Terugkijken! Eva Vlaardingerbroek sloopt modern feminisme: ‘Ze denken dat ze allemaal slachtoffer zijn’

Gisteren tijdens Internationale Vrouwendag had WNL op Zondag de schrik van de postfeministen uitgenodigd om haar verhaal te doen. Eva Vlaardingerbroek moet namelijk helemaal niks hebben van het hedendaags feminisme. Deze feministen doen namelijk niks anders dan de samenleving binair opdelen. Ook pleiten ze niet zoals voorgaande generaties voor gelijke rechten – want die zijn er al. Nee het is beweging geworden die alleen maar meer en meer privileges wil. 

De huidige generatie ‘feministen’ deelt de samenleving binair op, en dat is enorm kwalijk aldus Vlaardingerbroek. Je hebt daders en slachtoffers, dit is kenmerkend voor veel neomarxistische denktrends die alles zwart-wit zien. Je hebt onderdrukten en onderdrukkers, deze kwalijke denktrant zorgt voor polarisatie. Mensen – en met name mannen en vrouwen – worden tegen elkaar uitgespeeld.

De moderne feministen hebben naast het binair denken ook de kenmerken van ‘regressief links’ omarmd. Wat betekent dat ze aarzelen of weigeren om de onverdraagzaamheid  die kunnen voorkomen in minderheidsgroepen te bestrijden.

Dit is vooral te zien in het pleidooi dat wij hier in een westen een samenleving hebben die gedomineerd wordt door het ‘patriarchaat’, uiteraard is dit natuurlijk complete kolder. Want feitelijk kan dit gewoon niet worden onderbouwd.

Toch zijn er zeker wel landen die enorm patriarchaal zijn, en met de huidige asielzoekersproblematiek worden West-Europese landen hier vaak mee geconfronteerd. En juist  deze patriarchale trekjes binnen deze culturen worden gezien als ‘normaal’ of ‘dat is nu eenmaal hun cultuur’. Het is gewoon contradictie in hun gedachtegang.

Gelukkig moet Vlaardingerbroek niks hebben van deze nonsens, en gelukkig krijgt ze steeds vaker een podium om haar interessante verhaal te doen!

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Maxks

  Uit het gesprek met Keyl kan men concluderen dat driekwart van de vrouwen kapitaalvernietiging plegen. Vlaardingerbroek = spijker op kop.

  Vele feministen zijn doorgeschoten verwende niets-nuttige irritantjes die de gehele dag “woke” lopen te wezen terwijl ze slapen en blind zijn voor de echte problemen des levens.

  Maar hé…als je je bezig houdt met nonsens en iedereen op de emo spier werkt dan vergeet je misschien dat je een sneu leven hebt door toedoen vanzelf. Een soort van therapie, “hoe kom ik de dag door”.

  1. DidiMadloba

   Keyl suggereerde dat iemand die een dure gesubsidieerde opleiding heeft genoten de morele plicht heeft om full time te werken. In de context van het item sloeg dat op vrouwen, maar het kan net zo goed op mannen slaan.

   Ze zal dan ook wel een voorstander zijn van het Amerikaanse systeem waar universiteiten vaak niet gesubsidieerd worden, en topuniversiteiten zelfs dik verdienen aan collegegelden van tienduizenden dollars per jaar. Daar moeten studenten na hun bachelor vaak eerst een paar jaar werken om hun master te kunnen bekostigen, en daarna moeten bijv. advocaten met een bloedhondenmentaliteit aan het werk om hun studie terug te verdienen. Niet alleen is dat schadelijk voor de maatschappij, het schaadt ook de “sociale mobiliteit”: de Amerikaan die voor een dubbeltje geboren is wordt moeilijk een kwartje. Afgezien van de geluksvogels die het van kwantenjongens tot milionair brengen (vaak met list en bedrog).

   1. Peetjoh

    ,, Niet alleen is dat schadelijk voor de maatschappij, het schaadt ook de “sociale mobiliteit”: de Amerikaan die voor een dubbeltje geboren is wordt moeilijk een kwartje. Afgezien van de geluksvogels die het van kwantenjongens tot milionair brengen (vaak met list en bedrog).

    Als dadelijk iedereen een kwartje is didi, wie haald dan jou vuil op? Wie helpt je bij de kassa? In een goede maatschappij heb je dubbeltjes en kwartjes. De kwartjes betalen de dubbeltjes zodat zij hun stuivers kunnen voeden.

