Hypocriete Halsema wil vrouwen en meisjes opeens beschermen tegen intimiderend gespuis

Femke Halsema is één van de meest politiekcorrecte politici van Nederland. Deze vrouw wenst werkelijk geen enkel probleem te benoemen als het maar een beetje gerelateerd kan zijn (of is) aan immigratie en integratie. Oh nee, kop in het zand, lekker negeren is het devies. En als iemand daar anders over denkt is hij een vuile racist.

Maar wat schetst de verbazing vandaag? Mevrouw Halsema vindt het opeens een halszaak om meisjes en vrouwen te beschermen die seksueel geïntimideerd worden op straat — en erger. Uit onderzoek blijkt, aldus de Amsterdamse fopburgemeester, dat maar liefst 51 procent van de vrouwen in Amsterdam daar last van heeft. Als we kijken naar meisjes/vrouwen van 15-34 jaar is dat percentage zelfs 81 procent.

Dit stuk verscheen eerder vandaag op BackMe. Als u mijn strijd tegen het mediakartel én het partijkartel steunt, sponsor me dan ook — 99 DDS-lezers gingen u al voor. Voor slechts 1 euro per maand krijgt u dagelijks al twee blogposts (één met het laatste nieuws uit Amerika en één harde rant over Nederland) én een exclusieve column in uw inbox, ‘s avonds voor het slapen gaan. Steun mij dus! Alvast bedankt!

 Met andere woorden, straatintimidatie van vrouwen en meisjes is in Amsterdam heel normaal. De hoofdstad — zogenaamd het summum van tolerantie — is verworden tot een hel voor vrouwen.

Halsema wil daar iets aan doen. Echt waar! Ze vindt dit heel superbelangrijk. Daarom begint ze met een campagne om… aangiftebereidheid te creëren onder vrouwen en meisjes zodat straatterroristen vervolgd kunnen worden.

Ongelooflijk genoeg is ze vrij eerlijk over de oorzaken. In Amsterdam worden, schrijft ze, “reactionaire opvattingen over de gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen nieuw leven ingeblazen.”

Natuurlijk vraag je je af waar die drang vandaan komt. Welke mafketels willen dat? We weten allemaal het antwoord.

Maar Halsema probeert het toch wat te verbergen. Ze wijst “opkomende religieus fundamentalistische en seculiere extreemrechtse bewegingen die de haat tegen” vrouwen hoegenaamd aanwakkeren en goedpraten. “Onder het mom van een herstel van traditionele rolpatronen, , waarbij vrouwen ondergeschikt dienen te zijn aan de eisen en wensen van mannen, wordt het ’nee’ van een vrouw openlijk betwijfeld of genegeerd. Met de aanwezigheid van religieuze fundamentalisten in onze (lokale) samenleving is zelfs sprake van de herintrede van eeuwenoude en verboden verschijnselen zoals gedwongen huwelijken en vrouwenbesnijdenis.”

Oké Femke, laat mij hier even heel duidelijk zijn. De opkomst van “rechtsextremisme” en daaraan gelieerde “onderdrukking” van “vrouwen” is niet-bestaand. In Amsterdam is dat werkelijk geen enkel probleem.

Wat dan wel? Die laatste groep. De radicale islamisten die geloven dat vrouwen minderwaardig zijn, die hen onderdrukken, en die vrouwen en meisjes die zich niet helemaal wensen te bedekken als “hoeren” zien en overeenkomstig behandelen.

Maar wacht, het zijn niet alleen de “radicale islamisten” die dat doen, maar ook “gewone” straatterroristen die nooit naar de moskee gaan, maar die in cultureel opzicht wel nog met hun hoofd en hart in Marokko zitten (oeps, mag ik dat opschrijven?). Vervolgens worden die straatterroristen aangemoedigd door een stel blanke meelopers die het allemaal vreselijk cool en oh zo macho vinden.

Het resultaat: de ‘jongenscultuur’ in hele Amsterdamse wijken — en eigenlijk in de hele stad — is totaal verpest… en vrouwen en meisjes zijn het kind van de rekening. Samen met homo’s en joden, natuurlijk, hoewel Halsema daar veel minder in geïnteresseerd is.

Dit stuk verscheen eerder vandaag op BackMe. Als u mijn strijd tegen het mediakartel én het partijkartel steunt, sponsor me dan ook — 99 DDS-lezers gingen u al voor. Voor slechts 1 euro per maand krijgt u dagelijks al twee blogposts (één met het laatste nieuws uit Amerika en één harde rant over Nederland) én een exclusieve column in uw inbox, ‘s avonds voor het slapen gaan. Steun mij dus! Alvast bedankt!

