Wilders en Baudet woedend op Groene Khmer: “Leugens!”

Wij zijn niet de enigen die furieus gereageerd hebben op het nieuws dat het PBL de kosten van het Klimaatakkoord schromelijk onderschat heeft. Met name Geert Wilders haalt keihard uit.

Eerder vandaag noemden wij het PBL en hun grote politieke vrienden in Den Haag al “leugenaars.” Ja, ik weet het, tegenwoordig moeten we net doen alsof dit soort lieden niet “liegt” maar slechts “een vergissing” begaat. Onzin, de zogenaamde “fouten” die gemaakt zijn, zijn zo opzichtig, zo overduidelijk onjuist, dat de enige verklaring is dat ze bepaalde kosten bepaald niet mee hebben genomen. En ja, dan is de algemene inschatting “een leugen.”

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 135 DDS-lezers gingen u al voor!

En mensen die liegen noemen we leugenaars. Wen d’r maar aan, hypocriete gangsters in Den Haag!

Hoe dan ook, gelukkig zijn er nog een paar mensen in de politiek die er óók geen moeite mee hebben om het beestje bij zijn naam te noemen.

Kom er maar in, Geert Wilders:

Screen Shot 2020-02-13 at 12.41.30

 

“Leugens van de Groene Khmer!” aldus Wilders. “Het is allemaal nog veel duurder. We zijn keihard voor de gek gehouden en de al schaarse huizen worden zo nog duurder en onbetaalbaarder. Snel Kamerdebat!”

Thierry Baudet is er ook helemaal klaar mee, maar in vergelijking met Wilders houdt hij zich in. Hij merkt slechts op dat hij en het Forum voor Democratie “wéér gelijk” krijgen “over de astronomische kosten van de absurde ‘transitie’.”

Vervolgens retweette Baudet verschillende tweets van ánderen die ons eraan herinneren hoe het partijkartel omging met Baudets kritiek toen hij aangaf dat het Klimaatakkoord veel hoger zou uitvallen dan mens ons wilde doen geloven.

De manier waarop de oude politiek hiermee is omgegaan is werkelijk misselijkmakend. Daar kan geen twijfel over bestaan. Wilders en Baudet hebben al vanaf dag één gelijk gehad: het Klimaatakkoord is onbetaalbaar.

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 135 DDS-lezers gingen u al voor!

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. ikweetwatikwil

  Recht toe rechtaan dat is Geert Wilders. Maar Baudet mag er ook zijn. Er zijn per slot mensen die de keiharde waarheid van Wilders niet aankunnen. Ik wel, dus stem ik PVV.

  1. Brenda Welsh

   Baudet is wat u wilt. Daar is hij zich terdege van bewust, niet recht toe aan, in het zicht van de camera. De perfekte haarlok…

   1. Fuster

    Brenda Johnsen Welsh?

   2. Mycase

    W I M hou er maar mee op je gaat hier nooit en never winnnen doe grondlijn de groeten van mij he hahahaahahahahaahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahah

 2. Bullshit16

  Die linkse het zijn leugenaars in het blijven leugenaars stem ze weg
  STEM FVD OF PVV uit de eu

 3. C.A.Barstow

  Baudet en Wilders zijn de enigen die het voor ons land en volk opnemen en steeds weer duidelijk maken dat wij op een onvoorstelbare manier bedonderd en bestolen worden!
  hoelang gaat het Nederlandse volk dat nog slikken.

  Het huidige land en volksverraders kabinet bestaat alleen nog maar bij de gratie van, voorliegen, leugens, bedrog, verraad van land en volk, het volk bestelen en bedonderen ten gunste van die verachtelijk linkse machtswellustelingen in Brussel en dat volstrekt krankzinnige en nutteloze klimaat plan.

  Stem dat verachtelijk stel land en volksverraders naar huis,
  Stem FvD/PVV.

 4. Mycase

  Het blijft toch mooi om te zien hoe links als de toren van Pisa langzaam omvalt.
  Wilders en Baudet hoeven er werkelijk niet veel voor te doen.
  Links graaft hun eigen graf zo verschrikkelijk snel,schitterend om te zien.

 5. Duckday

  Stem PVV of FvD daarna direct uit de EU en EURO.

  We worden door een stel leugennaars bestuurd die hun eigen zakken flink vullen
  de ene na de andere fout praat men goed de de halve 2e en eerste kamer KNIKT ja
  Angst om de macht te verliezen aan de PVV en FvD

 6. evil knievel

  Thierry n Greetje hebben altyd gelyk!!

 7. Jack Flash

  Thierry en Geert zijn de enigsten waar we nog op kunnen hopen.

  De rest is waardeloos.

