Baudet- en Wilders-basher Tom-Jan Meeus (NRC) zit er wéér naast

Tom-Jan Meeus is alweer een aantal jaren de opvolger van Bas Heijne als columnist op de linkerkant van pagina twee in NRC Handelsblad, u weet wel dat extreem linkse roddelblaadje. Meeus doet dit in een wisselcolumn met Lotfi El Hamdi.

Heijne en Meeus hebben tenminste twee eigenschappen met elkaar gemeen, wellicht zijn ze daarop geselecteerd. Bas Heijne had de gewoonte om week-in, week-uit Geert Wilders te bashen. Tom-Jan Meeus heeft dat stokje overgenomen en is een fervent Thierry Baudet basher. Heijne en Meeus dienen eigenlijk respectievelijk Wilders en Baudet erkentelijk te zijn voor zoveel stof ter bashing, het is immers hun broodwinning.

De tweede eigenschap die beide heren gemeen hebben is dat ze bashen zonder enige vorm van onderbouwing van feitelijke c.q. wetenschappelijke aard. In zijn stukje Wanneer politici elkaar doden verwijten” (NRC 19.3.20) verwijt hij dat Wilders en Baudet menen dat Rutte bewust aanstuurt op doden. Velen met mij hebben het urenlange en intensieve debat gevolgd. Het komt mij voor dat vooral Baudet, Wilders en Hendrik Hijink van de SP een solide indruk maakten tijdens dat debat. Ze wisten zeer goed waar ze het over hadden. Persoonlijk vond ik dat Baudet het meest ‘to the point ‘, intelligent en deskundig. Als hij niet uitkijkt begint hij waarachtig op een politicus te lijken waar ons land nog erg veel plezier aan kan beleven. Maar dat geldt ook aan Wilders, welbespraakt als altijd en scherp aan de wind, zoals het hoort te zijn. Hendrik Hijink vond ik een absolute revelatie, rustig, welbespraakt en scherp: prima! tegen deze drie zeg ik: hou vol en vooral doorgaan!

Het heeft geen pas om uit dat debat een enkele zinsnede te destilleren, zoals Meeus doet, die geen enkel recht doet aan het gehele debat. Dat het woordenspel soms scherp was is zeer wel op z’n plaats, het gaat immers inderdaad over leven en dood en de prioriteiten die men wil stellen moeten transparant naar voren komen. De materie is lastig. Laat het dan maar knetteren. Daar komt bovendien bij dat hetgeen Baudet en Wilders stellen door de WHO en ‘deskundigen’ onderbouwd werd. We kunnen één ding nu constateren: zoals het nu gaat, gaat het helaas helemaal niet goed.

Over “vertrouwen in deskundigen” is veel te doen. Dan denken we terug aan Van Dissels’: “Hallo Jos, MERS, dit is een ander Coronavirus dan het virus dat nu vooral Wuhan treft. We houden de situatie nauwlettend in de gaten voor het geval er toch een patiënt in Nederland zou zijn. Die kans lijkt op dit moment klein”  RIVM, 22 januari, 2020. Deze tekst heeft RIVM diverse malen herhaald, zie Elseviers Weekblad 16.3.20.  De tweets van RIVM tonen een instelling die geleidelijk is gaan doorgronden welke ramp er op ons afkomt. RIVM heeft het stelselmatig volledig onderschat en niet begrepen wat er gaande was en welk virus er komt. Het “vertrouwen op deskundigen” van Rutte, zoals RIVM, lijkt op basis van die tweets een holle frase, dit ook al gezien de medici, virologen die elkaar tegenspreken. Bijvoorbeeld de simpele vraag: wat is het nut van een mondkapje? werd niet afdoende beantwoord. RIVM heeft Corona volledig onderschat. Ze zaten er stelselmatig naast. Al te veel vertrouwen in deskundigen kunnen we helaas niet hebben. Hoe kan Meeus dan zijn ongeclausuleerde vertrouwen uitspreken in het RIVM? Wat een kletsmajoor!

