Kijk dan! Brits feestje in Brussel na steun Europees Parlement voor Brexit-akkoord!

Vrijdag gaat het dan eindelijk gebeuren, de Britten vertrekken – met een gigantische vertraging – eindelijk uit de EU. En vooral belangrijk: we krijgen nu eindelijk te zien, wat dit gaat betekenen! Vergaat de wereld? Dondert de EU in elkaar? Of gaat het leven gewoon verder zoals altijd? Eén ding is wel zeker: de afscheidsspeech van Nigel Farage was weer vermakelijk! 

UKIP, de Brexit-party, na jaren van gezeur en gesleur stond vandaag een triomfantelijke Farage te speechen. Voor de laatste keer in Europees Parlement. De Britten krijgen nu ook toestemming van de EU om te vertrekken. Vrijwel iedereen stemde voor, reden voor een feestje bij de Britten. Die massaal opstonden om de EU eindelijk te verlaten!

Tegenstanders van de Brexit gingen massaal zingen, om zo toch nog een productieve werkdag te hebben. Want de saamhorigheid binnen de EU is groot, althans dat denken ze…

De speech van Farage was natuurlijk weer genieten!

‘Geen betutteling meer!
Geen pesterijen meer!
En bovenal: geen Guy Verhofstadt!’

Met het definitief vertrekken van de Britten komt er voor ons in Nederland een zeer interessante vraag naar boven drijven. Want wat gaat Thierry Baudet doen? In een Duits interview zei Baudet dat hij zichzelf als de verbindende factor ziet voor het euroscepticisme in Europa. Gaat Baudet zijn zetel aannemen in het Europees Parlement?

Het salaris liegt er niet om! En dit is een perfecte kans om zichzelf internationaal wat meer te promoten en actief lijsttrekker te blijven! Een win-winsituatie voor Baudet dus.

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. nu ik

  Hele verstandige keuze om je autonomie vast te houden en tijdig dit regenten bolwerk te verlaten

  NEXIT AUB NU

  stem sociaal , stem PVV

 2. Cootje

  Binnen vijf jaar lachen ze zich te barsten die Engelse , je zal maar Nederlander wezen en je pensioenpot van 1500 miljard € staat in Brussel , je zal maar Nederlander wezen en de zuiderlijke broeders moeten en gaan een beroep doen op de garantstellingen die zijn afgeven, ze zal maar Nederlander wezen en Brussel maakt de immigratie plannen, de klimaatplannen , terwijl de noordelijke bevolking tot zijn 67ste moet werken hebben de middellandse zee renteniers de zon en hun pensioenleeftijd van 62 mee . Het polderde Nederland ondergaat het gedwee . Ik noemt het hard genaaid

 3. Cootje

  Kijk die Engelse gaan het makkelijk redden , en wij krijgen hulp uit China om het Brusselse bouwwerk te slopen , het coronavirus gaat daar bij helpen, dat gaat namelijk lang genoeg duren om een echte recessie te bewerkstelligen die gaat zo hevig worden dat de Europeanen totaal uit elkaar worden gespeeld de echte wereld leider Trump gooit er nog een schepje boven op , en dan gaan we eens kijken hoe eensgezind die 27 landen zijn , de financiële wereld speelt niet voor filantroop en straf de landen met een hoge werkloosheid en een hoge begroting te kort kei hard af , en wie gaat dan de gelederen bij elkaar houden , wordt een mooi jaar 1920

 4. bifbof

  Brutaal een mening te hebben zonder EU Kok af te wachten

  1. EU kok

   U heeft hier zeker een valide punt.

 5. Agios

  Zijn er nog mensen die het versje kennen van die tien nikkertjes (excuus natuurlijk..). Het begon met 1. En toen werden het er steeds minder. De gemanipuleerde groepering breekt af. En zo is het goed! Leve de afzonderlijke staten!

 6. Johnsen

  Oh oh UK wat hebben jullie toch een pech. Nu al miljarden verlies!

  1. Zozo

   Onderbouwing? Nee, dan moet je je mond houden! Imbeciel.

  2. Hard

   Wesley Johnsen is aan het verliezen?

  3. Original NL

   Looooooser!!

 7. Blitzkrieg

  Ze weten het nu misschien nog niet maar wij gaan ook weg.

