Heel smerig! Story lokt bewust haatreacties uit met ‘toekomstige first lady’ verloofde van Thierry Baudet

Bij de Story weten ze heel goed hoe roddels, insinuaties, verdachtmakingen en moddergooien werkt. En met dat in het achterhoofd krijgt een op het eerste gezicht onschuldig stukje over Baudets’ verloofde, een nare ondertoon. Een vies spelletje, dit!

Baudet maakte in de zomer van 2018 bekend dat hij een relatie heeft met Davide Heijmans. Ze zijn hartstikke verliefd, verloofd en hebben mooie plannen voor in de toekomst. Mooi toch? En dat zou eigenlijk de toon van het hele artikel moeten zijn: ‘leuk voor ze’. Maar dat is niet wat hier gebeurt!

Want Baudet ligt om de haverklap onder vuur in de media (en anders zorgt hij daar zelf wel voor) maar hij is tenminste een publiek figuur. Davide heeft nergens wat mee te maken, kan zich onmogelijk hebben voorbereid op vragen en kan daardoor ook maar tot in beperkte mate overzien wat voor effect haar antwoorden gaan hebben. Toch?

Wat denk je dan zelf dat er gebeurt met lullige clickbait-teksten zoals dit:

“Als het aan Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet ligt, wordt hij de nieuwe minister-president van ons land. In dat geval wordt Thierry’s beeldschone verloofde Davide Heijmans onze first lady. In Story blikt Davide vooruit op haar mogelijke rol naast koningin Máxima, en vertelt ze over de op handen zijnde bruiloft en gezinsuitbreiding.”

Wat de vragen precies zijn geweest, laten ze niet zien. Maar het is overduidelijk dat ze bij Story hebben ingezet op het frame van ‘toekomstige first lady’, te lezen in het laatste stukje van die alinea:

‘Het zou mooi zijn als Thierry minister-president wordt en ik hem dan mag ondersteunen, (…). Dan hebben we naast Máxima eindelijk nóg een vrouw om naar te kijken. Maar ik word niet voorbereid op een eventuele rol als first lady. Ik ben daar ook niet mee bezig. Ik zie wel hoe het loopt.’

En voor extra clickbait en haatreacties worden er ook nog even vragen gesteld over of haar carrière voorrang heeft, of dat toch de familiewens het belangrijkste is. Want dat rakelt natuurlijk de oude (en ronduit debiele) frames van Baudets’ ‘nee = ja’-uitspraak en het ‘conservatieven willen alle vrouwen naar het aanrecht en als babyfabriek’ weer op.

Heel kinderachtig en triest om op zo’n manier mensen uit te lokken. En al helemaal om dat via de verloofde van een politicus te spelen. Bah.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

82 reacties

 1. Hendrie1963

  De partij wordt alleen maar groter en groter. Al die media’s zijn laffe honden. Hahahahahahaha die story. Die hebben wel vaker voor de normale rechter gestaan. Dus geen d66

  1. JochemX

   En vragen van Story? Meestal verzinnen ze het hele verhaal en niet iedereen heeft zin om een rectificatie te eisen, dat is een heel gedoe.

  2. Shadow1100

   Als ze dan maar niet het advocatenkantoor van Peter de Vies in de arm nemen want dan verliezen ze pertinent……

 2. Hendrie1963

  De partij wordt alleen maar groter en groter. Al die media’s zijn laffe honden. Hahahahahahaha die story. Die hebben wel vaker voor de normale rechter gestaan. Dus geen d66 rechters.

 3. Barbera

  Ach die lieverd, ze hoeft zich echt niet druk te maken.
  Twee dingen, Baudet is een latente homo en zal ook nooit MP worden.

