Huichelaar Sylvana Simons tegen Den Haag: Haal al die vluchtelingenkinderen naar Nederland!

“Den Haag, internationale stad van vrede, recht en veiligheid: neem je verantwoordelijkheid,” aldus Sylvana Simons op Facebook. “Laat kinderen niet in de kou staan!”

Sylvana en haar foute partij BIJ1 zijn weer eens bezig, hoor. In een artikel gepubliceerd op de website van de partij roepen de linkse Nederlandhaters de stad Den Haag op om onmiddellijk alle “vluchtelingen-kinderen” die vastzitten op Griekse eilanden en in het “niemandsland” tussen Griekenland en Turkije naar Nederland te halen.

Want zielig.

“Ons hart breekt bij de vele foto’s en filmpjes die voorbij komen. We zien Nederlandse steden langzaam in actie komen om alleenstaande kinderen weg te halen uit deze situatie. Deze kinderen verblijven nu in intens gevaarlijke en zelfs levensbedreigende omstandigheden in Griekse vluchtelingenkampen,” aldus BIJ1. “Het is een Internationale plicht, om alleenstaande kinderen op de vlucht te beschermen, dus naast de vraag waarom het niet eerder is gedaan blijft vooral de vraag hoe snel kunnen we ze ophalen.”

“Wij wonen in een van de rijkste landen ter wereld, dat geeft ons heel veel privileges en rechten maar wat ons betreft maakt dat ook dat wij verplicht zijn ons in te zetten voor de mensen die dit voorrecht niet hebben. Den Haag BIJ1 doet een dringend beroep op de Haagse gemeenteraad om snel stappen te zetten en samen met Amsterdam en Leiden. Zodat we deze kinderen zo snel mogelijk naar Nederland kunnen halen en hier te zorgen voor veilige opvang.”

En dan is BIJ1 er nog niet. Oh nee, Sylvana en haar vrienden willen nog véél meer actie van Den Haag en andere steden. “Laten we als gemeente de regering blijven bevragen waarom wij geen stappen zetten om de situatie in de kampen te verbeteren,” aldus de lokale afdeling van de partij. “Nederland kan een voorbeeld zijn voor de andere EU landen om te komen met een echt sociaal vluchtelingen beleid. We kunnen niet weg blijven kijken terwijl mensen in de EU leven onder erbarmelijke omstandigheden.”

Het is ongelooflijk hoe BIJ1 dit doet. Er wordt steeds weer geprobeerd om emoties op te wekken. De rede heeft er niets mee te maken. Echte argumenten worden niet gebruikt. Nee, er wordt alleen een beroep gedaan op ons hart. Wat de lange termijn gevolgen zijn van dit soort acties wordt volkomen genegeerd.

En dan nog iets. Hoewel BIJ1 er in dit stukje met geen woord over rept kan het natuurlijk niet zo zijn dat Nederland die kinderen wel verwelkomd, maar hun ouders niet. BIJ1 weet dat ook. Sterker nog, als die kids gescheiden worden van hun ouders is BIJ1 de eerste die moord en brand roept. Hoewel de oproep zich dus focust op kinderen wil BIJ1 feitelijk dat we al die ouders, volwassenen!, ook naar Nederland halen.

Maar wacht eens, wiens schuld is het eigenlijk dat die kinderen daar zijn? Is dat de schuld van Den Haag? Van Amsterdam? Van die verderfelijke Rutte?

Natuurlijk niet! Die kinderen werden daar naartoe gebracht door hun ouders. Zíj zijn er verantwoordelijk voor dat hun kroost zich nu in deze situatie bevindt. Ze hadden ook naar een land kunnen gaan waar ze wél welkom zijn — of daar kunnen blijven. Maar nee, zij besloten naar Europa te komen omdat de landen daar relatief gezien rijk zijn. Want, laten we eerlijk zijn, dat is de enige reden dat ze naar West-Europa willen komen. Met onze cultuur hebben ze verder niets.

Dat is al erg genoeg, maar als kers op de taart worden die kinderen vervolgens gebruikt door Sylvana Simons als pionnen in haar zieke politieke spel. Triest.

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 154 DDS-lezers gingen u al voor!

