Daarom dus die Brexit! ‘Britten willen alleen nog maar hoogopgeleide migranten toelaten’

De Britten gaan er de komende tijd een harde migratiepolitiek op nahouden. Nu ze geen last meer hebben van de wet- en regelgeving van de EU kunnen ze zelf weer bepalen wie of wat ze binnenlaten. De komende tijd willen de Britten een extra harde stop op migratie, mits je voldoet aan een bepaald opleidingsniveau!

Zo maar de oversteek wagen heeft vanaf nu geen zin meer, de Britten laten je toch niet meer binnen. Pas bij een aanbod op een goedbetaalde baan ben je welkom in het Verenigd Koninkrijk. Geen werk? Geen ‘oké’ werkaanbod? Dan kom je gewoon het land niet in.

‘Er zullen geen routes meer zijn voor goedkope, laaggekwalificeerde arbeid die ons immigratiesysteem en arbeidsmarkt te lang hebben gedomineerd’

De regering begint direct met enkele beloftes af te lossen. Nu BoJo de Brexit heeft binnengehaald is het nu tijd om orde op zaken te stellen. Al jaren worden de Britten geteisterd door enorme golfen van migratie – net zoals andere EU landen.

Niet lang meer als het aan de regering ligt. Voor economische migranten wordt het nagenoeg onmogelijk om het land nog binnen te komen, ze kunnen de oversteek wagen; maar worden zonder pardon teruggestuurd.

We zijn benieuwd hoe de EU-aristocraten op dit beleid gaan reageren.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. JochemX

  Het is geen harde maar een normale migratie-politiek. Als het je ook wat lijkt moet je niet op die ouwe-hap-partijen stemmen. Stemt PVV of FvD.

 2. Bockbeer

  “Britten willen alleen nog maar hoogopgeleide migranten toelaten”

  En als ze dan kansloze kinderen krijgen?

  1. Ego-non-solus

   Is dit een kansloze grap? Zelfs dat niet!

   Nu er wat halve garen hier van het toneel zijn verdwenen laat Bockbeer het discussieniveau helaas weer zakken. Jammer.

   1. Rompui

    Wake up er is hier helemaal niemand vetrokken een ban een nieuwe Nick en klaar zijn de rakkertjes weer …

   2. Bockbeer

    Wat snap je niet dan?

 3. Michael M

  De Britten hebben het goed gedaan. De linkse dombo bobo’s onder ons met hun lege kennis van zaken. Heerlijk om weer baas te zijn in je eigen huis. Je eigen spullen, je eigen financiën zonder de bemoeienissen en hebzucht uit het walgeljjke poppetjes dat in Brussel de baas speelt. Weer een premier en koning zijn in je eigen land. Dat is vrijheid. Brussel is geen vrijheid. Brussel is voor de rijken.

 4. Michael M

  JochemX, helemaal met u eens. Stop met de 30 en 60 jaar oude partijen. Het zijn niet meer de partijen waarvoor ze ooit voor waren opgericht. Stem verfrissend, stem op vernieuwde partijen.

 5. Lambieck

  Boris imiteert Rob Jetten.
  Zou Boris al een plan hebben om inklimmers en bootjestoeristen tegen te gaan?
  Want die blijven het gewoon proberen.

  1. Cootje

   Die laat hij gewoon zinken , en de Engelse kust is iets wilder dan de middellandse zee

  2. Joshuak

   Die worden naar Frankrijk teruggestuurd.. Internationale wetgeving verplicht dat, dus Frankrijk kan niet weigeren. En kijk maar naar Australie een zero-tolarance beleid op dat gebied helpt wel..

 6. Cootje

  Lachen zich binnen 5 jaar te pletter

 7. Kretoloog

  Het VK neemt het beleid over dat Australië en de VS al decennia toepassen. Werkt prima. Maar de EU wil er niet aan. Daar zit een gedachte achter bij de Brusselse potentaten, en die gedachte noemen we omvolking.

 8. Cootje

  Onze tuinbouw en boeren plus het vervoer zaten verlegen en nog om onderbetaalde goedkope krachten , dat is al sins de jaren 50 gelukt het is zelfs zo erg dat er op campings pertinent wordt bewoond en de Oostblok chauffeurs de nationale parkeerplaatsen langs onze wegen onder schijten , plus de overlast wegens dronkenschap op de campings , om deze cultuur verrijking zitten de Engelse niet meer te wachten . Maar die zitten niet meer in het ondemocratische pro Brussel

 9. Cycle25

  Ja en de EU wil criminelen en terroristen, omdat links in een BUBBEL leeft.

