Lol! Hillary Clinton gaat er alles aan doen zodat Trump niet wordt herkozen!

De Democraten zien in dat ze nauwelijks kans maken om Donald Trump te verslaan komende november, vandaar dat Hillary Clinton zich geroepen voelt om – voor de tigste – naar het front te komen om Trump te verslaan. Niemand verwacht dat haar aanwezigheid ook maar iets gaat uithalen, sterker nog, we denken eerder dat het een omgekeerd effect zal hebben. 

Deze ‘daadkrachtige’ woorden sprak ze gisteren bij de première van haar eigen documentaire. Een documentaire die over haar gefaalde verkiezingsstrijd gaat, uiterst boeiende documentaire dus.

„Ik denk dat we gewoon moeten winnen, we kunnen ons niet nog eens vier jaar de huidige zittende machthebbers veroorloven. Dat zou absoluut gevaarlijk zijn voor onze democratie, en ik zal alles doen wat ik kan om ervoor te zorgen dat de Democraten deze keer winnen. We moeten beter zijn dan de andere partij, want ze zijn zeer georganiseerd en ongelooflijk goed gefinancierd, en ze hebben buitenlandse hulp”

Dezelfde retoriek zoals altijd, ‘buitenlandse hulp’ heeft Trump aan de macht geholpen. Terwijl zowel de GOP als Dems gretig gebruiken maken van buitenlandse financiering was het ineens Trump die door middel van buitenlands geld alleen de verkiezingen kon winnen. Gelooft er werkelijk nog iemand in die sprookje?

Het is verbijsterend hoe weinig zelfreflectie het team Clinton en haar Democratische consorten hebben. Ten tijden van Obama is er te weinig nieuw bloed en talent doorgestroomd in de partij. Verder draait de partij op een ideologische motor wat niet meer ‘hip’ is deze tijd. Toch willen ze dit niet inzien en geven ze liever Trump de schuld. Want Trump is de veroorzaker van het verval, of iets dergelijks.

Terwijl de Democraten – en de oude garde bij de Republikeinen – zelf verantwoordelijk zijn voor het verval. Helaas willen ze dit niet inzien…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

72 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  https://www.nu.nl/buitenland/6026508/oud-adviseur-bolton-wist-dat-trump-steun-aan-oekraine-wilde-bevriezen.html

  De zaak is rond: Trump heeft machtsmisbruik gepleegd en glashard gelogen. Er is geen twijfel over mogelijk. De definitie van corruptie is:
  “waarbij iemand in een machtspositie deze misbruikt teneinde zichzelf of anderen ongeoorloofde gunsten te verlenen”, dus in feite kunnen we Trump als een corrupte president beschouwen.

  De Republikeinen zijn te zeer gehecht aan de macht en verkiezen hun macht, functies en prestige boven de integriteit van het Witte Huis. En aangezien Trumps aanhang hem heeft verkoren als een halfgod, zal hij ook niet omvallen (zij is te blind om de corruptie te zien).

  De democratische rechtsstaat van de ooit zo machtige natie is gedegradeerd tot een lastige hinderpaal om de eigen belangen veilig te stellen.

  1. Blitzkrieg

   Meriadoc Brandebok : Het klimaat is de grootste hoax ooit, weg EU tot nooit meer ziens. Is 11.000.000.000.000 euro genoeg, of telt dit niet als machtsmisbruik of ongeoorloofde gunst.

   1. EU kok

    Beste Blitz.
    Gisteren verweet u mij niet bij het onderwerp te blijven en er andere zaken bij te halen.
    Geen beste beurt van u.

    1. Blitzkrieg

     EU kok : Is dat zo? Graag een citaat.

     1. EU kok

      Sorry, foutje, dat was Ziggy.

     2. Blitzkrieg

      EU kok : Maakt niet uit.

    2. Blitzkrieg

     EU kok : Maakt niet uit.

  2. Freewheeler

   HAHA nu punt nl is net zo corrupt als de rest van de linke zooi.

