Robert Jensen gaat overstag: ‘NEXIT moet gebeuren!’

“Ik ben tot de conclusie gekomen: NEXIT moet gebeuren.” Met die woorden opende Robert Jensen zijn YouTube-show maandag. Het was een historische uitspraak die mogelijk aan de wieg staat van een brede NEXIT-beweging in ons land. Laten we het hopen.

De show van maandag was, aldus Jensen, anders dan normaal. Hij was zelfs een beetje nerveus. Na er lang over nagedacht te hebben en flink wat onderzoek te hebben gedaan is hij namelijk tot de conclusie gekomen dat Nederland uit de EU moet. In plaats van dat onderwerp tien minuten te bespreken alvorens over te springen op een ander onderwerp ging de héle show hier over.

“Hoe onwerkelijk het ook klinkt dat wij de EU zouden verlaten, hoe onwerkelijk het ook klinkt, is het helemaal niet onmogelijk. En dat wil ik vandaag bespreken,” aldus Jensen in zijn intro. “Maar laat het duidelijk zijn, ik vind dat het tijd is voor NEXIT.”

Vervolgens legde Jensen uit dat hij, toen hij de talkshow deed op RTL, bewust voor een andere aanpak koos. Geen entertainment-industrie dingen meer, maar een focus op de politiek. Hij was niet meer geïnteresseerd in filmsterren. Nee, hij vond het “super, superbelangrijk” dat een aantal politieke, sociale en culturele zaken besproken werden.

Europa is, zag Jensen, in verval. Maar de media doen daar helemaal niets mee. Nee, zij doen net alsof het allemaal pais en vree is. Het is allemaal geweldig, als je de mainstream media leest en kijkt. En als je dan stemt ontdek je al snel dat politici na de verkiezingen precies het tegenovergestelde doen van wat ze beloofden tijdens de campagne.

“De kern van het probleem zit hem in, ik heb het al eens eerder uitgelegd, het heeft allemaal te maken met het feit dat onze leiders geen leiding meer geven aan ons. Zeg maar, de politieke leiders van Nederland zijn er niet meer voor de Nederlander. De politieke leiders van Frankrijk zijn er niet meer voor Frankrijk,” en zo verder. “Wij zijn gezogen, en voor dat ik dat zeg, het is nog wel wat ze ons voorspiegelen.”

“En dit is het grootste schandaal… Ze voeren campagne dat ze er zijn voor Nederland en ze gaan voor Nederlanders problemen oplossen. Ze zitten ons glashard voor te liegen,” ging Jensen verder. Maar: het heeft geen zin om boos te worden op Rutte en andere Nederlandse politici. “Het heeft geen zin om je daar kwaad over te maken omdat: ze werken niet voor de Nederlander. Ze hebben zich compleet overgegeven aan een groter iets. Ze denken niet aan 17 miljoen mensen; zij denken globalistisch, zij denken aan 500 miljoen mensen. En als het aan hun ligt is dat straks een miljard, he, daar waren ze lekker op weg naartoe.”

Er wordt niet meer gedacht aan de burger, er wordt niet meer gedacht aan de inwoners van het land zelf. We zijn verkocht. We zijn verkocht,” ging Jensen verder. “We zijn in de uitverkoop gegooid. Je ziet wat er dag in, dag uit gebeurt. Je ziet al die wetgevingen. Wat is hier goed aan voor de Nederlander? Als je kijkt wat er met de boeren aan de hand is. Waar komt dit vandaan? Als je kijkt naar de visserij. Waar komt dit vandaan? Nederlandse businesses, Nederlandse mensen worden gesloopt.”

“Waarom? Dit doet geen politiek leider van een land, maar wel een politiek leider die een ander plan aan het uitvoeren is. En wat het plan is, is het globalistische EU-plan, concludeerde Jensen terecht. “Dat is wat er aan de hand is. En ik ben dus tot de conclusie gekomen, en zo hard ga ik het ook neerzetten […] als wij een hele snelle overwinning willen, waarom zouden we daar niet voor gaan, ik bedoel in plaats van dat het nog vijftien constant een beetje beter is, maar de snelle winst zit hem in een NEXIT.”