  1. Bullshit16

   Bar
   Ook weer duidelijk dat jij niet weet wat een homo zegt alweer genoeg hoe zo’n iq je hebt bar weinig dus
   Opzouten met je dom gezwets
   Stem fvd of PVV uit de eu

   1. Antihedo

    Tante Thierry wordt toch zelf first lady? Niet zo handig om tante Thierry minister president te maken. Dan heb ik toch liever iemand die aanwezig is in de tweede kamer en een dialoog aan kan gaan. Niet bepaald de kwaliteiten van tante Thierry. En framing van de pers is dan ook niet handig.

  2. Rammstein

   Barbera is een homofobe barbaar bij wie de linkse hersenziekte zich manifesteert in ongefundeerde haat en angst voor veranderingen.

  3. Fuster

   “Baudet is een latente homo en zal ook nooit MP worden.”

   Ik ben benieuwd naar de onderbouwing. O wacht, die komt nooit bij homo-roepers.

   1. toetssteen

    @Fuster
    Ik ben ook zeer benieuwd. Velen schijnen zeer jaloers te worden bij het zien van Davide Heijmans en wellicht schiet men dan in de huilie modus.

    1. Ron

     Vind je het gek?
     Die lui kijken naar opzij en zien daar hun…..wederhelft.

 4. Bullshit16

  Ja Zo zie je maar weer dat zijn nu die linkse ratten streken als ze niet kunnen winnen gaan met doodsbedreigingen of ze gaan met modder gooien dit zal de komende jaar alleen maar toe nemen in ik mag hopen dat baudet in Wilders goed beveiligd zijn
  Die linkse ratten zijn precies het zelfde bezig als met pim Fortuyn ze houden bloed aan hun handen
  STEM FVD OF PVV uit de eu

  1. Antihedo

   Niet te eenzijdig worden. Of is het moddergooien het alleenrecht van deze site? Ik kan zo geen site bedenken waar met meer modder gegooid wordt dan deze. Deze site is gemaakt om alles lekker ongefundeerd van je af te schijten. Dat maakt deze site zo vermakelijk.

   1. Bullshit16

    Antihedo
    Waarom ga je niet naar geen steil is net zo maar wij van rechts zijn dat gezeik van jullie linkse ratten gewoonweg meer dan zat wij zijn jullie zat om dat jullie alles maar recht lullen wat krom is omdat jullie alles maar onder het maatje vegen wat de buitenwereld niet zien mag in ondertussen gaat ons kleine kikkerlandje door jullie zaken wasers helemaal naar de kloote
    Had je nu nog wat ?
    Stem fvd of PVV uit de eu

 5. Marija

  Ik wilde dat het misselijkmakende drek van links D66 en GriezeligLinks eens stopt. THierry doet gewoon zijn werk. Je zou er gek van worden.
  Wat heeft een deel van Nederland toch een minderwaardige mentaliteit: alleen op zichzelf gericht en de ander vertrappen.

  1. Houtvuur1990

   Is Story ook een links blad?

   1. Rammstein

    Ach, EU kok is alweer terug.

    1. Houtvuur1990

     Fout, je mag nog een keer.

    2. Fuster

     “Ach, EU kok is alweer terug.”

     Zoals altijd wel inderdaad.

 6. Fuster

  Maar dat is toch ook precies de functie van Story en de reden dat het blad bestaat?

  1. Houtvuur1990

   Wout zat bij de tandarts en dacht ….

   1. Kretoloog

    Kok is ongeneeslijk. Net een ban gehad, na hij eerst nog even flink is afgedroogd door de redacteur van dienst. Komt terug, en wat is zijn eerste reactie? Een sneer naar de redacteur!

    Mijn God man, laat je eens nakijken en behandelen. Je bent echt ziek in je hoofd.

    1. Ron

     Dat is niet zo verwonderlijk.
     Kokje heeft al vaker aangetoond dat hij nergens meetelt nergens gewaardeerd wordt en nooit ergens respect zal krijgen.
     En dat is niet ziek in zijn hoofd maar gewoon een nare persoonlijkheid.

     1. Rammstein

      Behalve ZweetSok zou het ook Watcher kunnen zijn: die heeft wellicht ook een ban gekregen, want hij heeft zich de hele dag nog niet gemeld.