   1. nu ik

    nu.nl is een fascistische bende en totaal onbetrouwbaar. sanoma plaatst enkel berichten waar de redactie achter staat. nu.nl staat derhalve vol mert nepnieuws en gestuurde reacties

   2. Meriadoc Brandebok

    @Freewheeler

    Zucht. Het gaat er niet om wat Nu.nl meldt, maar om hetgeen Bolton meldt.

    1. Blitzkrieg

     Meriadoc Brandebok : nu.nl heb ik in mijn browser opgegeven als ongewenste website zodat ik er niet ongewenst op terecht kan komen. Elke hit op nu.nl is er één teveel.

     1. Freewheeler

      Ze hebben mijn acc 2x geblokkeerd/verwijderd om dat ik andere mening had dan links.

  3. Ritter

   Meriadoc Brandebok

   Bolton kan zoveel beweren; maar als er geen bewijs voor is blijven het niets meer dan de woorden van Bolton.

   De feiten tonen aan dat Trump tijdens het gesprek met de President van Oekraïne geen enkele druk heeft uitgeoefend. Dat zegt ook de President van Oekraïne zelf. Dat gesprek is openbaar en kan door iedereen worden gelezen.

   Bolton probeert een boek te verkopen en net nu komt dit naar buiten. ( als zijn boek in de verkoop gaat)

   Tot nu toe is er geen enkel bewijs geleverd dat Trump voor de bewering dat Trump het geld als drukmiddel heeft gebruikt in ruil voor onderzoek naar de corruptie van de Biden’s. En dat zijn de feiten.

   1. Meriadoc Brandebok

    “De feiten tonen aan dat Trump tijdens het gesprek met de President van Oekraïne geen enkele druk heeft uitgeoefend.”, schrijft Ritter.

    Dat hoeft ook niet in het telefoongesprek te zijn gebeurd, maar hij heeft toen wel nasr belastende informatie over Biden gehengeld. Dat bewijst op zichzelf al machtsmisbruik.

    1. nu ik

     ppppfffffffffff , was je erbij muts ? of speculeer je weer zoals links altijd doet

  4. RvdBe

   Brandebok je overschat het effect van die vermeende fraude, naast de democratische partij ligt de gemiddelde Amerikaan er niet wakker van of Trump nou
   bv wel of geen fraude heeft gepleegd in die Oekraïne zaak.
   De gemiddelde Amerikaan rekent de president af op beloftes aan HUN gedaan.
   Daar gaat Trump hoog in scoren, als ze granny Clinton in gaan zetten zal dit wss als een rode lap op een stier werken.

  5. Kristalix

   Meriadoc
   Mee eens. De werkelijkheid zal hier wel hard in slaan bij DDS reaguurders. Dit zat er aan te komen. Bovendien waren er andere ontwikkelingen die Trump blootstelde de afgelopen dagen. Juliani’s loopjongen op de praatstoel. AUW!

 2. Meriadoc Brandebok

  h**ps://www.nu.nl/buitenland/6026508/oud-adviseur-bolton-wist-dat-trump-steun-aan-oekraine-wilde-bevriezen.html

  De zaak is rond: Trump heeft machtsmisbruik gepleegd en glashard gelogen. Er is geen twijfel over mogelijk. De definitie van corruptie is:
  “waarbij iemand in een machtspositie deze misbruikt teneinde zichzelf of anderen ongeoorloofde gunsten te verlenen”, dus in feite kunnen we Trump als een corrupte president beschouwen.

  De Republikeinen zijn te zeer gehecht aan de macht en verkiezen hun macht, functies en prestige boven de integriteit van het Witte Huis. En aangezien Trumps aanhang hem heeft verkoren als een halfgod, zal hij ook niet omvallen (zij is te blind om de corruptie te zien).

  De democratische rechtsstaat van de ooit zo machtige natie is gedegradeerd tot een lastige hinderpaal om de eigen belangen veilig te stellen.

