikaanse regering.”

Het lijkt me dus tijd voor een nieuwe vergeldingsactie. Natuurlijk is de Amerikaanse overheid een minder zieke organisatie dan de Iraanse regering, dus een Iraans passagiersvliegtuig uit de lucht knallen is niet één van de opties. Wel wordt het misschien eens tijd wat doelen in Teheran te bombarderen. Een vliegtuig vol onschuldige burgers uitmoorden is niet iets wat het Westen zou moeten tolereren, als je het mij vraagt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. Mar

  Uit het artikel waar naar verwezen wordt:

  De Amerikanen hebben nog geen bewijs geleverd voor hun verdenkingen.

  1. Nestor Makhno

   Dat is juist. Maar stemmingmakerij heeft geen bewijzen nodig. De simpele vaak herhaalde leugen is makkelijker te begrijpen dan de gecompliceerde waarheid. Dat wist Josef Goebbels al.

 2. Politiek Profeet

  Volgens groen links en d,66 is dat niet waar….de enigste munitie die iran heeft zijn halal rundvleeskroketten en geen raketten…
  Dat het vliegtuig neergestort is moet volgens links nederland te maken hebben met de zelfmoord van de 2 piloten…eentje had vroeger geen roze K3 fietsje gehad en de ander geen gekleurd regenboog springtouw…

 3. RvdBe

  Oekraïne en vliegtuigen, geen goede combi.

  1. DidiMadloba

   Ik ben een keer met Міжнародні Авіалінії України van Kyiv naar Berlijn gevlogen. Ging prima behalve dat ik na aankomst anderhalf uur op mijn koffer moest wachten.

   Міжнародні Авіалінії України = Ukraïne international airways. Je herkent het Oekraïens aan de letter ‘i’ die het Russisch niet kent.

 4. Ben Venuti

  De Amerikanen hebben zelf ook wel eens in 1988 een Iraans verkeersvliegtuig uit de lucht geschoten boven de Straat van Hormoez door raketten van de kruiser USS Vincennes. Dus die gaan hier geen werk van maken denk ik zo maar.

 5. Cycle25

  Democraten zijn al bezig om Trump de schuld te geven, Iran zal toegeven dat het een fout was door de oorlogsretoriek van Trump. Pelosi kan samen met Hezbollah thee drinken om de uitschakeling van Trump te bespreken.

  Misschien stuurt Nederland Rutte mee, samen met Hennis en Zijlstra om in de dotcha van Rohani een anti Trump verhaal er van te maken.

 6. fusilier

  Weer dat zelfde getouwtrek,als met de M.H 17.

 7. Kristalix

  Is het echt allemaal verbazingwekkend? Het blijven terroristen. Wat het motief hierachter is zal nog wel even bedekt blijven. Maar ook dat komt vanzelf naar buiten.

  MH17 is overigens niet te vergelijken.

  De BUK heeft een waarschuwingssysteem wat helder aangeeft dat het een burgertoestel is. Als je dan de trekker overhaalt?

  Hier is nog niet duidelijk welk type raket is gebruikt.
  Het was geen geitestront was vers van hun pikkies kwam. Zoveel is wel duidelijk.

  1. Mart

   In de teid van de Shah,waren het bèst leuke mensen,vooral de wijfies…ze dronken hun biertje,keken naar de vrouwtjes in leuke badpakjes,en lieten de geiten met rust(neem ik aan)

 8. Ritter

  Justin Trudeau van Canada bevestigd zojuist dat het vliegtuig is neergeschoten door een raket.

  “Canadian Prime Minister Justin Trudeau says a passenger plane that came down in Tehran was shot down by an Iranian surface-to-air missile.”

 9. Op Koers

  De Ayatollah’s weten van de hoed en de rand, net al Putin die volledig op de hoogte is over MH17.
  Er is nog nooit iemand gestikt in zijn leugen. Niet meer over Iran naar Bali. De waarheid in beide zaken zal naar alle waarschijnlijkheid nooit boven tafel komen. Zo zie ik dat.