Op 28 en 29 januari vroeg Thierry Baudet (de ‘t’ wordt niet uitgesproken) tot twee keer aan de Kamer om een debat over Corona en tot twee keer toe is dat verzoek geweigerd. Mark Rutte heeft de situatie stelselmatig onderschat. Hij liep/loopt stelselmatig achter de feiten aan. Wat een ultiem zwak optreden van Rutte. Er wordt nu allerwegen gesteld dat Rutte “leiderschap toonde”. Is dat zo, hoezo? Dr. Ho van het Aaron Diamond Research Center in New York zegt: “we hadden in de VS geen mondkapjes, onvoldoende bedden en geen tests. Wat een schande.” Dat is exact de situatie in Nederland, we bleken compleet onvoorbereid! Er klopte werkelijk geen jota van! Maar het is nog erger: hier zijn ziekenhuizen gesloten. Fleur Agema van de PVV heeft er tegen gestreden. Maar niet luisteren, toch doen. Als PVV iets wil, dan laten we het per definitie niet gebeuren, al is het nog zo goed. Zo zijn onze manieren.

Mark Rutte is de premier van Nederland en draagt DUS  de volle verantwoordelijkheid. Zijn er voor hem consequenties voor zijn wanbeleid, visieloosheid, behalve als het om het grootbedrijf gaat? Zijn we niet beu van almaar ‘sorry’ en excuses te horen. Moeten we nog verder met deze intelligente charmeur, die voortdurend in de fout gaat? Wat vindt u zelf?

Tom-Jan Meeus betreurt dat VVD en CDA in hun Brabantse afdelingen besloten in zee te gaan met FVD voor de vorming van een provinciebestuur, vanwege “beschimpingen, beschuldigingen, egoïsme, sofisme, weglopen”. Meeus verwijt anderen waar hijzelf uiterst bedreven in is. Hij is het toonbeeld van jaloezie. Het aantal FVD leden neemt snel toe. Die leden zijn natuurlijk niet gek. We mogen dankbaar zijn dat we oppositiepartijen hebben die er bovenop zitten en geen blad voor de mond nemen als het er echt om gaat. Laten we hopen dat Tom-Jan Meeus eindelijk eens een toontje lager gaat zingen….

Frits Bosch, auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer”.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

64 reacties

 1. C.A.Barstow

  Om kort te zijn, de schrijfsels van deze twee linkse idioten zijn de moeite van het lezen niet waard.

  Stem FvD/PVV.

 2. Bijenzwerm

  Tom Jan schrijft voor het wnrcpapier, niet echt interessant dus.

 3. Meriadoc Brandebok

  Wilders verweet Rutte ook doden, experimenten met mensenlevens en nog meer onzinnigs. Het was trieste demagogie, want het kabinet handelt op basis van de adviezen van gerennomeerde wetenschappers.

  Dit is trouwens het zoveelste anti-RIVM, anti-Rutte-artikel. Ik begin me af te vragen wat het achterliggende motief is om tijdens ’s Neerlands zwaarste crisis verdeeldheid te scheppen en twijfel te zaaien.

  1. Kretoloog

   Alles voor de clicks!

   1. Meriadoc Brandebok

    Ja, daar lijkt het inderdaad om te gaan.

    1. Blitzkrieg

     Meriadoc Brandebok :
     Nu hebben we 20 doden… klik, klik…
     Nu hebben we 23 doden… klik, klik…
     Nu hebben we 27 doden… klik, klik…

     Je wordt er inderdaad nogal moe van, dit is geen nieuws.

     1. Meriadoc Brandebok

      RIVM is stom… klik
      Rutte is een nazi… klik

      E300,- / 500,- / 900,-

  2. Blitzkrieg

   Meriadoc Brandebok : Als je af wilt van de verdeeldheid in Nederland moet je je mening herzien, loop je weer synchroon met de rest van Nederland.

  3. Bijenzwerm

   Waar en wanneer heeft volgens @meriadoc brandewijntrol wilders dat gezegd?
   En volgens de huistr@l moet je maar blindelings altijd de overheid geloven die aantoonbaar fakenews verspreid hand in hand met het rivm.
   Het rivm 28 januari het rivm :de kans is klein dat het corona virus naar nederland komt.
   Vlak daarna het rivm: de kans is klein dat het virus van mens op mens gaat.
   Vlak daarna weer: besmetting is pas mogelijk als verschijnselen optreden zoals hoesten niezen snotteren.
   En nog meer.
   Maakt niet uit wat de overheid zegt de huistr@l @meriadocbrandewijntrol volgt slaafs en eist dat anderen dat ook doen.
   Ik en meer weldenkende mensen liever de echte objectieve deskundigen van the Who.