  1. Joshuak

   Ja en? Waarom dat gejankt om Oekraïne want hij geeft steun stopgezet aan meerdere landen waaronder El Salvador, Syrië Afghanistan, Irak, Jemen en nog een paar.

   Waarom meld je alleen Oekraïne?

   En daarnaast is het binnen de uitvoerende rechten van de president en vice president om dat soort dingen te doen. Het Amerikaanse hooggerechtshof heeft dat al meerdere keren bepaald

   1. Meriadoc Brandebok

    @Joshuak

    De president heeft in een telefoongesprek met Zelensky echter specifiek gehengeld naar belastende informatie over diens politieke opponent Biden. Daarmee ging hij totaal over de schreef. Als uitvoerende macht, mag men nooit op de stoel van de rechter gaan zitten.

    Trump-aanhangers zijn dusdanig verblindt door de adoratie voor Trump, dat zij bereid zijn álles wat Trump doet goed te keuren, met inbegrip van machtsmisbruik.

    Als de EU één en dezelfde tactiek had gehanteerd om Baudet uit te schakelen was het huis natuurlijk te klein geweest. De hypocrisie is bekend.

    1. Joshuak

     Ja dat is onzin want dat onderzoek was al in 2018 begonnen voordat Biden zich als kandidaat had aangemeld.. Die gelekte tape van paar dagen geleden bewijst dat..

     Daarnaast was het niet maar Joe Biden maar naar zijn zoon die werd onderzocht.

     En helemaal hilarisch is dat JUIST de Democraten op de stoel van de rechter gaan zitten.. Want wie bepaald of de president zijn machten te buiten is gegaan?

     Het hooggerechtshof.. En wie hebben de Democraten niet gevraagd om advies, het hooggerechtshof .

     Deze hele afzettingprocedure is de Democraten die op de stoel van rechters is gaan zitten

     1. EU kok

      Kan iemand onze financiële Chileense gelukszoeker vertellen dat het door republieken gedomineerde hoogste gerechtshof hierin geen partij is.

     2. Meriadoc Brandebok

      @Joshuak

      Een laffe uitvlucht: als men om belastende informatie over Bidens zoon hengelt, slaat dat direct terug op de presidentskandidaat in kwestie, namelijk Biden zelf. En Trump vroeg het in een telefoongesprek dat gehouden was toen al bekend was dat Biden zich kandidaat zou (gaan) stellen.

      Deze afzettingsprocedure is wellicht bevooroordeeld, maar volledig terecht. Als een president machtsmisbruik pleegt, en dat is nu glashelder, moet hij naar huis worden gestuurd.

      De Trumpofielen zijn hypocriet, net zoals de Republikeinen. Want de wet geldt niet voor hun halfgod. Nee, die geldt alleen voor de gewone burger, voor de elite”, en voor de EU. Morgen schreeuwen ze de keel weer schor als de EU iets doet.

     3. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok : Jij bent degene die hypocriet is. Jouw probleem is dat je het niet kan verkroppen dat ze Trump niet vooroordeeld krijgen. Ik snap het ook wel, de media heeft je jaren lang een lekkere worst voorgehouden en fikkie krijgt maar niks.

      Robert Mueller Did Not Merely Reject the Trump-Russia Conspiracy Theories. He Obliterated Them
      h**p://www.informationclearinghouse.info/51459.htm

      De democraten hebben letterlijk alles wat binnen en buiten de wet ligt op Trump afgevuurd wat ze maar konden. Trump is onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Zo werkt dit nu eenmaal, je kan principes niet selectief toepassen.

     4. Meriadoc Brandebok

      @Blitzkrieg

      Is het voor jou niet te verkroppen dat een president die machtsmisbruik pleegt niet wordt veroordeeld?

      Een evangelisch dagblad verwoordde het treffend:

      “But the facts in this instance are unambiguous: The president of the United States attempted to use his political power to coerce a foreign leader to harass and discredit one of the president’s political opponents. That is not only a violation of the Constitution; more importantly, it is profoundly immoral.