 8. Rechtsstaat

  Tja eerst werd Baudet uitgelachen en nu blijkt toch……..
  Het stemt mij bijzonder droevig te moeten constateren dat of de rest van de partijen ongelooflijk naïef zijn geweest, of erger, zij voeren een andere agenda?
  Keer op keer waarschuwen FVD en PVV voor de onnauwkeurige en incompetente berekening van vrijwel alle staats rekenbureau’s.
  Er zijn op dit moment teveel dossiers waar de overheid volledig faalt door onnauwkeurige ondoordachte plannen. De vele gekleurde vrienden in de rekenkamers zorgen ervoor dat Nederland verzuipt in het moeras aan valse gegevens.
  Nu staat het CETA verdrag weer voor de deur en wederom waarschuwen FVD en PVV voor de gevaren die het met zich meeneemt, en weer worden de partijen weggezet als racistisch en fascistisch en weet ik niet wat meer.
  Geloof mij dit kabinet zal zijn termijn gewoon uitzitten, VVD-CDA-D66 en CU zullen elkaar blijven steunen. Het is dan ook duidelijk dat deze partijen geen volksvertegenwoordigers zijn en keer op keer besluiten nemen tegen de meerderheid van de wil van het volk. Op dit moment leven we in een dictatuur en zal Rutte III nog heel veel schade aanrichten van het ooit zo mooie Nederland.
  En dat stemt mij droevig……………………..

 9. Marija

  @Michael van de Galien.
  Beste Michael, al een aantal keren je oproep gelezen en nu ook een stukje van je blog gelezen.
  De side DDS lees ik dagelijks, al jaren.
  Het heeft mijn wereldbeeld veranderd en vooral mij geleerd wat er in Nederland in werkelijkheid aan de hand is.
  Bagger in de politiek en leefbaarheid voor de toekomst.
  Hoe meer mensen DDS lezen, hoe meer inzicht er komt, ik beveel het altijd aan.
  Wat mij erg aanspreekt, is je doelstelling het linkse kartel om zeep te helpen.
  Hoe is het mogelijk dat deze mensen ons zo in de tang hebben gekregen.
  Veel berichten en filmpjes (b.v. dat door een Marokkaan aangevallen meisje) maken in mij een laaiende woede los en groot onbegrip dat het door ons toegelaten volk maar niet wil aannemen, dat ze in een tolerant land mogen wonen en (vooral niet werken).
  Het wordt nu echt tijd dat het realistische, verstandige en wat meer rechts georiënteerde deel van ons land, meer invloed gaat krijgen.
  Er MOET ook een einde komen aan het demoniseren en uitsluiten van Geert Wilders a.s.a.p.
  Soms denk ik dat ik moet stoppen met het lezen van al die berichten, die mij zo boos maken, maar ik wil ook geen struisvogel zijn en wel mijn ogen open houden.
  Ik heb besloten DDS te blijven lezen en mij ook aan te melden ad 1 euro per maand t.b.v. jouw schone streven, dat ik geheel onderstreep: HET OMVERWERPEN VAN KARTEL EN HUIDIGE REGERING.

  1. Michael van der Galien

   Dank je wel! Ik waardeer het bijzonder!

   Inderdaad, er zijn twee strategieën IMO: de ene is het partijkartel direct aanvallen van binnenuit de politiek, de tweede de focus op het mediakartel. Ik doe het laatste, en gelukkig zijn er anderen in de politiek die het eerste doen!

 10. Peetjoh

  Waar zijn onze linkse voor standers nu. Het valt op dat elke x als blijkt dat ’t weer eens niet waar, was ze stil blijven. Net als ze zo stil zijn als een immigrant weer eens iemand sloopt. Jammer hoor als steeds weer blijkt dat waar je in geloofd een utopie is.

 11. Buzz68

  Volgens mij zit Nederland zo vreselijk uit te kijken naar het einde van deze poppenkast. Maar moet die gifbeker echt helemaal leeg?
  Ik ben die huichelaars spuug beu!

 12. Caesar Lion Cachet

  LS…

  De realiteit is: Er valt niets om ! Deze hele poppenkast wordt aangestuurd door elementen waar men hier geen flauw benul heeft of niet wil hebben… Dramatisch ! Dat wel…

 13. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Marija !
  Meisje toch… In een pot met stroop gevallen !? Of is het erger ?

 14. DidiMadloba

  De oorspronkelijke “Rode Khmer” in Cambodja was ook heel groen!
  De leiders van deze club hadden vastgesteld dat hun land in onze middeleeuwen een uiterst welvarende agrarische natie was. Prachtige tempelcomplexen zoals Angkor Wat getuigen van die bloei. Dus wilden ze van Cambodja weer een agrarische natie maken. Dus: weg met intellectuelen! Daarom werd bijv. iedereen met een bril naar de andere wereld geholpen, want wie een bril draagt is een intellectueel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.