   1. CLoVis

    @Bijenzwerm
    Noem hem alsjeblieft geen “huistrol”
    straks denkt het stinkdier nog dat het hier thuishoort.

   2. Original NL

    Q..En volgens de huistr@l moet je maar blindelings altijd de overheid geloven…
    De huistrol is de “nuttige” vrijwillige overheids woordvoerder..samen met fantasietje.

  4. Dropje

   Sterker nog, ik durf wel te stellen dat als wij ooit door een buitenlandse mogendheid worden binnen gevallen, ze die met open armen zullen ontvangen
   Zoveel haat tegen Nederland die hier dagelijks wordt gespuid tijdens deze verschrikkelijke en mondiale crisis is werkelijk stuitend

   1. CLoVis

    @droplul
    We worden al door een buitenlandse mogendheid binnengevallen,
    sterker nog: de linkse debielen willen ze actief binnenhalen.

  5. Ego-non-solus

   @MB
   “Dit is trouwens het zoveelste anti-RIVM, anti-Rutte-artikel.”

   Mag ik u vragen: bedoelt u te zeggen dat wie oprecht gelooft dat wij – al dan niet ten dele – misleid worden dat die maar gewoon zijn mond moet houden? Ongeacht het aantal overlijdens? Dat is uw goed recht natuurlijk maar mij mist u dan. Het zou op deze site wel veel commentaren op uitspraken van Baudet en Wilders schelen, dat dan wel weer. Maar U zou zich daar willen inhouden?

  6. Bullshit16

   Meria
   Huilbaby

   1. Thierry Trollinator

    Bullshit1916
    Krijskip

  7. LifeBuddy

   Als je op basis van de adviezen van gerennomeerde wetenschappers af wilt gaan. Dan kijk je hoeveel landen overgaan op lockdown, Dat is 95%. Jammer dat je op prestige, Nog de strijd aangaat.

   1. Meriadoc Brandebok

    Geen lockdown:

    – Nederland
    – Oostenrijk
    – Portugal
    – Denemarken
    – Scandinavië
    – Verenigd Koninkrijk
    – Finland
    – Baltische Staten
    – Etc

    h**ps://localfocus2.appspot.com/5e739101c53c8

  8. dinaro

   Hou es op met je gelul Meriabok

  9. Maurits Dekker

   …………het zoveelste anti-RIVM, anti-Rutte-artikel.

   Al sinds januari (Wuhan) sloeg het RIVM keer op keer de plank mis met hun voorspellingen en analyses.
   En op deze slechte informatie bouwde Rutte zijn beleid (of gebrek aan beleid).
   Ondanks dat de WHO openlijk kritiek levert op het RIVM blijft Rutte vertrouwen op deze club van fop-wetenschappers.

   En zo blijven we achter de feiten aanhollen. Met veel doden als gevolg.

   1. Original NL

    Quote…Al sinds januari (Wuhan) sloeg het RIVM keer op keer de plank mis…..
    Deskundigen…mijn neus…deskundig wordt je pas als je situaties regelmatig meemaakt en daarvan hebt geleerd…nu is het proberen en kijken.

  10. Canta

   Meriadoc Brandebok
   Het achterliggende motief is dat beide partijen (PVV en FdD) er persoonlijk gewin uit proberen te slaan en verdeeldheid te zaaien. Het woord solidariteit is een woord dat velen die hier reageren niet kennen. Bovendien wordt hier links constant gebached maar hier spelen ze graag het slachtoffer.

 4. Brenda Welsh

  Het meest aardige stukje ( gekopieerd uit bovenstaand schrijfsel ) “Baudet het meest ‘to the point’ Als hij niet uitkijkt begint hij waarachtig op een politicus te lijken waar ons land nog erg veel plezier aan kan beleven”. Laat ik dat nou ook vinden, maar dan als artiest.

  1. CLoVis

   @Brenda Smells

   In jouw geval geldt:
   ‘Wat je vindt mag je voor jezelf houden’.

   1. Brenda Welsh

    @De juiste spelling staat niet toe dat u bij vind een t gebruikt.