Vervolgens legde Jensen uit dat hij zijn show wil gebruiken over NEXIT te discussiëren en meer Nederlanders te overtuigen van de wijsheid van dit plan: een mogelijkheid (NEXIT) die in de mainstream media nooit besproken wordt. Dat is toch raar, zéker als je bedenkt dat, zoals Nigel Farage Jensen vertelde in de eerste aflevering van zijn politieke talkshow op RTL, Nederlanders twee keer over een EU-onderwerp hebben mogen stemmen, en twee keer een positie innamen tegen de EU.

Maar, zei Farage toen tegen Jensen, politici hebben die uitslagen genegeerd en de corrupte media hebben vervolgens net gedaan alsof Nederlanders allemaal hartstikke pro-EU zijn. Daardoor hebben wij nooit een eerlijk en open debat gehad over de vraag of we wel deel willen uitmaken van een Europese Unie. Nooit. Dat is a) totaal gestoord omdat het een bijzonder belangrijk onderwerp is én b) doodeng.

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 159 DDS-lezers gingen u al voor!

Dat is waarom Jensen zijn show nu actief gaat gebruiken om dat debat alsnog aan te zwengelen. Hij wil ervoor zorgen dat NEXIT wél besproken worden, en hij wil laten zien waarom NEXIT wél moet gebeuren. En ja, daar zijn genoeg argumenten voor: het echte, grote probleem ligt in de EU. 90 procent van onze wetten worden in Brussel gemaakt. Weet de gemiddelde Nederlander dat wel? Rutte is geen premier van alle Nederlanders, maar een caretaker voor de EU.

Ondertussen zijn EU-bureaucraten hard bezig om ervoor te zorgen dat lidstaten de EU niet meer mogen verlatenGeen ‘opt-outs,’ ‘excepties,’ ‘zonder vetorechten,’ en ga zo maar door. Het moet een Verenigde Staten van Europa worden… en als een lidstaat eruit wil wordt er oorlog gevoerd. Letterlijk.

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

89 reacties

 1. Jack Flash

  Bij iedere dag die nu verstrijkt,zitten we steeds verder in de fuik van de EU.
  Daarom rekt dit kabinet tijd.
  Een grote smeerlapperij.
  Stem PVV/FVD.

 2. Bullshit16

  Heb ik gezien helemaal top
  In ik koop zo’n t-shirt
  Ik hoop op nog zo’n 100000 dat die mij volgen
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. AnnaKlaver

   Je wil ook nog voor spot gaan lopen 🙂 🙂 🙂

   1. 777

    De eeuwig gebande!

   2. Rompui

    Het is toch wel diep triest dat jij zo aan DDS hangt ,man get a life .

    1. AnnaKlaver

     @R
     Het is nat buiten en mijn groentetuin is net een zwembad.
     Vriendin naar haar werk, ja wat is er dan leuker dan een beetje rondhangen op DDS.

     1. 777

      Eeuwig gebande!

   3. CLoVis

    @anaalkever
    Ga maar lekker één van die alfabetclubjes trollen.

   4. Gewoon werken

    Buigen zal jij voor jensbaba anna.

  2. Lex

   Ik wilde 2 T-Shirts bestellen wow €61,00,- dat vind ik toch wel een beetje veel geld. Jensen vraag €25,- per shirt inclusief verzend kosten dan verdien je er nog €10,- aan.

