Wát?! Vader doodt moeder met 49 messteken, kinderen: ‘niemand is zo hard geraakt als wij en onze vader’

Ik heb echt met verbijstering dit verhaal zitten lezen. Een 68-jarige Marokkaanse man steekt z’n vrouw dood met 49 messteken. Zij zou mogelijk van hem willen scheiden. De kinderen blijven pal achter hun vader staan en zeggen: ‘In deze zaak is niemand zo hard geraakt als wij en onze vader’.

Het is echt een absurd verhaal en dat maakt het ook lastig om met zekerheid te kunnen zeggen wat zich hier nou precies (en om welke reden) heeft afgespeeld. Medio 2019 komt de man bebloed aan op het politiebureau. Er zat een flinke snee in zijn duim en de man zou gewond zijn geraakt toen zijn vrouw een gevallen mes wilde oppakken. Maar toen de politie kwam kijken, lag daar een morsdode vrouw in een flinke plas bloed in de gang!

We spoelen even door: In de rechtbank wil de man het eerst over z’n duim hebben. De rechter heeft het echter liever eerst over de 49 messteken en de doorgesneden keel van z’n vermoorde vrouw. Hij verklaart via een tolk dat z’n hersens ‘tak tak’ deden en zeiden dat hij een mes moest halen om haar te steken. Dit duurde volgens de officier véél langer dan de man beweerde. Volgens de advocaat van de man lijken ‘verkeerd voorgeschreven medicijnen’ de boosdoener te zijn geweest.

Het klinkt allemaal als een slecht horrorscript. Maar wat misschien nog wel vreemder is, is dat zijn kinderen hem dus volledig steunen. Die gaven namelijk een slachtofferverklaring waarin ze eigenlijk wijzen naar falende instanties en niet naar papa de mommykiller. De advocaat vermoedt dat de kinderen dit zeggen omdat ze verwachtten dat de schoonfamilie geld zou eisen van de vader, en dat is natuurlijk zielig (voor hun, want dat is hun erfenis).

Het enige wat dus écht overduidelijk naar voren komt in dit voor de rest volstrekt onduidelijke verhaal, is dat zo’n beetje alle betrokkenen puur handelen uit narcisme en eigenbelang. Walgelijk!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. Veteraan

  Dat lijkt toch wel normale gang van zaken te zijn onder de gemiddelde Marokkaan. De goede uitgezonderd hoor maar dat is wat lastiger zoeken.

  1. Piet51

   @Veteraan
   Je kunt vast een aantal voorbeelden noemen, waaruit die “normale gang van zaken” voor de gemiddelde Marokkaan aannemelijk wordt gemaakt.

 2. Brenda Welsh

  Dit bericht hoort thuis in The Sun. DDS onwaardig.

  1. Veteraan

   Zucht, zo dom, zo saai

   1. Sando

    Het is wel weer moslim gedoe en daar kom je niet weer vanaf

  2. Julien Sorel

   Helaas is mijn beeld tot nu toe dat het een typisch DDS-artikel is.

 3. Beukman

  Het was inderdaad een zachte winter. Dat betekent echter niet dat de Komkommertijd al begonnen is.

  1. Blitzkrieg

   Beukman : De komkommertijd moet nog komen, daarom noemen ze het ook de komkomaartijd.

   1. Blitzkrieg

    Foutje, komkommaartijd is met dubbel m.

 4. Baron von Munchhausen

  En “onze” D66 wereldvreemde feministische rechtertjes: “niet te lang straffen, anders moet hij het land uit en mist hij zijn uitkering/en”
  De arme ziel!

 5. Cootje

  Zullen we een bakkie thee nemen .

 6. Cootje

  Het overdrijven met 49 messteken is opsporing verzocht onwaardig . Was volgens mij nog niet helemaal geïntegreerd .

  1. Blitzkrieg

   Cootje :
   Quote : “Was volgens mij nog niet helemaal geïntegreerd.”
   Jammer genoeg was de man ook nog niet helemaal geinterneerd.

