FVD moet helemaal niets hebben van VVD-plan: ‘Een nieuwe Turkijedeal, terwijl de eerste niet eens werkte!’

Terwijl Rutte en de VVD alles doen om het lek te repareren ziet Forum helemaal niks in de voorstellen van de VVD. Al vanaf het begin was Forum geen fan van de Turkijedeal waar Mark Rutte veel lof voor kreeg, nu lijkt het de VVD een goed plan om een nieuwe deal te sluiten met Turkije. Wellicht is het verstandiger om als EU zijnde kracht te tonen en de oude deal in ere te herstellen?

Het is logisch dat Forum tegen een nieuwe Turkijedeal is, het is ook volslagen onzinnig dat de VVD een nieuwe deal wil voorstellen. Dit toont toch gebrek aan leiderschap en dus zwakte? Het zou lachwekkend zijn als de EU opnieuw gaat smeken voor een deal.

De EU zou er veel beter aan doen om duidelijk partij te kiezen in de Turks-Syrische oorlog wat nu gaande is. Kies de kant van Turkije, en help ze op de achtergrond. Daarmee kan je ook forceren dat Turkije gewoon hun afspraken nakomen, en dan heb je überhaupt geen nieuwe deal nodig.

Ondertussen legt Theo Hiddema de vinger op de zere plek, de Turkijedeal was vanaf begin af te bestemd om te mislukken. Vooral vanwege de zwakke houding van onze EU-leiders.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

95 reacties

 1. JochemX

  Turkije heeft altijd IS en andere soenitische facties gesteund. Turkije is zo langzamerhand een Islamitische dictatuur. Turkije is zonder duidelijke reden Syrië binnengevallen. Wie wil nu in godsnaam Turkije steunen?

 2. RvdBe

  Typysche linkse politiek, je blijft je zetten herhalen met dezelfde uitkomst, hopende dat de uitkomst eens ineens anders is.

  1. JochemX

   Insecten die tegen het glas blijven vliegen.

 3. ReJa

  @ Bart Reijmerink Kies de kant van Turkije, en help ze op de achtergrond. Hoe kom je daarbij? Zij zijn wel de agressors.

 4. Baron von Munchhausen

  FvD:
  Juist!
  Nogmaals de zwakte van Rutte en EU aangemerkt!
  Uiteindelijk is het verborgen socialisme/communisme in Brussel die bepaalt.
  In Nederland de “vertaler” Klaver van beleid EU.
  M.a.w. Groen-Links heeft kabinet onder de duim: ” Wij eisen en jullie krijgen een bidkleedje!”

 5. Bullshit16

  Ach er ligt ergens nog wel een paar miljard die naar Turkije toe kan
  Wat maakt het uit de belastingbetalers betaald de rekening
  Stem fvd of PVV uit de eu

 6. 777

  Alsof Brussel zich ook maar iets zou aantrekken van trekpop Rutte.

 7. Meriadoc Brandebok

  Ik snap FvD wel. Hebben ze jaren geroepen dat de Turkijedeal niet functioneert, terwijl deze al die tijd dus wél afdoende heeft gefunctioneerd, want anders was er nu geen massa vluchtelingen in de regio. Je moet ook wat, als je standpunten keer op keer ingehaald worden door de feiten.

  1. JochemX

   Een deal die je zomaar verbreekt is natuurlijk waardeloos. FvD heeft dus inderdaad al die tijd gelijk gehad. Bokkie laat die onbetrouwbare Rutte toch barsten en ga stemmen met je verstand: stem ook FvD!

   1. 777

    Stem inderdaad FvD!

    1. 1234vijf

     Daar hebben we weer zo’n slimmerik!

     1. John Breekijzer

      Een FvD roedel.

      🙂

     2. Brenda Welsh

      @John Breekijzer…Allemaal hetzelfde gejank.