  3. Candy

   Koop een t-short van 5 euro bij de Wibra…

   Print een mooi Nexit-plaatje op Strijkletter-papier (2 euro)

   En strijk het op je T-shirt…vervolgens heeft u een uniek exemplaar voor 7 euro

 3. Marija

  Dat is het eerste dat voorkomen moet worden, dat lidstaten de EU niet kunnen verlaten. Dat men dat wil voorkomen geeft wel aan dat we nog veel meer op ons bordje kunnen verwachten vanuit de EU in de toekomst. Daar zullen wij dan echt niet blij mee zijn.
  DUS NEXIT FIRST.
  Ik heb de hele show nr. 120 van Jensen net bekeken en ik ben het helemaal met hem eens. Wat ik al meer zei: ik ben van mening dat onze regeringen niet wegkijken maar uitvoeren en dan bedoel ik in feite, dat zij trekpoppen zijn van de EU en in dienst van EU en in de eerste plaats handelen tbv EU en niet tbv eigen land en bevolking.
  Omdat EU bang is dat meer landen uit de EU weg willen gaat men versneld een wet instellen dat vertrek onmogelijk maakt.
  H E L P !!!
  Dit is punt 1 van de agenda voor ons.
  De jensenshow nr 120 zouden wij allemaal moeten bekijken.
  Zie YouTube en zie Jensen.nl

 4. AnnaKlaver

  Oei zie foto, Jensen staat op knappen…

  Ach, Jensen heeft totaal geen invloed, net als de DDS reaguurders zijn de kijkers die niet van mening te veranderen.

  Goh, hij trekt ook al zo weinig kijkers, zie het somber in voor het FVD, max 17 zetels.

  1. Bullshit16

   Anna
   Niet gezien heb je een vraag gesteld
   Alles wat genoemd is .is het gevolg beleid van links in Brussel
   Lees het

   1. 777

    De eeuwig gebande, mede mogelijk gemaakt door Bulls!

    1. AnnaKlaver

     Moet jij niet iets verklikken?

     1. 777

      Eeuwig gebande!

     2. Rompui

      Dat laten we aan jouw over NSBers kunnen dat veel beter .

  2. Bullshit16

   Anna
   Kreto heeft een hoop voorbeelden genoemd waarom wij van links in van Brussel af moeten
   Dus stem wijs
   Stem fvd of PVV uit de eu

   1. AnnaKlaver

    Wees wijs en stem geen FvD.
    Wil je toch stemmen, kies dan voor de PVV of SP, voor een sterke oppositie.

    1. Original NL

     SP….was da?

   2. 777

    AnnaKlaver?

  3. Rompui

   Die trekkop van jouw moet je anders in het donker ook niet tegenkomen .

 5. DidiMadloba

  Die mislukte Jensen die nergens meer welkom is op TV gooit het nu over een andere boeg, de stakker.
  Als het nou nog niet lukt moet hij maar een serieuze baan overwegen.
  In de verpleging bij voorbeeld zitten ze te schreeuwen om mensen.

  1. Bullshit16

   Didi
   Ga toch koken kwal
   Bla bla bla

  2. Hendrie1963

   Wat Let je om in de verpleging t

   1. Hendrie1963

    Wat Let je om in de verpleging te gaan . Of komt de waarheid te hard over bij je. Jensen had te veel kijkers bij RTL en vertelde teveel de waarheid en daar kan links niet tegen . Daarom schrijf jij ook waarschijnlijk zulke onzin.

    1. Vliegenvanger

     Precies, en daarom heeft die linkse kwal van een Peter vd Vorst hem zijn programma ontnomen.
     Dus zelfs RTL is dankzij van de Vorst toegetreden tot het linkse zender kartel.

  3. evil knievel

   N in de AZC’s leven ze ALS GOD IN FRANKRIJK N PURE WEELDE!!
   (Vloerverwarming,yoga,etc!)
   Is toch godgeklaagd n lekker eerlijk tegenover de (autochtone)mensen die schreeuwen om hulp!!
   Met dank aan DD de mafklapper n co!!
   U zou zich moeten schamen!!

 6. Julian

  90% van onze wetten? Totale onzin! Ik zou zeggen Jensen? NEXT!

  1. 777

   “Totale onzin!”

   100% van onze wetten!

