Deugkoning Peter R. de Vries naar het front geroepen om te Baudet-bashen: “We zijn pas écht reddeloos verloren als deze man premier wordt”

Peter R. de Vries kan je altijd opbellen om vrolijk mee te doen aan een partijtje Baudet-schelden op de NPO. Waar de meeste mensen met een kritisch verhaal praktisch elke seconde worden onderbroken, mag De Vries gewoon enkele minuten vol praten. Op zijn typische rancuneuze toon en belerende manier van spreken probeert hij nogmaals maar eens aan te geven hoe fout Baudet wel niet zou zijn. Kan De Vries over niks anders praten dan Baudet? 

De Wereld Draait Door, we zijn eindelijk bijna af van dit zwaar-over-de-datum-programma, maar nu het einde inzicht is kunnen ze natuurlijk zonder vrees de oude VARA-socialistische vleugels spreiden.

Peter R. de Vries kreeg nog even de kans om te laten zien dat hij een van onze deugkoningen is. Want hij moest ons nogmaals wijzen op de ‘walgelijke Marokkanen-tweet’  van Baudet. Toegegeven Baudet was te voorbarig in zijn tweet, niet slim, maar het is nu eenmaal gebeurd. Volgende keer: minder impulsief zijn.

Maar De Vries is een echte doorbijtertje, hij meent dat de fascistische stormtroepen voor de deur staan en waarschuwt ons allen. Gelukkig maar!…..

De Vries krijgt al een burn-out bij de gedachte dat we wellicht ooit een premier Baudet krijgen, hier moet hij niet aan denken. In zijn ogen is Baudet ‘The evil empire’, oftewel een absolute no go.

Gelukkig waarschuwt hij ons voor premier Baudet op de vrijdagavond. Nu kunnen we allemaal weer fijn verder leven, want De Vries beschermt ons allen!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

116 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  Waarom zetten we de zaken niet op een rijtje?

  – Thierry meende dat Europa “dominant blank” moest blijven. Een discutabele uitlating over huidskleur.
  – Thierry beweerde de complottheorie dat de EU opzettelijk migranteb zou overzetten.
  – Thierry sprak over een homeopatische verdunning, dineerde met een racist en werd gezien met Le Pen.
  – In zijn speech bracht hij het woord “boreale” naar voren.
  – Hij trok van leer tegen de NOS waarin een Amsterdammer met een donkere huidskleur “Amsterdammer” werd genoemd.
  – Baudet retweette een filmpje van een extreemrechtse bron.
  – Baudet retweette een tweet waarin men een discriminerende uitlating deed over Oosterse christinnen.
  – Baudet noemde enkele treincontroleurs die gewoon hun werk deden: “Marokkanen” en loog over hen.

  In Baudets politiek zijn enerzijds verdachte xenofobe trekken zichtbaar en anderzijds een leugenachtig amateurisme. Zou Nederland er echt mee worden geholpen als deze man premier wordt? Ik betwijfel het.

  h**ps://www.telegraaf.nl/watuzegt/107251920/de-kwalijke-denkpatronen-van-thierry-baudet

  1. Stiek

   Verwarde Guus?

   1. Original NL

    Bange guus!

    1. Stiek

     Ook dat, en inmiddels ook alweer vuistdiep binnen bij Wesley Welsh etc.

  2. Ron

   Wat een held die man hé

  3. Stiek

   Het ‘verspreken’ met voorbedachte rade noemt men demoniseren.

  4. Stiek

   Peter R de Virus

  5. perry

   MB-
   Indien alles waar Baudet voor staat, werkelijkheid zou worden,
   zie ik geen nadelige gevolgen voor mezelf of andere mede autochtonen!
   Wat is je punt?

   1. Meriadoc Brandebok

    @perry

    Ik verwachtte al dat je die niet zou zien.

    1. Rammstein

     Wat een dom en gepikeerd antwoord, Maria.

  6. Mikael Blomkvist

   Hier is geen speld tussen te krijgen.

   1. Stiek

    Mikael Quispel Blomkvist?

