Zweden: verkrachtingshoofdstad van Europa

Als je wilt weten hoe het er tegenwoordig aan toegaat in Zweden hoef je eigenlijk alleen maar even naar dit kaartje te kijken. Ja, het is echt schokkend om te zien. Zweedse vrouwen moeten continu in angst leven — bang dat ze verkracht worden.

Jan Roos deelt vandaag een bijzonder zorgwekkende afbeelding op Twitter. Het gaat over het aantal verkrachtingen per 100.000 inwoners. Hij vraagt met name aandacht voor “het multiculturele paradijs Zweden.”

Dit is ongelooflijk om te zien. De situatie in Zweden is veel — veel! — slechter dan in de rest van Europa. En dit terwijl het land door links continu gepresenteerd wordt als een paradijs — een soort hemel op aarde waar alles pais en vree is, waar de multiculturele samenleving geweldig werkt, waar onderwijs gratis is, waar de zorg geweldig is… en waar de veiligheid ongenaakbaar is. Ofzo.

Dat is dus allemaal onzin. Als we het over de veiligheid van vrouwen hebben is de situatie daar totaal aan de hand aan het lopen.

Jan koppelt dit aan de multiculturele samenleving. Ik hoor linkse betweters al roepen: “Dat heeft er niets mee te maken!”

Oh nee? Uit onderzoek van de Zweedse publieke omroep blijkt dat 58% van de daders in verkrachtingszaken “in het buitenland geboren is.” Zelfs de BBC geeft dat toe. Als we naar de details kijken zien we dat van de 843 daders 197 uit het Midden-Oosten of Noord-Afrika komen. Als puur per land komen is Afghanistan de grootste leverancier van verkrachters met 45 vrouwenmisbruikers.

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 102 DDS-lezers gingen u al voor!

Als modern links werkelijk zo feministisch is zou het hier met grote regelmaat over praten. In plaats daarvan worden mensen als Roos, die deze feiten wél durven benoemen, steeds weer stil geschreeuwd.

Gek he? Je zou bijna denken dat links zich niet écht druk kan maken over het lot van vrouwen.

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. Hendrie1963

  Ik zou tegen al die vrouwen in Europa willen zeggen. Koop een wapen en schiet ze aan gort. Bedankt Merkel voor al deze rotzooi jij hoef niet bang te zijn dat ze je verkrachten want je ziet er niet uit.

  1. crimson1960

   Een wapen hebben dat mag dan weer niet. Nee je moet het met woorden oplossen, wat een fucking onzin.

 2. Zweedse kok

  Zweden een hoofdstad?
  Even mijn oud leraar topografie er op aanspreken.

  1. JochemX

   Iedereen ziet dat dit overdrachtelijk is bedoeld, behalve weer een van de kokkies.

  2. Original NL

   …..maar verder vindt cockje het allemaal prima!

  3. Fonz

   zweetkokje?

 3. Kretoloog

  Zweden: de socialistische heilstaat van weleer. Maar dat was allemaal uiterlijke schijn. De Zweden kunnen niet veel: De moord op hun premier Olaf Palme hebben ze na 34 jaar ook nog steeds niet opgelost.

  O ja, en het eten is in Zweden niet te vreten, kok!

  1. Original NL

   Zweden had de socialist palme niet eens nodig om zichzelf kapot te maken, met 50% vrouwen in de regering krijg je zo’n naïve deugclub.
   Van der leyen, merkel,greta, geef ze een stem en alles stort ineen.

 4. Ben Venuti

  Ik gun dit de Zweden van harte, uiteindelijk wanneer je zo links bent als hen sedert de laatste decennia roep je dit over jezelf af. Deporteren al die allochtonen of slikken, een andere keuze is er niet.

 5. Bockbeer

  Bijna alle blonde Zweedse meisjes, zijn inmiddels al gedwongen gepenetreerd door Moslims aldaar.

 6. Mycase

  Als iedereen hier nou eens begint met die Zweedse muil volkomen te negeren dan komen we nog eens ergens.
  Iedereen hier weet ook dat DDS dat soort hier toch wel laat rondhuppelen .
  Dus zelf de touwtjes hier in de handen nemen.
  NEGEREN NEGEREN NEGEREN .

 7. RvdBe

  Dom en naïef land, wordt niet voor niets het Belgie van Scandinavië genoemd.
  Kan me niet voorstellen dat daar ooit enig vikingbloed heeft gestroomd.

 8. Gewoon werken

  Nog 1 jaar zo door en het word erger hier dan in zweden.

