Lol! Canadezen zijn massaal tegen de kosten van komst Harry en Meghan

Veel Canadezen zitten niet te wachten op de komst van Harry en Meghan. De twee hoopten wat meer rust te krijgen als ze naar Canada zouden gaan. Wat blijkt? Men zit daar niet te wachten om te gaan betalen voor de beveiliging van het stel. Ze mogen dat maar lekker zelf gaan dokken!

In Canada is er een petitie gestart voor mensen die niet zitten te wachten om te gaan betalen voor de beveiliging van het stel. Inmiddels is de petitie ruim 80.000 maal ondertekend, ook de Canadezen moeten niks hebben van het mediageile koppel, en zeker niet als ze voor de kosten moeten opdraaien.

„Harry en Meghan zijn hier van harte welkom, maar laat het vooral duidelijk zijn dat de belastingbetaler niet gedwongen moet worden voor hen te betalen zo lang ze hier wonen. Wij wensen hen heel veel succes toe om financieel onafhankelijk te worden”,

Afgelopen dinsdag heeft Aaron Wudrick, van de Canadeze Belastingfederatie, vele handtekeningen overhandigd aan de Canadese president Trudeau. Trudeau maakte namelijk eerder bekend dat Canada wel zou opdraaien voor de kosten.

Daar dacht het volk van Canada toch anders over. Die zitten helemaal niet te wachten op een stel royalties, laat ze maar lekker zelf betalen. De gouden paplepel van Harry kan dit heus wel betalen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Fonz

  Volgens mij heeft Harry aangekondigd zijn eigen broek omhoog te gaan houden, zijn eigen geld te gaan verdienen

  1. Sergeant Monty

   Zou ook veel mensen in ons land een voorbeeld aan kunnen nemen.

   I.p.v. iedere maand hun hand op te houden.

   1. CLoVis

    Foei, Sergeant Monty!
    Je mag niet etnisch profileren.

  2. Lugor

   Hard?

 2. Tman

  Het echtpaar kan toch gewoon in de UK blijven, welk nut heeft het vertrek naar een ander land?
  Ze zijn óveral bekend als de “ex royalties”, de pers weet ze toch wel te vinden, oftewel ze moeten tussen de Papoea’s gaan wonen!

 3. EU kok

  Quote:de Canadezen moeten niks hebben van het mediageile koppel,
  .
  Als je denkt het kan niet erger, dan gebeurt het toch.

  1. Kretoloog

   ‘Mediageile koppel’

   Laat dat media maar weg. Harry loopt zijn lul achterna en Meghan lust er wel pap van.

  2. Hard

   EU kok?

   1. Lugor

    Hard?

 4. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Bullshit verhaal zoals gebruikelijk !

 5. EU kok

  Aantal inwoners Canada 37,5 miljoen.
  Inmiddels is de petitie ruim 80.000 maal ondertekend.(0,25%)
  Canadezen zijn massaal tegen de kosten van komst Harry en Meghan

  1. Ego-non-solus

   Nou vooruit, moet ook kunnen: eens!

   Maar daar maak ik geen slechte gewoonte van. 😉

 6. Johnsen

  Wat een dom verhaal. Zo mediageil zijn ze totaal niet en ze willen alles zelf betalen.

  1. Hard

   Wesley Johnsen?

   1. Lugor

    Hard?

 7. ikweetwatikwil

  Megan heeft Harry goed onder haar duim. Zij roept “spring” en Harry springt.

  1. Agios

   Maar dan alleen in de lente!

 8. Op Koers

  Minstens elke week “een goed” artkel over het duo. Wat mij betreft.

  1. Top

   Blablabla Blaaskaak!

  2. Hard

   Op Koers?

   1. Lugor

    Hard?

 9. Bullshit15

  De Canadezen hebben nog een gezond verstand groot gelijk laten ze het lekker zelf betalen ze kiezen toch voor onafhankelijkheid .na moeten ze dat ook maar doen.
  Zouden ze met deze koningshuis ook maar doen .beter is het om het op te heffen

 10. Rosasolis

  Als ex-Canadese kan ik me voorstellen, dat de burgers geen zin hebben om te dokken voor de kosten voor de veiligheid van Harry en Megan in enige luxe oord in Canada.
  Waarom MOETEN zij naar Canada?… Omdat Harry niet mag of wil niet in Amerika wonen… Terwijl zijn actrice vrouw een grote contract met Disney onlangs heeft gekregen.
  Dus Canada wordt gebruikt als een soort compromis. Als het echtpaar in Canada officieel in Canada wonen, kan hij nog steeds Prins heten, omdat Canada lid van de Britse Gemenebest is. Het zal me niet verbazen als zij naar Victoria of Vancouver
  (provincie British Colombia) terecht komen…Van Vancouver B.C. vliegen naar Los Angeles, (vlakbij Hollywood), zal minder dan 2 uur duren, met een prive vliegtuig.
  En Megan kan altijd een “vakantie huis” vlakbij Hollywood kopen. Maar de vraag is wat gaat Harry nu doen in Canada? Behalve huisvader en huisman zijn? De koningin heeft hem helemaal verboden om nog in militaire dienst te zijn…(ook niet in Canada).
  Alles wat hij nog over heeft is, is werken voor zijn liefdadigheid’s stichtingen. Ik denk dat Harry heel eenzaam in Canada zal zijn, terwijl zijn vrouw veel aandacht in
  Hollywood zal krijgen.

 11. Rosasolis

  Als ex-Canadese, kan ik zeggen dat de Canadese burgers niet zitten Harry en Megan te verwelkomen. En niet te betalen voor hun veiligheid. De echte reden voor hun verhuizing naar Canada, is dat Megan onlangs een grote contract met Disney heeft gekregen. Waarschijnlijk gaan ze een luxe woning in Vancouver of Victoria B.C. kopen, en officieel in Canada leven, (omdat Canada lid van de Britse Gemenebest is). Hoewel
  Megan altijd een vakantie woning vlakbij Hollywood kan kopen. Een vlucht vanuit Vancouver naar Los Angeles, zal minder dan 2 uur duren, zeker met een prive vliegtuig.
  Ik vraag me af wat Harry nu gaat doen. Huisman en vader? Van de koningen mag hij geen militaire functie meer hebben. Maar alleen wat erover voor Harry is, is het beheer van een aantal liefdadigheid’s functies. Wij moeten begrip hebben voor de grote verdriet en kwetsbare gevoelens van Harry. Lang voor de tragische ongeluk van zijn moeder heeft de jonge Harry geleden van een slechte familie leven. Na zo veel verdriet, zoekt deze man wat liefde in zijn leven. Hopelijk gaat het geluk voor Harry niet meer voorbij! Terwijl Megan een fortuin van Disney zal gaat verdienen…Vanuit Vancouver naar Hollywood.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.