  2. Robert75

   Ja precies daarom heet het ook een roddelblad. Als je niet wil dat mensen niet over je roddelen dan moet je niet meewerken aan een interview in een blad als de Story. Maar mensen hebben nu eenmaal veel over voor een beetje roem en bekendheid. Zelfs dat mensen over je roddelen.

   1. DidiMadloba

    Helaas – STORY chanteert z’n slachtoffers. Als je niet meewerkt verzinnen ze gewoon een verhaal over je, en dat is zelden positief.
    Al weet de getrainde STORY lezer dat je altijd een hele zak zout mee moet nemen. Een korrel is niet genoeg.

 7. Michael

  Haha, die is goed. DDS, in dit geval Wout, die een probleem maakt van “roddels, insinuaties, verdachtmakingen en moddergooien” en “clickbait”. De pot verwijt de ketel noemen we dat. Wel weer komisch natuurlijk. Kan niet hypocrieter allemaal.

  1. Houtvuur1990

   Klopt, DDS doet het soms beter dan de roddelbladen.
   Vandaar het advies aan de redacteuren, solliciteer voor een goed en vast inkomen.

   1. Ron

    Zweetsok is weer terug

   2. Fuster

    Houtvuur1990?

   3. DidiMadloba

    Als je het *niet* beter doet dan roddelbladen ben je echt achterlijk.

    Aanleg voor oud wijf strekt tot aanbeveling.

 8. Beukman

  @T. Baudet beweert:
  Als het aan Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet ligt, wordt hij de nieuwe minister-president van ons land.

  Dat klopt. Baudet heeft al eens aangegeven dat hij geroepen is om het land te redden; dat premier worden niet iets is wat hij wil, maar wat hij moet.

  1. Blitzkrieg

   Beukman : Net zoals President Trump die de hele Amerikaanse economie weer tot bloei heeft gebracht. Af en toe een lekkere directe tweet, en schijt hebben aan alles. Heb je die bek van Nancy Pelosi wel eens gezien tijdens the state of the union, het gif spoot eruit. Wat een kreng is dat zeg. De Amerikaanse economie is weer booming, en dat gaat met Nederland ook gebeuren.

   Trump’s entire 2020 State of the Union address
   h**ps://www.youtube.com/watch?v=zNECVmfJtxc

   1. Beukman

    @Blitzman slaagt er dankzij vrije associatie in om binnen één zin het onderwerp van Baudettina te brengen naar Pelosi. Oefening baart kunst, zullen we maar zeggen.

    1. Blitzkrieg

     Beukman : Trump en Baudet voelen zich beide geroepen om het land te redden. Toen ik jouw reaguursel las moest ik gelijk aan die zure bek van Pelosi denken. Dat is nu precies hoe vrije associatie werkt 🙂 .

     1. Ron

      ++++

     2. Beukman

      Leuk geprobeerd, @Kriegman. Jouw replies wekken bij mij niet zelden associaties met palingen in snot-emmers.

     3. Blitzkrieg

      Beukman : Meervoud nog wel, toe maar. Als me dit gezegd wordt door zo’n slissende schlemiel zoals jij kan ik niet anders dan het opvatten als een groot compliment.

     4. Robert75

      Baudet vergelijken met Trump is als de Dalai Lama vergelijken met Jezus

     5. Blitzkrieg

      Robert75 : Ik vergelijk Nederland met de VS. Trump en Baudet voelen zich beiden geroepen om het land te redden, beide worden constant gedemoniseerd, deep state, corrupte linkse rechters (die gelukkig vervangen zijn), fake news, kartel vorming. Heel Nederland is corrupt net zoals de VS dat was voordat Trump aantrad.

