Achterbakse VVD begint verkiezingscampagne met smerige tweet: ‘meerderheid Kamer wil wél paspoort aan terroristen geven’

Met een doortrapte en ongelofelijk sneue tweet heeft de VVD het startschot gegeven aan haar eigen verkiezingscampagne: ‘Wij wilden de Paspoortwet aanpassen zodat terroristen geweigerd kunnen worden. Een meerderheid in de Kamer geeft ze liever dat paspoort wel.’

Knipsel2

‘Oordeel zelf’
Bij de VVD denken ze blijkbaar dat de kiezer volledig achterlijk is. Op zich niet zo raar, want die partij stond al tijden bovenaan in de peilingen. Maar nu het volk zo langzamerhand door begint te krijgen dat de VVD vooral ‘A’ roept en ‘B’ doet, lijkt er een beetje paniek te zijn uitgebroken bij die partij. Maar waar ieder ander weldenkend mens dan tot de conclusie zou kunnen komen dat het volk misschien toch niet hélemáál achterlijk is, is de VVD daar helaas nog wél steeds volledig van overtuigd.

Paspoort intrekken
Want het intrekken van paspoorten voor terroristen is voor de VVD niet een nieuw standpunt. Die wilden in 2015 zelfs dat stateloosheid voor terroristen mogelijk werd, waarmee ze dus tegen internationale verdragen in zouden gaan. Kregen ze niet voor elkaar (1, 2). Dikke kans dus dat ze dat vijf jaar later en na drie kabinetten Rutte óók niet voor elkaar gaan krijgen.

Populisme en opportunisme
Opvallend is ook dat de VVD totaal geen degelijke toelichting geeft bij het amendement. Want zoals in de eerdere links al duidelijk wordt, zitten er nogal wat haken en ogen aan. Dus wat nou ‘no brainer’? En dan doen alsof tegenstemmen gelijkstaat aan ‘liever wél een paspoort geven aan terroristen’. Wat een kut partij!

Als klap op de vuurpijl
Denk je na zo’n tweet het ergste gehad te hebben, komt turbodeuger Dolf Jansen nog even aankakken met wat politiek correct gedram:

 

Dolf

Rot op Dolf. We hebben het hier niet over de IS-bakker en de IS-stagiare bij het Kalifaat mediabedrijf die alleen de onthoofdingsfilmpjes online zette. En die vrouwen, hoewel achterlijk, doen zich nog achterlijker voor dan ze daadwerkelijk zijn. Die bleken volgens de AIVD (of NCTV, whatever) zelf net zo hard geradicaliseerd te zijn als de mannen, en actief mee te helpen met het verspreiden van propaganda om jihadisten te ronselen. En kinderen die daar zijn geboren zijn al geradicaliseerd nog voor ze hebben leren lopen.

Maar ik zou er met alle plezier op toe willen zien dat we er een paar in jouw buurt parkeren. Kijken hoe lang dat goed gaat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. Mees

  Ongelooflijk, Wout geeft een brevet van onvermogen af.
  Hosselt wat dingen door elkaar, en zie.

  Stamppot ter bevrediging voor alle extreem rechtse reaguurders

  1. Fuster

   “Wout geeft een brevet van onvermogen af.”

   Michael van der Galien, waar ben je als we je nodig hebben?

   1. Mees

    Een mening, conclusie die niet past in het verwrongen fascistische beeld van de familie Lugar, zal verboten moeten worden.

    ”Wie was de grootste partij”….. zie hoe ziek je bent.

    1. Mycase

     Onze eenzame kinderlokker zal alleen op zijn zolderkamertje zitten rukken geen vrouw dochters pleitte best wel zielig

     1. Fuster

      Inderdaad Mycase, en waar is Michael als je hem nodig hebt?

   2. Mees

    Mag ik je er op wijzen dat jij in de loop der tijd meer Cloud opslag hePt verzameld dan alle reaguurders op DDS.

    Do bist in achterbaks figuer

    1. Fuster

     Mees?

     Michael van der Galien, waar ben je als we je nodig hebben?

     1. Abigaille

      Kunt u het niet alleen af door Michael steeds aan te roepen ?

    2. Fonz

     Dé structureel linkse minderheidsstandpuntinemende reaguurder is weer van de partij..

     1. Mees

      Aai, kotsneigingen onderdrukkende zie ik daar Eric, het holmaatje van Lugar.

      Staat nog steeds niet op eigen benen, godt en lugar zijn boeien.

