Deugkoninkrijk Amsterdam slaat weer toe! Rutger Groot Wassink: ‘Gemeente wil graag minderjarige Lesbos-vluchtelingen opvangen’

Als de regering akkoord gaat met het opvangen van 500 wezen die als vluchteling verkeren op Lesbos staat Amsterdam te trappelen om ze op te vangen. Ondertussen weet men niet dat er in Amsterdam een enorme woningnood is. Amsterdam heeft genoeg eigen problemen, zoals een tekort aan pleeggezinnen voor Amsterdamse kinderen, maar voor dit plan heeft Amsterdam wel ineens ruimte.

Zoals Nanninga terecht stelt is dit gewoon ordinair deugpunten scoren. Of ze snappen bij Amsterdam echt niet hoe het werkt, dat is uiteraard ook een optie. Ook alleen het idee al, wat voor signaal zal dit afgeven? Ouders gaan dan expres hun kind ‘verlaten’ of dan even later weer op te duiken en gezinshereniging te claimen.

Het plan komt uit de hoge hoed van Rutger Groot Wassink, die echt totaal geen realiteitsbesef meer heeft. Amsterdam kampt zowel met een groot woningentekort en een tekort aan pleeggezinnen. Dus hoezo zou het dan een slim idee zijn om nog meer mensen naar Amsterdam te halen.

Ongetwijfeld zal dit voorstel veel deugpunten scoren, want we praten wel over kinderen. En het is uiteraard enorm triest om te zien hoe kinderen zonder ouders in erbarmelijke omstandigheden moeten overleven op Lesbos, maar de oplossing is niet continu de grenzen wagenwijd op zetten. We kunnen niet eeuwig doorgaan met iedereen blijven opvangen. En dat is iets wat men bij GroenLinks in Amsterdam niet snapt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. DutchOutlaw

  Ik blijf het het zeggen…..Nederland wordt geregeerd/bestuurd door een stelletje politiek correcte randdebielen! Meer kan ik er niet van maken.

 2. Jack Flash

  Je kunt aan die debiele dikke kop van Wassink zien dat ie niet goed snik is.

  1. Brenda Welsh

   Oh ja? Heeft u er kijk op ? Een “ziener” Wat vindt u van Dion Graus bijvoorbeeld ?

   1. 777

    Eeuwig gebande, komt nooit meer aan de bak, nooit meer!

   2. Gewoon werken

    Behhhhh

 3. Svetlana Malinova

  Eigenlijk zouden we gewoon het hele land moeten vullen met vluchtelingen uit Syrië. Nederland kan dit aan. We hebben genoeg ruimte en de domme rechtsen die altijd zeuren zouden zelf ook hun handen uit mogen steken en een Syriër in hun huis opvangen. Sjonge altijd dat gezeik. Ik krijg er pukkeltjes van!

  1. Fonz

   sweethoerlana

  2. Joshuak

   Tuurlijk dat zeg je wel heel mooi en op typisch linkse manier..

   Wij RECHTSE mensen moeten meer doen en die mensen opvangen terwijl jullie linkse ratten beetje lopen te deugen. Want ongetwijfeld heb je zelf ook geen in huis..

   Heel makkelijk om andermans geld uit te geven of over anderen hun huizen te praten..

   Maar van mij mag je je gang gaan.. Ik heb toch een koophuis in een goeie wijk … Ga jij maar in je sociale huurwoningen naast dat tuig wonen.. Hier komen ze niet in de buurt..

   Toen ze een azielziekers hier in huizen wouden stoppen kochten wij in de wijk die huizen gewoon op..

  3. AS210854

   Inteelt maakt meer kapot dan je lief is.

 4. Ritter

  Het lijkt wel of bepaalde politici Nederland kapot willen maken.

  “minderjarige vluchtelingen”

  1: het zijn geen “vluchtelingen” maar illegale migranten die naar Noord/West Europa reizen vanwege het “gratis geld” dat hier is te krijgen.

  2: hieronder vallen ook , zoals in het verleden is gebleken, “jongens met baarden” . Dus ouderen die zich “jong” voordoen.

  3: Als je de video ziet bij de Griekse grens zie ik veel jongeren die de Griekse politie te lijf gaat met stenen en stokken. Dus een agressieve houding hebben.

  4: Als Europa hieraan beging zal dat een stimulus zijn voor ouders om hun kinderen te dumpen bij de Europese buitengrens. Hetzelfde patroon zien we bij de Zuidgrens in de VS waar veel jongeren worden “gedumpt” door hun ouders.

  5: wie moet voor de kosten opdraaien? Dat is natuurlijk de belastingbetaler die weer het geld zal moeten ophoesten.

  Er is geen geld voor verplegend personeel; geen geld voor meer politie………….maar wel geld voor illegale migranten.

