Knettergekke Sylvana Simons WOEST: dagopvang-locaties voor nepvluchtelingen worden gesloten

“Een gezondheidscrisis is geen reden om mensenrechten te negeren. Integendeel!” aldus de totaal gestoorde Sylvana Simons op Facebook.

Als je wilt weten hoe totaal gestoord Sylvana Simons en haar racistische, fascistische, leugenachtige hobbyclub BIJ1 zijn hoef je alleen maar even te kijken naar deze knettergekke post die BIJ1 deelde op Twitter, en die op haar beurt gedeeld werd door Sylvana Simons met de opmerking daarbij dat ook de coronaviruscrisis “geen reden [is] om mensenrechten te negeren.”

Ze zijn heel boos bij BIJ1 omdat “in het hele land veel dagopvang-locaties voor vluchtelingen gesloten [worden] als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus. Hierdoor worden zij gedwongen op straat te zwerven terwijl juist wordt verzocht om in zelf-quarantaine te gaan.”

“Binnen het asielrecht is geen ruimte om zomaar geen opvang meer aan te bieden. Toch worden de rechten van asielzoekers nu verder ingeperkt. De meest kwetsbaren worden ook tijdens de coronacrisis niet in bescherming genomen, maar juist het hardst geraakt.”

Wat voor idioterie is dit? BIJ1 rept met geen woord over de mensen die écht het meest kwetsbaar zijn — ouderen en mensen met een chronische ziekte. Waarom is dat? Komt dit doordat de meeste van die mensen blank (of, zoals BIJ1 het liever zegt, wit) zijn? Is BIJ1 dan werkelijk zo racistisch?

Het antwoord daarop is natuurlijk: ja. Zo racistisch zijn ze inderdaad bij BIJ1. Sylvana en haar schandelijke partij hebben lak aan blanke ouderen en blanke chronisch zieken. Zij zijn maar bezig met één ding: nepvluchtelingen. Die moeten ten koste van alles vertroeteld worden.

Gestoord. Totaal van het padje. Nederland kan waarschijnlijk het aantal zieken door de coronacrisis niet aan. Dan is het niet zo gek dat de staat het even niet belangrijk vindt om geld en tijd te stoppen in de opvang van buitenlandse avonturiers die al veel eerder toen ze in Europa aankwamen ergens asiel hadden kunnen aanvragen. Want nee, deze mensen zijn niet linea recta van hun eigen land naar Nederland gegaan. Ze zijn éérst door een groot aantal andere landen gereisd. Dáár hadden ze ‘asiel’ moeten aanvragen, niet in ons land dat nu overweldigd dreigt te worden door een vreselijk virus.

Maar ja, daar heeft BIJ1 natuurlijk lak aan. Want die partij heeft lak aan Néderlanders. Wat is het toch een walgelijke rotclub.

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe (al vanaf 1 euro per maand, dagelijks een exclusieve column in je inbox).


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Peetjoh

  Deze corona crisis zal er voor zorgen dat Europa stopt met imigratie. Want ook Merkel heeft spijt van haar uitspraak. Gewoon alles wat nog geen verblijf vergunning heeft nou richting Schiphol. Dan kunnen ze weer lekker vliegen en de ellende terug brengen naar land van herkomst.

  1. Veteraan

   Dat hoop ik ook.
   Maar wat doe je met de miljoenen die hier al zijn ?

   1. Heinz

    Die gaan meehelpen om Nederland weer uit het slop te trekken na de Coronacrisis.

    1. Maurits Dekker

     LOL. Hou op Heinz, ik krijg buikpijn van het lachen.

    2. evil knievel

     Tuurlijk Heinz,tuurlijk!🤣

    3. 777

     Coronacircus met clown Heinz!

   2. macsjang

    Kan iemand bij dat gedrocht de zeurklieren tot onder de oksels verwijderen? Please.

 2. Te Salutant

  Dat ze ‘woest’ zijn bij BIJ1 blijkt niet uit de geciteerde bron.

  1. Maurits Dekker

   Dat hoeft ook niet. De creaturen van BIJ1 zijn namelijk altijd WOEST.

  2. 777

   Eeuwig gebande!

 3. van Urk

  Dan hadden zij inderdaad niet naar hier moeten komen. In andere landen zouden zij net zo goed aan hun lot worden overgelaten of besmet raken met het corona-virus omdat ook daar eerst aan het eigen volk gedacht wordt. Het is trouwens ook een schending van de mensenrechten om exotische souvenirs over te laten brengen naar andere landen die nu in de problemen raken. Dankzij de globalisering zit ons land nu opgescheept met exotische indringers van ziekten tot beesten die onze flora en fauna maar ook het inheemse volk onder druk zet met alle gevolgen van dien.

 4. Adriaen van Bergen

  Die nepvluchtelingen kraken wel een pand in Amsterdam. Daar heb ik geen medelijden mee.

  1. Heinz

   Met die panden?

 5. Rosasolis

  Zeer zorgwekkend nieuws vandaag gehoord: In Zuid-Laren, Drenthe komt de grootste islamitisch begraafplaats van West-Europa. Omdat Marokko geen begrafenissen van Marokkanen buiten dit land wil toelaten, moeten alle Marokkanen in Nederland in
  ons land begraven worden… Wegens de Coronavirus. Deze mensen hebben nu al honderd-duizenden euro’s verzameld om deze bestaande begraafplaats aanzienlijk uit te breiden. En dan zal er honderden mensen aanwezig zijn bij ieder begrafenis in Zuid-Laren.
  Zal Sylvana durven komen naar een van deze begrafenissen?