 9. Heras

  En dan heb je vrouwen die gillen dat moslimvrouwen gesluierd moeten lopen. Zo stimuleer je die walgelijke ideologie. Een ideologie die verkondigt dat je vrouwen mag verkrachten als ze niet met hoofddoek lopen.
  Europeanen moeten zich verenigen. Een soort rechtse alliantie.

 10. Michael

  Tsja MvdG, het is maar weer net wat voor spin je eraan geeft hè? Details? Nee, die doen er niet toe als ze niet in je spin passen. Een detail is bijvoorbeeld dat de definitie van wat een verkrachting is, compleet verschilt tussen landen. In Zweden hebben ze toevallig een hele brede juridische definitie (daarom was Assange daar ook verdacht van “verkrachting”, voor een vergrijp wat in geen ander land zo geclassificeerd zou worden). Ruimere definitie = meer verkrachtingen. Maar goed, als het niet goed in je spin past, waarom zou je kritisch naar de getallen kijken hè.

  Komt nog bij dat causale gevolgtrekking natuurlijk complete kul is op basis van zo’n kaartje. Het “rechtse” walhalla qua immigratiewetten, Australië, heeft toch ook een flink hoog verkrachtingscijfer. Hoger dan Nederland. Hoe zit dat dan? Toch maar niet het Australische model? Verkrachting en migratie zijn immers causaal aan elkaar gelinkt volgens dit blogje.

  1. nu ik

   Ben jij wel helemaal lekker in je bovenkamer michael ?

   QUOTE Een detail is bijvoorbeeld dat de definitie van wat een verkrachting is, compleet verschilt tussen landen. END

   Welke definitie je eraan hangt zal worst zijn je blijft met klauwen van vrouwen af. Elke aanranding , ongewenste betasting , ongewenste verzoeken of opdringerige acties in vereniging zijn een vorm van aanranding.

   Erg merkwaardig dat er linkse mafklappers rondlopen die denken dat zij de feiten kunnen nuanceren in een definitie. Elke ongewenste benadering / aanraking is er 1 teveel. Nu de Scandinavische landen ervaren dat ze een probleem hebben zijn ze te laat.

   En ja , michael , in dit verhaal is migratie naadloos de oorzaak van de aanrandingen en verkrachtingen. De islamitische dadergroep is geïdentificeerd en geregistreerd in bijna alle gevallen.

   Het lijkt me dus beter om minder , minder , minder hier door te voeren dan de imbiciele oproep wir schaffen das. Ga jij maar op zoek naar de definitie verschillen in wetgevingen idioot

   1. Michael

    Wel grappig dat je mij van domheid beschuldigd, terwijl je zelf gewoon niets hebt begrepen van mijn argument. Maar goed… ik ga het proberen uit te leggen.

    Je zegt “Welke definitie je eraan hangt zal worst zijn je blijft met klauwen van vrouwen af. Elke aanranding , ongewenste betasting , ongewenste verzoeken of opdringerige acties in vereniging zijn een vorm van aanranding.”

    Dat klopt, maar aanranding is iets anders dan de juridische definitie van verkrachting. Heel veel van die vergrijpen die je noemt zouden in Nederland niet als “verkrachting” worden bestempeld, in Zweden wel. Wat krijg je dan met zo’n kaartje? Appels en peren. Het lijkt erop alsof het met namen on Zweden ernstig is, maar dat is dus een vertekend beeld. Het is nogal logisch dat het land met de breedste juridische definitie van verkrachting (Zweden) ook daadwerkelijk de hoogste verkrachting cijfers heeft. Zegt niets over de daadwerkelijke prevalenties van allerhande vrouwonvriendelijk gedrag, wat in veel landen niet onder deze statistiek valt, maar in Zweden wel. Echter gebruikt men hier deze cijfers om naar Zweden te wijzne van “jullie doen het zo slecht!”. Snap je het een beetje? Of is het allemaal te ingewikkeld? Niet de ander beschuldigen van domheid, als je er zelf niets van snapt hè. Als je de definitie van verkrachting gelijk zou trekken, zou Australië, veel meer verkrachtingen hebben dan Zweden.

    1. Pronounce

     Het blijft maar verbazingwekkend hoe types als Michael proberen recht te praten wat krom is. De verkrachtingsgolf in Zweden staat in direct verband met de open grenzen politiek die het gevolg is van het feministische beleid dat daar de laatste jaren is doorgedramd. Het doet er daarbij niet toe wat de exacte definitie van verkrachting is: ook met een zwaardere definitie zouden inwoners van Zweden die er niet uitzien als een Viking flink oververtegenwoordigd zijn. Uiteraard wil men dat niet zomaar toegeven want je zult maar van islamofobie of racisme beschuldigd worden. Dat is de boodschap die de blonde dochters in Zweden meekrijgen. Westers feminisme in een notendop: keihard het blanke patriarchaat bestrijden om vervolgens het bruine patriarchaat met open armen binnen te halen. Waarna ze vervolgens de beentjes open moeten gooien. Zolang de angst om voor xenofoob uitgemaakt te worden belangrijker wordt geacht dan de veiligheid en het recht op integriteit van het eigen lichaam zal dit zo blijven en zal de spin blijven dat het een ‘mannenprobleem’ is. Het feminisme onderhoudt niet voor niets warme banden met het marxisme: het gedijt beide op hele leugens en halve waarheden.