  1. Pauline Kummer

   Als ze op invitatie ons land binnenkomen, dus officieel, direct een verblijfsvergunning krijgen dan kun moeilijk illegaal hier verblijven.

   1. 777

    Eeuwig gebande!

    1. Svetlana Malinova

     🙂

   2. Fonz

    paulientje is natuurlijk achterlijk..

 5. Svetlana Malinova

  Ik was in Amsterdam en zag die achterlijke zionistische varken op de Dam. Zou hem recht in zijn smoel willen spugen

  1. Brenda Welsh

   Dat lijkt mij een kunststukje tegen de wind. Maar niet geprobeerd is altijd mis.

   1. Fonz

    nedermoslim brendülsün?

   2. 777

    De eeuwig gebande beantwoord de eeuwig gebande.

  2. Fonz

   svetlana! de aanhanger van dé satanische ideologie de islam?

  3. AS210854

   Inteelt maak meer kapot dan je lief is.

  4. Joshuak

   Maar laat me raden, je was te laf om het te doen zeker?

   Snappen we ook waarom je zo’n fetish hebt voor radicale moslims, want die durven dat wel en doen het ook

 6. Vrijedenkert

  Kinderen worden vaak niet geweigerd of er volgt weer een zoveelste kinderpardon en met gezinshereniging kun je het aantal kinderen gewoon minimaal x4 doen!
  Gezinshereniging wordt nu al vollop gebruik van gemaakt, als kinderen verblijfsstatus hebben ontvangen komt coplete familie gewoon over en kunnen ze op geen enkele manier geweigerd worden…
  iedere vluchteling kun je trouwens x4 doen want ook volwassenen hebben recht op gezinshereniging.

 7. Bes Tolen

  Svetlana, het ontbreekt je aan uitleg. Verklaar je eens nader. Marxist leninist fascist oorlogshitser?

 8. JFU

  Prima zaak..als hij ze dan maar zelf een stuk of 10 in huis neemt op zijn kosten, ook in de toekomst en de rest verdeeld onder zijn linkse ‘vrienden’ die dat ook graag willen.

 9. Peetjoh

  Ziehier pure linkse discriminatie. Leeftijd discriminatie wel te verstaan. En ja ook dat is verboden in ons land linkse socialisten. Ze laten hier gewoon zien dat ze de zelfde denkbeelden hebben als na zi Duitsland.

 10. P. Breetveld

  Ben echt dolblij dat ik daar niet woon of voor wat voor reden dan ook niet naar Amsterdam toe hoeft te gaan! Wat een kl@te stad is dat met dat idiote beleid. Elke zucht van de burger kost hem handenvol geld en dat gaat direkt naar eeuwigdurende bouwprojecten of illegale asielzoekers. Eigen hulpbehoevende lieden hebben het nakijken. Maar ja, zelf voor gestemd om dit beleid op de kiezers los te laten!

 11. Duckday

  Weer een halve zachte maatregel .Als die zakken vullers nu eens in die landen wat deden .Want wat kost nu de opvang miljsrden Dat geld kan beter daar uitgegeven worden. Dat land is vol. En het zijn in de meetste gevallen geluks zoekers De politiek is volledig de weg kwijt .Waanneer komt de bevolking eens tegen die malloten in opstand.
  Groenlinks CDA PVA VVD CU D66 weg er mee .
  Breek het kartel stem PVV of FvD deze partijen komen op voor dit land geef ze een kans slechter dan nu kan niet.Men is volledig doorgeslagen met die randdebielen die alleen goed voor zich zelf zorgen.

  Stem PVV of FvD daarna uit de EU.

 12. Duckday

  Wekelijkse nieuwsshow De Zaag met Arnold – #2
  kijk daar eens na

 13. Jack Flash

  Duckday@ Hij was gister idd lekker goed recht voor zijn raap.Geweldig die Arnold.

 14. Ned

  Kijk toch onze moraalridders in Amsterdam eens. Awww, geven om die zielige kindjes in Syrië. Ik ben helaas bang dat ze zich in koud Nederland niet thuis zullen gaan voelen, aan ons klimaat, onze mentaliteit en cultuur zijn ze immers niet gewend, en dat gaan ze waarschijnlijk ook niet doen. Dus misschien is het beter om die arme zielige kindjes daar te houden, en iets te doen aan de situatie dáár, zodat ze niet hierheen hoeven te komen.
  En als ze toch hierheen worden gehaald, moeten de vluchtelingetjes wel bij de moraalridders in huis, natuurlijk. En leven van hun geld. Kunnen de kindjes alvast van de ridders leren dat ze de Nederlandse cultuur, mentaliteit, wetgeving en mensen moeten verafschuwen. Het is namelijk niet zo eerlijk om de Nederlanders die dit niet willen, ervoor te laten opdraaien.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.