Sylvana Simons 2018

Huichelaar Sylvana Simons tegen Den Haag: Haal al die vluchtelingenkinderen naar Nederland!

Geen categoriemrt 07 2020, 9:00
"Den Haag, internationale stad van vrede, recht en veiligheid: neem je verantwoordelijkheid," aldus Sylvana Simons op Facebook. "Laat kinderen niet in de kou staan!"
Sylvana en haar foute partij BIJ1 zijn weer eens bezig, hoor. In een artikel gepubliceerd op de website van de partij roepen de linkse Nederlandhaters de stad Den Haag op om onmiddellijk alle "vluchtelingen-kinderen" die vastzitten op Griekse eilanden en in het "niemandsland" tussen Griekenland en Turkije naar Nederland te halen.
Want zielig.
"Ons hart breekt bij de vele foto’s en filmpjes die voorbij komen. We zien Nederlandse steden langzaam in actie komen om alleenstaande kinderen weg te halen uit deze situatie. Deze kinderen verblijven nu in intens gevaarlijke en zelfs levensbedreigende omstandigheden in Griekse vluchtelingenkampen," aldus BIJ1. "Het is een Internationale plicht, om alleenstaande kinderen op de vlucht te beschermen, dus naast de vraag waarom het niet eerder is gedaan blijft vooral de vraag hoe snel kunnen we ze ophalen."
"Wij wonen in een van de rijkste landen ter wereld, dat geeft ons heel veel privileges en rechten maar wat ons betreft maakt dat ook dat wij verplicht zijn ons in te zetten voor de mensen die dit voorrecht niet hebben. Den Haag BIJ1 doet een dringend beroep op de Haagse gemeenteraad om snel stappen te zetten en samen met Amsterdam en Leiden. Zodat we deze kinderen zo snel mogelijk naar Nederland kunnen halen en hier te zorgen voor veilige opvang."
En dan is BIJ1 er nog niet. Oh nee, Sylvana en haar vrienden willen nog véél meer actie van Den Haag en andere steden. "Laten we als gemeente de regering blijven bevragen waarom wij geen stappen zetten om de situatie in de kampen te verbeteren," aldus de lokale afdeling van de partij. "Nederland kan een voorbeeld zijn voor de andere EU landen om te komen met een echt sociaal vluchtelingen beleid. We kunnen niet weg blijven kijken terwijl mensen in de EU leven onder erbarmelijke omstandigheden."
Het is ongelooflijk hoe BIJ1 dit doet. Er wordt steeds weer geprobeerd om emoties op te wekken. De rede heeft er niets mee te maken. Echte argumenten worden niet gebruikt. Nee, er wordt alleen een beroep gedaan op ons hart. Wat de lange termijn gevolgen zijn van dit soort acties wordt volkomen genegeerd.
En dan nog iets. Hoewel BIJ1 er in dit stukje met geen woord over rept kan het natuurlijk niet zo zijn dat Nederland die kinderen wel verwelkomd, maar hun ouders niet. BIJ1 weet dat ook. Sterker nog, als die kids gescheiden worden van hun ouders is BIJ1 de eerste die moord en brand roept. Hoewel de oproep zich dus focust op kinderen wil BIJ1 feitelijk dat we al die ouders, volwassenen!, ook naar Nederland halen.
Maar wacht eens, wiens schuld is het eigenlijk dat die kinderen daar zijn? Is dat de schuld van Den Haag? Van Amsterdam? Van die verderfelijke Rutte?
Natuurlijk niet! Die kinderen werden daar naartoe gebracht door hun ouders. Zíj zijn er verantwoordelijk voor dat hun kroost zich nu in deze situatie bevindt. Ze hadden ook naar een land kunnen gaan waar ze wél welkom zijn -- of daar kunnen blijven. Maar nee, zij besloten naar Europa te komen omdat de landen daar relatief gezien rijk zijn. Want, laten we eerlijk zijn, dat is de enige reden dat ze naar West-Europa willen komen. Met onze cultuur hebben ze verder niets.
Dat is al erg genoeg, maar als kers op de taart worden die kinderen vervolgens gebruikt door Sylvana Simons als pionnen in haar zieke politieke spel. Triest.
Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 154 DDS-lezers gingen u al voor!
Tenslotte zijn er ook kinderen bij die niet begeleid worden door ouders. Oké, dat is sneu. Maar waarom is het juist aan Nederland om die kinderen maar even te adopteren? Waarom kan dat niet gedaan worden door landen in de regio? Als BIJ1 het echt zo zielig vindt voor die kids zou de partij moeten zeggen dat Nederland geld investeert in de opvang van die kinderen, zodat ze goed verzorgd worden en naar school kunnen... maar dan wel in de eigen regio. Er is werkelijk geen enkele reden om ze naar Den Haag te halen.
Gek dat Sylvana en haar partij daar niet over beginnen, he? Je zou bijna denken dat ze een heel ander doel hebben dan die arme kinderen helpen.
Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten