Kijken! Ricky Gervais nagelt heel hypocriet, links Hollywood aan het kruis: ‘Jullie weten níéts van echte wereld!’

Gisteravond werden voor de 77e keer de Golden Globe Awards uitgereikt in Los Angeles, en man: wat was het een feest. Niet zozeer vanwege de rijke beroemdheden die prijzen kregen van andere rijke beroemdheden, maar omdat de presentator – Ricky Gervais – tijdens zijn openingspraatje eens even ongemeen uitgehaalde naar alle volgevreten, hypocrietlinkse Hollywoodsterren die menen iedereen de les te moeten lezen over politiek, klimaat of normen. Gervais: “Bedank je manager, bedank je god, en rot op!”

Het is misschien wel de meest saaie traditie uit heel showbizzland: awardshows. Ieder jaar weer dezelfde acteurs en actrices die in de prijzen vallen voor dezelfde soort eentonige films en tv-series. Ongetwijfeld heel speciaal voor degenen die meedongen naar de prijzen. Maar wat wij gewone stervelingen er aan hebben? Precies: helemaal niets.

Dus al die miljonairs die een beeldje incasseren en denken dat ze iets te melden hebben over de Amerikaanse politiek, over het klimaat, over armoede, bosbranden, koala’s, of oorlog en vrede? Die moeten gewoon eens even niet zo verwaand en hypocriet doen, als ze hoogmoreel op hun borst slaan, en daarna met hun privéjet naar de Bahama’s vliegen om vakantie te vieren tussen de dankzij het toerisme bedreigde diersoorten.

Voor Tim Cook van Apple had Gervais zelfs nog een persoonlijke uithaal: zijn nieuwste tv-show werd uitvoerig geprezen om hoe ‘woke’ deze zou zijn. Alleen: wat zijn dat soort seals of approval nu precies waard als het bedrijf tegelijkertijd zo goed als aan slavenarbeid doet in China?

Kortom: kijken maar. En genieten maar!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Job Jansen

  Inderdaad stoor ik mij hier ook gigantisch aan. Kijk weinig tv, maar als ik al die zelfvoldane koppen van diverse dames en heren presentatoren zie heb ik het alweer helemaal gehad. En dan te bedenken dat de praatprogramma’s overheerst worden door vetbetaalde presentatoren van links. De reclames zijn nog veel storender. In mijn omgeving zie ik vaak alleen blanke mensen en af en toe een kleurling. Als ik de reclames moet geloven zijn bijna alle blanken met een kleurling samen en of zijn de kinderen halfbloedjes. Je zal maar niet in de randstad wonen, buiten de randstad ziet Nederland er toch anders uit.

  1. Original NL

   Quote…Als ik de reclames moet geloven zijn bijna alle blanken met een kleurling samen en of zijn de kinderen halfbloedjes….
   Dat noemt men een afspiegeling van de maatschappij…bedrijven worden hier wel tot gedwongen anders begint S.Simons weer te klagen over discriminatie.
   Maar dat sommige bedrijven multiculti propageren voor puur gewin is walgelijk.

   1. RvdBe

    Original NL,
    De reden waarom ik zeker nooit een abonnement van Hollandse nieuwe zal nemen, 1 van de meest tenenkrommende reclames van het moment.

   2. Ron

    Tja meestal als het gemengd is zijn het laagopgeleide linkse blanke op Ugssss.

 2. Bullshit15

  Zo ist ik heb niks tegen buitenlanders alleen ze kunnen zich niet aanpassen bij ons wij moeten ons aanpassen bij hun in dat is de omgekeerde wereld ik zeg als het je hier niet bevalt ga dan naar een land waar je het wel bevalt ik ga ook niet in Marokko wonen omdat ik het daar ook niet mooi vind ik kan daar ook niet roepen de moskeeën moeten weg man ik word gelijk gestenigd maar die linkse ratten zien het gevaar niet het word in het blíjft je maar door de strot geduwd daarom boycot ik al npo kijk ik alleen nog maar netflix

 3. RvdBe

  De Hollywoodsterren, zijn zeer begaan met het klimaat en zijn ook zeer begaan met het lot van illegalen, dit alles natuurlijk van achter hun veilige op en top omheinde en bewaakte super villa’s met in de garage de meest exotische benzineslurpers.
  Veel hypocrieter zul je ze niet vinden.

  1. trutje

   Ja ze zijn heel begaan met lot van illegalen en zo maar zodra ze een voet op hun terrein zetten worden ze er vanaf geschoten. Als ze ergens optreden wordt een heel hotel afgehuurd want stel je voor er zitten ook gewone mensen. Ze komen nauwelijks in contact met de gewone man maar vertellen ons wel even hoe we moeten zijn en doen.

 4. Cycle25

  Jawel, hun echte wereld heet : COKE.

  Eén grote snuivende coke-bubbel, zelfs een cold turkey helpt niet meer.

 5. joost

  Maar uh Ricky Gervais is zelf toch juist links en Hollywood rechts?
  Of mis ik iets…..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.