     3. Bullshit16

      1234
      Ik weet het maar de hoeveelste nicknaam is dit van jij

     4. Blitzkrieg

      1234vijf :
      Quote : “Daar hebben we weer zo’n slimmerik!”
      Buiten de gesloten inrichting is dat wel de norm. Met de juiste begeleiding kan je met de discrepantie leren leven 🙂 .

   2. Meriadoc Brandebok

    @JochemX

    Pure larie. De essentie van de deal is of die functioneert en dat heeft die gedaan, zoals dit tafereel uitwijst. FvD zat er weer eens naast.

    1. JochemX

     Een deal die de dictator zomaar verbreekt? Erdo is niet te vertrouwen maar hoogst onbetrouwbaar, daar heeft FvD altijd voor gewaarschuwd en daar kregen ze weer eens gelijk in. Bokkie, gebruik je verstand en ga FvD stemmen.

     1. Meriadoc Brandebok

      @JochemX

      Natuurlijk is Erdogan niet te vertrouwen, maar wel om te kopen door hem een zak geld voor te houden. En dat is precies wat de EU deed: in ruil voor geld hield Erdogan de poorten dicht. Uit de vloedgolf die nu op de Griekse grens inbeukt – als gevolg van het openen van de poort – blijkt dat aardig te hebben gewerkt.

      Een lastige spagaat voor FvD. Want enerzijds pleit men voor opvang in de regio, terwijl men tezelvertijd roept dat de functionerende deal niet werkt en geen geld wil afstaan aan Erdogan om de opvsng in de regio te bewerken.

    2. Vliegenvanger

     Rutte en kornuiten moeten eens laten zien dat ze sterk zijn. Maar dat blijkt helemaal niet, het zijn een stelletje waardeloze slappe zakken. Betalen dan zijn we er van af, arrogante slijmballen. Stem ze weg. Uit de EU het geldverslindende monster.
     Stem op partijen die naar de mensen luisteren. FvD en PVV.

  2. Rammstein

   Meriadoc Brandebok heeft de drogreden opnieuw uitgevonden. Kleine schlemiel.

  3. Joshuak

   Heeft nooit gefunctioneerd want ze komen toch nog stééds constant die kant op? En het is niet de eerste keer dat ze dreigen de poorten weer open te gooien..

   Turkije wilt dat je hun kant kiest in het Syrische gevecht terwijl het conflict en daarmee dus de vluchtelingcrisis eindeloos wordt verlengt..

   Herstel de orde daar, roep Turkije terug uit Syrië en herstel Assad.. Het is de enige oplossing alle andere methodes zorgen alleen voor langdurige conflicten of de versplintering van het land..

   En niemand heeft daar baat bij, helemaal die mensen daar zelf niet neem in aan

   1. ervi

    Joshuak ik moet je gelijk geven. Assad is ook een valse dictator maar heel veel Syriers zeggen dat ze het onder Assad best goed hadden .En het land was stabiel.
    Totdat Iran de hele regio infecteerde met hun verderfelijke ideologie

   2. Meriadoc Brandebok

    @Joshuak

    Natuurlijk is een veilig en stabiel Syrië de enige oplossing van deze crisis. Een omiddellijk staakt-het-vuren, een eerbiediging van de mensenrechten vanuit het regime en een wederopbouw-programma – al dan niet gefinancierd door de VN – moet het uiteindelijke doel zijn. Maar dat gaat voorlopig niet gebeuren, want er vechten tig partijen in Syrië. En tot zolang blijft het dweilen met de kraan open.

  4. Stanly2000

   Guus,
   Waar komen al die mensen op de Griekse eilanden vandaan denkt u?

  5. Bullshit16

   Marie
   Je luld toch weer uit je nek
   Waneer ga je weg

  6. RvdBe

   Die deal werkt idd als je het op korte termijn bekijkt, ben je in het bezit van enige toekomstvisie weet je dat dat niet lang gaat duren.
   Met een lekke boot kun je best een tijdje varen, als je niks doet zinkt hij uiteindelijk.

