Video! Minister moffelt misdaadcijfers weg!

Terugkijkend op wat er allemaal gebeurt op het ministerie van Justitie, is gewoon onwerkelijk. De top van de ambtenarij moffelt keer op keer cijfers weg, en ze kunnen er ook keer op keer mee wegkomen. Van politieke vervolgingen tot het witwassen van onwelgevallige cijfers, Nederland lijkt soms gewoon op een bananenrepubliek.  

In een nieuwe video van UP! Network wordt besproken welke kwalijke zaken de laatste jaren de revue zijn gepasseerd. Het lijstje wordt langer en langer. Al eerder is het ministerie op de vingers getikt omdat ze sjoemelde met cijfers rondom misdaad.

Ook moeten we de politieke heksenjacht rondom Wilders ook niet vergeten. Die werd weliswaar vanuit een minister gestart, maar ook hier deed het ministerie gretig aan mee.

En nu blijkt er weer een nieuwe doofpot te zijn. Cijfers van asielmigranten worden gewoon keihard weggemoffeld. Ook zijn er beelden gevonden van IS-achtige video’s en kinderporno op verscheidene telefoons van asielzoekers, ook dit is gewoon simpelweg weggemoffeld.

Het is echt onwerkelijk dat dit zomaar kan gebeuren, de doorgeslagen angstcultuur moet worden doorbroken op het ministerie. Dit kan alleen door een extern onderzoek, want we weten allemaal wat een intern onderzoek voor resultaat zal hebben: ‘niks aan de hand’ of iets dergelijks.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. ikweetwatikwil

  Het beestje bij de naam noemen. Stem PVV.

 2. Cootje

  Onze leider zegt we wonen in een gaaf land

  1. ikweetwatikwil

   “Onze ” leider heeft zijn woon adres in Nederland maar vertoefd ergens anders. Dus hij weet niets over een “gaaf” land.

   1. Hendrie1963

    Ik heb me ooit laten vertellen dat hij in België woont. Overal waar deze sukkel komt of woont laat hij een spoor van rotzooi achter. België is nog minder dan Nederland.

 3. Jack Flash

  Kunnen we dit strontkabinet niet ruimen?
  Hoogst urgent dat ze verdwijnen GVD.

 4. nu ik

  Nederland lijkt geen bananerepubliek maar Nederland is verworden tot nog minder dan een bananenrepubliek. Nederland het land waar clubjes van klimafoben , kozp ,gelukszoekers enz de ANBI status hebben en geheel ongestoord de maatschappij mogen ontwrichtten terwijl gewone burgers geslacht worden door de belastingdienst of het CJiB.

  Nederland ligt al aan het zout en suiker infuus maar ook dat zal niet lang duren

  Stem sociaal , stem PVV

  1. JeMoerigeHoeder

   Leer eerst maar eens de definitie van een bananenrepubliek.

 5. Rud56

  De overheid is op veel onderdelen kuis verrot omdat het zwakzinnig deug (vooral PvdA) er de scepter zwaait!

 6. Bullshit15

  Over baudet dan maar weer te zwijgen
  Dan is dit weer veel erger maar dit word ook wel weer onder maatje geschoven door die linkse ratten kunnen ze lekker doorgaan met fvd in PVV zwart te maken
  Stem fvd of PVV uit de eu

 7. JeMoerigeHoeder

  Onze witte vleespet…

 8. Wim Vreeswijk

  Volgens mij heeft de Heer Grapperhaus een ernstige vorm van de ziekte van Hedel onder de leden hetgeen zijn geweten ernstig kan aantasten.

 9. Michael M

  Als het om misdaad gaat en om misdaad cijfers en criminaliteit in AZC dan hebben we een aantal partijen zoals de pvda, gl, cda, d66, cu, vvd dat al jaren de cijfers wegmoffelen onder een dikke Perzische tapijt. Ze zijn de besten daarin !

 10. Michael M

  FVD en PVV willen het juist uitvoeren welke partijen zoals VVD, CDA, PVDA, GL,D66 alleen maar roepen. Ze zeggen maar wat en voeren niets uit! Dat is het verschil.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.