 10. JFU

  Kijk….dat is nu het gezond verstand gebruiken. Helaas hebben wij een stel prutsers in Den Haag die dat missen.

 11. Heinrich

  Het nieuwe migrantenbeleid in de UK is niets nieuws, in Canada en Australië al jaren de standaard!
  Alleen in de EU heerst nog de onbeperkte naïeviteit!

 12. Fortiori

  Meer Britse bedrijven nemen de wijk naar Nederland ivm de Brexit. : UPDATENog nooit besloten zoveel bedrijven zich in Nederland te vestigen als vorig jaar. In 2019 kozen bijna vierhonderd internationale ondernemingen voor Nederland. Daarvan deden bijna tachtig bedrijven dat wegens de brexit. Ook dat is een record, meldt de Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA). Nog eens vierhonderd bedrijven zouden een verhuizing naar Nederland overwegen.

  Economieredactie 19-02-20, 09:49 Laatste update: 11:24 AD

  1. Kretoloog

   Ja, en? Moeten we hier blij mee zijn, dan? Ons land is al overvol. Nu nog meer bedrijven, dus nog meer beslag op de toch al zo schaarde ruimte. Nog meer mensen die gehuisvest moeten worden, terwijl er een giga-woningnood heerst. Nog meer druk op de wegen. Nog meer uitstoot, nog meer vervuiling enz.

   Domme Fortiori. Stap eens uit je linkse bubbel, en ga eens nuchter nadenken. Dan kom je er wel achter hoe het werkelijk zit.

  2. Peetjoh

   Jij rekend brievenbus firma,s als bedrijven?. Je bedoelt waarschijnlijk dat belasting ontduikers zich hier zogenaamd vestigden. Puur om de boel te flessen.

 13. Jack Flash

  Ik ben blij voor die Britten dat ze weer normale migratiepolitiek kunnen voeren.
  Wij zitten nog steeds met die extreem linkse gekken.
  Stem PVV/FVD.

 14. Kleurloze Politiek

  Wat een stelletjes mutsen zijn jullie hier..
  20% van de topbanen komt naar Europa vooral Parijs Brussel en Amsterdam profiteren hier erg van..

  De Britten snijden nu in hun eigen vingers.
  Jullie dachten toch niet dat multinationals nu hun import en export goederen dagen lang voor de douane laten wachten.

  Om maar niet over snel transport te spreken
  Zoals groente ,fruit en bloemen vanuit Nederland.

  De rede waarom er toen juist voor vrijhandel verkeer was gekozen is om zo min mogelijk bureaucratie en heffingen te creëren en juist De Britten importeren enorm veel uit andere landen.

  Dat absurde onzin over alleen hoogopgeleide immigratie binnen laten.
  Is puur verkiezingretoriek om de burgers stil te houden ..
  Terwijl de topbanen juist uit buitenlandse multinationals bestaan
  En die de brexit als nadeel voor hen .

  Dus het is een kwestie van tijd en dan zullen ook de Britten een enorme domper krijgen als blijkt dat het land leeg loopt aan topbestuurders van multinationals naar Duitsland Frankrijk of Nederland zien gaan.

  Britten hebben domweg geen economische systeem dat volledig op eigen kracht kan draaien zonder Europese vrijhandel verkeer..
  Zelfs Nederland zou nooit zonder dit handelsverdrag kunnen functioneren..

  1. Kretoloog

   Lees mijn commentaar op Fortiori. Is ook op jou van toepassing, saaie politicus. Want jij bent net zo’n domme linkser.

   1. jeki

    Weet niet wat erger is, een domme linkser of een rechtser met oogkleppen op….

  2. Joshuak

   Multi nationale hebben geen keus.. Als ze toegang willen tot de Britse markt moeten ze wel langs die douane.

   En waarom zou Nederland niet zonder kunnen functioneren? Want Zwitserland bestaat ook nog gewoon hoor en soortgelijke Europese landen die niet aan deze onzin meedoen..

   Daarnaast is de EU iets nieuws en is de Nederlandse geschiedenis honderden jaren oud dus Nederland een ook Groot Brittannië red zich wel, ook zonder de EU.