   1. Julian

    Onze Grondwet, Belastingwet, Burgelijke wetboek is sowieso al gewoon door het Nederlandse Parlement vastgelegd. Dat zijn nog maar een paar voorbeelden… Dus gewoon een NEP artikel.!

    1. Blitzkrieg

     Julian : Het supranationaal recht staat boven onze wetten inclusief de grondwet.
     #JeLultTeveel

     1. Julian

      Pertinente leugen! Blitz.. Dat je de Nexiteers dat wil laten geloven.

      Fake news van de bovenste plank!

 7. Dropje

  Ik ben voor een JEXIT !

  1. AnnaKlaver

   Ach laat Jensen maar een beetje klooien op YouTube, de eerste de best 8 jarige Vlogger trekt meer kijkers.

   1. Bullshit16

    Anna
    Geef mij eerst is antwoord voordat je nog meer onzin uitkraamt

    1. 777

     Anna 1000 nicks, mede mogelijk gemaakt door Bulls!

    2. AnnaKlaver

     @lugar jij, ja jij, wil mij dwingen tot het geven van een antwoord.
     Het moet niet gekker worden.

     1. Rammstein

      “Het moet niet gekker worden” is inderdaad een uitdrukking die 1234wijf veelvuldig gebruikte. Mikael enz. heeft zijn vrouwenkleren weer aangetrokken.

     2. AnnaKlaver

      @R
      Had je wel wat slimmer in geschat.

     3. 777

      AnnaKlaver?

     4. Bullshit16

      Anna
      Omdat je geen antwoord weet je hebt niks in de hand dat je kan zeggen dat ik ongelijk heb
      Maar een ding snap ik niet je zegr srem pvv of sp maar de pvv wil ook een nexit kan je daar dan wel een antwoord op geven
      In waarom seik je jensen dan zo af als jij ook een nexit wil .leg het mij uit
      Voor nu zeg stem wijs
      Stem fvd of PVV uit de eu

     5. 777

      Anna, mede mogelijk gemaakt door Bulls!

     6. Bullshit16

      Anna
      Schaakmat

  2. Rompui

   Ik ben er voor dat je stikt in je eigen nick ….. hahahaahah en rap wat misbaksel

   1. Blitzkrieg

    Rompui : Wat dacht je van een DREXIT 🙂 .

 8. Piet51

  Oei, dat is schrikken: Jensen is tegen de EU en voor Nexit! Een heel duidelijk voorbeeld van breaking news, maar waarom hoor je dat dan nergens? Jensen is tegen de EU en wil Nexit. Dat zal je maar gezegd worden. Rutte zal zich een hoedje schrikken. Wat zei Jensen eigenlijk precies?:
  “Ik ben tot de conclusie gekomen: NEXIT moet gebeuren.” Van der Galien noemt het een historische uitspraak die mogelijk aan de wieg staat van een brede NEXIT-beweging in ons land en hoopt dat het gebeurt. Laten we zeggen, dat je het nooit helemaal kunt uitsluiten, maar met ruim 30.000 kijkers heeft hij nog wel een lange weg te gaan.

  Ik krijg eerder de indruk, dat Jensen bij zijn tegenvallende kijkcijfers de strategie een beetje heeft verlegd naar één enkel concreet onderwerp, dat sterk in de belangstelling staat, om op die manier eindelijk eens wat groei in zijn kijkcijfers te krijgen. Bij zijn vorige werkgever scoorde hij veel beter, hoewel ook nog veel te laag.

