Triest! Pro-Iraanse dictatuur demonstratie in Den Haag: ‘Weg met Amerika’!

De lange arm van de Ayatollah lijkt ook neergestreken in Nederland. Gisteren vond er een pro-Iran demonstratie plaats in Den Haag. Bij het Vredespaleis was te zien hoe mensen een enge islam dictatuur in Iran durven te beschermen en verdedigen. Ook de welbekende anti-Amerika leuzen waren uiteraard te horen. 

Op de één of andere manier worden de meeste demonstraties altijd gekaapt door extremistische randdebielen, of je nu naar een anti-racisme demonstratie of naar een Women March gaat: er lopen altijd mensen met terreur vlaggen te zwaaien. Dit is toch altijd wel de eeuwige paradox van veel demonstraties in Nederland.

Uiteraard pikte buitenlandse journalisten en media dit nieuwsfeit maar al te graag op. Die zullen het ook wel amusant vinden dat er mensen in Nederland opkomen voor het Ayatollah-regime in Iran.

Terwijl in Iran de onrust toeneemt en steeds meer protesten te zien zijn, zijn er in Nederland mensen die het durven op te nemen voor de terreurleiders in Iran. Het is gewoon ondenkbaar dat dit gebeurt.

Ook zagen we bij de demonstratie de verering van de terrorist Soleimani, want hij volgens sommige wappies een geniaal generaal. Dat hij ondertussen Israël wou ‘schoonvegen’ werd dan voor het gemak weggelaten.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. nu ik

  Ín Iran protesteren ze voor vrijheid. In Nederland demonstreren de gelukszoekers voor het regiem.

  Trap eruit deze randdebielen

 2. Ritter

  Wat doen deze mensen in Nederland?

  1. van Urk

   Omdat het westen niet naar Moammar Kadafhi geluisterd heeft toen hij zei “Na mij, de Jihad”.

 3. Kretoloog

  Allemaal binnengekomen als ‘vluchteling’ waarschijnlijk. Geprofiteerd van de gastvrijheid en naïviteit van de Nederlanders, die ze brood, bad en bed aanbood (+ gratis gemeubileerd huis + gratis zorg + gratis onderwijs + gratis zakgeld). En eenmaal binnen, ga je je lekker solidair verklaren met het regime dat je zogenaamd bent ontvlucht. O ja, en ook ieder jaar op vakantie naar, kan makkelijk af van al die honderden euro’s zakgeld per maand.

  1. Vit

   @Kretoloog

   Plus veel!

  2. Bullshit15

   Je vergeet er een in een gratis rijbewijs ter waarde van 1600 euro laat dat tuig toch opdonderen
   In ook weg met CDA die laat eigen volk ook stikken zie het in Groningen met de boeren
   Ze hebben nu al gezegt niet met FVD in PVV te willen onderhandelen wat een bende landverraders
   STEM FVD OF PVV in uit de eu

 4. Vit

  Ik zou zeggen ga het daar oplossen, wat moeten wij daarmee?

 5. Politiek Profeet

  Volgend d66 en groen links waren het verklede pvv,ers en forumleden die meeliepen in de haatstoet…,gesponsord door trump.

 6. Roughwood

  Groene Khmer, Deugen66 en Steun Palestijnen: laat van je horen en jullie afkeer blijken! Oh nee, natuurlijk niet. Jullie zijn vanzelfsprekend pro-Perzisch terreurregime. De, eigen volk onderdrukkende, islamofacistische bende die jullie corrupte Hezbollah- en Hamasvriendjes steunt en bewapent. Antisemieten onder elkaar. Alles beter dan een democratie (de enige!) als Israël in het Midden-Oosten nietwaar? Gelukkig is NL een beschaafd land en wordt dit (door Iran geënsceneerde?) protest niet door Koninklijke elitetroepen neergemaaid! Kunnen ze daar in Teheran nog een voorbeeld aan nemen.

 7. Sergeant Monty

  Misschien een idee om een pro-Trump demonstratie te organiseren.