   1. Meriadoc Brandebok

    @RvdBe

    Maar voor die korte tijd was Europa wél gevrijwaard van een nieuwe vluchtelingengolf. Dus het heeft gewerkt.

    1. Rammstein

     Voor die paar jaar heeft het wel onevenredig veel geld gekost. Daarvoor hebben ook we de voeten van de smerige dictator moeten kussen en ons volledig afhankelijk gemaakt van zijn luimen, zoals nu blijkt. Lager, laffer en eerloser had Europa niet kunnen handelen.

     1. Meriadoc Brandebok

      @Rammstein

      Jij roept altijd dat vluchtelingen in de regio moeten worden opgevangen, maar zelf wens je er kennelijk geen geldbedrag voor vrij te maken.

     2. Rammstein

      Ik zeg nergens dat het geen geld mag kosten. Ik zeg dat het onevenredig veel geld heeft gekost. Een deal die slechts een paar jaar fungeert en eenzijdig opengebroken wordt, is per definitie onvoordelig. Maar dat snap jij ook wel – je wilde alleen even recalcitrant zijn.

      Diplomatie helpt niet bij een dictator. Recep is een psychopaat van de ergste soort, identiek aan Adolf. Daar helpt alleen een harde opstelling bij: verbreken van alle diplomatieke kanalen, boycotten handel, stoppen subsidies en wereldwijd medestanders binden om Turkije volledig te isoleren. Tegelijkertijd moet de jacht op mensensmokkelaars worden geopend en vluchtelingen -desnoods met geweld- duidelijk worden gemaakt dat ze Europa NIET inkomen.

     3. Julien Sorel

      De EU slaagt er, nu de V.S. wordt geregeerd door een president die meent dat ‘America first’ het adagium van de buitenlandse politiek moet zijn, niet in de oorzaak van deze immense problematiek aan te pakken. Turkije zit volledig klem met een gigantische vluchtelingenstroom die wordt veroorzaakt door de Syrische regering die in strijd met het internationaal recht burgerdoelen bestookt. Erdogan is een dictator maar zijn probleem is reëel. Assad moet worden gedwongen te stoppen met het opjagen van miljoenen vluchtelingen. Dat is ook een Europees belang.

      De EU schiet hier hopeloos te kort.

     4. Meriadoc Brandebok

      @Rammstein

      Jij zit ook in de spagaat: enerzijds wil je de opvang in de regio, maar anderzijds wil je niet met de regio onderhandelen waar die opvang moet plaatsvinden en wil je ook het noodzakelijke geldbedrag niet op tafel leggen.

      Turkije economisch straffen is ntuurlijk dom. Zij moet juist de opvang in de regio financieren, zij moet de vluchtelingen in haar samenleving integreren en zij heeft de beschikking over de sleutel van de poort.

      Dus wat wil je nou eigenlijk?

     5. 777

      Julien Sorel 5?

     6. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “zij moet de vluchtelingen in haar samenleving integreren”
      En van wie moet Turkije dat?

     7. Marija

      Erdogan is als een klein chanterend en jengelend kind.
      “Geef mij, nee, ik WIL, een heel lekker snoepje en als je dat niet geeft, poep ik in mijn broek en mag jij het opruimen.
      Welke moeder zou daar instinken?

      Nooit toegeven aan chantage.
      Sluit de grenzen en geef die scheitert in Turkse een koekje van eigen deeg. Geen geld en goederen meer.
      Bij dreigen terugslaan door alle illegale Turken terug te sturen.

    2. Veteraan

     Bla, bla, zucht, saai

    3. Stanly2000

     Guus,
     Mijn vraag heeft u nog niet beantwoord. Waar komen bv die tienduizenden “vluchtelingen”vandaan in Servië, Bosnië en Griekenland. Ondanks het Turkijedeal.