    1. ervi

     Wesley p*do Mezza

  7. Seneca

   @brandebok
   in de geschiedenis – althans de laatste 2000 jaar was en is Europa blank. vanuit dit blanke Europa werd de Cultuur waar de rest van de wereld, met jaloezie naar kijkt, over de wereld verspreid. dit ging gepaard met nieuwe wetenschappelijke inzichten en eveneens – onderdeel van het blanke karakter – nieuwsgierigheid om te willen weten, wat er achter de bergen ligt of wat ligt verborgen aan de einder. dit ging gepaard aan dikwijls onnodig geweld en gezien de huidige tijdgeest, wordt dit door ‘deugende’ lieden met kreten als racisme en fascisme (nooit met nationaal socialisme) gekenmerkt. voorbeeld inzake de nieuwsgierigheid die vele blanke mensen, waartoe jij duidelijk niet toe behoort of als je wel blank bent deze eigenschap ontbeert, is de betekenis van het woord Marokko. de letterlijke vertaling is: ‘land van de laatste zonsondergang’. men was van mening dat als men maar vergenoeg naar het westen zou varen, men van de aarde zou afvallen. in Marokko peinsde men er niet over om een dergelijke expeditie te ondernemen. het blanke Europa deed dat wel met als gevolg de vele ontdekkingen met scheepjes waar de huidige zeeman niet ‘dood gevonden’ wilt worden. ik zie dus niets discutabels aan deze uitlating. je betwijfelt of eigenlijk ontken je het feit dat de EU doelbewust de zinloze toevloed van ongeschoolde lieden bevordert. dat is een voorbeeld van ‘wegkijken’ want als je de moeite had genomen om de verslagen van het gedrocht dat zich EU noemt, te bestuderen, dan was je tot dezelfde conclusie als de heer Baudet gekomen. je ontkenning over verdunning is eveneens onterecht want dat is een gevolg van de EU politiek. als je jezelf opsluiten en omringt met mensen die de identieke denkbeelden als jij koestert, ja wat is dan de bedoeling van je reactie op dit blog? het gaat toch om uitwisseling van ideeën; dit idee spreekt je aan en het andere idee verwerpt men. dat is de reden dat de heer Baudet met een ‘racist’ is gezien. het feit dat men iedereen, die het niet met jou eens is,meen racist noemt zegt meer over hen die dit roepen als over de ‘racist’ in kwestie. stel je aub niet zo aan inzake het woord boreaal. dat woord betekent noordelijk zie de wetenschappelijke term: Aurora borealis I.e. Boorderlicht. een persoon die geboren en getogen is in een bepaalde stad is zoals in dit geval, een Amsterdammer. iemand die hier is komen wonen – dus niet geboren en getogen – is simpelweg geen Amsterdammer. dus wat is het probleem? of vind jij het normaal dat een, door ons gefinancierd, omroepstelsel telkenmale foutieve informatie verspreidt opdat er maar geen link gelegd wordt tussen afkomst/ras/etniciteit van een persoon en de door haar/hem gepleegde zaken die buiten het blank Nederlands gedachtepatroon vallen? je praat over verdachte xenofobe trekken en ik beschuldig jou van verdacht oikofobische trekken en het ergste is, dat je te stom bent om te begrijpen, dat je je eigen graf en dat van je gezin graaft.

   1. Maurits Dekker

    @Seneca

    BRAVO

   2. Stiek

    “In de geschiedenis – althans de laatste 2000 jaar was en is Europa blank.”

    Klopt. Maar Frans Timmerans heeft de EU-agenda verraden.

    “The future will be diversity”

    1. DidiMadloba

     Ik ruik spruitjes.

   3. DidiMadloba

    Beetje bijziende bent u wel.
    Wij wanen ons superieur – maar bijv. oosterse culturen zijn veel ouder. Het is nu 2563 in de Boeddhistische jaartelling.
    In de middeleeuwen verdween hier en daar in Europa het schrift weer: een terugkeer naar de prehistorie dus.
    In diezelfde tijd liepen de Arabieren voorop in wiskunde en astronomie.
    In Cambodja heerste grote bloei, waar de tempels van Angkor Wat nog steeds van getuigen. Helaas was dat ook een voorbeeld voor de Rode Khmer, en kleine 1000 jaar later.
    De Aziaten leerden de wereld koken, de Afrikanen om muziek te maken en te dansen. En Europa? Dat vereert het geld. Niet iets om trots op te zijn.

    1. Rammstein

     De extreem-oikofoob Malle Didi liegt er weer een eind op los: je zou haast gaan denken dat deze halve Mof ontwortelt is en op dood spoor zit.

     De invloed en betekenis van de westerse wereld is vele malen groter geweest dan alle lokale culturen bij elkaar die hij lekkerbekkend inbrengt. De pioniersgeest, alle wetenschappelijke ontwikkelingen van belang, het gros van de filosofische richtingen – ze komen allemaal uit West-Europa.

     Maar Didi haat Europa, alle blanken en zichzelf. Ach, was hij maar arabier geweest, Thai of Chinees – dan had hij vrede gehad.

  8. Rammstein

   – Thierry meende dat Europa “dominant blank” moest blijven. Miljoenen (FvD + PVV) zijn dat met hem eens. Ik ook.
   – Thierry beweerde de complottheorie dat de EU opzettelijk migranten zou overzetten. Feit is dat NGO-veerdiensten zwaar gesubsidieerd worden en daarmee goedgekeurd.
   – Thierry sprak over een homeopatische verdunning, dineerde met een racist en werd gezien met Le Pen. Rutte werd veelvuldig gezien en heeft gedineerd met de smerigste dictators ter wereld. Thierry komt geen eens bij hem in de buurt.
   – In zijn speech bracht hij het woord “boreale” naar voren. Een normale en gezonde uitdrukking die uitsluitend door vals links negatief wordt omgebogen.
   – Hij trok van leer tegen de NOS waarin een Amsterdammer met een donkere huidskleur “Amsterdammer” werd genoemd. Dat was inderdaad een misstap.
   – Baudet retweette een filmpje van een extreemrechtse bron. Was het extreemrechts’, welk filmpje en wat wilde hij aantonen?
   – Baudet retweette een tweet waarin men een discriminerende uitlating deed over Oosterse christinnen. Burka’s worden in bijna 100% van de gevallen gedragen door moslima’s. Iedereen had dezelfde reactie gehad.
   – Baudet noemde enkele treincontroleurs die gewoon hun werk deden: “Marokkanen” en loog over hen. Op het moment van tweeten kon hij alleen afgaan op de beschikbare informatie, die hij dus gebruikte. Daarmee is liegen uitgesloten. Dat de feiten naderhand anders lagen is Baudet niet aan te rekenen.

