Rutte absolute immigratiekampioen van de afgelopen 40 jaar, nieuwkomers onder Balkenende het laagst

Uit een statistiek van Elsevier blijkt dat Mark Rutte de ongekende kampioen is wat betreft het binnenhalen van immigranten. In veertig jaar tijd kwamen er nog nooit zoveel immigranten ons land binnen. Jan-Peter Balkenende, met ‘ijzeren Rita’ aan zijn rechterzijde, deed het beduidend beter: nooit eerder was de immigratie de afgelopen veertig jaar zo gestaag als onder zijn bewind.

Thierry Baudet maakte een screenshot van de statistiek van Elsevier Weekblad waaruit blijkt dat het aantal binnenkomende migranten in de afgelopen veertig jaar nog nooit zo hoog is geweest als onder Mark Rutte. Deels heeft dat te maken met de oorlogen in onder meer Syrië, maar ook het aantal nieuwkomers uit veilige landen zoals Marokko, Albanië en Oost-Europa is onder Rutte flink gestegen.

Jan-Peter Balkenende deed het stukken beter wat dat betreft, hoewel dat ook te maken heeft met zijn toenmalige rechterhand Rita Verdonk. Zij was van 2003 tot 2006 Minister voor Vreemdelingenzaken en Integratie. Naar nu blijkt heeft het strenge immigratiebeleid van ‘ijzeren Rita’ haar vruchten afgeworpen als het gaat om het beperken van het aantal nieuwkomers in Nederland.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Lambieck

  Beste Kenneth.
  Jarenlang is hier beweerd dat immigratie veroorzaakt, gecontinueerd en gepromoot is door links in de persoon van de PvdA.
  Gaarne hier niet met andere meningen of feiten te komen.

  1. Fonz

   lampik?

  2. Rammstein

   Lambieck, waarom ga je niet lekker Tante Sidonia neuken, dan doe je nog iets nuttigs. Je lijkt goddomme Wesley Psycho wel: addicted to DDS without any shame. Ga lekker kroketten en fikandellen bakken, joh. Iedereen was blij dat je een ban kreeg en opgedonderd was, miesgasser.

   1. Lambieck

    Uitermate verwerpelijke Tman neo-nazie verdediger.
    Een ieder van mijn vrienden en kennissenkring vindt u een bijzonder minderwaardig schepsel.
    Doe er uw voordeel mee en wordt actief, daarna passief lid van de vereniging Levens beëindiging.
    Bloementje vergezeld van een politiek correcte, niet gemeende tekst is reeds onderweg.

    1. Pijnstiller

     Beste heer Lambieck,
     Iemand bedreigen is niet cool.
     Vreselijk. Ik hoop dat de redactie dit heeft opgepikt

     1. Lambieck

      Tman zijn tekst:
      “Die Nazi’s zette hun grenzen wagenwijd open voor alle buitenlandse gelukzoekers” ?
      Een pertinente uit de context gehaalde onwetendheid!
      iedere zwarte, zigeuner, jood, etc mocht zijn eventueel vermogen of steun inleveren, ter kortstondige tolerantie van zijn stinkende aanwezigheid, maar voor de rest kon al het vreemd volk gewoon sterven danwel daarmee geholpen worden!

      Wat wilde u de redactie adviseren?

     2. Rammstein

      Kokkie, het is aan de redactie en de moderatie om hierover te oordelen. Jij hebt er niets over te zeggen. Je kunt slechts je mening er tegenover stellen. Aanklagen doen NSB’ers, geboren verraders. Maar dat is jou niet vreemd.

     3. Bockbeer

      Lambieck?

     4. ome

      Lambieck?

    2. Rammstein

     Kokkie, je bent boos, zoals ik uit je bijdrage opmaak. Dat is uitermate simpel te bereiken omdat je geen zelfbeheersing noch zelfkennis bezit. Je bent een dyslectische speelbal van hetgeen je toegeworpen wordt. Het kenmerk van de volmaakte onbenul. Gefeliciteerd!

     Ook de mening van Tman valt onder de VVM, waarvan ik een groot pleitbezorger ben zoals je weet. Jij niet: als extreemlinkse aanhanger van de Doodcultuspartij D66 ben jij op je minuscule pikkie getrapt door iedereen die jouw abjecte mening niet deelt: daarom schijt iedereen op jou.

    3. ikweetwatikwil

     Zelf heb ik het ook niet zo op met schelden. Maar wat lambieck hier neer kalkt
     is vele malen erger. Je lijkt op dat beest je weet wel , die zich in de modder rolt.

    4. Fonz

     “Een ieder van mijn vrienden en kennissenkring”

     Die heb jij hier niet, dus subjectief…

  3. evil knievel

   Sidonia weer aan t menstrueren!?