 8. ikweetwatikwil

  Heel simpel. De grenzen dicht. Niemand er in. De PVV heeft gelijk. Zoals het nu gaat zuigt Erdogan Nederland leeg. En Rutte durft niet. Bang voor Brussel.

  1. Meriadoc Brandebok

   @ikweetwatikwil

   De grens is dicht, maar daarmee gaat de crisissituatie voor de grens nog niet weg.

   1. Joshuak

    Nee, want die oorzaak ligt tussen Turkije en Syrië..

    Al zou je iedereen door laten lopen, ook dan wordt de situatie er in Syrië niet minder afschuwelijk op..

    Want onthoud goed, van de mensen die komen zal he zien dat het vaak de mensen met relatief wat geld zijn.. De meeste mensen die echt in de ergste omstandigheden zitten kunnen geen kant op en de voortdurende oorlog maakt het voor hun alleen maar erger

  2. Bullshit16

   Rutte is bang voor Brussel in Erdogan in voor de moslims hier

 9. JFU

  Dictator Erdogan is weer de winnaar van deze chantage truuk. Hij lacht zich een bult over zoveel lafheid in Europa door de z.g.n. ‘leiders’. Wordt vervolgd in de toekomst, bevalt hem goed.

 10. Kidogo

  Hiddemeister ten top! Erdogan is een onbetrouwbare charlatan !

 11. Rompui

  Ga zelf die Turken helpen ,lefgozer.

  1. 777

   Daar kan toch geen discussie over zijn !
   Stem FVD !

   1. Politiek Profeet

    Mwaaah, beter resultaat tegen alles wat islam en verderfelijke ideologie is toch de PVV.
    Wilders heeft dit altijd al gesteld, en het forum lift nu mee….maar het is toch echt de PVV die meteen, direct en zonder pardon deze verrotte ideologie het land uit wenst te pleuren….

    1. Bullshit16

     Politiek
     Klopt maar geeft niet laat fvd lekker meeliften wand alleen pvv gaat het niet lukken
     We HEBBEN die 2 partijen nodig willen we Nederland van de afgrond redden als het al niet te laat is
     Stem fvd of PVV uit de eu

     1. Robert75

      Politiek Profeet heeft natuurlijk gelijk. Wat betreft islam zitten PVV en Forum heel erg ver uit elkaar. Maar hoe vaak moet je dat nog uitleggen. Wilders erkent namelijk islam het probleem is. Het Forum komt niet verder dan vrolijke interpretaties. Islam is niet probleem maar het is een interpretatie probleem. Waarmee ze kant kiezen van alle overige partijen.

      Maar je kan het er niet in krijgen bij de Forumstemmers. Wat betreft islam is het Forum geen bondgenoot van de PVV maar sluit het zich aan bij het partijkartel.

     2. Blitzkrieg

      Ah wat lief, Robert75 doet een trolletje.

 12. C.A.Barstow

  één ding is altijd wel heel duidelijk, verachtelijk links zal nooit en te nimmer toegeven
  fout te zitten, al zal ook het hele land en volk er voor naar de kl*te moeten gaan
  zij gaan door met hun krankzinnige en alles verwoestende politiek.

  Stem FvD/PVV.

 13. Robert75

  Blitzkrieg 1 minuut ago
  Ah wat lief, Robert75 doet een trolletje.

  ———————————————

  Leuk voor je.Of je het eens met Wilders of je bent het eens met Baudet. Je kan niet het niet met allebei eens zijn. Of je erkent dat de islam het probleem is of je erkent het niet. Het is een van de twee. Maar aangezien jij mij weer aanvalt kan ik de conclusie trekken dat je het dus eens bent met Baudet en dat ook jij vind dat er eigenlijk helemaal geen probleem is met islam. Nee het is maar hoe ze interpreteren toch?