  1. Blitzkrieg

   #TegenDeOnzin

  2. Bullshit16

   Ach pietje
   Meneer de betweter weet het weer beter hoor
   Je weet net zo goed als ik dat de ware geluid toch niet op de staatszenders komen die worden doodgezwegen .jensen trok in die tijd meer kijk cijfers dan jenek nu.
   Het probleem bij jensen is dat hij van de tv af moest omdat hij te rechts was in alles wat rechts is is niet goed voor onze staatsomroep
   Dus meneer betweter als je nog eens wat weet
   Ik heb anna klaver ook schaakmaat
   In maak je geen zorgen meneer betweter die nexit verhaal van jensen zul jij echt niet op die staatzenders zien of horen daar zorgen onze landverraders ver voor
   Stem wijs stem fvd of PVV uit de eu

   1. Piet51

    Jensen was altijd op RTL5 en dat is geen staatsomroep. De rest van je bijdrage is ook onzin.

    1. Bullshit16

     Piet51
     Het is allemaal een pot nat alles wat rechts is word doodgezwegen
     In rtl 5 heeft een nieuwe linkse rat aangenomen waar jensen niet mee kon werken omdat meneer betweter jensen niet naar zijn pijpen wou dansen
     In daarom meneer betweter moest hij van de buis
     Zo meneer betweter nu jij weer

     1. Bullshit16

      Piet51
      Klopt van der vorst was het
      Maar goed geloof verder in jullie waarheid dan doe ik de de mijne

    2. Bullshit16

     Piet51
     Meneer betweter nu ben je uitgeluld he .nee net doen alls of wij van rechts gek zijn nou meneer betweter het zijn juist jullie die gek zijn in nog gekker worden als rechts wind
     Heb je gewaarschuwd wij slaan terug wen er maar aan
     Stem wijs stem FVD OF PVV UIT DE EU

     1. Piet51

      @Bullshit16
      Wil je wel zo vriendelijk zijn mij wat tijd te gunnen. Ik doe DDS er als “betaalde overheidstrol” tussen de bedrijven door gewoon even bij. En dat gaat allemaal niet tegelijk, snap je?

      Wie is die linkse meneer waarmee Jensen bij RTL5 niet kon werken? Je kunt heel goed gelijk hebben, maar ik weet dit niet.

      Ik vind, dat er op TV veel serieus en redelijk rechts geluid is te horen. Maar links maakt nu eenmaal meer en ander geluid. Bovendien bepalen de kijkers de inhoud en die zijn voor het grootste deel links. Dat lees ik hier tenminste vaak. En met bepaald rechts geluid (extremistischer en radicaler) zijn TV en andere media terecht voorzichtig v.w.b. verspreiding ervan.

     2. Piet51

      Ik zou Jensen willen adviseren een andere foto te laten plaatsen op sites als DDS. Hij presenteert zich hier nu als iemand met wat moeilijkheden tijdens de stoelgang.

     3. Bullshit16

      Piet
      Meneer betweter je weet toch altijd alles zo goed
      Ik kan je wel vertellen dat ik geen inspraak heb op wat er op die staatzenders komt in ik durf te wedden miljoenen mensen ook niet
      Wat wij te zien in te horen krijgen dat beslist de npo in wat is npo juist een staatzender. in 90 procent is links gezwets in ontken dat maar niet wand dan ga je weer liegen
      Wat die naam van rtl5 betreft ben hem even kwijt maar zoek zelf even dat kan jij toch zo goed
      Een ding is zeker het is een linkse rat

     4. Piet51

      @Bullshit16
      Ik zal je helpen en heb het inderdaad opgezocht Ik neem aan dat je TV-directeur van RTL, Peter van der Vorst, bedoelt. Die aanstelling pakte Jensen niet zo heel erg handig aan. Hij noemde Van der Vorst meteen een “radicaal linkse activist.” Volgens Jensen zou hij zijn programma daarom niet leuk hebben gevonden. Eerder maakte Jensen Van der Vorst al uit voor “teringlijer” en “hypocriete klootzak.” Kortom, een samenwerking zat er niet meer in.

      Maar Jensen zei zelf trouwens, dat al tevoren was afgesproken dat zijn programma na 24 weken zou stoppen. Dus niet wegens tegenvallende kijkcijfers, al blijft dat wel een feit, en ook niet wegens een conflict met Van der Vorst.

