‘Indiaantje spelen, hoe lang mogen we dat nog doen van de multiculturele gedachtenpolitie?’

Hendrik Bruins maakt zich druk om het feit dat in 2020 in één keer alles wordt bestempeld als racisme en vervolgens afgevoerd. Van Zwarte Piet tot moorkoppen, alles is ineens gevoelig en verdwijnt dientengevolge uit het oog van het algemene publiek. De “multiculturele Gedankenpolizei die is gehuisvest in de partijburelen van GroenLinks, D66 en de PvdA” kent geen genade en schaft alles af.

Indiaantje spelen, hoelang zouden we dat nog mogen doen zonder voor de rechter te worden gesleept? En doet “waar de blanke top der duinen” niet denken aan enige vorm van superioriteit jegens anderen, met een niet-blanke huidskleur?

En spreken over zwart geld en zwartrijden, ik voorspel dat dat binnen afzienbare tijd in de ban wordt gedaan door onze multiculturele Gedankenpolizei die is gehuisvest in de partijburelen van GroenLinks, D66 en de PvdA en natuurlijk van de zogenaamde anti-discriminatiebureaus. Immers, we zouden zwartrijders en bezitters van zwart geld wel eens kunnen linken aan mensen met een donkere huidskleur.

Nu nog kun je van mening verschillen met deze functionarissen van de multicultistaat maar te vrezen valt dat dit gedachtengoed binnen niet al te lange tijd wordt geïncorporeerd door de rechterlijke macht en dan hebben we niets meer te kiezen. Hoe we zullen moeten spreken wordt ons dan opgelegd door een multiculturele elite, die overigens nu al waarneembaar is voor wie er oog voor heeft.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Fuster

  Opdonderen!

 2. Shadow1100

  Druppeltje voor druppeltje……!!!!!!

  De Paasdagen; cowboy en indiaantje; de kannibalen-attractie in de Efteling; negerzoenen; jodenkoek; moorkoppen; Sjors & Sjimmie; blote postzegel; een schilderij van deels ontblote vrouw in een gemeentehuis; de 4 mei dodenherdenking; standbeelden en straatnamen van onze helden; nu weer de naam HAMburger; de term Gouden Eeuw; slavenvergoeding; genderneutraal speelgoed; het Wilhelmus uit het onderwijs; Hagenoot ipv Hagenaar/Hagenees; Sinterklaas wordt pakjesfeest; het Paasfeest wordt voorjaarsfeest; Kerst wordt Winterwende. Ik wilde pas bij de slager een tartaartje bestellen. Ik zag echter een Turkse man met een Russisch uiterlijk staan. Toch maar niet gedaan….
  What next???????

  Er wonen straks overal zoveel mensen met een migratieachterstand uhh -grond, dat alle Nederlandse tradities, gewoontes, gebruiken, normen en waarden veranderen of verboden zullen worden.
  Een traditie (Latijn: trádere, overleveren) is een gebruik of gewoonte die van de ene generatie op de andere wordt doorgegeven.
  De functie hiervan is het in stand houden van de maatschappelijke stabiliteit.
  Pinksteren en Hemelvaart worden straks ingeruild tegen ramadan, offer- en suikerfeest. De grote supermarkten doen er al vreselijk aan mee.
  Straks mag zelfs het leuke kinderfeest Sinterklaas en zwarte P…. Ho even, daar is toch al wat mee? Oh ja! Zwarte Piet te zwart, Sinterklaas te wit, te machtig, te katholiek. Wanneer doen ze een keer wat aan Americo, het witte paard van Sinterklaas?
  Maatschappelijke INstabiliteit.

  Pas op uw tellen.…. Stem rechts….!!!!

  1. Fuster

   @Shadow1100: Wanneer iemand zich gekwetst zou kunnen voelen… Jammer dat het linkeroor nog steeds geleend wordt. Er is maar één antwoord voor deze onzin:

   Opdonderen!

  2. RvdBe

   Idd Shadow 1100, huidige generaties maken die omslag mee, de volgende generaties weten gewoon niet beter, er moet eenheidsworst gekweekt worden, een voorwaarde om een communistisch systeem goed te laten werken.
   In 1990 heeft de vrije wereld het communistische USSR afgebroken en bouwt nu zelf aan een communistische unie.
   En we laten het gebeuren.

 3. Bokse

  Cowboy en indiaantje is ouderwets.
  Mijn kinderen spelen politie en marokkaantje

  1. Joshuak

   Doet me denken aan die south park aflevering waar cartman zijn tuin de grens voorstelt en hij grenspolitie speelt en Butter enzo spelen mexicanen

  2. Original NL

   Idd in mijn jeugd had je nog de lone ranger en bonanza…kinderen van tegenwoordig weten niet eens wat een cowboy is…dus cowboy en indiaantje wordt nergens meer gespeeld.
   Klappertjes pistolen zijn volgens mij ook niet meer te vinden in de speelgoed zaken.

 4. Julian

  Wat een fakenieuws weer.. Moorkop is door een bakker zelf afgeschaft en in navolging heeft de HEMA dat ook gedaan. Zonder politieke druk van iemand..
  Gewone commerciele beslissingen…

  1. Bullshit16

   Jul
   Voor jij is alles faknews zal zeggen ga maar weer slapen je bent niet meer te redden wand volgens mij is die bakker voor die tijd bedreigd
   Stem fvd of PVV uit de eu

  2. Joshuak

   Onder druk van waarschijnlijk enkele klanten had die bakker het veranderd.