 2. ikweetwatikwil

  Beste Eva ik denk dat je ook wel door hebt dat slachtoffer spelen of voelen , je wat kan opleveren. Internationale vrouwen dag. Voor wat voor vrouwen. Zie je moslima’s die daar aan mee doen?
  Wie doen daar aan mee. Ik denk vrouwen met een minderwaardigheid complex. Het zijn in ieder geval geen vrouwen van voor jaren terug die er met reden stonden.

 3. Heras

  @annaklaver, wat een simpel commentaar.

  Eva heeft gewoon gelijk wanneer ze laat zien dat die feministenbeweging egocentrisch optreden. Daarom denk ik dat ze de term “feminisme” gebruikt wordt, om maar te kunnen protesteren. Waarschijnlijk betaald door soros die chaos wil in W-E.

  1. DidiMadloba

   En u bent het intens zielige slachtoffer van eindeloze massa’s demonstrerende feministes. Ik schiet vol van medelijden.

 4. inert

  Het zou mijn echtgenote, buurvrouw, vriendin, werkgever,zuster, verpleegster, huisarts kunnen zijn, in alle voorgenoemde gevallen, zou deze vrouw een enorme aanwinst zijn voor mijn netwerk!
  Van dat soort vrouwen moest Nederland en de rest van de EU uitpuilen!

 5. bandini

  De slachtofferrol is de laatste jaren een uitstekend verdienmodel geworden en dat hebben die feministes natuurlijk goed in de gaten!

 6. Bullshit16

  Top vrouw ga zo door in dan durfen die linkse ratten nog te zeggen dat baudet een vrouwenhater is fvd heeft gooie vrouwen in dienst daar kan menige partijen nog wat van leren
  Dus laten die wijfen lekker in hun eigen land demonstreren in val ons er verder niet mee lastig

  1. DidiMadloba

   Bent u ook zo iemand die vindt dat homo’s terug moeten naar eigen land?

   1. Fonz

    Het wordt tijd dat kerels weer gewoon kerel worden en vrouwen weer gewoon vrouwen…

   2. Peetjoh

    Iedereen moet terug naar zijn eigen land. Homo, s uiteraard ook. Homo zijn is totaal geen reden om voorgetrokken te worden. Ze willen toch gelijk zijn?.

   3. Blitzkrieg

    DidiMadloba : Dat hangt ervan af, homo is zo’n oppervlakkig begrip! Kan je misschien wat meer details geven over de homo is kwestie?

   4. Bullshit16

    Didi
    Ja waarom niet

 7. DidiMadloba

  Dit meisje bevestigt het stereotype van het domme blondje.
  Ze dicht feministen de opvatting toe dat ze zich slachtoffer voelen, en dat vindt ze onzin.
  Nu is feminisme per definitie een beweging die uitgaat van een achtergestelde positie van vrouwen, dus het is niet heel gek om dat te associëren met slachtofferschap, alleen houdt dat in dat feministen alleen maar klagen, en die veronderstelling is nergens op gebaseerd.
  Ook filosofen moeten de feiten onder ogen zien. Mevrouw is docent aan de Leidse universiteit en wil promoveren – dan moet ze zichzelf toch wetenschappelijke normen aanleggen.

  Het marxisme erbij halen is helemaal kolder. Marx reageerde 150 jaar geleden op de opkomende industrialisatie die de eigenaren van de productiemiddelen – kortweg “Het Kapitaal” te machtig zou maken tegenover de arbeidersklasse. Dat is zeker niet helemaal onzin, alleen hebben we al lang een oplossing, namelijk sociale wetgeving die van links tot rechts wordt geaccepteerd.
  Het communisme als meer radicale vorm van socialisme stond de gedachte voor dat alle productiemiddelen in handen van de staat moesten komen. Dat impliceert een planeconomie, en een aantal akelig experimenten later moeten we vaststellen dat dit middel veel ergers dan de kwaal: zulke economieën zijn alleen met grof geweld te handhaven, en leiden steevast tot gebrek en armoede.

  In de context van het begrip “cultuurmarxisme” wordt het marxisme verdraaid tot “iedereen gelijk”, maar dat slaat echt nergens op.