  Ja wel vreemd dat mensen zoals jij helemaal niet geïnteresseerd zijn in wie je bondgenoten zijn in strijd tegen de islam en wie zich aansluiten bij alle overige wegkijk partijen, Jouw reactie verraad je. Je bent ook gewoon een wegkijker en dus hebben we aan jouw ook geen ene reet.

  Dus hou je kop maar lekker in het zand.

  1. Blitzkrieg

   Robert75 : Ah gossie, robbie doet een prutteltje.

   1. Robert75

    Ja liever dat dan je kop in het zand.

    1. Blitzkrieg

     Pruttel… pruttel…

  2. Peetjoh

   Nooit is gedacht dat brullen over de islam niet slim is voordat je de verkiezingen gewonnen hebt?. Misschien snapt Thierry het juist wel.

   1. Robert75

    Dat is nu werkelijk het allerdomste wat bestaat. Waarom kunnen forumstemmers het toch niet gewoon toegeven dat Baudet wat betreft de islam er vierkant naast zit? Waarom is dat toch zo moeilijk. Als je het eens bent met het standpunt van wilders dan is de PVV natuurlijk een betere keus om op te stemmen dan het Forum.

    Forumstemmers zitten in de ontkenningsfase. Het Forum is geen bondgenoot van de PVV. Wat betreft islam staat die in zijn eentje. Of je bent het eens met Wilders of met Baudet. Het is een van de twee. Ik zou zeggen maak je keus.

    Erken het probleem en kies voor PVV of kies voor Baudet en steek je kop in het zand.

    1. 777

     Huh?

    2. Blitzkrieg

     Onze huistrol in PVV kleding. Kijk… is hij geen stumpert!

     1. Robert75

      En met wie ben jij het eens met Wilders of Baudet ?

     2. 777

      @Blitz: Exact!

     3. Blitzkrieg

      Robert75 : Beide hebben een broertje dood aan trollen.
      .

    3. John Breekijzer

     Of je nu op Geert of Thierry stemt, je blijft een hopeloze sukkel.

     1. Blitzkrieg

      Robert75 als John Breekijzer, het blijft een spectaculair gezicht. Als de waanzin nog verder doorslaat kan ik entree geld gaan vragen.

     2. Peetjoh

      Ja en jij bent al een sukkel als je niet stemt. Laat me raden 130 kilo, geen wijf, wonend bij je moeder, kaal, en een piemeltje van 8 cm.

    4. Peetjoh

     Nee dat is niet het domste. Opzich slim en geen kiezers bedrog want alle partijen doen wat anders na de verkiezingen. Dus mocht hij na het winnen opeens zeggen alle moslims eruit, zou dat goed zijn. Al stem ik gewoon geert en al jaren.

     1. Robert75

      Is goed joh. Ik zou zeggen doe maar lekker verder slapen hoor. Het is nog vroeg he. Zorgwekkend wel al die forum verdedigers. Nergens lees ik maar enig kritiek over zijn visie omtrent islam en zijn vrolijke interpretaties. Helemaal nergens. Ik lees alleen maar krampachtige draai reacties. Ze doen hun uiterste best om vooral niet hun mening te hoeven geven met wie ze het eigenlijk eens zijn. Met Wilders of met Baudet.Ze hebben het er maar moeilijk mee.

 14. Robert75

  Blitzkrieg 1 minuut ago
  Robert75 : Beide hebben een broertje dood aan trollen.

  …………………………………..

  Je ontwijkt mijn vraag. Moet jij weten hoor alsof mij het boeit want ik voel me niet aangesproken. Ik stel een hele normale vraag. Met wie ben je het eens. Met Wilders of met Baudet? Als je niet veel verder komt dan domme antwoorden dan begrijpt iedereen toch waar je staat? Je bent gewoon een weg kijker en meer niet.

