Linkse terroristen in actie: radicale feministen steken auto anti-abortus journalist in brand

De linkse mainstream media hebben het maar al te graag over het gevaar dat zou uitgaan (en in sommige gevallen ook daadwerkelijk uitgaat, dat moet gezegd worden) van rechtsextremisten. Zij zijn, lijkt het, het enige gevaar waar echt rekening mee gehouden moet worden. Nou, dat is dus onzin. Radicaal-linkse mafketels zijn minstens zo gevaarlijk.

Dat is maar weer eens bewezen in Berlijn. Op Oudjaarsdag werd daar de auto van prolifejournalist Gunnar Schupelius in de fik gestoken, aldus het ND. Schupelius werkt voor boulevardkrant B.Z. en houdt ook nog eens een eigen blog bij. Zijn wagen brandde zo ongeveer helemaal af.  De aanslag op de auto werd opgeëist door een radicaal-feministische groep.

De reden dat ze het op Schupelius voorzien hebben? Hij riep andere christenen op om deel te nemen aan de “Mars voor het leven,” een vreedzame betoging tegen abortus en vóór de rechten van ongeboren kinderen.

Feministische Autonome Zelle stelt dat er bij Schupelius weliswaar sprake is van “beleden liefdadigheid,” maar dat die liefdadigheid toch verkeerd wordt gevonden door feministen omdat deze zogenaamd alleen geldt voor “degenen die zich onderwerpen aan het concept van heteronormatieve wereldbeelden.”

Hoe dat precies in verband staat met zijn pro-life mening is natuurlijk een raadsel, maar dat maakt tegenwoordig blijkbaar niets meer uit. Extreemlinkse gekkies strooien wat dure woorden rond en voila, wat henzelf betreft is de kous daarmee af.

Hoe dan ook, deze waanzin bewijst maar weer dat extreemlinks werkelijk een gevaar vormt voor de samenleving. Dat is op zich al erg genoeg, maar het wordt allemaal nog veel problematischer als je begrijpt dat deze mafketels geïnspireerd worden door linkse media die pro-life individuen continu wegzetten als fascistisch. Zoals SGP-leider Kees van der Staaij stelt op Twitter:

Misschien dat de linkse media voor de verandering eens over dit soort terrorisme kunnen berichten? Of is dat te veel gevraagd van onze zogenaamde guardians of democracy?

Volg mij op Twitter: @GalienMichael.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Fonz

  Abortus = MOORD

  En wat voor woorden moeten eraan te pas komen om moord op het weerloos ongeboren kind te rechtvaardigen

  1. Isengrijn

   Lugar:

   “…En wat voor woorden moeten eraan te pas komen om moord op het weerloos ongeboren kind te rechtvaardigen…”

   Eh, ik weet het niet. ‘God hate fags’, misschien, of ‘Jesus loves you’?

   1. Fonz

    Isengrijn is voorstander om weerloze ongeboren kindertjes middels kleine medische ingreepjes te vermoorden

 2. Bolkestein

  Never forget, never forgive: De kogel kwam van links.

  Het is volledig gerechtvaardigd de politieke moord op de democratische opposant Pim Fortuyn door Groen Linkser Volkert van der Graaf op links te willen wreken.

 3. EU kok

  Beste Michael.
  Ik kan mij voorstellen dat uw bloed kookt en u emotioneel aan het randje van de afgerond hangt na het lezen van al die linkse, ophitserige media maar: radicale feministen steken brand anti-abortus journalist in brand</b?
  .
  Neem een kop sterke koffie en verman uzelf.

  1. Fonz

   Inhoudelijk natuurlijk niets maar dan ook helemaal niets

 4. EU kok

  Beste Michael.
  Ik kan mij voorstellen dat uw bloed kookt en u emotioneel aan het randje van de afgerond hangt na het lezen van al die linkse, ophitserige media maar: radicale feministen steken brand anti-abortus journalist in brand
  .
  Neem een kop sterke koffie en verman uzelf.

  1. Top

   Wetenschap bewijst: taalnazi’s zijn irritante moralistische idioten met onaangename persoonlijkheid.

   “Scientists have found that people who constantly get bothered by grammatical errors online have “less agreeable” personalities than those who just let them slide.
   And those friends who are super-sensitive to typos on your Facebook page? Psychological testing reveals they’re generally less open, and are also more likely to be judging you for your mistakes than everyone else.”
   En over jou achterlijke vooringenomenheid. Jankert!

 5. Fonz

  ABORTUS = KINDERMOORD

  1. Isengrijn

   Lugarfonz:

   “…ABORTUS = KINDERMOORD…”

   Ach welnee… het is een kleine chirurgische ingreep.

   1. van Urk

    Het is zeker moord als je een levend kind in de buik van de moeder doormidden knipt. Mensen die voor abortus zijn lopen wel te klagen als een baby een paar gaatjes in haar oren krijgt. Dan is zo,n baby dat niet zelf kan praten om daar een mening over te gaan geven opeens wel het slachtoffertje. Mensen durven namelijk niet zo gauw iemand pijnigen of doden als men het slachtoffer in de ogen ziet.