   De haat van onze AIVD-trol Meriadoc zit diep. Denk om je hart ouwe grefo.

   1. Stiek

    @Rammstein: Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de vaststaande demonisering weerlegd, zo werkt dat niet bij fascistisch links. Baudet moet, net als Pim Fortuyn, gedemoniseerd worden. Of hij zich nu wel of niet verklaard, dat maakt helemaal niets uit.

    De volgende quote is wat dat betreft exemplarisch:

    Dat klopt, als Sint Pim premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan. Toch goed dat er een God is.
    -Ernst Quispel-

   2. JochemX

    @Ramstein, geen speld tussen te krijgen, bravo!

   3. Gebande Kok

    Quote Merijn : – Baudet noemde enkele treincontroleurs die gewoon hun werk deden: “Marokkanen” en loog over hen.
    Visie Rammstein :Op het moment van tweeten kon hij alleen afgaan op de beschikbare informatie, die hij dus gebruikte.
    Conclusie Rammstein : Daarmee is liegen uitgesloten.
    Excuus Rammstein : Dat de feiten naderhand anders lagen is Baudet niet aan te rekenen.
    .
    Ik ben sprakeloos.

   4. Meriadoc Brandebok

    Rammstein lepelt non-argument na non-argument op om de structurele xenofobe politiek van diens Grote Meester wit te wassen. Alleen dit argument al: “Feit is dat NGO-veerdiensten zwaar gesubsidieerd worden en daarmee goedgekeurd.” Zucht. Hiermee gaat hij volledig voorbij aan de werkelijke complottheorie van Baudet. Of dit: “Rutte werd veelvuldig gezien en heeft gedineerd met de smerigste dictators ter wereld. Thierry komt geen eens bij hem in de buurt.” Is dit argument nu werkelijk om te lachen of om te huilen?

    Ik ga hier graag de discussie over aan, maar dan moet je wel met valide argumenten komen. Dit is appelmoes.

  9. Blank en niet Wit

   Je vergeet de piano en de lavendel in jouw Baudet logboek. En oja, hij heeft ook boeken geschreven waarin vrouwen voorkomen.

  10. Beukman

   En:
   Baudet retweet een foto met gesluierde Afrikaanse vrouwen bij een bushalte in Groningen met een aanval op het CDA en de VVD die vliegtuigen vol IS-ers naar Nederland halen. Zo raakt politieke kritiek verweven met ophitsen tegen zwarte vrouwen. Die vrouwen bleken overigens christenen uit Eritrea. Maar door hun donkere huid werden ze automatisch ingedeeld bij het absolute kwaad: IS.

   en:

   Baudet gaat slinks te werk: door zijn politieke opponenten de misdrijven van het Derde Rijk aan te wrijven, kan hij blijven roepen dat hijzelf in de verste verte niks met rechtse*tremisme en fascisme te maken heeft. Zo goochelt hij met termen zodat ze niet meer gebruikt kunnen worden om te verwijzen naar historische feiten. Zo ondergraaft hij het historisch geheugen en de dappere stem van degenen die hem moreel de maat durven nemen.

   Nausicaa Marbe kan toch niet van rechtse sympathieën worden verdacht.
   Niettemin geeft ze Baudet ongenadig billenkoek – in De Telegraaf nog wel. Ik zou Baudet zeker willen aanraden om de extreem-linkse cultuurmarxistische Telegraaf een proces aan te doen wegens smaad.

   1. Rammstein

    Deze domme aanval kwam inderdaad onverwacht: ik acht Nausicaa Marbe hoog en lees haar graag, maar hiermee gleed ze volledig uit en volgde ze kritiekloos het gehersenpoelde deel van de bevolking. Jammer.

    1. Stiek

     “maar hiermee gleed ze volledig uit”

     +1

    2. Beukman

     Ik heb Nausicaa er nooit op kunnen betrappen dat ze niet haar eigen mening had en dat ze niet kritisch was, @Rammstein.
     Dus hoe ga je dit rechtbreien: is ze opeens extreem-links geworden? Wordt ze betaald door de cultuurmarxistische EU om dit op te schrijven in de Krant van Wakker Nederland? Is ze in de overgang?
     Of zou het kunnen dat ze ook wel een beetje gelijk heeft?

     1. Rammstein

      Wat braak je toch weer een lulkoek uit, Beuk. Slecht ontbeten?

      Wat Marbe deed was alle bekende en uitgekauwde aanvallen van links op Baudet op een rijtje zetten. Niet meer en niet minder. Geen enkele analyse of de durf om er dieper in te duiken. Geen nieuwe inzichten of verrassende vergezichten. Geen scherpe verklaringen of verhelderende toelichtingen. En dat is Nausicaa onwaardig.

     2. Beukman

      Je geeft geen antwoord op mijn vragen, @Rammstein.

