Politie is wachten zat en zet beeldmateriaal in: aanrander duidelijk herkenbaar in beeld

De politie is het wachten zat! Dit smerige ventje kreeg genoeg tijd om zich te melden maar liet niets van zich horen. ‘Dan maar zo’, dachten ze bij de politie. Iedereen kan nu zien wie deze aanrander is.

Op 8 december 2019 ging dit ventje vervelend doen op Amsterdam Zuid en in de trein richting Utrecht. Plotseling naast het slachtoffer op de roltrap gaan staan, tegenover haar gaan zitten in een vrijwel lege coupé, dom aanstaren en met z’n knieën tegen haar aantikken, gewoon bloedirritant dus!

De meid voelt zich op dat moment volkomen onveilig maar besluit dit pisventje te filmen. En maar goed ook, want inmiddels leek het erop dat hij zichzelf aan het aftrekken was en haar aandacht wilde. Ze reageerde niet of nauwelijks, dus toen ze weer (via de weerspiegeling) keek, trok hij z’n jas omhoog en liet z’n erectie zien. Verder negeren bleek geen zin te hebben en opstaan en weglopen vond ze te eng. Dan zou ze zijn pad namelijk moeten kruisen. Ze vraagt zelfs nog of hij weg wil gaan maar daar heeft dit rot knaapje natuurlijk geen zin in. Of toch wel? Uiteindelijk staat hij op en gaat aan de andere kant van het gangpad zitten. Zij staat op en wil weglopen, de smeerlap slaat haar op haar kont. Ze zegt nog dat hij van haar af moet blijven en ze loopt snel weg.

Duidelijk geval van intimidatie en aanranding. En nu staat deze smeerlap vol in beeld, overal op internet. Hopelijk krijgt de politie snel veel bruikbare tips. Aanpakken dat gajes!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Ritter

  In het grootste deel van Syrië heerst al sinds langere tijd vrede. Daar vlucht niemand vandaan.

  Alleen rondom Idlib werd het afgelopen jaar gevochten. Daar hadden zich al die “islamistische” strijders uit de rest van het land zich teruggetrokken. Zij zijn het, die nu in toenemende mate willen vluchten. En die absoluut niet naar andere, vreedzame streken van Syrië willen trekken.

  Opnieuw zijn er vooral jonge mannen in beweging (wat zelfs de in het grensgebied opgedoken fotografen en cameramensen niet helemaal kunnen verdoezelen, die op de bekende wijze vooral kinderen proberen te fotograferen). Ze zijn strijdvaardig en vaak ook nog bereid om te vechten – en ze werden vooral jarenlang islamitisch gevormd. Dat maakt het heel onwaarschijnlijk dat ze nu allemaal berouwvol het “islamisme” zouden hebben afgezworen.

  Het is absoluut geen toeval dat tegelijkertijd met het terugdringen van het Syrische en Irakese “islamisme” ook wereldwijd (met uitzondering van Afrika) het aantal radicaalislamitische terreuraanslagen is afgenomen. Wie met de rug tegen de muur staat, wie ingesloten is, heeft geen energie om globaal tot nieuw terrorisme op te stoken.

  Zulke mensen willen wij Europa binnenlaten?

  1. Ab Infinitum

   @Ritter…Hoort deze reactie wel bij de topic? Bent u niet abuis met een ander artikel ?

 2. Bullshit16

  Dat moet de politie altijd doen foto’s laten zien van die smeerlappen of ze zich melden of niet maak niet uit blank wit negers moslims gewoon de foto’s op internet michien denken deze smeerlappen wel 10 keer na voor dat ze wat doen
  In hier is niks geen RASIST aan voordat die linkse ratten weer beginnen ho je bent een rasist
  Daarom ben ik er nu maar voor aan
  Dus linkse ratten deze commentaar kunnen Julie je sparen
  Stem fvd of PVV uit de eu

 3. Ben-NIET-Groen-L

  Alweer geen roomblanke jongen……..
  Wel weer een mooi topic voor Opsporing-Verzocht, dat trouwens een oersaai programma is geworden qua kleur!!!

  1. Canta

   Ben-NIET-Groen-L
   Alweer geen roomblanke jongen……..

   Van jou krijgt hij kennelijk niet het ARÏER-stempel.
   Goh, waarom komt me dat nou bekend voor?????

   1. Bullshit16

    Canta
    Over inhoudelijks gesproken kijk naar je zelf
    Bij jij komt er helemaal niks zinnigs uit

    1. Canta

     Heb je nou inderdaad zo weinig zelf te zeggen, dat je mijn zinnen gaat kopiëren. Ik ken trouwens moslims die beter en beschaafder Nederlands spreken dan jij.

 4. ikweetwatikwil

  En , waar waren de controleurs.

  1. Peetjoh

   Dit is een controleur.

 5. Duckday

  Hadden ze veel eerder moeten doen die slapjanussen.Aanpakken al die troep.

  Stem PVV of FvD die nog opkomen voor de politie

 6. Bullshit16

  Her valt mij wel op als er zo’n bericht verschijnt met zo’n Marokkaanse verkrachter of wat het ook mag zijn dat die linkse ratten wel heel rustig zijn maar als het een blanke nederlander was geweest dan had deze nieuws wel al op 90 reacties gestaan waarvan er misschien wel 80 procent links waren geweest zegt wel wat over die linkse ratten
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Canta

   Bullshit,
   Je schijn al niet goed te weten wat er bij de PVV gebeurt. Wat er bij links gebeurt daar heb je helemaal niets van begrepen. Voor je met allerlei uitspraken komt over links, zal je toch wat beter geïnformeerd moeten zijn. Tot nu toe is het alleen maar loos geklets.

 7. Rud56

  Duidelijk dus een Turk of aanverwant. Maar ja, wat kan je anders verwachten van een volk dat zich in de islam wentelt.

  De politie wil nu dat zijn foto overal uit de (sociale) media verdwijnt, want men weet wie hij is. Wellicht verborgen door familie, vrienden of moskee, zoals doen gebruikelijk.

  Als die foto blijft rondgaan kan het invloed hebben op zijn rechtszaak: want privacyschending, mensenrechten en meer van dat zwakzinnig gezwam. Dus kortere of geen straf. En natuurlijk zal een of andere oom van hem aanschuiven bij DWDD, Nieuwsuur, OP1 of Jinek. Om te vertellen dat hij wat verward was en toch zo’n goede jongen is.
  Want dit alles voert de boventoon, boven het belang van het slachtoffer en samenleving!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.