    1. Seneca

     @brenda taalnazi
     fout jongedame of is het een verzuurde oude vrijster? jij vindT is het juiste…

  2. CLoVis

   En:
   “…maar dan als artiest.”

   Zoals iemand als de aftandse Freek ‘ik ben de oude niet meer’ de Jonge?

  3. dinaro

   Jij hoeft niks te vinden, niemand zit op jou gezever
   te wachten.
   Bels B

 5. Lugor

  Aantonen hoe vaak DDS er naast zat is niet moeilijk, als je nog een aantal inlogs op de reservebank hebt liggen.

  1. CLoVis

   @lugor (de afko van leugenaar)

   Zoveel inlogs als jij nicks hebt om hier te reageren?

   schijthok,
   wees maar blij dat je nooit buiten komt;
   als je buiten jouw voordeur zou durven zeggen wat je hier als provocatie plaatst zou je al gauw de verkeerde tegenkomen.

   1. Lugor

    als je buiten jouw voordeur zou durven zeggen wat je hier als provocatie plaatst zou je al gauw de verkeerde tegenkomen.

    U bedoelt waarschijnlijk: als je buiten Clovis zijn voordeur zou durven zeggen wat je hier als provocatie plaatst zou je al gauw de verkeerde tegenkomen.

    Dat zou best wel eens kunnen.

    1. CLoVis

     @Leugenaar

     Alweer zo’n laffe reactie.

     Iemand die – zoals jij- niet zo vast op zijn benen staat kan zich beter onthouden van boude opmerkingen.

     ‘Erars de Syvergy zei tegen me:
     Sire, als u ervoor zorgt dat noch ikzelf noch mijn nageslacht er schande van ondervinden zal ik voor u de graaf van Anjou, die ik daar in het veld zie, om hulp gaan vragen.

     En ik antwoordde hem
     “Meneer Erars, u zou ons een grote dienst bewijzen door hulp te vragen om onze levens te redden
     want het uwe is zeker in gevaar.”
     (Joinville. Histoire de St. Louis)

 6. Brenda Welsh

  Heel aardig vond ik het gekopieerde stukje uit het bovenstaande schrijfsel: “Baudet het meest ‘to the point. Als hij niet uitkijkt begint hij waarachtig op een politicus te lijken waar ons land nog erg veel plezier aan kan beleven.”

  1. Bullshit16

   Brenda
   Huilbaby

   1. Brenda Welsh

    U hoeft mij niet te komen troosten, dat doe ik zelf wel.

    1. Seneca

     @brenda
     vinger jij je zoveel? want zoals ik het begrijp moet je wel heel dikwijls getroost worden. je huilt zo vaak op dit blog…

 7. Bullshit16

  Ik kijk fvd journaal jensen.nl
  In kijk in luister niet meer naar die staatszenders
  Alleen op dit moment zijn de meningen verschillend de tijd zal het leren wie gelijk heeft
  Baudet had een sterke uizending met fvd journaal live daar was een dame bij die werkt in het umc ziekenhuis
  Kijk in oordeel zelf
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Mireille

   Moet ik of moeten wij dat weten wat u kijkt of waarnaar u luistert ?

   1. Bullshit16

    Mirelle
    Huilbaby moet jij weten wat je doet kan mij het schelen
    Het begint er steeds meer op te lijken dat baudet in Wilders gelijk krijgt
    In moet zeggen in ik durf mijn fout wel te bekennen dat jensen.nl alleen op dit punt wel is ongelijk heeft in daarom zal jensen het sieren om het toch wat te nuanceren in baudet in Wilders wat anders toe te spreken
    Stem fvd of PVV uit de eu

 8. Boudewijn Hummelinck

  Als je de kwaliteitskrant NRC-Handelsblad een extreem-links roddelblaadje noemt hoef je verder niet meer serieus te worden genomen.

  1. CLoVis

   @Stumperdink

   En deze bewering geldt evengoed andersom:
   wie ben jij dan wel dat je denkt dat we een trol serieus zouden moeten nemen?

   1. Boudewijn Hummelinck

    Je hoeft me niet serieus te nemen hoor, CloVis. Je leest het NRC vast ook niet.

    1. CLoVis

     Als ik dat NSB-blad zou lezen
     zou ik mezelf net zo serieus nemen als ik jou doe
     niet dus.

     1. Thierry Trollinator

      Vergeet de Telegraaf niet. Die die zijn destijds helemaal fout geweest.

