Multiculturele clowns misbruiken crisis: “Rutte, haal tienduizenden ‘vluchtelingen’ naar Europa!”

In deze barre tijden hebben we allemaal zo onze prioriteiten. De één vindt het belangrijk dat er genoeg beademingsapparatuur wordt gemaakt, de ander legt de nadruk op het voorlichten van de bevolking zodat er voldoende aan social distancing wordt gedaan. En dan zijn er de mensen die de coronacrisis gebruiken om hun persoonlijk hobby’s er doorheen te jassen.

De multiculturele massa-immigratieverheerlijkers van VluchtelingenWerk, Defence for Children (let op: kinderen uit het Midden-Oosten, niet jouw en mijn kinderen), en Artsen Zonder Grenzen roepen premier Rutte op in een brief om ervoor te zorgen dat maar liefst 25.000 ‘vluchtelingen’ die momenteel op Lesbos zitten naar Europa te halen.

Want, zeggen de organisaties, het coronavirus vormt een serieuze bedreiging voor hun gezondheid. En ja, blijkbaar is dat ónze verantwoordelijkheid.

“kHet risico op verspreiding van het virus in de kampen is extreem hoog door een gebrek aan hygiëne en sociale afstand. Hoe kunnen deze kampbewoners zich houden aan hygiënevoorschriften?” aldus de immigratie-organisaties. “Er moet onmiddellijk begonnen worden met de evacuatie van vluchtelingen van de eilanden en het regelen van veilige, hygiënische en humane opvang van deze mensen. De gevolgen zijn anders niet te overzien.”

We pleiten ervoor deze mensen over te brengen naar het Griekse vasteland en ze daar onder te brengen in kampen waar wel goede zorg geboden kan worden. Daarna kunnen de mensen die mogen blijven verder over Europa worden verdeeld,” gaan de organisaties verder. “We richten onze brief aan premier Rutte omdat Griekenland dit niet zonder de EU kan.”

How about ‘no,’ mafketels? Ten eerste is de kans significant dat het virus al rondwaart onder deze mensen. Waarom zou dat niet zo zijn? Het Chinese coronavirus COVID-19 houdt overal thuis, ook in de thuislanden van deze nepvluchtelingen. Als wij ze vervolgens opnemen in Europa zorgen we mogelijk voor nieuwe brandhaarden. Je moet totaal gestoord zijn om daarmee akkoord te gaan.

Natuurlijk is dit wel typisch links: een zware crisis misbruiken om de eigen hobby’s aan iedereen op te leggen. Als ze daarbij over lijken moeten gaan zijn ze daar maar wat graag toe bereid. Zo rollen socialisten nu eenmaal.

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 171 DDS-lezers gingen u al voor!

Volg mij op Twitter.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. LifeBuddy

  Hoe HARD leers blijven die Linkse. Die mensen daar opvangen en ze daar de woestijn laten vol zetten met boomgaarden, bomen en struiken. Dan is het CO2 probleem een groot deel opgelost en hoeven de linkse de boeren daar geen schuld aan te geven.Zo haal je de druk van de ketel, of willen de linkse nog meer miljonairs binnenhalen over de rug van de werkman?

 2. inert

  Gebrek aan hygiëne en sociale afstand op lesbos?
  Tja, niemand heeft ze gevraagd om daar op een kluitje te gaan zitten, ze hadden gewoon thuis kunnen blijven, en de lokroep van ‘gratisgeld” geïgnoreerd kunnen hebben!

 3. Peetjoh

  Haha haal ze. Dankzij corona is er voor het eerst in jaren eens een grens dicht gebleven. Griekenland bedankt voor jullie inzet. De moslims trekken terug. Er is geen draagvlak in Europa voor meer mensen. Das het voordeel van de corona crises.

  1. Stanly2000

   Peetjoh,
   Ik ben benieuwd wat deze terugtrekking ons heeft gekost of wat het gaat kosten. Erdogan doet niets voor niets.

   1. Peetjoh

    Volgens een Duitse krant tering veel. Mutti zal flink geschoven hebben zeggen ze.

 4. inert

  In de EU koopt men wc-papier vanwege de Corona pandemie, in de US staan lange wachtrijen, om een vuurwapen te kopen!
  Daar is men intelligenter dan in Europa, men ziet daar een mogelijke bui al hangen!
  Rondrekkend armoedig, asociaal, stelend vreemdvolk, op zoek naar geld&waarde van hardwerkende Amerikanen!

