Hoera! Idiote anti-vaccinatie ‘gratis-blender-actie’ toch verboden!

Wel verboden, niet verboden… Het is een getouwtrek waar je u tegen zegt, in een jungle van bureaucratie en machtdecentralisatie. Maar na een periode van schijnbare machteloosheid is het hoge woord er dan eindelijk uit! De Reclame Code Commissie trekt een streep door de gratis-blender-actie van Miss Natural Lifestyle en blenderproducent Versapers.

Ondanks alle ophef en geschokte Kamerleden, leek in eerste instantie niemand iets te kunnen doen aan de ronduit debiele win-actie van de beide partijen. Want, zo werd er geredeneerd door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ):

“Het doen van ongefundeerde uitspraken is in Nederland niet verboden. De inspectie kan onmogelijk iets doen tegen allerlei ongefundeerde beweringen op internet over gezondheid, daarvoor is geen wettelijke grondslag.”

En daarmee leek de kous afgedaan, want dit is een overheidsorgaan. Iedereen balen natuurlijk, ‘dat dít zomaar kan in Nederland!’ Er moest een wet worden aangescherpt. Er werden oproepen gedaan om niet in te gaan op deze achterlijke actie waarmee je de volksgezondheid in gevaar kunt brengen. Maar ja, gratis blender, dus natuurlijk zou er gewoon wel volk op afkomen.

Maar toen kwam er ineens een ander stoffig overheidsorgaan tevoorschijn uit de diepste krochten van een kantoorpand ergens in Amsterdam, waarvan het bestaan alleen nog werd erkend in mythen, legenden en deze ietwat karige website. ‘Niks daarvan,’ zegt de Code Commissie luid en velt het volgende oordeel:

„Naar het oordeel van de Commissie jaagt de uiting het publiek irreële angst aan voor het vaccineren van kinderen in het algemeen en de vaccinatie tegen kinkhoest in het bijzonder. Dit leidt tot het oordeel dat de uiting een bedreiging voor de lichamelijke volksgezondheid vormt.”

Dikke pech, blender weg. Miss National Healthrisk en die blender-producent moeten daarom hun actie staken. Opgelost. Mooi!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Fonz

  “Verplicht vaccinatie anders kom je de kinderopvang niet” dát moet stoppen..

  1. Rogul

   Domme Fonz?

   1. Fonz

    tel rochol,isengrijns,mickael, bij elkaar op en je hebt ped*partij martijn

  2. Isengrijn

   Jank niet zo Fapperfonz!

   1. Fonz

    isengrijns ouwe fapperdoos!

 2. Kretoloog

  Het blijft een fantastisch verdienmodel, al die vaccinaties. Eerst en vooral voor de farmaceutische industrie. En wat te denken van de huisartsen? Tijdens de griepprik is de praktijk van de mijne de hele week gesloten. Want dan doet hij de griepvaccinaties. Daarvoor krijgt hij van de overheid 10 euro per prik. In die ene week verdient mijn huisarts net zo veel als 2 maanden werken.

  1. Fonz

   Precies kretoloog, buiten dit, en weet je, in 2050 is meer dan de helft van onze ouderen dement hoe zou dit toch komen?

   1. Madpo

    Die vraag kun je toch zelf heel goed beantwoorden, Fonzke?

 3. Gewoon werken

  Stop je zelf lekker vol met zooi waar je totaal geen besef over hebt doe een beetje je huis werk en de combi dat je moet van de overheid is meer dan zat om het niet te doen.
  Maar je kan lullen wat he wil hier maar het komt er niet in bij de goed gelovende mensjes hier.

  45 jaar 4 kinderen allemaal nooit in geënte nérgens last van en nooit ziek met mij nog vele.
  Succes moderne slaven.

 4. JBoul

  Kijk de docu Vaxxed maar eens, niks conspiracy aan.. Ik zeg niet dat alle vaccinaties slecht zijn maar altijd maar die aaname dat vaccinaties geen kwaad kunnen is complete onzin.

 5. Madpo

  Weer een aangenomen wetvoorstel van de levensbedreigende bende van D66. Hier gaat het bij kinderen die door een immuunziekte niet kunnen worden gevaccineerd om een zware vorm van DICRIMINATIE op gezondheid. Vaccinaties zijn gecreëerd voor gezonde kinderen, er wordt klakkeloos van uitgegaan dat ieder kind deze aanslag op het lichaam moet ondergaan. Kinderen met een ziekte aan het immuunsysteem worden zonder enig terughoudendheid onderworpen aan deze onrechtvaardigheid door ze nog zieker of erger te maken. Bij het niet injecteren worden deze kinderen tot paria verklaard, tot uitschot gedegradeerd. De vraag is hoelang het duurt voordat een debiel van D66 tot het idee komt om ze ter herkenning een GELE STER te laten dragen. Het geeft ook aan hoe egoïstisch ouders van gezonde kinderen zijn. Maar er wordt vergeten dat hun “gezonde kinderen” voor niet geinjecteerde kinderen net zo’n bedreiging vormen vanwege de latente aanwezigheid van al die kinderziektes bij hun eigen kinderen, voor andere niet geënte kinderen. Daarbij denk ik ook aan de kinderen uit Azië en Afrika die hier in grote getale aanwezig zijn. DIT IS PURE DISCRIMINATIE VAN DE EIGEN NEDERLANDSE KINDEREN. Ik spreek hierbij uit eigen ervaring.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.