      The reason many are not shocked about this is that this president has dumbed down the idea of morality in his administration. He has hired and fired a number of people who are now convicted criminals. He himself has admitted to immoral actions in business and his relationship with women, about which he remains proud. His Twitter feed alone—with its habitual string of mischaracterizations, lies, and slanders—is a near perfect example of a human being who is morally lost and confused.”

     5. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “Trump is onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Zo werkt dit nu eenmaal, je kan principes niet selectief toepassen.”
      Ben je het soms niet eens met deze quote? Wat stel je voor? Het selectief toepassen van de wet?

     6. Meriadoc Brandebok

      @Blitzkrieg

      Laffe uitvlucht. De president kan niet voor de rechter verschijnen, de zogenaamde “jury” is partijdig, maar er is bewijs dat Trump schuldig is. Het tegendeel van onschuld is dus al bewezen.

     7. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok : Niks laf, jij bent inconsequent. Bij het Wilders proces krijg je wellicht nieuwe kansen. Het spel wordt gespeelt met behulp van vooraf bepaalde regels waaraan zowel de Democraten als de Republikeinen zich zullen moeten houden. Voorlopig speelt Trump het spel via de regels en kunnen de Democraten niks uitrichten. Als Trump zich buiten het speelveld begeeft twijfel ik er niet aan dat de Democraten hun kans direct zullen pakken. Tot die tijd zal je je mond moeten houden, zo simpel is dat.

     8. Meriadoc Brandebok

      @Blitzkrieg

      Trump heeft de spelregels al overtreden, maar de Republikeinen weigeren deze te handhaven, zodat Trump ermee wegkomt. Het tegendeel van Trumps onschuld is bewezen.

      En het is een laffe uitvlucht om te roepen: “hij is niet veroordeeld, dus niet schuldig bewezen…” Ja, du-uh, de Republikeinen zullen zo’n veroordeling blokkeren, omdat zij aan de macht willen blijven.

     9. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “Is het voor jou niet te verkroppen dat een president die machtsmisbruik pleegt niet wordt veroordeeld?”
      Om me heen zie ik een heleboel onrecht, jij bent altijd degene die dat nog eens extra inwrijft. Wat kan ik doen? Het enige dat ik kan doen is het spel spelen volgens de regels, soms uit ik wellicht mijn frustratie en woede. Uiteindelijk overwint altijd het optimisme waardoor ik tegen het systeem kan vechten. Het spel is dynamisch, de regels flexibel en binnen het speelveld is alles geoorloofd. Het is niet makkelijk maar als rasoptimist is het waanzinnig gaaf om te vechten voor de zaak waarin je gelooft. Rechts is op dit moment de kant van geloof, hoop en optimisme. Links daarintegen is de kant van angst, ongelijkwaardigheid en doomdenkerij.

     10. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “Ja, du-uh, de Republikeinen zullen zo’n veroordeling blokkeren, omdat zij aan de macht willen blijven.”
      Denk jij dat de Democraten zich anders gedragen als zij aan de macht zijn? Ook zij zouden alle mogelijkheden gebruiken die ze tot hun beschikking hadden? Ben je werkelijk zo naïef?

    2. Heinrich

     MB
     Inderdaad doet de EU/NL alles dat naar politiek rechts riekt, de mond te snoeren, voorbeelden te over, óók landelijk!
     Kijk naar het cordon sanitaire, waar het FvD en de PVV geregeld het slachtoffer van zijn geworden!

     1. Meriadoc Brandebok

      @Heinrich

      Zul je net zo onverschillig staan ten opzichte van EU-machtsmisbruik als je, ogenschijnlijk, staat tegenover Trump-machtsmisbruik?