     3. Rammstein

      Je vragen rangschik ik onder de lulkoek – had je dat niet begrepen, dromertje?

      Voor de rest ga jij niet in op wat ik schrijf: Marbe analyseert niet en maakt alleen een rijtje van bekende feiten.

      Zwak, Deugmans.

     4. Blitzkrieg

      Rammstein : Ken je het youtube kanaal “een oorlog nooit verloren”? Zo niet, het is een absolute aanrader.

      Jullie gesprek laat me aan dit fragment denken.

      Een Oorlog Reeds Verloren #2.06: De storm en de stilte
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=mPjz_VrM51Y&t=670

     5. Blitzkrieg

      Rammstein : Sorry, (typo) foutje. Het kanaal heet “een oorlog reeds verloren”.

     6. Beukman

      Je begint als iemand die onlangs verklaarde “niets” met Baudet te hebben aardig veel te lijken op een rasechte Thierry-apologeet, @Rammstein. Net als die andere apologeet hier weiger je in te gaan op lastige vragen, en val je liever de vragensteller aan.
      Loepzuivere Thierry-trucjes.

     7. Rammstein

      Goed jij je zin, Deugvrouw

      Is ze (Marbe) opeens extreem-links geworden? Nee.

      Wordt ze betaald door de cultuurmarxistische EU om dit op te schrijven in de Krant van Wakker Nederland? Nee.

      Is ze in de overgang? Geen idee.

      Of zou het kunnen dat ze ook wel een beetje gelijk heeft? Nee. Marbe zet alleen alle bekende aanvallen op Baudet op een rijtje. Een zwaktebod voor een columniste die diep hoort te graven, helder hoort te analyseren en met nieuwe overtuigingen en inzichten moet komen. Kortom: die wat toe moet voegen. En dat deed Marbe niet.

      Kortom: je vragen waren lulkoek zoals ik al eerder zei. Afleidingmanoevres om niet op de essentie in te gaan.

     8. Rammstein

      Bedankt voor je link, Blitz. Ik was deze linktip al op een andere site tegen gekomen en heb het (eerste) filmpje al bekeken.

     9. Beukman

      @Ramm steint:
      Marbe zet alleen alle bekende aanvallen op Baudet op een rijtje.

      Woehaa. Alsof die aanvallen uit de lucht komen vallen. Alsof Baudet het slachtoffer is.

      De aanleidingen voor die “aanvallen” (een ander zou ze gewoon “kritiek” noemen) laten een patroon zien; ze leggen Baudets denkwereld bloot. Als zelfs een doorgaans stevig-rechtse columniste als Marbe structurele kritiek heeft op Baudet, dan zou ik die als ik jou was liever serieus nemen, ipv te piepen over “aanvallen”.

     10. Rammstein

      Beukman, het is geen kritiek, maar louter framing en demonisering. Baudet heeft een rechts stempel opgedrukt gekregen en alles wat hij doet of zegt is daarmee verdacht. Daar doet Marbe dapper aan mee.

      De aanvallen onthullen niets over Baudets denktrant, maar zeggen alles over de bibberende gevestigde orde (politiek en opinierend) die het hele FvD als een bedreiging ziet.

      Ten overvloede: ik heb niets met Baudet of het FvD, maar ik zie dezelfde smerige, linksfascistische methoden en tactiek als bij Wilders.

     11. Mikael Blomkvist

      Baudet heeft een rechts stempel opgedrukt gekregen.

      —————————————————-

      Nausicaa maakt met een grondige feitelijke onderbouwing duidelijk dat dit stempel terecht is, met de aantekening dat het feitelijk een extreem-rechts stempel is.

     12. Blitzkrieg

      Beukman : Het enige dat Beukman wil doen is Thierry kwaadaardig framen. Een zinnetje… een frame… alleen om de ander zwart te maken.

      Als mensen echt wat willen weten over Thierry moet je hem rustig aan het woord laten, zodat hij zijn visie en zorgen over Nederland kan uiten. Alleen zo kom je erachter wie iemand daadwerkelijk is.

      Bij deze het kerst-gesprek tussen Thierry en Jensen waarvan ik zelf erg heb genoten.

      THIERRY BAUDET INTERVIEW – DE JENSEN SHOW #75
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=Os9LQF2HXFI

      Een gesprek doet het tegenovergestelde van framing, iemand vrij laten spreken zodat je de ideeën beter leert kennen.

     13. Beukman

      @Blitz kriegt:
      Het enige dat Beukman wil doen is Thierry kwaadaardig framen. Een zinnetje… een frame… alleen om de ander zwart te maken.

      Dat is je reinste slachtofferdenken, eigen aan populistische partijen en hun aanhangers: het is de schuld van de anderen.

      Marbe heeft keurig op een rijtje gezet wat er fout is aan het denken van Baudet. Het gaat niet om een incidentje; iemand kan per ongeluk wel eens een onhandige uitspraak doen.
      Nee: het gaat om een structuur, een rode draad van vuiligheid die door de gedachtenwereld van Baudet heenloopt.

      Diens adolate volgelingen zijn er blind en doof voor.
      Goed dat jij hier potst, @Krieg, want dit is erg leerzaam voor mensen die niet tot de sekte behoren.