  Nigel Farage silenced for breaking the rules during his final speech in the EU Parliament
  h*”ps://youtu.be/Lfyal78d9EQ

 8. JFU

  De Britten zijn eindelijk verlost van het ‘juk’ van Europa met zijn dictoriale regiem in Brussel. Vrij om te handelen met een ieder die dat wil , op hun condities. Geen wurgende financiele afdracht meer elk jaar. Vrij om de grenzen te sluiten voor gelukzoekers, en de eigen bevolking en cultuur te beschermen. Binnen een paar jaar is de economie in de UK er weer boven op, terwijl wij steeds meer de slaven worden van Brussel, en onze cultuur total zal verdwijnen. Maar wie weet volgen er nog meer landen, en kunnen we terug naar de E.E.G. Dat werkte prima voor iedereen. Terug naar onze vrijheid.

 9. RvdBe

  Het communisme na de val van de muur, weer een gevoelige nederlaag geleden.
  GB zal het veel beter gaan doen ondanks het negatieve beeld door de eussr gecreëerd.
  NEXIT!!!!

 10. fusilier

  En weer is het voormalig nazi Duitsland niet gelukt, om de Britten op de knieën te krijgen.

  1. Original NL

   Scheisse..Wir haben es nicht Geschaft!
   Adolfina Merkel bites the dust…heerlijk.nu de
   resterende landen nog.
   Die verhofstad kan ik niet meer luchten of zien!

 11. claus

  De EU leiders beginnen nu handenwringend te hopen dat de Brexit faliekant mis gaat in de UK, maar dat is verloren hoop, de Britten gaan het super goed doen ZONDER het EU lidmaatschap!

 12. Rammstein

  Ik ben jaloers op de Britten. Het Europese volk met ballen van keihardium.

  1. Blitzkrieg

   Rammstein : Ik ben goed optimistisch, wij gaan ook weg… je voelt het aan alles. De mensen pikken het niet meer, keer op keer krijgt de bevolking een dikke middelvinger.

   Barry Madlener (PVV) De cijfers over de stikstofuitstoot waar het kabinet mee werkt kloppen niet!
   h**ps://www.youtube.com/watch?v=u6wXkJmcYX4

   Het hele land wordt op slot gegooid op basis van verkeerde cijfers en de kamer wil er niet eens over praten. Het land wordt bewust kapot gemaakt… het geluk van tegenwoordig is dat het zo breed en openlijk is dat het niet meer ontkent kan worden.

   Gelijk nog een keer de speech van Farage bekeken, jonge wat een held is dat.

   Nigel Farage silenced for breaking the rules during his final speech in the EU Parliament
   h*”ps://youtu.be/Lfyal78d9EQ

 13. Veteraan

  Grappig dat de huistrollen al jaren praten over dat GB helemaal failliet zal gaan zonder Europa en dat ze enorme problemen gaan krijgen. Het tegendeel blijkt waar zoals alles wat ze beweren trouwens, het is alleen maar onzin.
  Het heeft alleen zoveel geld gekost voor GB tot nu toe omdat het zolang duurde maar de Brexit is nu al een groot succes. GB betaald vele verschuldigde miljarden gewoon niet en zorgt voor zichzelf door b.v. visgronden op Brits gebied te verbieden voor Europeanen.
  Ze hebben al veel contracten gesloten met Amerika en anderen waardoor ze de Europeanen voor zijn.
  Brexit is het beste wat hun kan overkomen en ze zijn er nog op tijd uitgestapt na jaren van schade en nadelen te hebben gehad.
  Slimme jongens die Engelsen en wij maar zielig toekijken.

 14. Roughwood

  Wat een eindbaas! Absolute must see! De intrieste, arrogante reacties van de voorzitter en die enge Verhofstadt bevestigen andermaal wat er niet deugt in Brussel. Zeer droevig zandbakgedrag. Volkomen terecht memoreerde Farage ook nog even dat de Nederlandse bevolking in een referendum tegen de Europese grondwet stemde, een uitslag die de regenten niet beviel en daarom klakkeloos in de prullebak verdween. We zijn hard op weg naar een ondemocratische EUSSR en dat moet op zich al een reden genoeg zijn om als NL Brussel de rug toe te keren en weer volledig autonoom te worden! Tig redenen om weg te wezen nu het nog kan. De euro; op termijn onhoudbaar, de Noord-Europese belastingbetalers, waaronder NL, betalen hiervoor de hoofdprijs. De klimaatwaanzin; de onzinnige Green Deal. En zo kunnen we nog wel even doorgaan…

  youtu.be/LIgmfpHBiDw

  opiniez.com/2020/01/22/de-eu-is-op-jacht-naar-uw-geld-1/cadelange/

  opiniez.com/2020/01/26/de-eu-is-op-jacht-naar-uw-geld-2/cadelange/

  1. Original NL

   Hadden wij maar een Nigel!

 15. Kristalix

  NEXIT

 16. Hendrie1963

  Engeland, Gefeliciteerd met het terug winnen van jullie vrijheid.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.