  1. nu ik

   QUOTE Op Koers 2 uur ago Beantwoorden
   Er is nog nooit iemand gestikt in zijn leugen. END

   Dit klopt naadloos. Je bent er nog steeds

 10. Dropje

  Nou Donald, bedankt maar weer
  Iets met oorzaak en gevolg

  1. nu ik

   hahahaha , misschien moet je obama zijn duistere financiringspraktijken stoppen

 11. Beukman

  Ah. Een MH17tje.
  En nu maar hopen dat de Iraniërs sportiever zijn dan de Russen, en hun vergissing gewoon toegeven.

  1. nu ik

   per vergissing een verkeersvliegtuig neerhalen , links vindt het al normaal want ze hebben geen moraal

   1. Beukman

    Wie precies vindt het normaal, @nu ik?

    1. nu ik

     L. M . A . A

 12. DidiMadloba

  Als Trump geen rotzooi had getrapt was dit niet gebeurd.

  1. Agios

   Ja, en dat mensen zoals jij bijn geboren ligt aan een verstandsverbijstering van de vaders. En dat sinterklaas op 5 december cadeautjes uitdeelt, komt omdat hij dat niet op 6 december doet.

   1. Nestor Makhno

    Juist geconcludeerd !

  2. Scheve Tinus

   Het is de schuld van Allah! Als die hemel en aarde niet geschapen had dan was dit nooit gebeurd!

   Donder toch eens op hier.

   1. Fonz

    allah heeft niets geschapen, allah kan niets scheppen, allah is een demon, satanisch…

  3. Rosasolis

   @ Didi M. Zo denk ik ook.

 13. Rosasolis

  Hopelijk zal binnenkort de impeachment besluit van het Congres nu in de Senaat beginnen. Zij moeten beslissen of hij eindelijk wordt afgezet. Ook steeds meer republicanen zijn overtuigd dat Amerika genoeg problemen hebben gekregen wegens het eenzame beleid van Trump…Dit onstabile man kan met niemand samenwerken.
  De democraten, die een meerderheid’s regering in het Congress hebben, verklaarden recentelijk, via parlement voorzitter Nancy Pelosi, dat “Trump een grote gevaar
  voor de hele wereld is”! Dit blijkt nu inderdaad helemaal de waarheid te zijn. De vreselijk ongeluk met de Oekrainse Vliegtuig had waarschijnlijk nooit gebeurt als Trump niet eerst voor een erstige conflict met Iran had veroorzaakt. Terwijl de afzetting proces doorgaat, heeft de regering unaniem besloten dat Trump niet meer op z’n eentje mag beslissen over aanvallen op personen of landen.

  1. Politiek Profeet

   Knettergek zo,n verwarde geimporteerde theemuts, tijd voor teruggave.
   Verder het troll-allert eraan plakken….

   1. Rosasolis

    @Politiek P. Is jouw busje nog steeds niet gearriveerd?

 14. Nestor Makhno

  Deze Engelhart is geen journalist. Het is een transatlantische stemmingmaker. Met andere woorden: een leugenaar.
  Weet iemand eigenlijk hier wat er op 3 juli 1988 boven de Perzische Golf gebeurde? Op 3 juli 1988 schoten de Amerikanen een lijntoestel Airbus 300 af boven de Perzische Golf waarbij 290 passagiers en 18 bemanningslieden omkwamen. De kapitein van de USS Vincennes, Rogers geheten, voerde aan dat hij meende door een Tomcat F 14 te zijn aangevallen alhoewel zijn collega’s op andere in de nabijheid varende US schepen vertelden dat dit baarlijke nonsens waren. DE US hebben NIMMER schuld aanvaard en deze oorlogsmisdadiger Rogers kreeg zelfs de verdienstorde Legion of Merit in 1990 uitgereikt voor “betoonde moed op het slagveld” alhoewel zijn “,moed ” er uitsluitend uit bestond een verkeersvliegtuig neer te schieten. Gaat deze Engelhart nu een beetje dimmen of gaat hij door met raaskallen? ” In 1990, Rogers was awarded the Legion of Merit “for exceptionally meritorious conduct in the performance of outstanding service as commanding officer […] from April 1987 to May 1989.” The award was given for his service as the commanding officer of Vincennes from April 1987 to May 1989. The citation made no mention of the downing of Iran Air 655 ” https://en.wikipedia.org/wiki/Iran_Air_Flight_655 uit de US komen niet alleen moordenaars maar ook leugenaars

 15. Kristalix

  Tja, het niet doorpakken krijgt een flinke rekening.