En nu is het aparte dat dezelfde Femke Halsema die roept dat dit een enorm probleem is en dat deze meisjes en vrouwen beschermd moeten worden, ook een ieder die de feiten zoals hierboven beschreven noemt wegzet als racistische, nazistisch, neo-fascisten.

Zoals ze in Amerika zeggen over dit soort walgelijke types, she wants to have her cake and eat it too.

Het zal wel weer heel vrouwonvriendelijk van me zijn, maar daar ben ik dus totaal niet van onder de indruk. Heb eerst het lef maar om de werkelijke oorzaken van problemen te benoemen, dan kijken we daarna wel verder. Tot ze dat doet mag ze haar zorgen daar steken where the sun doesn’t shine.

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Joshuak

  Groenlinks zal wel met de echte oplossingen komen als een diversiteit cursus en roepen voor een grotere multi culturele samenleving

  1. Politiek Profeet

   D,66 zal wel met een ophokplicht voor vrouwen komen

  2. Vanduinen

   De Nederlandse bevolking heeft te maken met de unieke positie van dat het leeft op een kruispunt van culturen. Dat versmelten is een moeizaam proces maar niet onmogelijk.

   1. Hard

    Vanduinen Johnsen?

   2. ikweetwatikwil

    Vanduinen En dat mag wat kosten en dan heb ik het niet over geld. Wat kan het je schelen die vrouwen en MEISJES.

   3. Joshuak

    Wat een onzin en dat weet je net zo goed als ik.

    Het mengen van culturen is mogelijk, maar dan is intergratie wel belangrijk anders krijg je hetzelfde situatie als de Ieren en Italianen hadden in Amerika waar de zelfsegregatie zorgt voor georganiseerde misdaad of terrorisme.

    Je kan niet roepen intergratie is racistisch maar dan wel andere culturen binnenhalen want natuurlijk gaat dat botsen.

    Of intergratie een grote verplichting maken of je moet immigratie stoppen.

    Er is geen tussenweg, tenminste niet als je een stabiele samenleving wilt hebben

 2. roodkapjelusttaart

  Halsema gaat op een bezemsteel zitten en vliegt naar mars.

 3. Blitzkrieg

  Quote : “Halsema wil daar iets aan doen. Echt waar!”
  Hoe? Door een campagne te beginnen tegen glutenintolerantie zeker.

 4. Kidogo

  Demagoog 66 Halsema gaat daar iets aan doen, ik kan mijn lachen niet inhouden!

 5. Bullshit15

  Dit komt al weer een stuk beter over dan die linkse rat tim e die baudet weg zet als rasist terwijl we allemaal weten dat er een groot probleem is
  Dus weg met Tim engelbert die maakt het alleen maar erger
  Stem fvd of PVV uit de eu

 6. Vit

  Hé wat toevallig, zou het dan toch?

 7. Hard

  Femke: Gewoon even teruggaan naar woensdag 27 oktober 2010, toen heb je een motie ingediend waarmee je de regering opriep om de islamisering van Nederland NIET tegen te gaan. De motie werd Kamerbreed (excl. SGP & PVV) aangenomen.

  Ik hoop dus, Femke, dat jij zo snel mogelijk uit je ambt wordt ontheven, politici die de islam promoten zijn een gevaar voor mijn land en mijn landgenoten.

 8. Agios

  Politiek correct links heeft de leugen omarmd om haar doel te bereiken. Zij vindt het normaal met leugens, verdraaiingen en halve feiten onderbouwing te geven aan haar virtuele toekomstwens. De grootst mogelijke onzin wordt met een stalen gezicht als wetenschappelijke waarheid verkocht.
  (E.J.Bron)

 9. Cootje

  Amsterdam is zo verpest dat jongere kinderen er al met messen wapens en nep wapens rond lopen , en dat komt daar voor in alle lagen van de bevolking , Dus het beledigen van vrouwen is klein bier vergeleken met het jonge wapen bezit , en als je dat wil handhaven dat vrouw onvriendelijke Bejegend worden , hebben ze bij de NS vakbekwame controleurs in burger die gewend zijn om met zijn vieren op te treden ,

 10. Jack Flash

  Typisch linkse “politiek”
  Problemen veroorzaken en dan “oplossingen” aandragen.
  of; “problemen” verzinnen en dan geld eruitslaan met heffingen.
  Het echte probleem is links.
  PVV/FVD is onze laatste redding.