 9. Beukman

  Heel scherp legt Meeus de vinger op een pijnlijke plek:

  Alles is nu geoorloofd. Zo klaagden Wilders en Baudet de laatste tijd ook dat het kabinet corona-adviezen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zou negeren. Onjuist, zei Van Dissel. Maar het is erger: dezelfde WHO wijst al geruime tijd op de noodzaak van extra klimaatmaatregelen om vanaf 2030 een kwart miljoen doden per jaar te voorkomen. Die analyse negeren de heren net zo makkelijk.

  Daarnaast wijst Meeus erop dat GL en de CU door het tekenen van het Lenteakkoord hun verantwoordelijkheid namen: dankzij de bezuinigingen die hier mee samenhingen zijn de overschotten ontstaan waarmee nu de ergste financiële klappen kunnen worden opgevangen.
  En wie weigerde in ’12 wél zijn verantwoordelijkheid te nemen? Potverteerder Geert. Die verdomde het om zijn handtekening te zetten onder het Lenteakkoord. Terwijl hij weer wél onlangs akkoord is gegaan met het gebruiken van die overschotten voor dit doel.

  Ja, zo kan ik het ook, smaalt Meeus. En terecht.

  1. CLoVis

   @beukenoot

   Zaadje,

   “Zo kan ik het ook”;
   maar beter kunnen ze dus niet;
   een bewijs van eigen onvermogen.

  2. dinaro

   Ben je wel goed wijs?
   Neem nog een slok…chloor wat mij betreft
   Ontsmet ook nog

   1. Brenda Welsh

    Dat is fout en slecht voor het milieu. Neem dit in u op:
    Vaccinaties doden geen ziekteverwekkers. Wat een vaccinatie doet, is zorgen dat je afweersysteem een bepaalde ziekteverwekker kan herkennen en er antistoffen tegen kan maken. Dat gebeurt door een verzwakte of dode variant van de ziekteverwekker in te spuiten. Je eigen afweersysteem doet de rest.

    1. Bullshit16

     Brenda
     Huilbaby

   2. Beukman

    Ben je wel goed wijs?

    Vertel!

    1. CLoVis

     @beukenoot

     zaadje,
     de enige juiste reactie van jou is “nee”.

  3. Seneca

   @beuk
   zoals je eerder schreef, post jij al toen ik nog in de luiers lag. je begint nu toch echt een zeurkous te worden. het gaat helemaal niet over 2012, wat een valse verdraaiing der feiten is, het gaat nu over de debatten in 2020. op jouw leeftijd kan je de zaken niet meer zo goed onderscheiden. niet erg, ga naar je partijtje d66 en vraag een pilletje. goede reis gewenst.

 10. Original NL

  Quote… Als PVV ( of FVD) iets wil, dan laten we het per definitie niet gebeuren, al is het nog zo goed…….
  PVV en FVD moeten kapot, de gevestigde orde moet koste wat het kost de macht behouden..ook al kost dat mensenlevens en miljarden belastinggeld.
  Stem PVV of FVD…!

 11. Baron von Munchhausen

  NRC?
  Niveau Volkskrant en lijfbladen ambtenaren, vooral op Ministeries!
  Genoemden staan gelijk aan “Volk en Vaderland” : NSB blad.

 12. Draak

  Wat een plee papier artikel.

  Ik maak zelf wel uit waar ik op stem

 13. Lampje7

  Prima om Meeus aan te vallen. Maar dan ook volledig en niet selectief. Hoor graag het verweer tegen de recente column van Meeus over FvD ideoloog John Laughland. En dan met feiten onderbouwd waarom Laughland een rechtschapen man is en volledig respectabel is als hoogste adviseur van de partij met de meeste leden in Nederland.