     6. Trots Boreaal

      Het verschil tussen Trump en Baudet, Blitzkrieg, is dat Trump trots en autonoom zijn eigen boodschap centraal stelt en zelf bepaalt waar het naar zijn visie en overtuiging wel of niet over moet gaan, terwijl Baudet zich in het geweld van de cultuurmarxistische deugpolitiek voortdurend in de verdediging laat drukken en in die terugkrabbelende verdedigingspogingen niet het debat kan bepalen.
      Links zeikt en dramt in dat incident van de tweet over de kaartjes ontrold over de details die niet precies zouden kloppen en slaagt er op die manier in te voorkomen dat het werkelijke probleem, namelijk dat autochtone Nederlanders zich bedreigd voelen door allochtonen die Nederland onveilig maken, onbesproken blijft.

      We kunnen iets van Trump leren in de noodzaak uit het defensief te komen. Als we dat niet doen blijven we ons wankelmoedig verdedigen tegen de cultuurmarxisten die de spelregels kunnen bepalen.

     7. Trots Boreaal

      kaartjes ontrold = kaartjescontrole

 9. Vliegenvanger

  Ook hier weer een bewijs dat Story net zo hard mee doet met links om bepaalde partijen of personen te demoniseren. Story is een links blad, dat er niet voor schroomt om leugens te verspreiden. Massaal abonnement opzeggen, is de enigste manier om ze monddood te maken.

  1. DidiMadloba

   Welnee, STORY is een stom roddelblad.
   Ik zie het wel eens in een wachtkamer. Dan staat er op de omslag een lokkende tekst – maar blijkt het artikel steevast slappe belegen roddel te zijn.

   1. toetssteen

    @Frits
    Ow, op de afdeling oncologie kom ik toch meer wat wetenschappelijkers tegen. De story aldaar heb ik nooit gezien

 10. DidiMadloba

  Wordt het bedeesde vriendinnetje van Baudet verpletterd door de paparazzi van STORY?
  Ik hoop dat ze niet verpletterd wordt door haar vriendje.

  In Nederland hebben we trouwens geen premier maar alleen een minister-president – die grondwettelijk weinig te vertellen heeft.

  En Baudet minister-president?? Dan ben ik blij met die open grenzen – om te vluchten!

  1. Ron

   Nog meer reden om Baudet te stemmen.
   Je hoeft geen moeite te doen hij had mij stem toch al.

  2. Blitzkrieg

   DidiMadloba :
   Quote : “En Baudet minister-president?? Dan ben ik blij met die open grenzen – om te vluchten!”
   Hup, rennen kreng. We kunnen je missen als kiespijn.

  3. Bullshit16

   Ga maar gauw nu het nog kan wand volgend gaan de grenzen dicht

  4. Original NL

   Doei!!!

  5. Original NL

   Geen angst didi..mensen met een kleurtje mogen àltijd weg…..alleen mèèr didi’s komen er niet meer in.

 11. Original NL

  Zo…en nu wat plaatjes van rutte’s first lady………..oeps.

  1. Ron

   Wie? Rob Jetten?

   1. Original NL

    Ach ja…dom van me Ron!

    1. Ron

     Het zij je vergeven.

 12. Peetjoh

  Nou van mij mag ze zo de plaats van maxima overnemen. Meer dan roepen dat wij niet bestaan, en geld weggeven aan zinloze zwarte vrouwenprojecten doet ze niet. Komt bij dat ze mijns inziens niks te zoeken heeft in een Nederlands koningshuis en dr Duitser ook niet. Dan liever Davide.

 13. Sharktyricon

  Mmm het lijkt erop dat Davide hier vooral wordt geframed, namelijk als de domme vrouw die zich om de tuin laat leiden door de doordachte truckjes van de story. Die met hun doordachte plot om baudet zwart te maken die arme dame ook eens door ’t slijk halen. Misschien krijgt de dame gewoon betaald voor dit interview en weet ze dondersgoed wat ze wel en niet zegt.
  Then again, baudet als minister president en zij als “first Lady”? I stand corrected 🙂

 14. Robert75

  Robert75 : Ik vergelijk Nederland met de VS. Trump en Baudet voelen zich beiden geroepen om het land te redden, beide worden constant gedemoniseerd, deep state, corrupte linkse rechters (die gelukkig vervangen zijn), fake news, kartel vorming. Heel Nederland is corrupt net zoals de VS dat was voordat Trump aantrad.