     5. Dr. Knowswhy

      246000 kijkers, bij zijn rtl5 show, was zijn max. De aflevering met Geert Wilders op de bank.

      Ik heb die hele aflevering gekeken omdat ik benieuwd was of Robert Geert ook nog oraal ging bevredigen.
      M.a.w. dhr. Jensen kwam niet verder dan lof uitingen, vroeg zelden door, beetje genant was het

  3. Fonz

   Net als héél veel Nederlanders die voor een nexit zijn en tegen de EU

 9. harte385

  NEXIT liever gisteren dan morgen.

 10. Meriadoc Brandebok

  Het verlaten van de EU is gezien de economische verbondenheid met de andere lidstaten een gepasseerd station en er is geen animo voor. Een piepkleine minderheid wil het wel, maar verder heeft niemand er zin in. Dientengevolge is er ook geen debat over gevoerd. Logica.

  1. Blitzkrieg

   #EU-Federalist

  2. van Urk

   Wacht eerst maar af hoe het met de corona afloopt. Heel Italie ligt helemaal plat. Die gaan later zeuren om extra geld vanwege de opgelopen schade die het virus met zich mee bracht.

   1. Meriadoc Brandebok

    @van Urk

    Ligt eraan hoe groot de economische schade is.

  3. -Bo-Realist

   @Meriadoc overheidstrol
   Als er geen debat over wordt gevoerd, kunnen burgers de voors en tegens minder goed tegen elkaar afwegen. Hierdoor is er een vertroebeld beeld over of en hoe burgers over Nexit denken.

   We moeten af van de Brusselse dictatuur in wording. Stem FvD/PVV in 2021.

   1. Meriadoc Brandebok

    @-Bo-Realist

    Jij verwijt mij een overheidstrol te zijn, maar je hebt mij vandaag tot twee maal toe op het hart gedrukt vooral FvD te stemmen.

    Denk je soms dat ik in het getrol van het FvD-trollenburesu trap o.i.d.?

    Je probeert hier gewoon stemmen te winnen.

    1. 777

     “Je probeert hier gewoon stemmen te winnen.”

     Ja dat is weer eens anders dan jouw ziekelijk afgoderij t.a.v. de ‘geweldige’ staatsman Rutte.

    2. -Bo-Realist

     MB
     Ach, kun je niet over een naamgrap?
     Waarom zou ik mensen niet aanmoedigen om op een partij te stemmen waar ik voorkeur voor heb?

     Jij verkondigt trouwens wel wat de overheid ook verkondigt.

     1. Fonz

      mb is eurofiele Nederland hatende nedermoslim…

     2. Meriadoc Brandebok

      @-Bo-Realist

      Je beschuldigde mij ervan een overheidstrol te zijn. Een naamgrap is een verbastering van een naam en “overheidstrol” is geen verbastering van “Brandebok”. Nu niet wegduiken.

      Tegelijkertijd moedig jij anderen aan om op een politieke partij te stemmen. Dus, ik zou zeggen, steek de hand in eigen boezem. Jij verkondigt hier wat FvD ook verkondigt, dus jij moet dan wel een FvD-trol zijn.

      Overigens zal ieder weldenkend mens je zeggen dat het verlaten van de EU in dit stadium een gepasseerd station is.

     3. Fonz

      brandebok is een occult fantasie figuur

     4. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok : Je bent toch ook een overheidstrol, er is echt geen normale Nederlander die zo reageert als jij.

     5. -Bo-Realist

      @brandenshock
      Omdat ik niet onder jouw reactie kan reageren doe ik het er boven.
      Ik draag mijn verhaal uit zoals ik het zie, toevallig toont dat veel raakvlak met de FvD. Ik ben ook lid van de grootste partij des lands.
      Dat mijn naamgrap niet aankomt, is jammer.

  4. Fonz

   “Het verlaten van de EU is gezien de economische verbondenheid met de andere lidstaten een gepasseerd station en er is geen animo voor.”

