Goed zo! Dekmantel valt voor pedo-prins Andrew! Alibi blijkt toch geen alibi meer te zijn

De soap rondom prins Andrew en Epstein lijkt zijn hoogtepunt te gaan bereiken. Een beveiliger en tevens alibi van de prins zegt dat er eigenlijk helemaal geen snars klopt van het verhaal van Andrew. De beveiliger wil nu zijn oude werkrooster inzien om te bevestigen dat Andrew te maken heeft met smerige praktijken. Gaat het kopstuk van Royals nu eindelijk ten onder?

De beveiliger is toch niet eens met het verhaal van prins Andrew, volgens hem klopt er vrij weinig van. De prins gebruikte een alibi om zo te ontkennen dat hij seks heeft gehad met een minderjarig meisje. Echter is dit alibi hard onderuitgehaald door zijn eigen beveiliger.

Andrew beweerde in een interview dat hij op 10 en 11 maart in 2001 gewoon thuis was, maar de beveiliger zegt dat niet waar was. Dit is de datum waarop het slachtoffer van Andrew zou zijn misbruikt.

“Sinds ik het alibi van prins Andrew heb overdacht, is het mijn overtuiging dat de beledigende confrontatie met de royal in de vroege uren van zondag 11 maart 2001 zou kunnen zijn geweest.”

Het is enorm nobel van de beveiliger dat hij eerst nog zijn geheugen wil checken voordat hij meteen Andrew voor de leeuwen gooit.

 “Om er echt zeker van te zijn wil ik graag toegang tot mijn dienstrooster van die maand. Ik geloof dat ik het recht heb om mijn eigen diensten te weten.”

De beveiliger kan binnenkort een bezoekje verwachten van de FBI, die tot op de bodem aan het uitzoeken zijn wat er nu precies gebeurde in het netwerk rondom Epstein.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. hans-e-pans

  Prins Andrew of Windsor aka “Sachsen-Coburn-Gotha” had vele jaren geleden al vaker zijn hoogtepunt met veel te jonge meisjes, maarja als je als prins je lul achterna loopt dan zit je verstand op de geheel verkeerde plek.

  Deze veel te jonge meisjes hem welwillend ter beschikking werden gesteld door Jeffry Epstein om hem er later mee te kunnen chanteren.

 2. Mikael Blomkvist

  Als de prins seksueel contact had met een minderjarig meisje dan is er geen sprake van p*doseksualiteit.

  De kop boven dit artikel getuigt dus van onnozelheid op dit gebied.

  1. Rammstein

   Een meisje van 5 jaar, is ook een minderjarig meisje.

   1. Mikael Blomkvist

    P*edofilie wordt algemeen gedefinieerd al seksueel contact met kinderen onder de 13 jaar. Daar was in dit geval geen sprake van.

  2. Peetjoh

   Je antwoord zegt weer alles. Als je nou zo denkt is zelfmoord een optie. Beter voor de mensheid.

  3. ZiggyStardust

   Ah kijk, de Nelson Maatmaan van DDS is er weer als de kippen bij om p*dofilie goed te praten. Nog even en hij maakt van de daders slachtoffers.

   1. Stiek

    Mikael Nelson Maatmaan Blomkvist?

  4. Stiek

   Mikael Blomkvist?

 3. Rud56

  Hopelijk spreekt de FBI die beveiliger voordat hij een dodelijk ongeval krijgt!
  Want dat zal hem zeker gaan overkomen. Hij klapt namelijk uit de school en zeker met zo’n elite als zo’n koninklijk huis tegenover je, dat zoals gewoonlijk er vele, vele duistere vrinden op nahield en houdt en bepaalde politieke invloeden heeft ……

 4. Rud56

  Hopelijk spreekt die FBI die beveiliger voordat hij een dodelijk ongeluk krijgt!
  Want hij klapt uit de school over wat de deug-elite allemaal uitspookt!
  En dat breekt het aanzien af, hé …

  1. Politiek Profeet

   De SAS is al in stelling gezet door het gajus in hun kastelen….