  ————————————————————————————–

  Trump is een wereldleider Baudet natuurlijk niet. Zelfs als die minister wordt stelt die in de wereld geen ene reet voor. Man laat me toch niet lachen. De enige echte leider is Nederland is Wilders en geen Baudet

  Die liefde voor Baudet begint mensen naar het hoofd te stijgen. Het begint haast idolaat te worden. Nog heel even en ze gaan beweren dat het de nieuw geboren Christus is.

  1. Fuster

   Hoe kan dat nou Robert, Wilders is toch al jouw nieuw geboren Christus?

   1. Robert75

    Ik stem Wilders omdat ik daar het meest vertrouwen in heb. Wat Wilders bv zegt in de rechtbank voor die leden van het OM dat zou Baudet niet durven. Ze gewoon met de keiharde waarheid om de oren slingeren. Een beetje zoals Maarten Luther maar dan in het klein .”Hier sta ik en ik kan niet anders” Zo God helpe mij.

    Wilders staat sterk in zijn schoenen die krijg je niet omver. Wilders straalt zelfverzekerdheid uit en die blijft bij zijn woorden.

    Baudet na zijn deed gelijk indammen na zijn tweet en veranderde in zijn statement gelijk van toon. 2 dierbare vriendinnen werden ineens 2 bekenden.
    Ernstig lastig gevallen werd onaangenaam bejegend
    en 4 Marokkanen veranderde zomaar in 4 mannen.

    Beetje blaffen maar zo gauw iemand hem streng toespreekt kruipt die snel in zijn mandje. En dat is straalt nou niet bepaald leiderschap uit.

    1. Fuster

     Het valt mij op dat veel PVV-stemmers zich afzetten tegen FVD, dat belooft niet veel goeds want de PVV wordt dan opnieuw buitenspel gezet, al was het alleen al door de PVV-kiezers zelf.

     1. Robert75

      dat is raar want het waren toch voornamelijk de PVV stemmers die naar het Forum liepen. De Backstabbers om het maar even zo te noemen.

     2. Fuster

      “De Backstabbers om het maar even zo te noemen.”

      Ach ik lees jouw zielige verhaaltjes helemaal niet meer, figuren als jij zijn een van de redenen om nooit met de PVV samen te werken. Als je denkt dat de wereld alleen uit de PVV bestaat moet je toch echt je gekleurde bril afzetten.

  2. Fonz

   “Nog heel even en ze gaan beweren dat het de nieuw geboren Christus is.”

   Daarvan weten al dat dit niet waar is…

 15. Klaas de Witt

  Gek bloggie is dit toch.

  1. Fuster

   Klaas de Witt?