  Iran is een terroristen staat

  Escalatie is hard nodig. Opruimen. Want deze boys stoppen niet.

 16. Nestor Makhno

  Geinig dat verhaal van meneer Engelbart. Ik kan me zo niet aan de indruk onttrekken dat de “huisregels “uitsluitend betrekking hebben op diegenen die reageren. De redactie aan die “huisregels volledig maling heeft.
  “1. Scheldpartijen, grof taalgebruik en geweldsdreigementen zijn niet toegestaan”
  En wat is te lezen? scheldpartij: “knettergekke SP-parlementariërs” “zieke Iraanse geesten”
  goedkeuren van geweld: ” …..nog altijd blijven volhouden dat Qassem Soleimani ‘gewoon’ de Iraanse tegenhanger was van onze Commandant der Strijdkrachten en hij dus niet omgelegd had mogen worden, geven de feiten de Amerikanen steeds meer gelijk” oproepen tot geweld: “Iran gedraagt zich als een dolle hond en moet flinke tikken krijgen om het rechte pad weer opgeramd te worden.” “Het lijkt me dus tijd voor een nieuwe vergeldingsactie.” “Wel wordt het misschien eens tijd wat doelen in Teheran te bombarderen”
  Nu, op dat uit de lucht “knallen” hebben de Amerikanen op 3 juli 1988 al een voorschotje genomen door de vlucht IR 655 uit de lucht te schieten waarvoor de commandant Rogers van de USS Vincennes zelfs een erelintje kreeg. Massamoordenaars en terroristen worden in de US altijd onderscheiden.
  Er is overigens meneer Engelbart nog helemaal geen sprake van “intensief Amerikaans onderzoek”. Dat kan ook niet nu immers de inhoud van de zwarte dozen nog helemaal niet bekend is en er al evenmin radarbeelden zijn. Meneer Engelbart loopt graag voor de muziek uit maar hij is nu toch wel enige stadswijken te ver vooruit gelopen en bovendien in de verkeerde richting, als u het mij vraagt. Meneer Engelbart vraag ik helemaal niets want de mening van een snotneus van 32 die kennelijk geen weet van de geschiedenis heeft, kan niet au serieux genomen worden. Ga eerst eens wat over de geschiedenis lezen meneer Engelbart. Begin eens met de operatie Ajax van 1953 toen Britten en de Amerikanen o.l.v. Kermit Rooseveld de legitiem verkozen regering van Mohamed Mossadeq omver wierpen. Dat alleen al geeft wat achtergrond en helpt wellicht uw volgende haatstukje over Iran wat meer te nuanceren. En m.b.t. de US. Sinds haar oprichting in 1789 heeft dat land in totaal 16 jaar vrede gekend. De rest van de geschiedenis van dat land is er altijd oorlog geweest tegen alles en iedereen. ALTIJD. Iran heeft voor het laatst een oorlog aangevangen in 1804 tegen Rusland

  1. Hard

   Nestor Wesley Makhno?

   Nestor Ernst Makhno?

   Nestor Noppen Makhno?

   1. Nestor Makhno

    Nog meer te melden? Of was het dat dan? Zit je bolletje nu vol met onzin en leugens en kan er niets meer bij resp. er uit?

 17. Bes Tolen

  Wat de ramp met de MH17 in Oekraïne betreft. Het verhaal, dat wordt opgehangen is vreemd. Wat zou een buk-raketteninstallatie zo alleen daar moeten? Zo’n geval zou toch op de terugweg, ook alleen, kunnen worden ingerekend want er was blijkbaar geen ondersteuning? Er valt van dat verhaal niets te begrijpen. Er valt helemaal niets van het voorval te begrijpen. Dat is het vreemde.

 18. Caesar Lion Cachet

  LS..

  Weer een doorgedraaide kleuter aan het woord. Hoe ellendig en fout het ook is, ze geven het tenminste toe. Heel wat anders dan jouw verdorven soort dat elke dag vrouwen en kinderen afknalt van Palestijnse afkomst.

  1. Nestor Makhno

   jUISTE CONSTATERING. kOMPLIMENT

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.