     2. nu ik

      kunnen we zwart op wit krijgen dat de EU conform de trump methode aan het werk gaat ? Werken is al een verbetering maar als je dan doet wat zegt en zegt wat je doet zijn we 1000% vooruit gegaan

 3. Henk Albarda

  Ik zou de Trump haters hier aanraden iedere dag een kwartier Breitbart News Network te volgen en DAARNA te bedenken wat voor reactie ze hier plaatsen.
  Het nablaten van de onzin die de NPO over trump beweert, betekent niet dat daarmee je ineens je eigen NEP-Nieuws ineens correct nieuws maakt.
  Zelfs volgens (links, Democrat) Harvard Juristen is geen van de impeachment artikelen een afzetgrond.
  Vervolgens moeten aan het eind van de hoorzittingen nog meer dan 4 republikeinen VOOR afzetting stemmen en die kans is buitengewoon klein.
  Tenslotte STIJGT de steun voor trump bij de bevolking. Inmiddels is 51 % van de Amerikanen TEGEN afzetting.
  Meriadoc Brandebok, ik nodig u uit met een zinvolle reactie te komen.
  De info die ik in deze reactie meld, zijn feiten, de uwe verzinsels van NPO.

  1. EU kok

   Quote : een kwartier Breitbart News Network te volgen
   .
   Een dag geen reactie van Hilarische Henk is een dag niet gelachen.
   Bedankt voor het heerlijke begin van de week.

   1. Meriadoc Brandebok

    🙂

    1. Henk Albarda

     Doodsangst om WEER een inhoudsloze NEP-nieuws reactie geven, Meridiaan en anonieme anti-semitische ‘EU kok’? En EU kok, het brandt kennelijk in de keuken van de EU?
     De (Linkse, Democrat) rechten prof Dershowitz, Harvard, heeft inmiddels bij zeker 3 Amerikaanse media (zelfs bij jullie extreem-linkse vrienden van CNN) gesteld dat de door de democraten opgestelde afzettings artikelen, waarschijnlijk EN nep-nieuws EN geen afzettings reden zijn.
     Ipv hier woordelijke grijnzen te trekken, kom eens met een NIET-Nep-nieuws reactie.
     U beiden bent haatzaaiende aanhangsels van Ollongren, Rosenmoller en klaver.

     1. Top

      Maar vergeet niet dat Guusje en EU lul er zelf bij waren. Zij hebben de waarheid uit ‘eerste hand’ mee gekregen. Maar vergeet niet Guusje heeft na het weekend een beetje een auwtje en EU lul is een heel zielig slijmslakje met de bijnaam ‘Jabba de slijmslak’. Trachten allebei, flauwekul, als waarheid hier te ‘verkopen’. Maar gelukkig komt daar met de tijd ook een einde aan. Daar zorgt ‘moeder natuur’ wel voor.

     2. EU kok

      Helaas Hilarische Henk, ik ben een computertrol met automatische texten op kernwoorden.
      U heeft geen herkenbare woorden gebruikt.
      Maar ik ben nog steeds aan het is leren.
      Probeert u het eens met andere steekwoorden.

   2. nu ik

    als het cockje zich nu eens met de spaanse problemen gaat bezig houden !
    hypocriete klojo kan niet anders dan iedere reactie op de persoon te zetten.

    Wordt hoog tijd dat ze die belastingontduikers gaan aanpakken

    1. EU kok

     Quote: als het cockje zich nu eens met de spaanse problemen
     .
     Zodra u dit tegen Merlot, Rammstein, Top, Mycase, Pescador en nog vele anderen zegt, ga ik er over nadenken.
     Tot die tijd kunt u beter dit soort opmerkingen voor u houden.

     1. nu ik

      ik maak zelf uit wat ik zeg belastingontduiker
      ga maar oefenen met de spaanse krant op google translate sukkel

   3. AS210854

    EU kok, beter een dag niet gelachen, dan met jou reacties altijd huilen.

   4. Rammstein

    EU kok en Meriakok: jullie vallen hier wel door de mand zeg. Probeer het inderdaad eens inhoudelijk, in plaats van te schamperen.