 16. Rosasolis

  Waarom plotseling aandacht aan roddel-bladjes geven? Wie leest dat troep? Alleen sensatie zoekers, die simpel van geest zijn! Maar helaas zijn er een aantal FvD
  trollen die misbruik van die oude roddel en huishoud blaadjes. Vele domme FvD mannetjes maken misbruik van vrouwelijke DDS abonnees om ze te PROBEREN te vernederen om een associatie met typische vrouwen blaadjes als Libelle, Margriet, en Story op te leggen. Deze domme mannen zijn zwak, en door de FvD opgeleide vrouwen-haters beinvloed zodat zij nauwkeurig de domme, bewuste vrouwen-discriminatie door zetten.
  Wij werkende, hoog-opgeleide vrouwen hebben jullie zwakke FvD mannelijke zombies
  helemaal niet nodig. Gelukkig eindelijk hebben we een samenwerkende
  man-vrouw maatschappij die samen onze toekomst opbouwt. Met gelijke rechten, plichten, en kansen voor mannen en vrouwen.
  Dus, nogmaal aan de domme DDS Trollen, ja inderdaad heb ik veel redactie ervaring.
  Maar nooit met Libelle, Margriet, of Story. In feite, heb ik nooit deze bladen gelezen,
  omdat ik altijd een moderne man-vrouw maatschappij steun. Zo ben ik jaren geleden in het moderne openbare school onderwijs in Canada opgegroeid. Meisjes en jongens kregen hetzelfde onderwijs in onze gemengde klassen. Met wat extra Engels les voor
  al die Europese immigrant kinderen, inclusief Nederlandse kinderen, Maar tijdens die na-oorlogse jaren was er in het hele beleid van de na-oorlogse Winnipeg geen enkele discriminatie tegen de duizenden Europese migranten die naar deze arme 3de hoofdstad van Canada kwamen. En nog steeds is Winnipeg de belangrijkse stad van het midden van heel Noord-Amerika. Een grote stad die gebouwd is door ook de hulp van duizenden vreedzame Europese immigranten, waaronder veel Nederlanders.
  Kunnen wij nu eindelijk van rassen en vrouwen discriminatie ophouden?
  Mijn geboorte stad Winnipeg, laat dit ooit toe!

  1. Original NL

   Bla bla bla…!

  2. Ron

   Rosa je beticht mij van schelden en dan hele lijsten vol wat ik nog steeds van je zou krijgen als bewijs.

   Maar intussen scheld jij telkens de FVD kiezer uit met de meest domme opmerkingen. Daarnaast schaar jij jezelf onder hoogopgeleide vrouwen.
   Geen wonder dat vrouwen niet serieus genomen worden als ze met jou te vergelijken zijn.
   Gelukkig zijn de mannen hier wel in staat om te denken en snappen in tegenstelling tot onze linkse tegenhangers wel dat jij een geval apart bent en niet als eenheidsworst is te vergelijken met wel intelligente vrouwen.

   1. Rosasolis

    @Ron. Ik heb nooit tegen u geschreven dat u ooit een ”lijst” van mij, over welke onderwerp dan ook zou kregen!
    Waarom heb je zo veel interesse in mij? Heb je pijn, dan kan ik je misschien helpen. Ik weet veel over pijn. Je kan hierover naar mij schrijven. Ik zal je altijd proberen te helpen.

    1. Ron

     @rosa een tijd geleden beticht jij mij ervan dat ik reageerders waaronder jou beledig en uitscheld en dat je een hele lijst als bewijs hebt.
     Ik weet niet of iemand dat snel kan terug vinden dat berichtje?
     Maar verder dank je voor je eerlijkheid dat je uitkomt voor het feit dat jij hier dus zaken neerplempt waar je dus helemaal niet van bewust bent.
     Ik adviseer toch echt dat jij hulp moet zoeken, en ook voor je dwangmatige obsessie voor Trump, Baudet en Wilders.

  3. Peetjoh

   Pfff kan je aub terug naar Canada. Dat continu blaten dat je hoog opgeleid bent,bewijst alleen maar dat dat niet zo is. Meid als je zo baald dat je zittend moet piesen laat je toch een rubber dick aannaaien. Kan je eindelijk eens door met leven.

 17. ReneR

  Story is niet meer dan een heel erg slecht roddelblad, speciaal voor mensen die niet na willen of kunnen denken.

 18. Michael M

  LINKSE RAKKERS kunnen geen verschil zien tussen een partij dat van Nederland nog iets moois probeert te maken of het nieuws van vandaag AIVD SALAFISTEN en de voeding van haat tegen homo’s en afvalligen dat gepredikt wordt in moskeeën en de rechtstaat willen ondermijnen. Dat laatste daar maak ik mij het meeste zorgen over. Als het hiervoor te laat is geldt dit ook voor linkse gekkies, want niemand komt ermee weg!