     14. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Diens adolate volgelingen zijn er blind en doof voor.”
      Ik neem het voor kennisgeving aan.

      Luister Beukman, ik ga geen wellis nietes spelletjes beginnen. Het heeft namelijk geen enkele zin, zoals wel vaker doe ik een stapje naar achteren. Mensen moeten zichzelf informeren en niet zozeer iets aannemen van mij of van jou. Mijn devies, wees nieuwsgierig en ga vooral op zoek naar je eigen waarheid. Mensen moeten vooral lezen wat jij er over schrijft… dat noemen we dan de ene kant. Ik ken ook nog een andere kant… en die kunnen mensen zien in dit interview, of beter gesprek.

      THIERRY BAUDET INTERVIEW – DE JENSEN SHOW #75
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=Os9LQF2HXFI

     15. Beukman

      @Blitz kriegt:
      Beukman :
      Quote : “Diens adolate volgelingen zijn er blind en doof voor.”
      Ik neem het voor kennisgeving aan.

      Uiteraard; dan hoef je immers niet in te gaan op de argumenten.

      Men kan zich afvragen wat iemand die niet wil discussiëren te zoeken heeft op een discussieforum.
      Ik niet, want dit is een bekend verschijnsel. Zo iemand komt niet om van gedachten te wisselen, maar om zijn eigen blijde boodschap anderen door de strot te douwen.

      Een paar jaar terug hadden we hier een newborn christian. Opvallende gelijkenis tussen jou en die persoon. Daar viel niet mee te praten, zij wist immers al hoe alles in elkaar zat.

     16. Blitzkrieg

      Beukman :
      De tijd dringt! De EU wil alleen maar groter en machtiger worden
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=T9KF2loAvVc

      Leugens zijn geen ‘parafrase’: Buitenhof moet rectificeren!
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=nl-jqJ4sfBE

      Niet uit te leggen! Biomassa leidt tot grootschalige vernietiging van bossen!
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=0VGA9m8lH2M

      Er is geen stikstofprobleem in Nederland!
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=QybHJN7WXcE

      Stop de kartelspelletjes en investeer in Zeeland en Defensie!
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=JTchrI9Cd6g

     17. Mikael Blomkvist

      Er is geen stikstofprobleem in Nederland!
      ————————————————

      Dan rijst de vraag waar Baudet en de boeren zich zo druk over maken.

     18. Ron

      Mikael doet en beetje bewust.dom.

      Baudet en de boeren maken zich niet druk om het stikstof probleem maar om de kosten die de overheid voor dit verzinsel op de boeren wil gooien.

     19. Beukman

      @Krieg
      Precies wat ik hier betoog. Jij hangt hier de evangelist uit met je eeuwige linkjes.
      Ik neem aan dat je het gratis doet, je propaganda bedrijven? Vertel eens, heeft iemand je gestuurd en sta je onder supervisie van het politbureau van de Partij, of opereer je geheel zelfstandig?

     20. Blitzkrieg

      Beukman : Je stelt je aan als een klein kind, schelden en provoceren doet me niks. Nog verdere provocaties en beledigingen aan mijn adres en ik link heel de EU naar de ellende. Kom maar op, de volgende linkjes liggen al klaar.

      Baudet over EU complot – 100% waar!
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=c1OkbJ8knls

      #KLEIN-KIND

     21. Beukman

      Ach gut, @Blitsmans is beledigd en gekwetst. Blitsmans komt hier niet om te discussiëren maar om propaganda voor zijn Leider te bedrijven.
      Wie bang is voor blaren, moet niet naar het bos gaan, @Blitsje. Als jij er niet tegen kan om te worden tegengesproken, kan je beter binnen de safe space van je eigen sekte blijven.

  11. Original NL

   Even de voordelen van rutte als mp opsommen..eh..eh.en klaar.

  12. henkie

   Ik hoop dat de heer Baudet het ware karakter van de politiek correcte elite weet te ontmaskeren. Deze elite, links en rechts, de gevestigde orde, heeft vanaf de jaren 70 reeds een systeem geïnstalleerd van indoctrinatie en onderdrukking die onze samenleving heeft misvormd tot wat het nu is.
   Door de leugens van politieke correctheid is onze samenleving sterk gepolariseerd en staat op springen:

   -Een groep allochtonen die met de paplepel ingegoten heeft gekregen dat elk tegenslag
   in hun leven zal zijn veroorzaakt door vuile racisten, “die witte Hollanders”
   -Een groep gehersenspoelde Nederlanders die echt gelooft dat er veel racisme is in
   Nederland, en dat we lief voor mekaar moeten zijn, en in actie moeten voor een multi
   culti samenleving
   -Een groep Nederlanders die zijn/haar geld verdient en profiteert van de multi culti /
   asiel / migratie industrie opgetuigd door de politiek correcte leugenaars
   -Een groep activisten (waaronder leraren, universitaire docenten, journalisten,
   kunstenaars, NPO en andere notabelen), die zo versterkt zijn in hun geloof (o.a. door
   zelfindoctrinatie) en hun moreel gelijk dat ze denken dat alle middelen geoorloofd zijn
   -Een groep Nederlanders, de elite, de gevestigde orde, die willens en wetens list,
   leugen, bedrog, indoctrinatie, een moderne Religie hanteren, om hun toekomstbeeld,
   niet alleen voor Nederland, neen, voor Europa, neen voor de Wereld te realiseren