  De waarheid is nooit leuk om te horen dat is nu eenmaal zo. En dan gaan ze schelden en dat soort dingen. Mij heb je er niet mee. ik vermaak me kostelijk met forum stemmers. Want die weten totaal niet waar ze op stemmen.

  1. Blitzkrieg

   Zucht, een trol. Copy… paste…

   1. Robert75

    Laat me raden jij bent ook zo’n overloper. Van de PVV naar het Forum natuurlijk. Ja dat verklaart alles. Een backstabbertje dus. gewoon een verrader. Wees er maar trots op..

    Groetjes

    1. Blitzkrieg

     Robert75 :
     Quote : “Laat me raden jij bent ook zo’n overloper.”
     De raad spelletjes waren vanmorgen bij het ontbijt, morgen weer 🙂 .

     1. Robert75

      Alleen de kans is wel groot dat ik gelijk heb.

     2. Blitzkrieg

      Robert75 :
      Quote : “Alleen de kans is wel groot dat ik gelijk heb.”
      Laat dat nu precies de reden zijn dat je bent opgenomen.

   2. Robert75

    Maar verraders zullen ooit op een dag verraden worden.

    1. Blitzkrieg

     Hoe was het vanochtend eigenlijk bij je grote vriend timmerfrans?

     1. Robert75

      Ja ach dat toont zo ongeveer je niveau aan. Maar Timmermans zegt wel gewoon wat die wil. Zijn ambitie met Europa schuift die niet onder stoelen of banken. Dat is bij Baudet ook maar weer de vraag.

      Zo zegt die een Nexit een prefereren om dan vervolgens tegen NEXIT moties te stemmen. Ja wat moet je daar nu weer mee?

     2. Blitzkrieg

      Robert75 :
      Quote : “Maar Timmermans zegt wel gewoon wat die wil.”
      Ja, en toch had Jij er ondanks alles vandaag gewoon afspraak mee. Ik vind dat echt een groot schandaal al die soevereiniteit afdracht naar de EU. En dan na de hele dag in de kont te hebben zitten roeren van je grote vriend kom je je hier even als pvv’er voordoen. De gore vunzigheid is letterlijk met geen pen te beschrijven.

     3. John Breekijzer

      Blitzkrieg en Rammsteinn, het stikt hier van de nazi’s.

     4. Fonz

      “het stikt hier van de nazi’s”

      En jij bent?

     5. 777

      @Fonz: Het is de eeuwige gebande, vandaag actief met een stuk of zes verschillende nicks. 1234vijf, Breekijzer, Brenda Blabla en nog een paar onzinnicks.

    2. Marija

     Ik stem al jaren PVV en blijf dat doen.
     Wilders is standvastig en betrouwbaar.

     1. Rammstein

      Zo is dat Marija. Wilders is de enige politicus die niet schippert of schijnheilige concessies om politiek gewin te verkrijgen.

 15. Robert75

  Blitzkrieg 3 minuten ago
  Robert75 :
  Quote : “Alleen de kans is wel groot dat ik gelijk heb.”
  Laat dat nu precies de reden zijn dat je bent opgenomen.

  …………………….

  Nou je ontkent het in ieder geval niet.

  1. Blitzkrieg

   Robert75 : Het is Inderdaad wat jij gelooft, ze noemen dat waandenkbeelden, in het engels heet het delusional. Vrij ernstig maar met de juiste medicatie redelijk te onderdrukken.

   1. Robert75

    Nou je ontkent het nog steeds niet in ieder geval.

 16. Fonz

  We zien nu precies wie de EU is en wat de EU doet…

  1. -Bo-Realist

   Juist, een stel raaskallende nietsnutten die te veel verdienen.

 17. -Bo-Realist

  Stap uit Schengen en EU en voer weer grenscontroles in.

 18. -Bo-Realist

  Grenzen controleren en Schengen en EU verlaten.

  1. Fonz

   Nexit!