 5. Marija

  Onze zorgen zijn net zo groot als die van hen en wijblijven ook thuis.
  Ga maarterug naar jullie eigen land en daar hard werken.

 6. Ritter

  Het zijn geen echte “vluchtelingen” maar illegale migranten die onder het mom van “vluchteling” naar Noord/West Europa reizen.

  En waarom reizen ze door veel veilige landen naar Noord/West Europa?

  Omdat hier veel “gratis geld” (uitkeringen; enzovoorts)

 7. Kretoloog

  De vluchtelingenindustrie ziet de bui al hangen: door Corona is de politieke aandacht voor vluchtelingen voorbij (en ook voor klimaat en gender trouwens). Het wordt nooit meer zoals het was, want de Westerse landen sluiten hun grenzen. Er komt een nieuw beleid, waarbij alleen de migrant die aantoonbaar kan bijdragen aan de samenleving nog wordt toegelaten (het systeem van het Verenigd Koninkrijk gaat hanteren). Voor gelukszoekers is geen plaats meer.

 8. Vee

  “Houdt huis” Michael, niet “houdt thuis” . Een journalist hoort toch wel de basale spreekwoorden te kennen lijkt mij.

 9. Duckday

  Dit zijn geen vluchtelingen maar geluks zoekers . En al die mensen die helpen met deze lijn in stand te houden zijn moordennaars Zij verdienen miljarden die linkse troep zorgt voor dat europa kapot gaat met dit beleid.Dit land is vol .Als je wat wilt doen voor deze geluks zoekers ga dan naar die landen toe en begin daar werkgelegenheid zodat ze daar wat verdienen.En al de overheden die zich graag bemoeien met oorlog voeren moet voor het gerecht komen zij zijn het die alles kapot maken
  Stem PVV of FvD en breek het kartel daarna uit de EU het hoogmoed en waanzin project

 10. NoDoubt

  In het eerste vrije land waar je komt ben je vluchteling, daarna geldt voor elke volgend land dat je gelukzoeker bent.

 11. Bijenzwerm

  Nep vluchtelingen.
  Michael helder en scherp vandaag.

 12. Maxks

  Corona of niet. De politieke gemankeerden hebben te lang gewacht met efficiënte acties te ondernemen.
  Wel een heel volk ophokplicht willen opleggen. (eigen volk eerst, in dit geval)
  Het is triest voor hen die daar in kampen zitten en het is intens triest dat de Grieken opgescheept zitten met 95 procent gelukzoekers.

  Het gaat niet om de mens an sich maar om de botsing der culturen en religie.
  Dat dient de reden van weigering te zijn…plus…heb het al vaak geopperd, Nederland is wiskundig vol en het China-virus bevestigd dat.

 13. Rosasolis

  Er komt geen massa migratie van oorlog vluchtelingen of economische vluchtelingen naar Nederland. Enkele weken geleden heeft de regering besloten dat immigratie wordt zeer beperkt, tot mannen en vrouwen met een studie achtergrond en diploma. De meeste zullen uit westerse landen hier komen om te werken of verder te studeren. Dan kunnen ze kiezen om te verblijven of terug naar hun thuis landen te gaan.
  Vandaag was er een interessante bericht op de radio nieuws: 30 buitenlandse artsen waaronder echte oorlog vluchtelingen, hebben zich aangemeld om te assisteren in de medische zorg in ziekenhuizen tijdens de Corona crisis. Eerst zullen ze op hun medische kennis getest worden, en ook hun beheer van het Nederlandse taal.
  Als alles in order is, zullen ze toegelaten bij de artsen personeel in ziekenhuizen,
  waar een ernstig tekort aan artsen is.

  1. Bijenzwerm

   @rosasolis de huistr@l vergeet even gemakshalve express in dit geval, dat rutte al jaren roeptoetert vluchtelingen (lees gelukzoekers) te zullen weren.
   Onder rutte zijn er ruim 400000 mensen naar nederland gekomen(legaal).
   Geen cent meer naar Griekenland.
   We krijgen al ons geld terug van Griekenland.
   Wat betrouwbaar aan rutte is, is dat hij altijd onbetrouwbaar is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.