  Zodat Trump weet dat het Nederlandse volk hem een warm hart toedraagt.

  1. Kretoloog

   Waarom een demo? Via de Am. Ambassade in Den Haag weet Trump allang hoe het Nederlandse volk over hem denkt. Links is tegen hem en rechts voor. En dat in eigen land precies eender.

   1. Caesar Lion Cachet

    LS…

    Iedereen met een beetje verstand weet dat Trump een Zio Nazi Fascist is en zwaar gestoord. Zijn doel is de vernietiging van de USA in opdracht van Israël. De zwakzinnige gevaarlijke idioot is zwaar gecorrumpeerd en staat met stip in de boeken van Jeffrey Epstein.

    1. nu ik

     ojeeee clc is zijn pilletje vergeten en de verpleging heeft hem nog niet opgemerkt

 8. Lefty

  Als dit pro Iraanse extremisten zijn mag de Nederlandse politie ze voor mij weg knuppelen. Maar ik blijf het zeggen: Nederlandse handhavers kunnen nog geen gummiknuppel vasthouden, en eigenlijk alleen maar bonnen uitschrijven. Ik heb me een half uur geleden er nog uit kunnen lullen omdat ik een klein stukje met de fiets op de stoep fietste.

 9. JFU

  Allemaal er uit donderen.

 10. henkie

  Allemaal Iraanse asielzoekers die met leugens over hoe verschrikkelijk zij in Iran zijn vervolgd, nu, pro Iran demonstratie houden.

  Deze mensen kunnen toch veilig teruggestuurd worden?

 11. Cycle25

  Antisemitisch protest, en de bruinhemden van het Binnenhof zag dat ’t goed was.

 12. michelleke

  Is DDS bezig fakenews te verspreiden?

  Of is het inderdaad toch MSN (en propagandasites als NU) en ‘vrienden’, die de boel weer aan het verzwijgen zijn?
  Laat maar, ik weet het antwoord al…

 13. Grote Trek

  Van die photo bij het artikel begrijp ik niets. Artikel zelf gaat over Iran. Maar van wat er nu speelt is nog minder te begrijpen. Wat moet je ermee?

 14. Michael M

  Met dank aan partijen als CDA, D66, PVDA, GL, CU, SGP met hun ongecontroleerde massa immigratie. En dat bedoelen partijen als de PVV en FVD. Alles laten ze binnen komen, maar ze weten niet wie. Ondertussen streeft Europa af naar een tweede Midden Oosten. Welterusten

 15. Heras

  Hier wordt de democratie misbruikt door volgevreten mensen die niets weten van onderdrukking. Ze hebben genoten van de vrijheid en denken totaal niet aan de bevolking in Iran dat snakt naar vrijheid. Walgelijk.

 16. Rosasolis

  Als deze Iraniers in ons land hun Ayatollah regime zo geweldig vinden, laten ze terug gaan naar Iran.

  1. Politiek Profeet

   En verwarde knettergekke canadezen terug naar haatbaard trudeau….. scheelt weer benzine en co2 uitstoot van de busjes… en mannen met witte jassen….

  2. Hard

   “Als deze Iraniers…”

   Ze krijgen deze bullsh*t ingefluisterd door linksfascisten en Trumphaters.

 17. AntiPartijKartel

  Alle pro Iran demonstranten : enkele reis terug naar Teheran. Gaat prima met Ukraine airlines via Kiev en is nog goedkoop ook.
  U mag daar elke vrijdag uw heersers aanbidden en het Westen afzeiken en beschimpen.

 18. Veteraan

  Maar ze waren toch gevlucht voor het regime in Iran.
  Alle Israel haters oppakken en in een woestijn droppen want het gaat niet alleen maar over joden haat. Kijk naar de vervolging van Christenen overal. En als die op zijn worden het…………
  Molslims zijn een gevaar voor de gezondheid. De besmette onder hun graag apart houden en voorzichtig naar een zandbak vervoeren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.