Ongelooflijk! ‘Tattookiller’ knipt enkelband door en is op de vlucht!

Tegen Cor P. was levenslang geëist, maar dinsdag besloot hij hier geen genoegen mee te nemen. Cor P. knipte zijn enkelband door en nam de benen. Dat bevestigt het OM zojuist aan NU.nl, zojuist maakte Justitie het ook bekend in rechtszaal. Het is net of we naar een soap kijken.  

Cor P. was op voorarrest en mocht vrijgelaten worden, met een enkelband. Nu hield deze enkelband het dus niet lang vol. Sinds dinsdagavond kon het signaal van de enkelband niet meer worden getraceerd. Direct ging men van het ergste uit, P. zou op de vlucht zijn. En dat klopte.

Cor P. is een van de vier ‘Tattookillers’, een groepering die zijn naam aan de Chinese tattoos op de rug te danken hebben. Alle vier worden beschuldigd van de liquidatie van Onno Kuut.

Cor P. is al vaker ontsnapt aan Justitie, zo zou hij eens ontsnapt zijn via een wc-raampje en sprong hij eens uit een arrestantenbusje. Bijzonder dat dan zo’n voortvluchtige crimineel alleen met een enkelband op voorarrest wordt gestuurd. Er was toch zeker een risico dat hij weer een ontsnappingspoging zou wagen?

Justitie zet men en macht in om hem zo snel mogelijk te traceren en nogmaals op te pakken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Vraagtekentje

  Is in NL heel normaal hoor om een moordenaar met een enkelbandje de wijde wereld in te sturen.

 2. Jack Flash

  De ouderwetse zware kogel met ketting werkt beter.

 3. Vraagtekentje

  Maar het is en blijft een GAAF land, vraag maar aan “onze” MP.

 4. Gewoon werken

  Um en ?? Of ze nou vast zitten of op vakantie zijn het is allemaal het zelfde.
  Ik zeg recht in eigen hand nemen en net als Amerika de wapen wet in voeren en hopen dat je zelf nog dan een beetje de kans krijgt om je zelf te kunnen verdedigen aangzien de overheid geen moer doet.

  1. Op Koers

   U loopt de kans het wapen uit de hand geschoten te zien worden. Zonder training niet aan beginnen.

 5. Bullshit15

  Zei het gisteren nog gelukszoekers zitten in gevangenissen wand die hebben ze omgebouwd tot azc criminelen krijgen een enkelbandje wat is Nederland toch veilig
  Stem fvd of PVV in uit de eu

 6. Cootje

  Welke ondermijning ??

 7. Vrijedenkert

  Een van moord verdachte crimineel met een voorgeschiedenis met meerdere ontsnappingspogingen die uit voorarrest wordt vrijgelaten met enkelband?
  Dit is geen fout of blunder meer maar grove nalatigheid en alle verantwoordelijken zowel D666-rechters als officieren van justitie zouden wat mij betreft op staande voet ontslag moeten krijgen!

  1. Cootje

   Nee dit is een normale procedure in onze bananen republiek . Met een softe regering en een softe rechtsmacht met zelfs een softe belastingdienst met een softe UWV met een softe CBR , met een softe publieke omroep, met een softe nep parlement onderleiding van een softe premier van deze banen republiek , waar misdaad en geweld welig tiert , met een minimum aan pakkansen en zelfs dan met een minimum aan opsluiting / in Nederland lopen 15000 veroordeelde los die meer dan 4 maanden gevangenisstraf hebben gekregen , welke ondermijning

 8. Cootje

  Bananen republiek Nederland waar de criminaliteit met zeg ongeveer 30 miljard € per jaar waar geen belasting over wordt geheven gaat steeds meer in de invloed sfeer van de bovenwereld komen waar zelfs banken vrolijk aan meedoen , waar slimme jongens de weg weten te vinden in de subsidie stromen van ons zorg stelsel , zijn er weer andere in pillen fabrieken en in andere verdovende middelen , woonwagenkampen zijn buiten de wet geplaatst en campings en hotels dienen als bordelen , en in Brabant/ Limburg eet er een ieder een graantje van mee , en net als bij de asiel en migranten kwesties kijk de politiek de andere kant uit en nu het te laat is zeggen ze ondermijning van de staat , mensen met zulke verdenkingen die gewoon vrij lopen kan alleen maar in een bananen republiek , met aan het hoofd een lachenbekkie

 9. Cootje

  Onze vak idioot minister van justitie is gespecialiseerd in arbeid recht .het bijstaan van werkeloze advocaten is zijn specialiteit , maar in een bananen republiek werkt alleen de wet van de sterkste , en ondermijning bestaat gewoon in 12 provincies waar je als bestuurder, burgemeester, ambtenaar, hulpverlener, top bestuurder, en zelfs lokale bevolking , meer vertrouwen in je zelf moet hebben dan in het openbaar bestuur , met een havo diploma en een paar niet afgemaakte studies burgemeester van Amsterdam worden, is voor de tegenstander een makkie in ondermijning en is slechts een voorbeeld

 10. Meriadoc Brandebok

  De tattoo-killers worden door Justitie als een moordcommando beschouwd. De naam ontlenen zij aan een tatoeage op de rug: een reeks Chinese tekens die zoiets betekent als “daadkrachtig”. Het moordcommando zou verschillende liquidaties hebben gepleegd. Tekenend is de foto waarop de moordenaarsstaan afgedrukt met een vuurwapen in de lucht.

  Eén van de moordenaars heeft op de Most Wanted-lijst gestaan en is uiteindelijk opgepakt. De ontsnapte Cor P. (die zijn bijnaam mede te danken heeft aan de aalgladde wijze waarop hij uit de handen van justitie weet te blijven) leek stevig in de tang van justitie te zitten, maar is nu ontsnapt.

  Volgens het OM is één van de slachtoffers onderdeel geweest van de groep tatoeage-moordenaars – op zijn rug prijkten een en dezelfde reeks Chinese tekens als op de rug van de andere criminelen. Het lichaam van deze man werd eerder gevonden.

  Onfrisse figuren die je niet graag in het donker tegen het lijf wilt lopen. Van de gekken dat dat nu in wezen kan gebeuren. Tussen de buitenwereld en de crimineel staat slechts een enkelbandje.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.