   Versus;

   -Een groep Hollanders, van alle kleuren, die vind dat er iets goed mis is maar die hun
   rotkop moeten houden maar in iedergeval hun stem uitbrengen waar het telt (PVV of
   FvD)
   -Een tweetal politici Wilders en Baudet

   Politieke correctheid;
   censuur, hersenspoeling, leugens, list en bedrog, onderdrukking en repressie, discriminatie en demonisering.
   Politieke correctheid is de oorzaak van het falen van de multiculturele samenleving.
   Politieke correctheid is haat zaaien en de oorzaak van polarisering.

   Hoe meer Afrikanen, niet Nederlandse europeanen, Aziaten, Amerikanen of Australiers wij in Nederland importeren, hoe meer de binding met Nederland, de Nederlandse identiteit en soevereiniteit wordt ondermijnd. Het opheffen van de staat der Nederlanden komt met rasse schreden dichterbij. Grote groepen import Nederlanders blijken ook nog eens politieke activsten, zij wakkeren haat aan en zorgen voor polarisatie.

  13. Bullshit16

   Maria
   Het zal je goed doen dat je samen met peter r op de bank gaat zitten in terug te kijken hoe pim Fortuyn groot is geworden die werd ook overal van beticht wat hij niet heeft gezegt dat zelfde gebeurd nu weer met baudet jullie vieze smerige linkse ratten hebben niks geleerd van de geschiedenis
   Liegen in bedriegen daar zijn jullie goed in wand anders kunnen jullie niks

 2. Brenda Welsh

  Minder impulsief…daar zit het probleem. Als hij Premier wordt moet hij zijn clowneske optredens opgeven. Is hij daartoe bereid ? Dan liever de oppositie !

  1. Stiek

   Brenda Wesley Welsh?

  2. Blitzkrieg

   Brenda Welsh : Baudet moet lekker blijven tweeten. Al is het maar om Peter zichzelf voor lul te zien zetten.

   1. Stiek

    Brenda Wesley Welsh, mede mogelijk gemaakt door Blitzkrieg!

    1. Blitzkrieg

     Stiek : Groot gelijk, dank.

     1. Gebande Kok

      Voor iemand die Stiekeme ome Fonz tot vriend neemt, is de eenzaamheid waarschijnlijk haast ondraaglijk.

     2. Stiek

      @Blitzkrieg: Graag gedaan! 😉

  3. Beukman

   We hoeven echt niet bang te zijn dat Baudet premier wordt hoor. Daarvoor is de man niet gekwalificeerd.

   1. evil knievel

    Jawel hoor!:)

   2. Mikael Blomkvist

    De politieke brokkenmaker Baudet is evenzeer onvoldoende gekwalificeerd om voldoende kiezers te overtuigen om het FvD meer dan een marginale oppositiepartij te maken.

 3. Mees

  Baudet als premier, daar heeft de pianist de capaciteiten niet voor.
  Het rechts extremisme voeden, dat dan weer wel.

  1. Ron

   Rutte ook niet maar kijk eens wat een zooitje hij er de laatste 10 jaar van maakt.

   1. Vanduinen

    Rutte heeft ons land bekwaam uit de kredietcrisis geloodst. Dat heb ik bekeken. Dat u uitgaat van een “zooitje” ligt aan uw zelfredzaamheid. Daar komt uw ongefundeerde kritiek vandaan.

    1. Stiek

     Brenda Blomkvist Welsh Mikael Vanduinen?

     Uitgekotst en ontmaskerd.

     1. Lugor

      Baaz, Pit, Siemien, Controle, Winsul.., @Erik, Abri79, Rechtsaf, Capo, Zout, Stork, Lugar, LUgor, Ragul, Luu Goor, Gister, Thee, Dirk van Jury, Deelszon, Annoying Orange, Jozias Visser, Rammelstein, Tony Faas, Zero, Hard, Fonz, Bockbeer, stiek, buurvrouw, tuinpaden, ome.

      Uitgekotst en ontmaskerd.

     2. Stiek

      Brenda Blomkvist Welsh Mikael Vanduinen Lugor?

    2. Blitzkrieg

     Vanduinen :
     Quote : “Rutte heeft ons land bekwaam uit de kredietcrisis geloodst.”
     #INVERTEDYIELDCURVE

     1. Stiek

      @Blitz: Maar wel gewoon even vier nicks aanstaan.

     2. Blitzkrieg

      Stiek : Allemaal kramen ze dezelfde onzin uit. “Links zet zichzelf voor lul”, kent u die uitdrukking?

     3. Stiek

      “Links zet zichzelf voor lul”, kent u die uitdrukking?

      Hahaha, ja die is goed! ‘Kent u die uitdrukking’ , vrij naar dominee Gremdaat.

      😉

     4. Vanduinen

      U schrijft het hier neer. Maar begrijpen wat u schrijft doet u niet. Een natte scheet laten kan iedereen.