    3. Mycase

     Onze kindervriend annex P*do is er maar druk mee

     1. Fonz

      Klopt mycase, onze fascistische nedermoslim tevens verheerlijker van de ped*fiele kinderliefde is er heel druk mee…

  2. Bullshit16

   Mees donder straal toch een eind op klootzak jij met je extreem rechts nee extreem links is goed wie heeft er geroepen als je Thierry dood wil schieten zeg dan paf hufter dat was GL die liepen voorop wie heeft Pim Fortuyn doodgeschoten aanhanger van extreem links in wat VVD betreft wie gelooft die leugenaars nog die zijn net zo links geworden als gl dus ik zal zeggen hou je rot smoel in donder op
   STEM FVD OF PVV uit de eu

 2. Lambieck

  Zodra Wout over “het volk zo langzamerhand door begint te krijgen ” is waakzaamheid geboden.
  Over 5 minuten kom zeker een scribent het tegenovergestelde te beweren.

  1. Mycase

   Hoe doe je dat toch w i m h u t t en zo snel van nick’s wisselen .Knap hoor …

   1. Fuster

    @Mycase: Hij heeft er standaard een stuk of tien klaarstaan. Een slechtere verliezer heeft er nooit bestaan. Niemand moet hem niemand wil hem en toch blijft hij zich opdringen.

    Waar is Michael als je hem nodig hebt?

    1. Fenena

     Nabij @Fuster, nabij! De naam Michaël betekent “Hij die is als God”. Aartsengel Michaël is de krachtige leider onder de Aartsengelen. Geduld is een schone zaak.

 3. Roughwood

  @Mees, @Lambieck, ga eens lekker ergens anders trollen joh. Bij Joop en Chris Klomp of zo. In plaats van hier non-stop nietszeggende, immer inhoudsloze, bagger uit te braken. Het begint bedroevende vormen aan te nemen.

  1. Yoyo

   ++++++++++++

 4. Fenena

  Kinderen nog voor dat zij geboren worden al geradicaliseerd? Lees ik dat nou goed?

  1. Fuster

   Je de cirkel is weer rond, onkruid, onkruid en onkruid.

   1. Fonz

    @fuster je slaat de spijker op z’n kop natuurlijk om even even jouw woorden te spreken,

    Michael van der Galien, waar ben je als we je nodig hebben?

  2. Peetjoh

   Ja zie je goed. Dat duivelsgebroed word al geïndoctrineerd door hun heidense ouders. De doodstraf is het enige passende voor IS aanhang.

 5. Rud56

  VVD, partij voor leeghoofdige blaaskaken, uitermate dom volk dat graag wordt belazerd en voor criminelen! Dat is na decennia toch wel héél duidelijk geworden!

 6. Flip Flipt

  Mees snapt er niets van !!!

 7. Cycle25

  In het voorstel gaat het over IS-ers. Wie zijn dat? Mannen die slechte dingen doen?

  Aldus Dolf, wat leeft die gast in een waan, struisvogel van de ergste soort.

  Maak van IS een nazi, aldus Dolf, wie zijn dat ?

 8. DidiMadloba

  Voordat iemand denkt dat Nederland een rusthuis voor gepensioneerde terroristen moet worden: het gaat hier om de regel dat een staat iemand niet zijn laatste nationaliteit mag afnemen. Dat is zo afgesproken in een verdrag. Dat kan natuurlijk worden opgezegd, maar in het algemeen houden landen zich daaraan. Bij onze cultuur – die we toch allemaal zo willen koesteren – hoort een zekere barmhartigheid. Wie echt zware straffen wil kan beter naar een Islamitisch land verkassen.

  Uitgangspunt is dat een staat ook iemand die vreselijke dingen heeft gedaan met enige menselijkheid benadert. Daarbij moet je bovendien bedenken dat een terrorist niet zomaar een crimineel is, maar iemand die voor een bepaald ideaal strijdt, zij het met radicale middelen.

  Een praktisch puntje is dat het discriminerend werkt als je iemand zijn Nederlandse nationaliteit afneemt, want dan zijn de gevolgen heel anders als die terrorist nog een andere nationaliteit heeft. Marokkanen bij voorbeeld kunnen niet eens van hun Marokkaanse nationaliteit af komen, al zouden ze dat willen, en menig Turk begint daar niet aan omdat het een dure en ingewikkelde procedure is die ook praktisch nadeel kan opleveren, bij familiebezoek en bij het erven van onroerend goed.

  Rust nog de vraag hoe vaak het voorkomt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.