Imam Blauwe Moskee: ‘Tweede Kamercommissie verantwoordelijk voor doodsbedreigingen aan ons adres!’

Bij de Blauwe Moskee in Amsterdam komen de laatste dagen serieuze bedreigingen binnen. Imam Yassin Elforkani zegt dat de bedreigingen het gevolg zijn van de ‘suggestieve vraagstelling’ van de parlementaire ondervragingscommissie van de Tweede Kamer naar ongewenste beïnvloeding uit islamitische landen.

Elforkani licht tegenover AT5 toe dat de bedreigingen vooral binnenstromen via de sociale media. Daar zouden volgens de Amsterdamse imam zelfs serieuze doodsbedreigingen tussen zitten. Elforkani ziet een directe link met de Tweede Kamercommissie, die de afgelopen week het moskeebestuur het vuur aan de schenen legde over financiën die de Blauwe Moskee zou hebben ontvangen van dubieuze partners uit het buitenland.

Als tegen antwoord wil Elforkani een dependance van de Blauwe Moskee openen in elke grote stad van Nederland. Binnen de komende tien jaar moet dat plan volgens Elforkani al grotendeels zijn uitgevoerd. Hij denkt zelf dat dat wel zal lukken omdat hij voor dit plan stromen geld uit olierijk Koeweit ontvangt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Bullshit16

  Ja natuurlijk gaat dat gebeuren onze landverraders zijn te laf in te bang om het tégen te houden kijk in amsterdam daar hebben de goedkeuring om de grootste moskee van heel Europa te bouwen annabel van fvd is daar op vel op tegen in gelijk heeft ze in daar kunnen wij als mensen met gezond verstand ook tegen strijden dat dat niet mag gebeuren daarom
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. JochemX

   Dat is dus heel naar voor Elforkani dat hij sinds een paar dagen bedreigd wordt. Ik verwacht dat hij nu begrijpt hoe erg het voor Wilders is die al 16 jaar bedreigd wordt. Ik verwacht dus van hem een oproep dat iedereen nu eens moet stoppen met dat bedreigen en dat iedere Moslim die daar mee doorgaat van Elforkani een Fatwa aan zijn broek krijgt.

 2. Vrijedenkert

  Dat deze haatbaarden zelf worden bedreigd geloof ik niet 123 zomaar even, dat kan een vorm Takiya zijn voor eigen gewin…

  Getuige voor Kamercommissie ontvangt wel vreselijke bedreigingen uit extreem gelovige hoek!
  ht*ps://nos.nl/artikel/2322939-getuige-moskeeverhoren-ze-sturen-vreselijke-bedreigingen-via-mijn-dochter.html

  In de toegestuurde video werd het bestuurslid naar eigen zeggen ook uitgemaakt voor ongelovige, jood en allerlei “vreselijke dingen.

 3. Hendrie1963

  De 2e kamer bedonderd het volk al 8 jaar met hun gelieg en gescheld. Opsodemieteren en nieuwe verkiezingen. Volgend jaar met de pvv en FvD moeten ze alles weer slopen. Ze moeten vreselijk veel rotzooi opruimen van deze achterlijke debielen in de 2e kamer. Die overal een grote rotzooi hebben gemaakt. En nog steeds maken.

 4. ikweetwatikwil

  En zo gaat de islamisering rustig zijn gang. Nog iemand die dat ontkent?

  1. Mikael Blomkvist

   h*tp://www.republiekallochtonie.nl/blog/feiten/het-wil-maar-niet-vlotten-met-de-islamisering

   1. Fonz

    dikhead mikael heeft geen enkel belang bij de waarheid

  2. Meriadoc Brandebok

   h””ps://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/nederland-heeft-geen-last-van-islamisering-maar-van-salafisering-veel-gevaarlijker/

 5. Baron von Munchhausen

  En nu maar hopen dat ” onze” naieve parlementaire ondervragingscommissie de gehoorden NIET gaan geloven!
  Voor de ondervraagden is het toegestaan, MOET zelfs, om tegen ” ongelovigen” te liegen. Alles mag gebruikt om de Islam te “beschermen” . Het zou zelfs gevaarlijk kunnen worden voor ondervragingscommissie als vragen te scherp worden!
  Zo wil Allah dat, staat in de Koran!
  Kortom: ondervragingscommissie is overbodige geldkostende luxe. Haalt niets uit en voor de buhne hebben ze hun best gedaan! (Maar niet heus, te angstig!)

 6. Brenda Welsh

  Zo lang er olie is, is er geld. In Koeweit zit veel olie wat wij willen, kunnen gebruiken. Wij hebben er ooit om gesmeekt. Koeweit krijgt het geld, wij de olie en Islam als bonus.

  1. Fonz

   brenda?

  2. evil knievel

   Bonus!?
   Als gezwel zul je bedoelen!

 7. Fonz

  Nee hoor dat zijn deze anarchisten zelf, zij accepteren onze regels en wetten niet…

 8. Kristalix

  Stoppen deze organisatie.

  Direkt!

 9. Michael M

  Wat wordt het gezellig in Nederland. Wie niet luisteren wil,….. De toekomst beloofd weinig, maar als het op deze weg doorgaat een burgeroorlog in heel Europa. Daar is genoeg informatie over te vinden op het internet. We worden eigenlijk gewaarschuwd maar willen niet luisteren. Vooral links is blind en doof.

 10. Duckday

  Gaan we nu zielig doen om zo de aandacht af te lijden.
  En de ja knikkers in de kamer en het kabinet haal dat blindoek eens van jullie ogen dan weet U wat er loos is

  Stem PVV of FvD daarna direct uit de EU en EuRO
  Wat heeft dit monsterverbond nu voor de NORMALE man vrouw gebracht in NEDERLAND

 11. Broodnuchter

  Ja, ze zijn idd verantwoordelijk. Dit hadden ze lang geleden al in de kiem moeten smoren. Dan had er nu niks aan de hand geweest.

  1. Baron von Munchhausen

   Broodnuchter

   Natuurlijk hadden ze dit moeten bestrijden!
   Probleem is dat Links overal de baas is! Op ALLE Ministeries: zien ministers als passanten!
   Vrijwel ELKE organisatie is Links! En Rutte MOET naar Groen-Links luisteren: voor steun in de 1e kamer! (Wat een lafaard!)
   Kabinet? Ach,…..krijgen binnenkort een bidkleedje van Moslima-Minister KAAG!

   1. Vrijedenkert

    Bidkleedje krijgen we dan van minister al-Qaq bedoelt u natuurlijk…

 12. Rud56

  Zit daar zo’n stelletje debielen als commissie zijnde heel gewichtig en interessant te doen, wellicht om het jarenlange eigen falen te verbloemen, gaat de islamisering van Nederland met behulp van duistere geldstromen gewoon door.

  Debielen ja! Debielen van de CDA, PvdA, D66, VVD, GL, SP, idioten de islam hier binnengehaald hebben en ze nog steeds (laten) faciliteren want …vrijheid van goddienst, inclusie, diversiteit, …..!

  Terwijl het al veelst te laat is, …. ach, over een paar jaar kunnen we weer de zoveelste zinloze maar vooral geschokte Kamercommissie verwachten die op hun manier gaat uitzoeken hoe het nou zo is gekomen!

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.