   Ik zie het als harsen.. Je kan het er in 1x aftrekken wat veel pijn doet maar dan is het klaar. Of je kan het er sloom aftrekken en minder pijn maar over veel langere tijd..

   In de EU blijven is sloom sdaf trekken want als je kijkt is de EU alles behalve stabiel.. Met als resultaat dat het vroeg of laat wel gaat omvallen tenzij ze steeds autoritairder worden

  3. Peetjoh

   Jij leest de sufferd?.

 15. splatoon

  > We zijn benieuwd hoe de EU-aristocraten op dit beleid gaan reageren.

  Dat is niet moeilijk om te voorspellen. Die gaan roepen dat die Britten een stelletje hardvochtige Nazi’s zijn, die geen enkel mededogen hebben met zielige mensen. En dan gaat links heel hard juichen en knikken dat dat inderdaad zo is. En dat het daarom extra belangrijk is dat wij nooit uit de EU moeten stappen, of op extreem rechtse facisten als Baudet en Wilders moeten stemmen. Want anders gebeurt dat hier ook!

 16. Piet51

  Vanochtend werd in de media geschreven over de problemen die het Engelse bedrijfsleven verwacht, nu ze binnenkort hun (lager betaalde) arbeidskrachten niet meer uit de EU mogen halen. Dat gaat om restaurantbaantjes, koffiebars, verplegend personeel en anderen. Ik ben benieuwd hoe Boris dit gaat oplossen. Het lijkt er nu echt op, dat de neergang van het VK is begonnen.

  1. Rosasolis

   @Piet 51. Ja, inderdaad wat gaat de “Fairest Isle” doen als er geen Polen en Roemenen zijn om de hotel kamers te verschonen, de troep weg te halen, en room service aan te bieden? Hoogopgeleiden Engelsen houden van nette manieren, beschaafde taal gebruik, en mooie ouderwetse tradities. Deze vinden we nog steeds ook in Nederland…maar in Engeland zijn al deze tradities nog steeds HEILIG! Net als echte thee in echte mooie theekopjes. Als er geen Poolse en Roemeense nette arbeiders meer worden toegelaten, dan moet Johnson hun banen overlaten aan Britse laag-gescholden. (Waarvan vele kleurlingen uit de armste wijken). Waarvan velen niet zo betrouwbaar ben, en ernstige problemen hebben. (Niets met hun kleur te maken, maar wel met lage scholing wegens armoede, en problemen in hun gezin). Jammer, maar de traditionele Britse bevolking zullen binnenkort de bescheiden, betrouwbare
   EU immigrant personeel gaan missen.

 17. Wim Vreeswijk

  Dit is inderdaad normale (!) migratiepolitiek net zoals Orban in Hongarije voert. Niks mis mee.

 18. Rosasolis

  Ik vrees dat zeer weinig hoogopgeleiden willen nu naar Groot-Brittannie immigreren.
  In feite velen verlaten de VK en immigreren naar Nederland, of naar andere EU landen.
  Vele hoogopgeleiden werken voor Britse bedrijven die nu in Nederland gevestigd zijn.
  Vele Britse bedrijven zien de bui al hangen, en in ons land gaan vestigen, voordat zij failliet gaan in de VK. Johnson ziet dat de VK nu al heel veel talent verliest. De armoede wordt steeds erger. Welke talentvolle jonge mensen hebben de geld voor een hoge opleiding in de VK?! De enige hoogopgeleiden dat misschien nu naar de VK zouden willen immigreren zouden afkomstig zijn van 3de wereld landen…maar de meeste zullen
  kleurlingen zijn. Merry Olde England is niet zo gezellig meer, en gaat steeds meer
  terug naar de 50er jaren.

 19. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Het gaat nooit meer goed komen met de Britten…
  LS…

  Wat een armoede in dat land wat ooit model stond voor goede smaak stijl en kwaliteit.
  Althans dat dacht ik toen ik nog jong was… HAHAHA ! De grootste smeerlapperij op aarde is helaas ook made in the UK ! Het idee alleen al dat een Spitfire een Rolls Royce motor had en dat een Rolls Royce nu met een BMW motor is uitgerust… Met andere woorden de bombardementen op Londen en Dresden zijn door dezelfde Zio Nazi uitgevoerd… Voor velen hier Abracadabra maar voor de mensen met enig historisch besef meer dan duidelijk …

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.