Tenslotte zijn er ook kinderen bij die niet begeleid worden door ouders. Oké, dat is sneu. Maar waarom is het juist aan Nederland om die kinderen maar even te adopteren? Waarom kan dat niet gedaan worden door landen in de regio? Als BIJ1 het echt zo zielig vindt voor die kids zou de partij moeten zeggen dat Nederland geld investeert in de opvang van die kinderen, zodat ze goed verzorgd worden en naar school kunnen… maar dan wel in de eigen regio. Er is werkelijk geen enkele reden om ze naar Den Haag te halen.

Gek dat Sylvana en haar partij daar niet over beginnen, he? Je zou bijna denken dat ze een heel ander doel hebben dan die arme kinderen helpen.

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. ikweetwatikwil

  Mee eens Michael.

 2. inert

  Men zoekt inmiddels al gastgezinnen voor deze vermoedelijk `quasi’ eenzaam en verlaten kinderen!
  Ik waag te betwijfelen dat SS, 2 tot 3 kinderen bij zichzelf in huis neemt, immers na een spoedige en te verwachten gezinshereniging raakt haar woonstulpje al snel overvol!

 3. Rompui

  Er is van hogerhand al besloten dat we dat niet gaan doen punt.

 4. CLoVis

  Natuurlijk heeft Simons geen rationele argumenten;

  die heb je niet nodig als je maar “deugt”
  en anders ben je een fascist en/of nazi.

 5. Freewheeler

  Is maar goed dat de burgemeester van Amsterdam geen president van Nederland is.
  Of die vrouw hier bovenaan in de tekst.

 6. Maxks

  Frau Simons is goed gebekt zoals vele sociopaten dat zijn.
  Vanuit haar superioriteits-denken meent zij dat haar denkwijze de enige juiste is.

  Laten we de kinderen ophalen onder één voorwaarden, Simons en aanhang plus DENK en aanhang verlaten NL via een enkele reis… auf nie wiedersehen.
  Da’s een mooie ruil immers de meeste kinderen kunnen, waarschijnlijk, goede burgers worden.
  BIJ1 en DENK zijn niet meer te redden en trekken andere mee in hun nooit aflatende domheid.

  Gewoon even een gedachte….natuurlijk sta ik voor het vrije woord zonder dat men afgeschoven wordt en kinderen ophalen is ook geen optie.

 7. Hendrie1963

  Op een voorwaarde. Dat dit akelige rotwijf oprot uit dit land. En neem meteen die andere hersenloze van kozp ook mee.

 8. Drollevanger

  Dit soort verknipte mensen zorgt er samen met haar vrienden uit Ghana, en de Zwarte Piet haters, voor dat ik zo zachtjesaan racistische neigingen begin te krijgen.
  Vroeger had ik een hoge pet op richting de vriendelijke Surinamers, de Antillianen uit Curaçao kwamen wat mij betreft toen al op een lagere verdieping.
  Maar dat begint tegenwoordig te veranderen. Soms komt zelfs de gedachte, na haar domme gezwets, bij me op,
  “Ga dan alstublieft terug naar je eigen gekleurde land,”

 9. Veteraan

  Uit principe ben ik tegen , ook al had ik dit artikel niet doorgebladerd.
  Ik ben tegen radicale en/of onaangepaste moslims en hun kinderen [en laat dit nu de meerderheid van alle moslims zijn], Sylvana/Bij1/KOZP, Trollen en gelukszoekers.
  En iedereen die hun onnadenkend steunt.
  Graag zie ik de doodstraf ingevoerd en veel toegepast zien worden en ik wil best wel de grote verantwoordelijkheid op me nemen om hierop toezicht te houden en te beslissen wie de gelukkige zal worden.
  Ook ben ik tegen onzinnige milieu maatregelen die uit politieke correctheid ontstaan en alleen maar geld kosten i.p.v. daadwerkelijk goed te zijn voor het ‘Milieu’.
  En ik ben voor Donald, Boris, Sherry, Geert, Israël als staat en al hun vrienden.
  Ben ik misschien een beetje Rechts ?

  1. 1234vijf

   ‘Graag zie ik de doodstraf ingevoerd en veel toegepast zien worden en ik wil best wel de grote verantwoordelijkheid op me nemen om hierop toezicht te houden en te beslissen wie de gelukkige zal worden.’

   Met dit soort zieke figuren hebben we hier te maken. DDS trekt psychopaten aan.