  Maar deze Eva kraamde nog meer onzin uit. Waarom gooien dezelfde mensen die feminisme steunen de grenzen open voor enge moslims die er een dagtaak van maken vrouwen te onderdrukken met perverse kledingvoorschriften en zo?

  Hier daalde Eva echt helemaal af naar het niveau van borrelpraat. We gooien de grenzen niet open, maar verlenen vluchtelingen asiel. Of dat onderdrukkers zijn? Ze zijn juist gevlucht voor onderdrukking (en erger). Een del van de Syriërs is zelfs christen.

  En die kleding? Dat is vooral Arabische en Iraanse cultuur. Miljoenen autochtonen Europese moslima’s dragen helemaal geen hoofddoek. Die weinige boerkadraagsters die ik tegen kwam maakte op mij een heel zelfbewuste indruk. Oosterse sprookjesprinsessen uit 1001 nacht, met prachtige geborduurde gewaden. En de grote donkere ogen prachtig opgemaakt.

  WNL wordt wel het verwijt gemaakt dat deze omroep bedoeld was als een rechtse aanvulling op het zogenaamd overwegend linkse omroepbestel, maar ook al links-intellectuele taal uit begint te slaan. Dus nodigen ze zo’n Eva uit om dat toch een beetje te corrigeren.

  1. Fonz

   Ja mididildo kan het maar niet verdragen dat er 1 vrouw is die het zielige feministische gedrag afbrand en door de plee spoelt.

   Vrouwen worden niet achtergesteld dit is pertinent een leugen..
   Gisteren een ijzersterk item van vpro’s tegenlicht gezien die moet jij maar eens gaan kijken duurt 45 minuten maar dan wordt jij gelijk even uit je feministische natte droom gehaald…

   h**ps://www.npostart.nl/vpro-tegenlicht/08-03-2020/VPWON_1310201

  2. janszm

   U weet zelfs niet wat het sprookje van 1001 nachten inhield. Dat sprookje was een nachtmerrie, dat was om te overleven.

  3. Rosasolis

   @Didi M. Hooggeschoolde Dames zien niet zo uit. Omdat feministen een zware taak hebben, willen zij vooral goed uitzien als intelligente vertegenwoordigers van vrouwen en hun vele problemen, vooral in de 3de wereld landen. De foto hierboven toont een
   beeld van een film of tv sterretje uit de 60er jaren. Maar niet een van een intelligente vertegenwoordiger van vrouwen rechten.

  4. evil knievel

   Wat n kutverhaal DD!
   Helaas kunnen we niet allemaal zo deugend,weldenkend,slim n intellectueel zijn als u n de gehele ver8elijke linkerzijde beweert/denkt te zijn.:)
   Hoogmoedswaanzin ten top,getver!

 8. Kim Verlouw

  Links wil de minderheden slachtoffer maken en houden. De donkere medemens moet slachtoffer zijn, de moslims, de homo’s, de lesbo’s, de transmensen, de feministen, vluchtelingen, migranten, enz

  Elke minderheid moet slachtoffer zijn blijven van links want dan kunnen ze voor hen opnemen. Stemvee.

  Als je als minderheid een andere mening hebt kan je van links doodvallen.

  Het gaat om stemvee. Alle minderheden bij elkaar opgeteld vormt straks een meerderheid. Dat is het doel.

 9. Rosasolis

  Zij ziet er niet uit als een intelligente, hoog-opgeleide Dame, die voor onderdrukte vrouwen opkomt… Meer als een film of tv sterretje uit de 60er jaren.

  1. Bullshit16

   Ros
   Kan jij in al die andere lesbische wijfen alsjeblieft weg gaan hier ik word echt kots misselijk van jullie om telkens maar weer het tegen over gestelde te beweren terwijl je weet dat ze gelijk heeft bah vervelende linkse ratten

   1. Rosasolis

    @shit. O wat zielig! Als je kotsmisselijk van mijn commentaren wordt, hoeft u ze niet te lezen. Denk aan je hoge-bloeddruk. Voor de goede orde, ben ik net
    50 jaar getrouwd…met een man! Wij hebben van onze gemeente een prachtige
    boeket gekregen.

 10. Yoyo

  Ja hier is dus geen spijker tussen te krijgen!
  Wat een verademing deze fantastische vrouw!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.