    3. Peetjoh

     Oké het Nederlandse volk laten betalen omdat beleggers van Amerikaanse pensioenfondsen er een zooitje van maakten, vind jij goed uit de zelf gecreëerde krediet crisis komen. Nuff said.

    4. Seneca

     @vanduinen
     hoe heeft u dat bekeken? Rutte heeft volgens de meeste economen in dit land, de financiële draagkracht van de gemiddelde Nederlandse burger zo zwaar uitgehold, dat bij een volgende crisis, de Nederlandse economie in elkaar stort en dit ondanks het continu draaien van de geldpersen in Frankfurt. als ik u was, zou ik deze ‘bekwaamheid’ en eveneens uw eigen perceptie vermogen aan een nader onderzoek onderwerpen.

     1. Stiek

      “Links zet zichzelf voor lul”, kent u die uitdrukking?

      Vrij naar Blitz!

    5. Original NL

     Q…Rutte heeft ons land bekwaam uit de kredietcrisis geloodst…..
     Dit is wel de grootste onzin, in plaats van te investeren in bijvoorbeeld de bouw en infrastructuur heeft hij vele bedrijven kapot bezuinigd die we nu goed hadden kunnen gebruiken .
     Het had van visie getuigd als hij woningen had laten bouwen.
     Is het je niet opgevallen dat toevallig heel europa op ongeveer hetzelde tijdstip “uit de crisis” kwam? ( als je het op volle toeren laten draaien van de geldpersen door de ecb als oplossing ziet).
     Rutte heeft daar niets mee te maken gehad, het is de wereld economie die weer aantrok en die trekt zich geen snars van rutte aan.
     Failliete of zich in crisis bevindende landen nemen namelijk niets af..en wij moeten het hebben van de export.

 4. Gebande Kok

  Een klein probleempje.
  Momenteel zijn er al meer in te vullen functies dan capabele medewerkers binnen het FvD.
  Het aantal stapel/dubbel functies is giga.
  De interne baantjes carrousel bezwijkt bijna.
  En dan gaan deze talentvolle multitaskers nog even een ministerschap erbij doen.
  .
  Inderdaad een rampzalig idee.

  1. Seneca

   @@cockje
   hoe weet je dat? heb je gesolliciteerd maar ondanks je politieke ‘vaardigheden’ afgewezen! ja, druiven kunnen zuur zijn…

 5. Rompui

  ALS DE NAAM BAUDET VALT IS HET WEL LACHEN HIER … HAHAHAHAHAHAHAHAH WAT EEN KNEUZEN ZIELIG HOOPJE LINKS HIER HAHAHAHAHA zo genoeg geschreeuwd en gelachen man man .

 6. Baron von Munchhausen

  Van uit deze hoek een Premier? Jetje, Asschertje of Klavertje?
  Linkse zakkenvullende leugenaars die Nederland willen volpompen met Moslims en van Nederland een kabouterparadijsje willen maken met molentjes, bloempjes en bijtjes.
  Voorts is het logisch dat PdV bij DWDD zijn schreeuwbek mag opentrekken. Baudet wil de linkse indoctrinerende leugende Sta(si)atsomroepen minder honderden Miljoenen schenken!
  Nu ontvangen ze 850.000.000,00 Euro belastinggeld. En dat willen de linkse indoctrinerende leugende Sta(si)atsomroepen zo houden en liefst meer.
  Niet voor niets zijn er zoveel linkse miljonairs bij de omroepen!

  1. Gebande Kok

   De Baron had 2 mogelijkheden.
   DWDD afkraken of Baudet ophemelen.
   Bij het 2e bleef het scherm leeg.
   Dan maar voor de 1e mogelijkheid gekozen.

   1. Stiek

    Zuigkok?

    1. Original NL

     Zich zwaar vervelende spaanse zuig pensionada.

 7. Hendrie1963

  Ik zou zeggen geestelijke geïrriteerde randdebiel

  1. Hendrie1963

   Wen er maar vast aan.

   1. Mees

    FvD 17 virtuele zetels, nu jij weer 🙂 🙂 🙂

    1. Mees

     Baudet premier en Wilders minister van Immigratie & Transport

     1. inert

      mees-
      ” Immigratie & Transport”?
      Je bedoelt, `immigratie & deportatie’ misschien?

    2. Blitzkrieg

     Mees : Alles is FAKE tegenwoordig. Vooral blijven blijven geloven in je eigen onzin. Trump is president van Amerika, Brexit is een groot succes en het corona virus is vergelijkbaar met de griep.

    3. Hendrie1963

     Een peiling onder 1000 personen is geen peiling. Vraag eens 10 miljoen mensen met een laag of midden inkomen. Die kotsen deze regering uit en de EU. Acht jaar lang kaalgeplukt door deze rovers.

 8. Blitzkrieg

  Peter R. de Vries, hij blijft grappig 🙂 .

 9. fusilier

  Petertje heeft babbels zat, hij komt zijn mannetje eerdaags wel tegen.

  1. Blitzkrieg

   fusilier : Dat is een ding wat zeker is.