   1. Bockbeer

    Brenda Welsh, 1234vijf, John Breekijzer?

    1. Original NL

     Dat is idd èèn van de grootste psychopaten Bockbeer…

   2. Veteraan

    @ 1234vijf

    Sorry, ik had natuurlijk wel namen moeten noemen anders blijft het te algemeen.
    Jij zou 1 van de eerste zijn hoor, don’t you worry.

    1. 1234vijf

     Maar dat weet ik toch, gekkie.

 10. 777

  Silvia wie?

 11. plakband

  SS is niet alleen een huichelaar maar ook oliedom.
  Als je als parasiet van de samenleving andere parasieten binnenhaalt is de koek veel eerder op. En dat zit in het stadsbestuur vam Amsterdam.

 12. Bullshit16

  Hoe zo rijk land we waren ooit een rijk land maar die pleeborstel ziet niet dat we in het moeras zitten in er met deze overheid niet meer uikomen
  In hoe zo laten wij het goede voorbeeld geven wij met ons kikkerlandje moeten áltijd de goede voorbeeld geven flikker toch op pleeborstel wij moeten ook al de eerste voorbeeld geven met die miljo onzin wat ons ook al miljarden gaat kosten
  Dus pleeborstel ga terug naar je neger land neem die arme kindertjes mee wand daar is nog ruimte genoeg
  Stem fvd of PVV uit de eu

 13. Jack Flash

  Die zwarte rol dakleer houdt van terroristjes in spé.

 14. Ritter

  Het zijn geen “vluchtelingen kinderen” …………………….het zijn kinderen van illegale migranten.

  Het is dan ook de verantwoordelijkheid van de illegale migrant. Ik ben niet verantwoordelijk voor de kinderen van de illegaal die zijn eigen kinderen in deze positie heeft gebracht.

  Vaak worden kinderen (mis) gebruikt om hier een verblijfsvergunning te krijgen. Of voor menselijk schild zoals nu bij de Griekse grens waar ouderen de kinderen gebruiken tegen de Griekse grenspolitie.

 15. musicmaniac

  Wat ik vanmorgen in de wc heb neergelegd leek sprekend op S.S. Net zo dom en net zo lelijk. Het enige voordeel was dat ik het weg kon spoelen, dat lukt bij S.S. helaas blijkbaar niet. Ze blijft maar terug komen op de DDS. Ze wordt door heel verstandig Nederland uitgekotst, ook bij haar landgenoten. Waarom krijgt deze drol steeds aandacht, terwijl ze nog minder verstand heeft dan een pinda? Waarom mogen we niet een week lang van de DDS genieten zonder dat misbaksel?

 16. Fransde Groen

  in de plaats van dat ze geld geven aan de Turken moeten ze schepen charteren om die gasten terug te brengen naar zuid Zandistan

 17. Kristalix

  Umfufu kan ze beter allemaal meenemen naar Suriname. Silvana kachelpijp Simons is geen Nederlander, ze is Surinaams. Ophoepelen met deze doos. Deporteren!

 18. shidaian

  Wat doet S.S. er zelf aan Ze heeft altijd een hele gfrote waffel maar onderneemt zelf totaal niks nada niente Altijd moet een ander het doen Dus SS geef eens het goede voorbeeld als je zo begaan bent Je bent toch zo rijk in een rijk Nederland Wat houdt je tegen?

 19. DennisEijs

  Hoeveel kinderen heeft zij in haar huis opgenomen? Dus anderen de lasten?
  Kinderen moeten opgevangen worden. Maar dat hoeft niet persé hier. Dat kan overal. Ook beter voor de kinderen dat ze in hun eigen cultuur blijven die ze gewend zijn.(of niet, maar dat mag je nooit zeggen, dus alhier blijven ze ook in die cultuur hangen)
  Dus Sylvana. Laat KOZP iets positiefs doen en Afrikaanse kinderen opnemen. Zonder subsidies graag. Of is de zwarte pieten ciiltuur te erg voor hen, en is het beter dat we ze niet opnemen?

 20. Vrijedenkert

  SS moet niet alle onnozelheid tegelijkertijd willen uitvoeren…
  Is ze er al in geslaagd om de wiskunde te dekoloniseren?

 21. Tuinpaden

  DDSylvana…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.