   En druk hoeft niet altijd uit de overh3id te komen.. Zelfde als rond sinterklaas, het is niet de overheid die het heeft verboden. Maar onder druk en intimidatie wordt het wel veranderd..

   En zo geld hetzelfde voor al die andere dingen. OM intimidatie te voorkomen en maar braafste u8t de klas te zijn buigen ze maar mee.. Want ze zijn allemaal doodsbang om racist genoemd te worden..

   Vast een calvinistische gedachte binnen Nederlandse samenleven van eeuwige zonden waar gebruik van maken

   1. Bullshit16

    Jos
    Dat heb je mis het is begonnen in de politiek denk alleen maar aan die pleeborstel ss die heeft alles opgehitst in GL doet nu vrolijk mee
    Stem fvd of PVV uit de eu

    1. Joshuak

     Ja maar niemand neemt haar serieus.. Waarom de verandering echt wordt doorgedrukt is intimidatie niet vanuit politiek maar van dr extreem linkse kant en de media..

     1. Bullshit16

      Klopt Jos maar zij heeft het vuur aangestoken nog is ze bezig alsmaar te stookten rasist dit RASIST dat je word doodziek van die pleeborstel
      Stem fvd of PVV uit de eu

    2. Joshuak

     Naja als je het zo zegt dan komt die onzin van Amerikaanse universiteiten.. Daar is deze politiek correcte onzin begonnen

 5. Bullshit16

  Inderdaad ja wij laten het gebeuren als we nu niet meer stemmen op deze landverraders in zorgen dat die ZETELS die ze nu hebben naar de fvd of PVV gaan dan gaat het goed komen geloof mij dan worden er heel veel problemen opgelost dus Stem deze landverraders weg
  Stem fvd of PVV uit de eu

 6. Peetjoh

  Tipi tipi for butthole (Beavis and butthead). Waar eindigt dit, oh wacht ik weet het al kristalnacht all over again. Mede mogelijk gemaakt door extreem links en het 40 jaar geblaat over rasisme. Rasisme is geen oorzaak maar een gevolg. De oorzaak is imigratie het gevolg is rasisme. Niks geleerd van 5 jaar socialisme.

 7. Rosasolis

  Hoewel ik geen bezwaar heb tegen kinder spelletjes zoals cowboy’s en Indianen…als zij gewoon onschuldig zijn en niets meer dan een spelletje, herinner ik als kind in Canada dat er wel veel bezwaar was, door de plaatselijke Indian groepen. Maar ook herinner ik dat er op een officiele lang-weekeind een speciale Indian Dag werd georganiseerd, door de Assiniboine Indian gemeenschap in Winnipeg. Toen zat ik in het middelbare school.
  Onder leiding van de Indian mannen, leerden de jongens van mijn klas hoe je een grote echte Wigwam kon bouwen. Dat was een hele dagtaak. De vrouwen uit deze oer-oude Indian gemeenschap leerde onze meisjes borduren met prachtig kleurrijke echt regio indiaans kralen, schelpen, en enkele veren. Er werd door ons meisjes een prachtige groot Indiaans geluk symbool gemaakt, die voor eeuwenlang altijd voor de ingang van de Wigwam werd gehangen. Het zou al de bewoners zorgen voor een rustige nacht met mooie dromen, en de bescherming van Manitoe, (de God van de
  Assiniboine Indianen). Provincie Manitoba (met hoofdstad Winnipeg), is genoemd
  naar de god van deze oorspronkelijke bevolking.

 8. AS210854

  Ach, bij opsporing verzocht spelen ze politie zoek Marokkaantjes.

 9. Ralnov

  Die paar mafklappers gaan voor mij en waarschijnlijk miljoenen anderen toch echt niet bepalen wat ik wel of niet mag of kan zeggen , als zij zo graag van die deugmensjes willen zijn moeten ze zelf weten , ik blijf het beestje bij de naam noemen.

 10. Rud56

  Ja Shadow1100,
  Druppeltje voor druppeltje wordt onze cultuur, normen en waarden afgebroken om de hier aanwezige islamistische gelovigen en zwarte parasieten uit Afrikaanse landen te behagen.

  En ja, de landelijke overheid onder leiding van toenmalig minister Asscher heeft de eerste steen hiervoor gelegd met zijn rondetafelgesprekken. Gesprekken waar zwarte parasieten hun eis voor schadeloosstelling neerlegden naar aanleiding van een honderden jaren geleden en zeer summier slavernijverleden van toenmalig Nederland.

  De eis werd niet ingewilligd waarna men met de eis (het verbieden van) ten aanzien van Zwarte Piet op de proppen kwam. Een eis die nu wél door die Asscher van harte werd ondersteund en richting de retailhandel en MSN werd uitgedragen, feitelijk werd opgelegd. Waardoor de totale gekte uit de kast kwam, met alle gevolgen die we nu ondervinden!

  En ja, komende generaties zullen op een gegeven moment niet beter meer weten en klaargestoomd zijn voor overheidsdoctrinatie, vooral uit Brussel. Het nieuwe USSR!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.