   2. Fonz

    Isengrijn is dus voorstander van het vermoorden van weerloze ongeboren kinderen met kleine chirurgische ingrepen

 6. C.A.Barstow

  In Nederland is D666 de moordenaars partij bij uitstek.
  Het ongeboren leven, ouderen en zieken bij wie het zogenaamd voltooid leven wordt aangepraat,
  zijn door deze moordenaars partij in dit door vervloekt links verrotte land hun leven niet meer zeker.

  Stem daarom op,
  FvD/PVV

 7. Roughwood

  En om dat te rechtvaardigen zijn natuurlijk alle middelen geoorloofd nietwaar? Stelletje mafklappers!

 8. van Urk

  Wat dacht je als je klaar bent met je vreedzame betoging tegen abortus, de parkeerplaats opzoekt om in je auto te gaan stappen en erachter komt dat de grond is bezaaid met kraaienpoten? Een kleine voorbeeld hoe linkse deugmensen een discussie willen gaan oplossen.

 9. Rosasolis

  Een besluit tot abortus is vreselijk moeilijk voor ieder vrouw…Zij zal deze besluit altijd op haar geweten weten. In princiep, ben ik met het denkbeeld van de CDA eens: alleen voor een duidelijk, goed overwogen reden mag een vrouw voor een abortus kiezen.
  Zoals bijv. zware ziekte van de vrouw (fysiek of geestelijk), of dat het kind zwaar gehandicapt geboren zou worden, en een leven vol lijden zou moeten meemaken.

  1. Fonz

   “Een besluit tot abortus is vreselijk moeilijk voor iedere vrouw”

   Logisch want het is te achterlijk voor woorden dat vrouwen voor deze keuze gesteld worden, daarnaast is de psychologische schade na een kindermoord voor de vrouwen post traumatisch te noemen..

   Wettelijk is abortus toegestaan als, het kind niet levensvatbaar is, of de vrouw in levensgevaar is, en niet omdat het (lees: de vrouw) niet bevalt, een kind heeft altijd recht op leven, dus als vrouwen psychisch in de war zijn heeft het weerloze ongeboren kind recht op leven (adoptie), het ziekelijke aan het rechtvaardigen van moord op weerloze ongeboren kinderen is dat ze er enorme extremen bij halen…

   Daarnaast waarom hoor ik niets over de vaders? die hebben recht om vader te zijn…

   ABORTUS = MOORD en meer als dat…

   1. Rammstein

    Een vrouw is baas in eigen buik. Ook over de foetus die daar groeit. Je mag er nooit lichtzinnig mee omgaan, maar uiteindelijk beslist zij en niemand anders.

    1. Fonz

     Oh ja Abortus is en blijft MOORD, en gasten als jij moeten zich kapot schamen om zo over het weerloze ongeboren leven te praten.
     Bij het in verwachting zijn, zijn altijd 2 mensen betrokken, waar kan jij de stem van de man verdedigen? ik zeg dat wil jij niet…

     1. Rammstein

      Lugar, je moet eens leren om je beheersen als iemand een andere mening heeft dan jij.

      Jij bent in je kerk volgestouwd met vele dogma’s over leven en dood. Ik respecteer dat. Jij moet accepteren en respecteren dat ik een liberale mening heb en abortus NIET als moord zie. Oke?

     2. Lugar

      Niet veel veranderd zie ik wel.

      Toedeledoki!

     3. Rammstein

      Wat grappig – lugar had nog een noodnick in de la liggen: dezelfde naam waaronder hij een ban kreeg, maar nu met een hoofdletter.

      Voor een middendertiger ben je nog een verdomd klein kind: grow up!

     4. Fonz

      Abortus = MOORD, men ontneemt het recht op leven voor het weerloze ongeboren kind.
      rammstein vindt moord op weerloze ongeboren kinderen te rechtvaardigen zolang je maar een liberale mening hebt……
      rammstein moet accepteren dat er mensen zijn die vinden dat abortus moord is

      “1 Jij bent in je kerk volgestouwd met vele dogma’s over leven en dood. 2 Ik respecteer dat”

      1 Onzin, jij hebt geen idee en doe je dat wel, reageer je vanuit onmacht/wrok.
      2 Jij respecteert helemaal niets, ik vind namelijk dat abortus moord is dat respecteer jij dus niet.
      3 en jou mening is jou mening maar ik moet helemaal niets natuurlijk

 10. Veteraan

  Agressieve Antifa mensjes ?
  Behandelen met een 9mm en voor alle partijen houdt het lijden dan meteen op.
  Win, win toch ?

 11. Kristalix

  Mooi, affikken ja.
  Verdient!

 12. ZiggyStardust

  In Leipzig heeft extreem links tijdens oudjaar een ware veldslag gestreden met de politie. Vreemd dat dit zo weinig in het nieuws is geweest, behalve wat Duitse media.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.