 7. Cootje

  En Baudet zeggen dat in de trein Marokkaanse controleurs verkeerde mensen waren en dat je niet alles over één kam mag scheren , want er zijn gewoon goede thee drinkers bij en sommige hebben af en toe voor westerse begrippen een black-out . Al is 49 messteken wel overdreven

  1. Vraagtekentje

   48 voor de zekerheid?

  2. Cycle25

   En de keel afgesneden..

 8. fusilier

  Als je, je eigen vrouw,en de moeder van je kinderen met zoveel mes steken om het leven brengt, moet de haat toch wel heel diep zitten in zijn moslim hoofd,en tegenover het vrouwelijk geslacht.

 9. inert

  Veel leden van de islam sekte zijn inderdaad zwaar gestoord, hoe zou dat toch komen?
  De koran produceert beesten en (zelf)moordenaars, zit in de genen misschien?
  Het beste zou zijn, alle in ons land verblijvende moslims, indien in bezit van Nederlands paspoort het stemrecht te ontnemen!
  De aanhangers van deze cultuur rituelen mogen geen politieke macht krijgen!

  1. Piet51

   @inert
   “De aanhangers van deze cultuur rituelen mogen geen politieke macht krijgen!”

   Je bent wat te laat met je oproep. Even niet goed opgelet. Er zijn al heel wat moslims met politieke macht en dat is maar goed ook, want zulke groeperingen in de bevolking hebben een vertegenwoordiging bij de macht nodig.
   Trouwens niet alleen bij de politieke macht kom je moslims tegen, ook in het onderwijs, de wetenschap, onder advocaten, medici, overheid en bedrijfsleven. Eigenlijk zijn verreweg het grootste deel van de moslims gewoon burgers die heel constructief aan onze samenleving deelnemen. Prima toch? En die paar probleemgevallen moeten we goed oplossen. Daar zijn diverse geschikte instrumenten voor, want ook sommige andere Nederlanders misdragen zich wel eens.

 10. Ben-NIET-Groen-L

  Die Marokkaanse meneer, u weet wel,(waarschijnlijk ook een jaar of 49 in Nederland, maar praat tegen rechter via tolk) die geïnteresseerd was in de anatomie van de vrouw van z’n gearrangeerde eigen huwelijk…weet ook niet meer…waarom hij haar heeft ontleed met een islamitisch offermes. Hij had ook bloed aan z’n duim ofzo, en hij gebruikte medicijnen, maar zijn vrouw en hij hielden echt ontzettend van elkaar. Dat zijn vrouw van hem wilde scheiden was volgens hem dan ook onzin.

  Gelukkig blijven zijn 3 kinderen ondanks het 49-voudige ongelukje pal achter hem staan. “In deze zaak is niemand zo hard geraakt als wij en onze vader.”

  En Oja,
  O ja, die vrouw is…was tevens z’n nicht!

  Hoeveel Gökmen zijn er hier in gaaf Nederland eigenlijk?
  “In deze zaak is niemand zo hard geraakt als wij en onze vader.”

  Die kinderen zijn óf complete incest retards, óf zeggen dit slechts uit angst voor vergelding vanuit de vader of zijn familie.
  Ondertussen hebben we wel een aardig beeld van hoe veel Marokkaanse families omgaan met kritiek op familieleden.
  Niemand harder geraakt?!
  Die moeder! Die is harder geraakt!

  En Zoooo hey, da’s de overtreffende trap van inteelt zeg… Maar ja, als ‘ie getrouwd was met z’n nicht, dan heeft ‘ie vast geen moeite met z’n dochter. Of zijn er louter zoons in het spel? En wat was het geslacht van de nicht in kwestie? Vragen, vragen…

  En onthoud….Er is geen strafbare daad gepleegd en dus biedt de sharia geen uitkomst. Een eerzame moslim die zich door zijn kech in zijn eer voelt aangetast moet verplicht eerwraak uitvoeren, anders lijdt zijn hele familie eerverlies. En zijn hele familie, dat zijn er veel. Erg, erg veel.