   Grotere onzin bestaat er niet als je echt gelooft dat de EU economisch verbonden is, heel onze soevereiniteit is om zeep geholpen dat gaat véél verder dan economisch, wij dienen zo snel als mogelijk uit die EU te stappen, de EU kost is een serieuze aanslag op ons sociaal economisch stelsel, je bent echt een druiloor om dit te steunen…

 11. Heras

  Ik heb al een shirt (nexit) gekocht. Het is vooral wrang voor de lage en middeninkomens, want de kosten stijgen weer.

  Velen weten niet dat turkije alweer kortgeleden 500 miljoen heeft gehad. Gewoon, omdat het kan.
  Stiekem alvast gestort.
  “Bedankt burgers”, zeggen merkel en rutte.

  1. van Urk

   Opvallend is ook is dat Turkije zijn grens bij Griekenland open gooide nadat de corona is uitgebroken.

 12. Jack Flash

  De linksen hier zullen in de goot belanden dankzij EU.
  Wat zullen ze janken.

 13. Luu Gar

  De foto boven het artikel – lijkt net of Jensen zit te poepen.

  1. 777

   Luu Gar?

  2. Meriadoc Brandebok

   Screenshot niet zo handig gekozen.

 14. Maxks

  Diegene die de problemen hebben veroorzaakt zijn niet diegene die ze kunnen oplossen. Bindend referenda uitschrijven.

 15. Cootje

  Ik schrijf hier al tig maanden voor de sloop van Het ondemocratische Europese gedrocht , en hoe maak mij niet uit ik schreef 5/6 weken geleden al dat het Corona virus en een harde brexit een harde recessie tot gevolg heeft en die gaat de boel splijten komt tussen door Erdogan ook nog een handje helpen. De financiële markten gaan ook hun best doen en dat zie je nu al op de beurzen en was voorspelbaar . Maar we gaan in een recessie in Europa en dan valt de solidariteit uit elkaar , zie je nu al in Italië die laten ze dadelijk lekker in hun sop gaar koken , dan komen de gele hesjes in Frankrijk weer de straat op , van de polderde Nederlanders hoeven we niets te verwachten , die staan altijd langs de kant te kijken maar de onvrede gaat groeien want wij moeten het arme zuiden redden de banken daar hebben te veel van die waardeloze obligaties van hun eigen land dus die vallen om , 2020 wordt het einde van Europa in zijn huidige vorm alle ingrediënten zijn aanwezig , plus volgend jaar een pletter verkiezingen in Europa , wij blijven echt niet betalen voor hun pensioen met hun 62 ste en wij met 67

 16. Lugor

  Nederland eerst roept Jensen.
  Op het label van zijn te dure T-shirts staat :”made in PRC”

 17. Cootje

  En hup daar gaat de beurse weer .gewoon verder omlaag en die lopen altijd 6/7 maanden vooruit dus die recessie komt er aan

 18. -Bo-Realist

  Schaf eerst artikel 93 en 94 van de grondwet af en pas artikel 120 zo aan dat een op te richten constitutioneel hof de grondwettigheid van wetten en verdragen kan toetsen.

 19. Fonz

  brandebok is een occult fantasie figuur

 20. Dr. Knowswhy

  Waar leest die vetbol in de media dat het pais en vrede is?
  Ik lees alleen over vluchtelingen, stikstof, corona.

  Zeker weer aan een ballonnetje lopen zuigen.

 21. liefdevol rechts

  één ding kan ik niet begrijpen, dat er tot hier toe nog mensen zijn die niet wakker zijn en steeds denken dat er niets aan de hand is, die nog steeds in de huidige politiek en media geloven. on-voor-stel-baar. hebben deze mensen dan echt geen logische kijk op de hedendaagse gebeurtenissen? waar werken deze mensen? waar wonen deze mensen?
  ga eens wandelen in een drukke stad rond een uur of 10 ’s avonds, heel gezellig hoor!

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.