    1. EU kok

     Oke Ramm.
     Wordt met buitenlandse hulp de bewezen beïnvloeding via de sociale media bedoeld of de door Bart verzonnen financiële hulp?

    2. Meriadoc Brandebok

     Albarda gaf in zijn comment aan dat mijn reactie het “nablaten” van de NPO was en zijn comment louter uit “feiten” bestond. Daaruit trok ik de conclusie dat een inhoudelijke reactie weinig zin heeft; het is, aldus Henk, toch maar het nablaten van de NPO en zijn reacties zijn, aldus Henk, superieur in de feitelijkheid. De uitnodiging in dat licht zijnerzijds was nogal bizar.

     1. EU kok

      Lachen met Hilarische Henk:
      Beukman, we weten allen dat u een computertrol bent en automatische texten maakt.
      Schrijf die texten 50 % minder Groen Links en D66 stijl en u wordt geloofwaardig.
      Met uw huidige Google-Computertrol reacties bent en blijft u vrijwel geheel ONgeloofwaardig.
      Al uw mede-lezers corrigeren iedere reactie van u als Nep-Nieuws.
      Einde citaat.
      .
      Is hij vermakelijk of niet?

     2. Hard

      EU kok?

  2. Kretoloog

   “Meriadoc Brandebok, ik nodig u uit om met een zinvolle reactie te komen”

   Henk, dan kun je wachten tot je een ons weegt 🙂

   1. EU kok

    Kreetje, bent u het met Hilarische Henk eens dat Breitbart een betrouwbare nieuwsbron is?

    1. nu ik

     iedereeen heeft zijn eigen nieuwsbronnen cockje . De inhoud zou je moeten wegen sukkeltje

    2. Kretoloog

     Breitbart is net zo betrouwbaar als Clinton’s News Network (CNN). Of net zo onbetrouwbaar, ‘t is maar hoe je het bekijkt, kok.

     1. EU kok

      Duidelijk en tevens juist.
      Gelukkig zijn in Nederland niet alle nieuwsmedia in handen van bijvoorbeeld J de Mol.

     2. Blitzkrieg

      EU kok : Dat is helemaal correct, de nieuwsmedia zijn allemaal in de handen van Brussel. Niet alleen de Nederlandse nieuwsmedia zijn volledig in de handen van Brussel maar ook die van vele andere Europese landen. Allemaal betaald met het belastingsgeld van de Belgen.

      DRIES VAN LANGENHOVE INTERVIEW: BELGIË IS VERRADEN DOOR EIGEN LEIDERS – DE JENSEN SHOW #76
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=YxYeQ2__8kk&t=670

 4. Heras

  Het bepje Clinton kan zoveel willen. De bevolking beslist uiteindelijk.
  De man kan schreeuwerig overkomen maar hij houdt woord.

  Nu ken ik iemand in nederland, die hele gladde praatjes houdt, maar nog nooit zijn woord gehouden heeft. Alle mooie beloftes ten spijt.

 5. Heinrich

  “Trump heeft ‘buitenlandse hulp”
  In élk geval heeft Trump géén steun van Europa, want de EU is nog te slap om te voldoen aan de 2% NAVO afdracht, de EU is eerder afkerig van de beste Amerikaanse President ooit!

 6. EU kok

  Quote : Dezelfde retoriek zoals altijd, ‘buitenlandse hulp’ heeft Trump aan de macht geholpen. Terwijl zowel de GOP als Dems gretig gebruiken maken van buitenlandse financiering was het ineens Trump die door middel van buitenlands geld alleen de verkiezingen kon winnen.
  .
  Bart leert snel.
  De bewezen innmenging via de sociale media vertaalt Bartje als buitenlands geld.

  1. nu ik

   gelden van de clintons = soros

   De miljardair die zelf “wetenschappelijk “onderzoek koopt met een inhoud naar zijn wensen

 7. Raspoetin

  Killary Hilton denkt dat nu de tijd is aangebroken om vanonder haar steen uit te kruipen.