  Ik zag laatst hoe 2 kleine moslim-kinderen hun moeder (met hoofddoek) in het gezicht sloegen en kneep haar met zijn nagels diep in de wang.
  De moeder schaamde zich toen ze zag dat ik keek. Ze probeerde te glimlachen.
  Man man ,vrouwen, islam en jongens opvoeden.

  Omdat die kut-marrokkanen van D’66 GroenLinks en de CU een Nederlands paspoort krijgen is het nog geen Nederlander. Daarmee schaart men de gemiddelde autochtone Nederlanders gelijk aan kut-marrokkanen. Dat vindt ik beledigend en racistisch.

  Maar….. Wel mooi als je kinderen achter je staan.
  Dan heb je het goed gedaan….toch?
  De juiste waarden en normen meegegeven.
  Echt een vader om trots op te zijn!
  Die kinderen zijn ook z’n achternichtjes. Dus dubbel loyaal!

  Daar -in-tegen, doen ze dat niet, dan zijn zij mogelijk de volgende om op islamitische wijze ontleed te worden.

  Wat raar dat er onder de islamieten meer dolgedraaide en doorgesnoven types rondlopen dan onder de autochtonen. Geloof? Cultuur? (da’s trouwens hetzelfde) Genetica? Laag IQ als gevolg van inteelt? Omdat de islamitische cultuur repressief is en de Nederlandse cultuur liberaal. Misschien levert dat kortsluiting op in de hersenpan?

  Oh ja voor ik het vergeet: is zijn bloedsuikerwaarde wel gemeten?
  Ontoerekeningsvatbaar, laag IQ, slechte jeugd, gekrenkt, zielig, slachtoffer, mes, steek, pijn.

  Toch eindig ik met een positieve afsluiting: 1: Ik heb het idee dat deze vrouw beter af is nu. Veel beter zelfs!
  En 2: Het waren wel DIVERSE steekwonden, dus Links mag concluderen dat haar lichaam daarmee verrijkt is.

  Wel blijft staan: HET voorbeeld waarom het hier nooit iets gaat worden met die cult leden : Geïndoctrineerd vanaf de geboorte, zien moeders als draagzak. Als papa had gevraagd :” haal even een mes, dit wurgen gaat te langzaam” , hadden ze het gedaan. Nederland doe je ogen eens open , en zie waartoe deze cult leden in staat zijn.

  Voor ik het vergeet: Het misdaadprogramma Opsporing Verzocht zou echt nergens zijn zonder deze cultuur c.q. niet bestaan c.q. niet nodig zijn!

 11. Cycle25

  Gevalletje : Ik kan niet goed nadenken na een offerfeest, suiker of zo…bloed, kelen afsnijden, levend en al. De islam heeft er maar moeite mee, daar worden mensen warrig van en tak-tak ( wasmachinestop ? ) er iets in de hersenen.

  De vermoorde dame wilde niet koken…

  Tak-tak..

 12. perry

  De enige goede, aanvaardbare en te tolereren moslims verwijlen tussen de 72 klitloze maagden, iedereen z’n zin!

 13. Kristalix

  Stuur deze geindoctrineerde moslim bende terug naar het Rifgebergte.

  Enkeltje!

 14. Peetjoh

  Kijk dit is nou eens echt een verwarde man. Die klote medicijnen ook altijd.

 15. Adriaen van Bergen

  Dit is er net zo eent9als die nu als die tramschutter.
  Gewoon misdaden plegen want het mag van de islam.
  Onze rechtsstaat hebben ze niets mee te maken.
  De Islam is de anti- schepping.

 16. Roelette

  ies koeltoer…

  1. Politiek Profeet

   het OM zal wel begrip tonen, is tgenslotte geen nederlandse militair die IN OPDRACHT van een ministerie namens nederland een missie MOET uitvoeren….en verkettert worden naderhand als zijnde moordenaars….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.