  2. Original NL

   Michel die dom is, lult recht wat krom is.
   Quote….Verkrachting en migratie zijn immers causaal aan elkaar gelinkt volgens dit blogje…
   Als de migranten bestaan uit noord- afrikanen en zandbak moslims is dit idd het geval…daar gaat deug mickel voor het gemak maar aan voorbij.

 11. Hard

  Linksfascisten: Ze moeten niet zo zeuren want er zijn ook nog genoeg vrouwen die niet worden verkracht.

  1. musicmaniac

   er zijn ook nog genoeg vrouwen die niet worden verkracht. Ja wie wil Merkel, Halsema of Zweedse Greetje Trolberg verkrachten? Zelfs met een miljoen toe en een zak over hun kop, zou ik er echt niet aan moeten denken.

 12. Rosasolis

  Gelukkig is er nu een nieuwe wet in Zweden, jonge meisjes mogen niet met een hoofddoek naar school. Hopelijk zal dit leiden tot een burka verbod in Zweden, voor alle vrouwen.

  1. Ben Venuti

   Dat is helaas maar in een klein stadje het geval waar de ZwedenDemocraten de grootste partij zijn met het experiment van een verbod op de hoofddoek op scholen.
   Oma Tingling zwatelt weer wat.

   1. Rosasolis

    @Ben V. Gisteren heb ik in twee kranten deze bericht gelezen. Meerdere scholen in meerdere steden volgen deze nieuwe wet. Maar natuurlijk lezen domme trollen zoals u nooit een krant. P.S. Ik ben geen oma.

 13. jorisxl

  Geen medelijden mee met de zweden eigen schuld zelf die ratten binnen gehaald dat gaan die linkse landverraders hier Nederland ook meemaken kinderen kleinkinderen kunnen ook geen huis meer kopen of huren en niet veilig over straat die linkse broederschap hebben hun eigen kinderen verraden.

 14. Baron von Munchhausen

  Hier wil Marokkaan Klaver niets van horen! “Ze lokken het uit” en dat soort Moslim slapgelul. Nog een paar jaar en dan gaat het paringsfeest ook hier gelden!
  Straffen??? Straffen??? Door D66 rechters? Wat denkt u………..?
  Vrouwen worden gestraft: “ze lokken het uit!”

 15. evil knievel

  Australië, heeft toch ook een flink hoog verkrachtingscijfer. Hoger dan Nederland. Hoe zit dat dan?

  De ltste x dat ik op n globe heb gekeken was Australië 1000 triljardmiljard x zo groot als NL!
  Veel outback maar toch nog meer populatie (n dan bedoel ik dus geen kangoeroes n koala’s!)dan bij ons n daar zijn die parasieten dus ook al gestationeerd,helaas!
  Heeeuuuul msschn dat dit n reden is mijnheer Michael!!?!?!?

  1. Michael

   Denk niet dat er echt veel van hebt begrepen meneer knievel… het gaat hier om een rate, niet het absolute aantal. Helaas staat de noemer niet in het plaatje, maar denk bij een rate aan “per 100.000” oid. Dus ja, dan kun je landen van verschillende groottes toch direct vergelijken. Wonderlijk, niet?

   Australië wordt altijd geprezen door rechts om zijn asiel en immigratiebeleid, dus je laatste opmerking snap ik niet. Verder wonen er in Australië niet bijzonder veel meer mensen dan in NL hoor. Zoek de cijfers maar eens op.

 16. JJ66

  Vreemd genoeg zijn het wel overwegend vrouwen die allemaal op die weke linkse k.. partijen stemmen. Misschien omdat hun moeder hier al op stemde, ik weet het niet, maar vroeger waren dit de partijen die inderdaad voor vrouwen opkwamen. Met de moslim tsunami in EU zijn deze partijen als een blad aan de boom omgekeerd en geven ze de discriminerende, vrouw-, homo en alles wat niet moslim is hatende islam alle ruimte.

 17. Vrijedenkert

  Zweden is in feite al onder de voet gelopen en verloren…

 18. rujoleki

  Hopelijk pakken ze de linkse huppelkutjes als eerste.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.