 19. Michael M

  Story is toch dat blad dat in het verleden foto’s maakten van 2 bekende Nederlanders welke elkaar alleen maar gedag zeiden en Story een eigen leugens verhaal ging bedenken dat ze een affaire hadden met elkaar maar niet zo bleek te zijn. Story verdiend met zijn roddels en leugens geld over de ruggen van anderen. In Turkije was Story allang verboden geweest en opgedoekt!

 20. Filthje

  Ik vind haar mooier dan Maxima

 21. ShaoKahn

  Who the fuck boeit de Story iets?

 22. OKay

  Gelukkig zijn niet alle nederlanders zo dom en kortzicht als de meest hier, vraag me toch af of de hersencellen aan dat stuk smerig voorhuid van jullie onbesneden kleine p..tjes hangt? Blijft bizar dat jullie toch geloven dat tussen 2 extremisten(Baudett en Silvana) alleen maar een zich manifesteren en de ander niet puur omdat geen geluiden zijn dat jullie willen horen. Zelf allerlei bewonkingsgroepen discrimineren en wegzetten en als Silvana maar de helft doet en zegt van wat de debiel Baudett zegt dan is de wereld te klein. En dan maar geloven dat jullie tolerant zijn, grensen moeten sluiten maar elke ongeluk in wat voor gat dan ook op de wereld zijn en altijd Nlders die daar wonen. Zelf geloven dat jullie mogen gaan en staan waar jullie willen maar niemand mag jullie heilig grond betreden. Het gebrek aan uitgebreid geschiedenies les opschool helpt ook met dit soort onwetendheid, want is triets dat ik de hollandse geschiedenis beter ken dan de meest hollanders… zoek het op en je zult zien dat jullie rijkdom voor grootendeels te maken heeft aan onderdrukking, mensenhandel en volksmoorden!! Of je nou wilt of niet we zijn hier om te blijven want hoeveel we hier ook wegzuigen zou nooit 1/4 zijn dan wat jullie antecedenten in het verdelen bij ons gedaan hebben. En het grappig dat het nogsteeds ge beurt. Jullie telefoons, koffies en sieraden zijn daar een prima voorbeeld van

  1. Peetjoh

   Nou die Nederlanders die overal heen zijn verhuisd vinden het ook goed dat alles aar hierheen komt. Maar ja die wonen hier niet he. Komt bij dat die geëmigreerde Nederlanders wat hebben opgebouwd in tegenstelling tot alles wat maar hierheen komt. Ik ben niet tolerant ik heb een hoop mensen soorten leren kennen en de meeste mot ik niet. Ik ben niet rijk m’n familie ook niet nooit geweest. Nooit geen slaaf gehad nooit geen geld verdiend in andere landen en dat geld ook voor mijn voorouders. Die gewoon horigen waren en daarna fabrieksarbeiders. Dus beste okay Ik weet niet wie je nou hiermee bedoeld maar van de 17 miljoen mensen in ons land. Kan ik met zekerheid zeggen dat er 16,9999999 miljoen nooit wat van doen hebben gehad met al uw zwarte zielepoten bullshit. Dus ga lekker terug naar Afrika want elke negert komt uit Afrika en Antillianen en Surinamers bestaan niet dat ras hebben de blanke Hollanders verzonnen. Waarschijnlijk leef je alleen maar omdat je opa verkocht was door z’n zulu buurman. Zonder die verkoop zou de voedsel concurrent opa waarschijnlijk al lang ’t loodje gelegt hebben voor dat hij überhaupt een opa kon worden. Dus graag wat meer dankbaarheid jegens uw witte redders.

 23. Tcj

  Schittetend toch, dit zijn dan ook vragen die je moet stellen aan een aanstaande vrouw van Baudet.. Door de manier waarop hij zich opstelt tehen

  1. Tcj

   tegen vrouwn, dat er überhaupt een vrouw is die nog met deze pauper wil gaan

   1. Peetjoh

    En hoe stelt hij zich dan op? Ik denk dat je hm helemaal niet kent en je mening uit de lucht gegrepen is. Je leest te veel de story tcj.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.