 11. Wim Vreeswijk

  Dat vrouwonvriendelijke intimiderende gespuis heeft in Amsterdam onder al die ruggegraatloze, dus buigzame burgemeesters decennialang hun goddeloze gang kunnen gaan en ik verwacht zeker niet dat dit op korte termijn plotseling opgelost gaat worden

 12. ikweetwatikwil

  Nou die Halsema. Zou het dan toch door gedrongen zijn? Ik weet het niet, maar heeft ze zelf ook dochters en ziet ze de bui hangen?

  Dit heeft ieder zinnig mens al jaren zien aankomen . En nu pas gaan er op bescheiden schaal wat ogen open en om niet helemaal voor gek versleten te worden gooit ze er nog wat extreem rechts tegen aan. Dragen haar deug vrienden niet alleen schuld voor hun massa immigratie en wat dat kan veroorzaken door cultuur verschillen.

  Nou ja, het begin is er en nu aanpakken. Maar dat moet ik eerst zien en dan geloven

  1. Zelfbestuur

   Ja, ja, regeren is vooruitzien. Niet vooruitzien is dus niet regeren.
   Ze moeten toch wat met hun tijd, dus dan is regeren maar zakkenvullen.

 13. Freewheeler

  Ze komt met een oplossing draag boerka probleem opgelost.

 14. JeMoerigeHoeder

  Die cijfers komen natuurlijk rechtstreeks van een of ander metoo organisatie. 50% van de vrouwen hier zijn zo lelijk als de nacht en waarom heb ik dan in mijn hele bestaan NOG NOOIT EEN MAN OP STRAAT EEN VROUW HEB ZIEN LASTIGVALLEN.

 15. Lefty

  Tegen de tijd dat er nieuwe 2de kamerverkiezingen komen en het blijkt dat de anti immigratie politiek en klimaat opvattingen van PVV en FvD veel stemmen gaat trekken zullen we zien dat de traditioneel gevestigde partijen als VVD en CDA deze opvattingen gaan overnemen, alleen al om zetelverlies te voorkomen. Ik zie ook niet dat de PVV en FvD goed door een deur kunnen. Geen idee waarom, hun politieke opvattingen zijn tamelijk identiek.

  1. nu ik

   QUOTE blijkt dat de anti immigratie politiek en klimaat opvattingen van PVV en FvD veel stemmen gaat trekken zullen we zien dat de traditioneel gevestigde partijen als VVD en CDA deze opvattingen gaan overnemen, END

   yeppo , klopt , eigen verantwoordelijkheid is links vreemd. Die linkse meuk teert altijd op een ander linkerd,

   laat je niet verleiden , stem sociaal , stem PVV

 16. RvdBe

  Moslims, Noord Afrikanen, immigranten inzetten tegen dit gespuis, want bovenstaande groepen zullen zich hier uiteraard niet schuldig aan maken, blijft over: de blanke autochtone man

 17. nu ik

  stem sociaal , stem PVV

  51% heeft last van straat intimidatie door de import , minder minder minder , iedereen weet hoe het zover heeft kunnen komen

 18. plakband

  Halsema. Inderdaad hypocriet in de overtreffende trap
  Dus niet hypocrieter maar hypocrietst.
  Na haar motie over de bescherming van de Islam ging ze over tot de orde van de dag.
  Dat betekende een dutje doen. Nu begint ze wakker te worden.
  Bedenk dat Halsema geen oplosser van het probleem is maar een belangrijke veroorzaker.
  Stem de linksen weg zodra het kan.
  Stem PVV of FvD en Nexit voor het te laat is.

 19. Zelfbestuur

  Het grootste gespuis in dit land, de meeste politici, steekt de middelvinger op naar logica en menselijkheid.

 20. liefdevol rechts

  die politiekers in Amsterdam hebben geen van allen logica in hun hoofd.
  ze weten niet wat aanstoot betekent dus kunnen ze ook niet weten wat daarvan het gevolg is.
  dus struisvogelpolitiek viert hoogtij in Amsterdam.
  en komen ze uiteindelijk toch tot de conclusie dat er wat fout loopt dan is het kalf al lang verdronken.
  hoogtijd voor een ander bestuur, één met ballen!

 21. Peetjoh

  Haar voorganger Job Cohen ging thee drinken toen begon de ellende. Nou na 30 jaar thee drinken komen ze erachter. Het werkt niet. Nou natuurlijk de beschermengel uithangen voor de zelf gecreëerde problemen. Echt links, sukkels.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.