  1. Fortiori

   Ik denk het wel @Rosa. Zelf ben ik op verschillende locaties in ons land (Bronckhorst, Dwingelo) naar Joodse begraafplaatsen geweest. Helaas zien deze er vervallen uit. De nieuwe Islamitische begraafplaats zal er keurig uitzien in de toekomst. Kijk naar de Moorse bouwkunst in zd Spanje.

   1. Rosasolis

    @Fortiori. WAAROM was u naar al die Joodse begraafplaatsen geweest?
    Bent u van joodse afkomst? Ik heb weinig respect voor het islamitische geloof, die vrouwen als tweede-rangs burger beschouwen. Die alleen Een levensdoel mogen hebben: nadat ze als kinderbruidje worden uitgehuwelijkt op zeer jonge leeftijd:
    ieder jaar een kind voortbrengen, liefs een zoon voor de islam. Over het vreselijk lot van de meisjes vanuit de Salafistisch Islam gemeente uit Den Haag en andere gemeenten van Nederland wordt er helemaal niets verteld,
    Gaan wij door met het leven of alleen kijken naar oude grafstenen? Als je gelovig ben dan krijg je waarschijnlijk berichten van bekende overledenen in je dromen.
    Wanneer je wakker wordt kan je over hun bericht aan jou doordenken.

  2. Peetjoh

   Het is maar voor 10 jaar. Na 10 jaar mag een moslim verplaatst worden. Dus dan pas zullen de grote begrafenissen plaats vinden. Die begraafplaats staat al jaren op de planning trouwens. Een stuk rustiger dan een moskee of theehuis denk ik.

   1. De gewone burger

    Lekker met die asielzoekers wandelen terug naar hun landen is gezond wat beweging met ss voorop wel 1.5 afstand houden zijn we ze allemaal kwijt en krijgen we geen ziektes meer

 6. Vrijedenkert

  SS is dagelijks om het uur woest om iets dus niks nieuws onder de zon…

 7. Heras

  Ach, het mensje moet ergens om zeuren. Overigens, vind ik het geven van begraafplaatsen ook gevaarlijk, ook voor maar 10 jaar. Het is toch weer grond innemen. Het blijft niet bij 1 begraafplaats.
  Voetje voor voetje…

  1. Veteraan

   @ Heras +++
   Nog een goede bijdrage, ik geniet vandaag.
   Voetje voor voetje en moordje voor moordje.
   En ze hamsteren ook nog massaal maar daar hoor je Links dan weer niet over.

 8. Duckday

  Geef die vrouw een enkele reis waar ze hrt naar haar zin zou hebben Stop eens dat zulke personen in de politiek of in de gemeenteraad mogen plaats nemen.Zij verspillen miljoenen euro,s aan ONZIN verhalen Zij zijn een gevaar voor medebewoners Stop eens die toeslagen en bonussen .Ja in Amsterdam zit een stel bijelkander geraapt onkundige troep die alleen hun zakken vullen.
  Stem FvD of PVV daarna nlexit

 9. Kristalix

  Kan iemand alstublieft flink proesten in het gezicht van kachelpijp?

 10. Bullshit16

  Ja ja daar heb je die pleeborstel weer

 11. Kees

  Ze is weer eens met de verkeerde poot uit haar slaapnest gestapt.

 12. The gun

  Deze zielige asielzoekers kunnen natuurlijk ook linia recta opflikkeren naar het eigen land. En als die malloten van BIJ1 ze dan weg brengen en gelijk ook daar blijven. Is dat een hele mooie oplossing.

 13. Baron von Munchhausen

  Wat een pech voor SS.
  Kan ze haar “vagina kijken” boekjes niet uitdelen!
  Zo kunnen de “vluchtende” weldoorvoede jongemannen zich nooit integreren!

 14. Fonz

  Ja maar hoe zit het met al die Nederlanders dan, zij is écht racistisch..

 15. Tuinpaden

  DDSylvana.

 16. P.Sisterons

  Je kunt alleen over SS lezen op DDS. Jammer dat er zoveel aandacht aan die niknokker besteed wordt. Ze kan toch fijn met de tjoekie tjoekie boot terug naar Paramaribo. Daar hoort ze thuis. Niet hier bij blanke mensen die het doorlopende geweeklaag van dat zeikwijf allang beu zijn.

 17. ajamhavermans

  Nep vluchtelingen hebben niet het recht hier te zijn. Ze doen een aanval op ons sociale stelsel en als het hier voor hen na 10 jaar klieren onhoudbaar wordt gaan ze naar een buurland en beginnen ze de procedure opnieuw. Alleen strafbaar stellen van illegaliteit met behoorlijke straffen lost dit op.

 18. P.Sisterons

  Voor die illegale bruintjes hebben ze echt wel werk in Suriname want daar hebben ze een hoop olie gevonden. Dus als de Bijlmer terug naar Paramaribo gaat( SS voorop wel te verstaan), kunnen ze daar nieuwe zielige parasieten zetten voor 5 jaar. En rap.

 19. Sando

  Corona is een moslim ziekte kijk wat voor kleren ze dragen broeinesten en wat dacht je tussen de benen van die lui!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.