 2. Fonz

  Leugenclown Rutte is geen leider maar uitvoerder

 3. Rammstein

  Rutte is een Brusselse zetbaas in de Lage Landen: de filiaalchef die alles wat verordonneert wordt plichtsgetrouw uitvoert. Het Europese opengrenzenbeleid wordt door hem voortgezet in een openNederlandbeleid. In de AZC’s zitten 30.000 overbodige en nutteloze immigranten de staatsruif leeg te vreten. Nieuwe zielige dobbernegers zullen in sport- en evenementenhallen gehuisvest worden en eveneens de staatruif leeg vreten. Uiteraard is dit geen reden om enige restrictie te betrachten – integendeel, iedereen is van harte welkom.

  Rutte is het slechtste wat Nederland is overkomen. Balkenende was een huichelachtige en hypocriete kwezel, maar Rutte is een Machiavelistische leugenaar die Nederland onnoemelijke schade heeft berokkend.

  1. C.A.Barstow

   @Rammstein:

   +1

 4. Hendrie1963

  Een grotere landverrader hebben we ook nog nooit gehad. Het Nederlandse volk is de laatste 8 jaar ook nog nooit zo bedrogen en voorgelogen door deze rasechte NSBer. Zo erg waren ze in de oorlog nog niet eens.

 5. C.A.Barstow

  Ondanks alle mooie beloftes gedaan door land en volksverrader Rutte, verrader van de rechtse ideologie.
  De bevelen uit het verachtelijk linkse ratten nest de EU in Brussel zijn voor deze smeerlap vele malen belangrijker dan wat het volk wil of wat goed is voor het land.

  Minachting van het Nederlandse volk heeft een gezicht, dat gezicht hoort bij Mark Rutte!

  Stem deze verrader weg,
  Stem FvD/PVV.

 6. Bullshit16

  Dit is geen nieuws dat wisten de mensen met gezond verstand al jaren maar er zijn te veel gasten die willen het niet zien in trappen telkens weer in zijn leugens .zijn vals grijns zegt al genoeg kan zijn valse leugenachtige grijns niet meer zien in horen stem ze weg
  STEM FVD OF PVV uit de eu

 7. Pijnstiller

  Hopelijk komt het tijdperk Rutte gauw tot een eind. Die man is het gevaarlijkste wat NL overkomen is sinds Mussert

 8. ikweetwatikwil

  Het zal de VVDers , ten minste een groot deel, dan ook alle haren op hun hoofd spijten dat ze voor Rutte gekozen hebben en niet voor ijzeren Rita Verdonk. Rita had het vele malen beter aangepakt wat betreft immigratie.

 9. P. Breetveld

  Gelukkig zijn er geen andere problemen voor de overheid dan klimaat en het land volpersen met analfabete negers. Dat geeft toch rust?

  1. ome

   En het onteigenen van boeren en uitkopen van vissers.

 10. fusilier

  Links is heel goed in de feiten verdraaien. Vergelijk die Afrikaanse toegestane invasie van nu maar een beetje met de tewerkstelling en dwangarbeid in de tweede wereldoorlog.Rutte loopt heel goed mee in de pas van het Duitse idee ,Arbeit macht frei. Duitsland heeft helemaal niks geleerd van zijn verleden, en onze M.P IS een domme naloper,die helemaal niks met Nederland heeft

 11. Michael M

  VVD dat noemt zichzelf een liberaal rechtse partij. Volgens mij is het een verlengstuk van Groenlinks en D66 samen. Sorry, … het is partij 66. De ( D ) behoort aan democratische partijen. Dat is partij 66 niet.

 12. Michael M

  Mensen komen niet uit hun roes en blijven maar blind hangen aan partijen als CDA, VVD, GL, 66, PVDA de ruim jarenlange oude partijen dat door nieuwe generaties zijn vervangen en die generaties zelf niet meer begrijpen en verstaan waarvoor deze partijen in het verleden ooit voor waren opgericht. Nu is het een partijkartel. Mensen zouden eens aan vernieuwende partijen moeten denken en overstappen. Hoeft niet iedereen maar wel graag 99,9%. Het zou een hoop helpen.

 13. Duckday

  Dit kabinet met Rutte aan het hoofd heeft meer kapot gemaakt dan we zien en weten.

  Stem Nu eens PVV of FvD geef ze de kans en de vrijheid wat kan er slechter gaan.
  Uit EU en EURO zal Nederland zeer goed doen gewoon de grenzen dicht.
  misschien terug naar de kolen en staal gemeenschap .Nederland vrij zonder onder drukking van de EU die met zinloze wetten en voorstellen komen

  Laten we het KARTEL vrbannen

 14. evil knievel

  Btw,Rutte is n M*NG**L!
  Stem FVD/PVV!

 15. peter450

  VVD had voor Rita Verdonk moeten kiezen i.p.v. een gladde als Rutte! En die Rutte maar weer oplaten draven.

 16. P.Sisterons

  Rutte krijgt, net als zijn NSB opa, kopgeld voor iedere Nederlander. Zoveel mogelijk Nederlanders discrimineren, afzeiken, de grond instampen en uitknijpen ten behoeve van dat achterlijke Kalergi plannetje. En maar lachen, we hebben nog pleepapier en we kunnen nog 10 jaar poepen. Wat een ergerlijk mannetje is het. Genoeg is genoeg. Ga weg Rutte.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.