 19. Robert75

  Blitzkrieg 9 uur ago
  Robert75 :
  Quote : “Maar Timmermans zegt wel gewoon wat die wil.”
  Ja, en toch had Jij er ondanks alles vandaag gewoon afspraak mee. Ik vind dat echt een groot schandaal al die soevereiniteit afdracht naar de EU. En dan na de hele dag in de kont te hebben zitten roeren van je grote vriend kom je je hier even als pvv’er voordoen. De gore vunzigheid is letterlijk met geen pen te beschrijven.

  —————————————————
  Ik moet er gewoon om lachen om dit soort debiele reacties. Als het er op aan komt denk ik dat Baudets visie over islam dichter bij de visie van Timmermans komt als de visie van Wilders. Je doet vooral vragen ontwijken. Een simpele vraag weiger je te beantwoorden. Met wie ben je het eens met Wilders of met Baudet?

  Maar eigenlijk weet ik het antwoord wel hoor. Je bent het natuurlijk eens met Wilders toch? Dat is toch de waarheid? Jij vind toch ook niet dat er vrolijke interpretaties te vinden zijn in de koran? Dat vind je toch ook niet? Dat is zo ongeveer het allerdomste wat je maar kunt verzinnen he over de koran. Weet je ik denk dat Timmermans en Baudet zo ongeveer wel het zelfde deken hoor over de koran als je het mij vraagt.

  Maar het meest trieste is natuurlijk jouw oliedomme reacties., Nergens lees ik enig kritiek van jouw op je messias en zijn islamvisie. Integendeel zelfs. Je doet vooral mensen aanvallen die daar dus wel kritiek op uiten. Ja dan ben eigenlijk niets anders dan hypocriet. Het is hypocrisie ten top. Ik doe niet mee met hypocrisie.

 20. Paardenmiddel

  Je moet je helemaal niet bemoeien met turkije. Laat maar rotten. Zij beginnen een oorlog.
  Geef geen geld, want dat gebruikt erdoleip voor wapentuig.
  Grieken wel helpen met mankracht en geld.
  Laat erdoleip maar eens kruipen. Vvd is gek om een tweede deal te gaan sluuten.
  HET ZAL NOOIT GENOEG ZIJN.

  1. John Breekijzer

   Het sluuten van deals is inderdaad geen goed idee.

   1. 777

    Julien Sorel Breekijzer?

  2. Blitzkrieg

   Paardemiddel :
   Hongarije, Tsjechië, Polen en Slowakije in de bres voor Griekenland
   h**ps://commonsensetv.nl/hongarije-tsjechie-polen-en-slowakije-in-de-bres-voor-griekenland/

   Uit het artikel :
   Wij staan wel klaar om te helpen!
   De vier landen waar het gezonde verstand gelukkig nog niet is verdwenen, zijn bij elkaar gekomen tijdens een conferentie en hebben wel toegezegd Griekenland effectief en fysiek te hulp te schieten om hun grenzen te beschermen.

   Dit zijn Polen, Slowakije, Tsjechië en Hongarije.

 21. Veteraan

  Met het bewind in Turkije wordt het een keer oorlog, tot die tijd zijn het schermutselingen. Prachtig woord, net als incidenten.
  Oefenen zie ik het tot de grote oorlog begint, oefenen zoals ze al vele honderden jaren doen.
  En Links zag dat het goed was.
  Ataturk was pas een kerel en nu hebben we gewoon weer een islamitische veroveraar die niet stopt tot hij Europa heeft waar hij het wil, op de knietjes.
  De undercover omvolking gaat volgens plan en de EU weet echt niet wat te doen, over 50 jaar zitten we hier ook op een kleedje.
  We hebben nog een kans, Rusland moet nu echt ho zeggen tegen de invasie in Syrie.
  Meer dan de helft van de Turken wil dit gedoe helemaal niet.
  Niet het gevecht tegen Koerden, niet het gevecht tegen Assad.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.