  1. Beukman

   Uit die column:

   Zo betwistte Laughland eerder de Bosnisch-Servische genocide in Srebrenica. Hij verdedigde wijlen Slobodan Milosevic, en bekritiseerde de vervolging van de Servische president wegens oorlogsmisdaden. Hij ziet de EU als een door de CIA bedacht instrument voor hybride oorlogsvoering.
   Die man kwam dus, nota bene op de eerste dag van het MH17-proces, bijdragen aan een Nederlandse parlementaire discussie over tekortkomingen van de rechtelijke macht.
   En hoe beknopt zijn bijdrage ook was, mij viel vooral op hoe onbekommerd de Kamer omging met dit evidente product van Poetins propagandamachine: ze gaven geen kik.
   Nodig een salafistische imam uit, een anti-Zwarte Piet-activist, een burgerlijk ongehoorzame klimaatdemonstrant, en je zult in alle gevallen Kamerfracties hebben die deze mensen even onder vuur nemen.
   Maar laat een paladijn van Poetin spreken, en in de Kamer reageren ze alsof het dagelijkse kost is. File bij knooppunt Hoevelaken.

   https://www.nrc.nl/nieuws/2020/03/15/hoe-fvd-afdwong-dat-een-vazal-van-poetin-het-woord-in-de-kamer-kreeg-a3993813

   Baudet lust wel pap van deze man. Heel bedenkelijk.

  2. Beukman

   Uit die column:

   Zo betwistte Laughland eerder de Bosnisch-Servische genocide in Srebrenica. Hij verdedigde wijlen Slobodan Milosevic, en bekritiseerde de vervolging van de Servische president wegens oorlogsmisdaden. Hij ziet de EU als een door de CIA bedacht instrument voor hybride oorlogsvoering.
   Die man kwam dus, nota bene op de eerste dag van het MH17-proces, bijdragen aan een Nederlandse parlementaire discussie over tekortkomingen van de rechtelijke macht.

   En hoe beknopt zijn bijdrage ook was, mij viel vooral op hoe onbekommerd de Kamer omging met dit evidente product van Poetins propagandamachine: ze gaven geen kik.
   Nodig een salafistische imam uit, een anti-Zwarte Piet-activist, een burgerlijk ongehoorzame klimaatdemonstrant, en je zult in alle gevallen Kamerfracties hebben die deze mensen even onder vuur nemen.
   Maar laat een paladijn van Poetin spreken, en in de Kamer reageren ze alsof het dagelijkse kost is. File bij knooppunt Hoevelaken.

   nrc.nl/nieuws/2020/03/15/hoe-fvd-afdwong-dat-een-vazal-van-poetin-het-woord-in-de-kamer-kreeg-a3993813

   Baudet lust wel pap van deze man. Heel bedenkelijk.

 14. Rud56

  Hopelijk overleven we deze virusaanval, en hopelijk kunnen we dan daarna de verantwoordelijken voor de vele doden en andere ellende voor het gerecht slepen!

  Dus ja, een Van Dissel, die lul die thuishoort in een gesloten inrichting met zijn faalbeleid en dito instituut!

  Dus ja, een Rutte die Nederland met zijn partij al jaren in de ellende stort, ellende die nu de emmer doet overlopen!

  Dus ja, een Bruins, kan hij zich gelijk verantwoorden voor zijn andere faalbeleid, dat bij de UWV, wat ons belastingbetaler tientallen, zo niet honderden miljoenen kost!

  Dus ja, een Asscher met zijn partij, die Asscher, die schijnheilige schlemiel die nu mooi weer loop te spelen, maar mét zijn partij decennia ook verantwoordelijk is voor alle bagger waarin we nu leven!

  Dus ja, een Jetten met zijn partij, ook verantwoordelijk voor alle dwaasheid en ellende dat nu heerst of regeert!

  Enfin, als we het virus overleven zijn er in 2021 verkiezingen om daarna, in zowel de politiek als in de politiek gestuurde media zoals een NRC, grondig, maar dan ook héél grondig schoon schip te maken. Hopelijk wast het stemvee voor die verkiezingen eindelijk het zand uit hun ogen!

 15. Duckday

  Breek het KARTEL en STEM PVV of FvD daarna NL exit

 16. Veteraan

  Hé Tom-Jan Meeus.
  Kom eens voor mijn auto liggen, laffe toetsenbord ridder.

 17. Canta

  Het NRC-Handelsblad een extreem links roddelkrantje noemen is toch echt een lachertje
  maar komt waarschijnlijk omdat de journalisten van DDS niet de intelligentie hebben om de artikelen in een kwaliteitskrant te kunnen volgen.

  1. Hendrik_Groen

   Journalisten van de DDS.

   1. Canta

    Hendrik_Groen
    Wat bedoel je nou met die opmerking?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.