shutterstock 1460208077

Daarom dus die Brexit! 'Britten willen alleen nog maar hoogopgeleide migranten toelaten'

Geen categoriefeb 19 2020, 17:00
De Britten gaan er de komende tijd een harde migratiepolitiek op nahouden. Nu ze geen last meer hebben van de wet- en regelgeving van de EU kunnen ze zelf weer bepalen wie of wat ze binnenlaten. De komende tijd willen de Britten een extra harde stop op migratie, mits je voldoet aan een bepaald opleidingsniveau!
Zo maar de oversteek wagen heeft vanaf nu geen zin meer, de Britten laten je toch niet meer binnen. Pas bij een aanbod op een goedbetaalde baan ben je welkom in het Verenigd Koninkrijk. Geen werk? Geen 'oké' werkaanbod? Dan kom je gewoon het land niet in.

‘Er zullen geen routes meer zijn voor goedkope, laaggekwalificeerde arbeid die ons immigratiesysteem en arbeidsmarkt te lang hebben gedomineerd’

De regering begint direct met enkele beloftes af te lossen. Nu BoJo de Brexit heeft binnengehaald is het nu tijd om orde op zaken te stellen. Al jaren worden de Britten geteisterd door enorme golfen van migratie - net zoals andere EU landen.
Niet lang meer als het aan de regering ligt. Voor economische migranten wordt het nagenoeg onmogelijk om het land nog binnen te komen, ze kunnen de oversteek wagen; maar worden zonder pardon teruggestuurd.
We zijn benieuwd hoe de EU-aristocraten op dit beleid gaan reageren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten