Meerderheid Nederlanders: ‘Immigratie moet worden beperkt, er is nog nauwelijks ruimte in dit land!’

Een ruime meerderheid van de Nederlanders vindt dat immigratie moet worden beperkt. Bijna twee derde is voor inperking. Opmerkelijk genoeg deelt ook bijna de helft van de Nederlanders met een niet-westerse achtergrond deze opvatting.

In het onderzoek, in opdracht van De Telegraaf, geeft 65 procent van de ondervraagden aan dat we grenzen moeten gaan stellen aan ons steeds verder uitdijende immigratiebeleid.

De ‘krant van wakker Nederland’ onderzocht de stemming onder het volk naar aanleiding van de nieuwe bevolkingsprognoses. Daaruit blijkt dat Nederland nog voor 2040 mogelijk 19 miljoen mensen zal tellen. Dat zijn 4 miljoen meer inwoners sinds het liedje ’15 Miljoen Mensen’ werd uitgebracht in 1996. De voorziene groei wordt vooral veroorzaakt door immigranten uit veelal niet-westerse landen.

Het merendeel van de Nederlanders vreest dat de voorspelde bevolkingsgroei zal leiden tot zeer grote problemen binnen de huidige samenleving. Vooral de zorg en de woningbouw (ofschoon het ‘woningtekort’) baart veel landgenoten tot zorgen. 91 procent van de ondervraagden vindt zelfs dat er nauwelijks nog ruimte is voor meer inwoners in het al dichtbevolkte Nederland.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Original NL

  Gut..wordt het volk eindelijk een beetje wakker…goedenmorgen sukkels het is inmiddels 10 voor 12.
  En wat gaan we doen …weer ratte stemmen?

  1. Vraagtekentje

   Nou eerder 5 over 12!

   1. hans-e-pans

    Dat het krap zou worden in Nederland verkondig ik al jaren en jaren, dan werd er geantwoord dat er in de provincie Drenthe nog genoeg ruimte zou zijn.

 2. JFU

  Gaat gewoon door…de bedoeling is dan de Nederlanders massaal gaan emigreren buiten Europa om zo ruimte te maken voor de ‘ nieuwe’ Nederlanders. Gaat nu al gebeuren. Veel meer aanvragen voor emigratie dan voorgaande jaren. Gaat dus de goede kant op.

 3. Fonz

  Wat een dom volk dan, het gaat niet om de ruimte, het gaat om het omvolken, cultuurverkra*chting, daarnaast de ab-so-lu-te domheid dat migratie beperkt moet worden, NEEEEEE dat moet GESTOPT worden niet beperkt!!!!!

 4. Baron von Munchhausen

  Immigratie gaat door!!!!!
  Het kabinet knielt voor Groen-Links, middels Klaver!

 5. Jack Flash

  Zo lang als ik leef werd gezegd dat Nederland vol is.Ik ben 63 jaar inmiddels.
  Ga vooral zo door en stem links uilskuikens.

 6. Duckday

  Direct uit de EU en EURO dit hoogmoed waanzin en belust op macht is volledig mislukt
  Wat is de NORMALE man vrouw in Nederland er op vooruit gegaan en wijzrer van geworden Dit land zit dicht er moet maar iets gebeuren of ze moorden elkaar uit.
  Rutte (VVD) stemt overal in toe om maar te blijven zitten voor macht hij maakt knievallen voor Groenlinks CDA CU D66 geef ze overal hun zin in angst om bij de volgende verkiezing de macht te verliezen.Met zijn mooie gepraat en horo verhalen belazerd hij het grootste deel van de bevolking in Nederland Macht verder heeft hij weinig intresse in de bevolking ze zorgen gaat voor elkaar en spijkeren het zo veel mogelijk dicht.
  Wanneer worden de Nederlanders nu eens wakker!!!!

  STEM PVV of FvD daarna nl EXIT grenzen dicht asiel zoekers en gelukszoeker terug naar veilige landen kunnen ze mee helpen hun eigen land weer op bouwen

 7. CLoVis

  Niet alleen de immigratie beperken, maar ook de profiteurs -al dan niet uitgeprocedeerd- terugsturen;
  met per persoon een linkse hand ophouder.

  Wat zou Nederland daarvan opknappen.

 8. Cootje

  Hans Janmaat riep in de jaren 80 al vol is vol en werd weggezet als een racist , en toen dachten we dat het alleen mensen waren die van schapen hielden en van knieën op kapotte matjes , drie generaties verder houden ze daar nog steeds van , en wil die jeugd moderne kleding laptops mobiels plus hun gewoontes uit de bergen , dus buiten het thee drinken is de integratie totaal mislukt . En op zijn knieën doen ze alleen op een matje dus om die cultuur zitten we niet om verlegen .

   1. trutje

    Dus die ministers in die tijd zagen het al aankomen dat Nederland vol was want een koningin mag nooit zeggen wat ze denkt. Of was het zo dat ze het zei en daarom veel Nederlanders gingen emigreren naar Canada, Australie en Nieuw-Zeeland en een paar jaar later kwamen de eerste gastarbeiders. Zou het toen al begonnen zijn de omvolking.

    1. toetssteen

     @trutje
     Mijn vrouw komt uit de grote stad (Rotterdam) en die vertelde me over haar ervaringen uit die tijd. Het waren grootsteeds Turken en Marokkanen die in het weekend keurig in kostuum bij de dancings stonden.
     Maar na een paar jaar gingen zij terug omdat in de thuislanden de economie aantrok. Pas daarna kwam het Berber en Anatolische volk naar hier en dat was compleet anders.

 9. Ritter

  Massa immigratie leid tot onomkeerbare demografische veranderingen waarvan de gevolgen steeds meer zichtbaar worden. Niet alleen in Nederland maar in heel Noord/West Europa.

  Verreweg de meeste z.g. “vluchtelingen” zijn in werkelijkheid economische migranten die onder het mom van “vluchteling” naar Europa reizen………………aangetrokken door het “gratis geld” ( uitkeringen, zorg, enzovoorts)

 10. Michael M

  Men denkt alleen aan zorg en woningnood, maar het allerbelangrijkste wordt vergeten. Nieuwe religie stromingen accepteren Homo’s en Joden niet. Zij nemen hun niet-democratie mee en accepteren daarnaast onze vrijheid en democratie niet. Ze kennen het niet. Maar ze houden ook niet van andere minderheidsgroepen en ga zo maar eindeloos door. Er wordt nog altijd haat gepredikt. Niemand kan voorspellen dat de vrijheid voor ons allemaal voor altijd gegarandeerd zal zijn. Er kent geen vrede in vele landen rondom het Midden Oosten of in delen van Afrika. Het is wachten dat de ellende in Europa zich ontvouwt als het blijft doorgaan met dezelfde methode. Door de ongecontroleerde immigratie zijn velen dat zich zelf schuldig maakte aan wreedheden tegen de menselijkheid hun toevlucht zochten in Europa en dat maakt het lastig. Ook omdat Brussel verschrikkelijk dom bezig is en landen dwingen om de complete wereld in hun huis te nemen! En voor de schattige jongens en meiden in het land hier welke blind zijn van vertrouwen, zo naïef was ik ook helaas op hun leeftijd.

 11. Bullshit16

  Nee hoor er is nog ruimte zat boeren worden er allemaal uitgeknikkerd in kunnen we het eten of vergif wat je wilt importeren in op dat land wat vrij komt kunnen nieuwe dorpen komen net als in België dat is ook een groot woonwijk
  Boeren trap niet meer in die mooie praatjes van Rutte er is geen stikstof probleem hij heeft opdracht van Brussel om Jullie uit het land te trappen zo dat hun belachelijke dure plan door kan gaan
  Stop deze landverraders
  STEM FVD OF PVV uit de eu

 12. NoDoubt

  De EU heeft NL naar de afgrond gebracht. Het heeft niets opgeleverd. We kunnen door de EU rente niet eens ons pensioen redden omdat andere landen economisch niet goed gaat wordt de rente bewust laag gehouden. Onze pensioenen liggen in Brussel bij de narcistische kliek die mooi weer spelen van NL geld door de burger opgebracht. Andere landen hoeven geen miljarden bij te dragen behalve BRD en NL. Wij moeten langer werken, 76+ en de Fransen maar tot 62 ?????? De wegen zijn dagelijks dicht en 18 miljoen mensen is pure roofbouw op NL. Banen kunnen niet worden aangevuld en de kriminaliteit neemt alleen maar toe ipv van af met die mooie kansenpareltjes. Islam wordt beschermd door verwarde mannetjes maar onze cultuur is kapot. In de 1e kamer wordt de EU verankerd in onze grondwet (Robert Jensen) Overal waar we tegen stemmen zet Rutte doodleuk zijn handtekening ipv weigeren en dan nog zeggen dat hij niet zal bijbetalen. Hij heeft ons land verkocht aan Jncker Frans. Rutte moet voor het tribunaal. Hij is een pure landverrader. En wat te denken als de zonnepanelen zijn uitgewerkt over 20 jaar en de windmolens. Dan ontstaan er giga afvalbergen van windmolens, zonnepanelen en electrische accu-auto´s wat ons nog een keer 1000den miljarden gaat kosten. NL is failliet.

 13. NoDoubt

  Moorkop mag niet meer gezegd worden. Dus eerst hier emigreren en profiteren en vervolgens lopen zieken. Rot toch op als het je hier niet zint.

  1. CLoVis

   @NoDoubt

   Humor om te lachen:

   hij mag ze ook geen roomkop noemen;
   ist auch verboten

 14. DeDenker

  laat die 65 % eens de straat op gaan en Ons Nog Mooie Nederland gaan verdedigen ,iedereen hier op dit platvorm heeft wel de bek open om te reageren , en ja de rem moet erop ,je kan zo’n klein kikkerlandje niet volstouwen omdat er veel poen in omgaat (ps alleen bij de rijken)fuck de eu en vooral die grijsbaard met zijn 2000 miljard >Ik kan alleen 1 Tip geven voor de lezers ? Stem massaal anders bij de volgende keer en dan afwachten wat er over blijft van de beloftes en o ja fuck alle MeToo en alles met de zelfde gedachtegang fucktup bewegingen , men moest eens wat minder vaak tegen elkaar aanpissen en wat vaker zoeken naar een oplossing

 15. Wim Vreeswijk

  Nederland is al 40 jaar het meest overvolle landje van Europa. Het is te wijten aan de meerderheden wegkijkende deugpolitici waardoor de kiezer zich heeft laten belazeren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.