 8. nu ik

  Vanaf de aankondiging tot het meedoen als presidentskandidaat zijn ze bezig deze man te criminaliseren, beledigen en beschimpfen. Niet op inhoud van beleid gaat men in gevecht maar op de persoon.

  Vanaf de dag dat trump gekozen is is clinton al bezig trump te dwarsbomen. Zelfs vriendje soros met zijn vele miljarden is te hulp geroepen.

  Nu blijkt dat trump zijn beleid zorgt voor veel tevredenheid bij de gemiddelde Amerikaan en dat een herverkiezing bijna bezegeld is komt daar een trut onder een steen vandaan die weer wat blaat.

  clinton is een soort badr hari die constant het gevecht verliest van rico. Een geblessuurde politicus die een juiste fysio therapeut mist

  1. Op Koers

   De roes is op deze maandagochtend nog niet geheel uitgewerkt. Ik meen dat de Potus daarzelf het voorbeeld heeft gegeven door Obama’s beleid te kraken vanaf het begin. ‘geblesseerde’ !

   1. Hard

    Op Koers Johnsen Grote Trek?

   2. Hard

    Trump 2020, dat staat als een Clinton boven water!

 9. fusilier

  Een op macht belust takkewijf,die niet tegen haar verlies kan.

 10. Bullshit15

  Kan iemand mij vertellen wat die Clinton gepresenteerd heeft volgens mij niks dus dat mens moet naar nul houden

 11. Baron von Munchhausen

  Vreemd.
  Allemaal reagerende “Amerika kenners”.
  Weten ze niet, dat de grootste leugenaar ter wereld, zetelt in Nederland?
  De naam…..Rutte!!!

 12. Pjotter

  Brande bok. eindelijk een goed stuk van je, alleen persoons verwisseling, het klopt dus helemaal maar dan t.a.v onze super corrupte leugenaar Hilly gehuwd Clinton.

 13. Kristalix

  Het begint nog pijnlijker te worden voor Trump.

  Zoals al eerder gezegd recent. Er is binnen republikeinse senatoren flink de tyfus uitgebroken. Want het trumpje heeft ook de senatoren voorgelogen. De ontwikkelingen lijken deze week in een stroomversnelling te komen
  Mitt Romney krijgt steun. Senatoren die herkiesbaar zijn. Bolton zo lijkt het gaat gehoord worden. Het trumpiaanse kaarten huis staat op instorten. De republikeinese senatoren zijn gewoon keihard in zijn hemd gezet. Het “defense team” ? Ben benieuwd want 1 heeft al te kennen gegeven niet door te kunnen met trumpiaanse leugens. Die impeachment komt er. Het moment dat het trumpje zijn witte huis uitloopt? Gelijk in de sterke arm. Voor degene die dit niet snappen? Trumpje heeft in de staat New York het nodige aan zijn broek gekregen. Die kunnen nu niets vanwege het presidentschap. Het zal nog een knokpartij worden welke agency hem oppakt. Ik denk een federale eenheid. Man man dat wordt een spektakek.

  1. nu ik

   En het alternatief voor trump is ? 🙂 🙂

   1. Kristalix

    Alternatief?
    Ik zou zeggen, popcorn en een colaatje.

    Er komen nog een paar ontboezemingen die het Witte Huis op zijn kop zetten.

    Mitt Romney heeft de beste kaarten. Na deze jaren van politieke ophef? Hebben ook republikeinse kiezers hun buik vol van de grote trump entertainment. En maakt een gematigder kandidaat 100% kans.

    Trump is nog dommer dan ik dacht. Het gevaar komt niet direkt Biden. Wel uit eigen gelederen.

   2. Mart

    Een squad of black America haters,die een overjarige communist het voortouw willen geven,of een witte heks die net als de leipers in Nederiglandje terug naar af willen,vanwege de stikstof uitstoot ?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.