 10. Kidogo

  Stem FVD en Peter R Virus kan volgende jaar achter geraniums gaan zitten want de NPO wordt dan drastische gesaneeerd en wanneer hij toch aanschuift bij de commerciëlen dan kijk ik gewoon niet en heb en dan ook niet voor betaald !
  Kijkcijfers bepalen dan zijn lot !

  1. Gebande Kok

   Quote : dan kijk ik gewoon niet en heb er dan ook niet voor betaald !
   .
   Zo diepzinnig kom je ze niet vaak tegen.

   1. Stiek

    Zuigkok?

 11. Hendrie1963

  Deze nep misdaadverslaggever is in paniek en wordt ook nog van onze centen betaald. Zonde van het geld.

  1. Stiek

   Naar verluidt komt hij voor 2500 euro vertellen wat jij wil horen.

   1. evil knievel

    Ik betaal m t dubbele om zn muil dicht te houwe!

 12. Hendrie1963

  We zijn reddeloos verloren?? Daar heeft deze kwal gelijk in. Hij is bang voor zijn baantje bij de staatstelevisie. Als de FvD de grootste wordt dan wordt de staatstelevisie afgeschaft en zit deze schreeuwer zonder werk en is het gebeurd met zijn achterbakse meningen.

 13. Beukman

  De Vries krijgt al een burn-out bij de gedachte dat we wellicht ooit een premier Baudet krijgen, hier moet hij niet aan denken. In zijn ogen is Baudet ‘The evil empire’, oftewel een absolute no go.

  aldus Bart Reijmerink.

  De angst van De Vries lijkt me inderdaad ongegrond, want Baudet ontbeert een aantal eigenschappen die nodig zijn om premier te kunnen zijn.
  Maar op de rest van het betoog van De Vries valt niets aan te merken, al begint het wel wat te lijken op het opwarmen van oude kliekjes.

 14. Blank en niet Wit

  Dit is geen wensdenken maar wensdrammen.
  Ik zie paralellen met Fortuin toen iemand (Bolkenstein?) fulmineerde: “met Fortuin als premier slaan we een pleefiguur”. In feite pleebekt R. de Vries hetzelfde.

 15. evil knievel

  Thierry gaat met kop n schouders boven alle partijen uit,de verkiezingen winnen Petertje Rrrrrrrrrr de vries!
  N heel ver8telijk links heeft t nakijken!
  Lekker puh!
  N btw,…Greetje wordt de 2e!
  Stuukt u dit maar in de zakjes linksdraaiendelandverradendesujetten!

 16. kees cup

  Helaas voor Peterrrrrje luistert een groot deel van zijn publiek, een kleine miljoen, op vrijdagavond naar andere predikers.

 17. Bullshit16

  Het zou die klootzak sieren als i is zijn bek dicht houd waardeloos figuur moslim kont kruiper

 18. Cycle25

  Zijn we verloren, ja…die linkse schnabbels gaan dan op de schroothoop, Peter Volkert de Vries.

 19. Adriaanv

  De Vries weet dat Bauder de real deal is.
  En aangezien peter betweter zijn eigen partij volledig mislukte, probeert hij Bauder te demoniseren.
  Maar negatieve reclame is ook reclame en dat gedaan door kwal Peter die door de meerderheid van nederland niet serieus meer wordt genomen, maakt dat dit positieve reclame voor Baudet is.
  Bedankt Peter ! FVD wordt door jouw groter!

 20. Lex

  Peter R. de Vries wat is dat toch een vreselijke linkse kwal van het ergste soort.

  Vroeger heb ik aan de buis geketend gezeten om zijn misdaad TV uitzendingen jaren 90 dacht ik. Ik vond hem toen als misdaadverslaggever heel goed.

  Wat is hij toch afgegleden naar de vreselijke linkse kwal dat hij nu is.

  En nu word hij ingehuurd om Baudet te bashen.

  We krijgen weer een herhaling van 6 mei 2002?

 21. Bluntix

  Iedere scheet die te maken heeft met baudet wordt hier besproeid met een bloemengeurtje.

  Maar het is natuurlijk niets anders dan politieke zendtijd voor fvd.

  Objectief alles vanuit 1 perspectief benaderen noemen we trouwens subjectief.

 22. Tom Bombadil

  We zijn pas echt reddeloos verloren wanneer deze flapdrol serieus genomen gaat worden. Ik heb zeer genoten van zijn misdaadprogramma maar over andere dingen moet deze natnek gewoon zen bakkes houden.

 23. Pjotter

  Brandebok. gelukkig hebben we naast onze Peter de brandende bok die ons waarschuwt voor die uiterst gevaarlijke Therry, leuk duotje, toch maar FVD / PVV en de ouderen.

 24. Michael M

  Hoor Peter R de Vries nu praten. Ten eerste heeft deze man zijn langste tijd gehad op TV. Ten tweede is hij rete jaloers omdat hij zelf graag de politiek in was gegaan, maar weet van zichzelf dat hij dat niet kan omdat hij te dom is. Ten derde of hij houdt zich voor het domme of deze man is gewoon rete dom. Nederland en Europa was al opgegeven. Wat lult die man toch vreselijk ongecontroleerd.

 25. Michael M

  We moeten eerder oppassen voor Peter. Hé Peter?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.