Women’s March niet alleen voor vrouwen: verdacht veel Palestijnse vlaggen tijdens mars

Op de Dam in Amsterdam werd voor de derde keer de Women’s March gehouden. Maar liefst 20.000 deelnemers lieten (vooral aan elkaar) zien hoe erg ze voor gelijke rechten voor vrouwen zijn. En Palestijnen hebben blijkbaar ook iets met vrouwengelijkheid te maken!

Veilig vanuit Amsterdam en aan de zijlijn van het wereldtoneel, staan ze daar dan: allemaal linkse Nederlanders. Lekker een gezellig dagje uit onder het mom van ‘creating awareness’. Maar awareness waarvoor precies?

Kennelijk willen veel vrouwen niet terug naar het jaar 1950. Gelukkig pleit niemand daar ook voor, scheelt weer. Andere aanwezigen zijn voor gelijke rechten. Die hebben we hier gelukkig ook al, kunnen we dus ook meteen afvinken. Dan zijn er nog een paar die menen dat prostitutie als normaal beroep moet gaan worden gezien. Ik ben benieuwd of ze zelf dochters hebben!

Maar het meest opvallende is nog wel dat er overal op de foto’s en video’s Palestijnse vlaggen te zien zijn. Alle voorgenoemde onderwerpen zijn ten minste nog vrouw-gerelateerd, maar Palestijnen? Waarom proberen linkse mensen de aandacht voor vrouwenrechten te kapen en waarom vinden ze dat daar blijkbaar allemaal oké? Of mis ik iets en bestaat het Hamasbestuur voor de helft uit vrouwen of zo?

Nu is die hele mars in Amsterdam een totaal zinloze exercitie geworden. Ze pleiten voor van alles waar geen sprake van is of wat al goed geregeld is. Landen waar écht misstanden op het gebied van vrouwenrechten zijn, doen ze niks mee. En foto’s waar steeds die vlaggen op verschijnen helpen nou ook niet echt om de dames in zulke onvrije landen te inspireren. Lekker bezig links!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. Kidogo

  Als hetero blanke dominerende man kan ik alleen maar zeggen het is toch een vrouwen mars en ja ze zijn geschapen uit een rib van Adam . Dus met de Palestijnse vlag bewijzen ze dat eens te meer gewoon heel domme wichten.
  Gelukkig is chick dat niet, ik zou diep ongelukkig zijn.
  Stem FVD zie hoe Eva in WNL deze ochtend verklaard hoe het komt dat deze wichten zo zwichten.

  1. van Urk

   Het is een vrouwenmars voor vrouwenrechten maar zoals gewoonlijk bij linkse demonstraties ligt de schuld natuurlijk ook een beetje bij de zionisten. Bij linkse demonstraties is het heel normaal dat er ook nog even aandacht besteed wordt aan andere linkse “zorgen”.

 2. Ritter

  In de Palestijnse gebieden hebben vrouwen weinig/geen rechten…………..vooral niet in Gaza waar Hamas de baas is.

  1. gargamel

   Saudi Arabien?

  2. Brenda Welsh

   Bent u daar wel eens thuis geweest? In Gaza ? Eerlijk zeggen !

   1. 777

    Brenda Welsh?

   2. DidiMadloba

    De hele Gaza-strook is vuurrood op het reisadvieskaartje van Buitenlandse Zaken. Dat betekent: niet reizen, ook geen “noodzakelijke reizen. Net als sommige gebieden im Noord-Italië. Terwijl ook dat Corona-virus de Gaza-strook lijkt te mijden …

 3. Brenda Welsh

  Het komt goed! Pessimisme is voor losers. Palestijnen bestaan ook.

  1. 777

   Eeuwig gebande!

 4. Apailiya

  Palestijnen bestaan niet en hebben nooit bestaan, het zijn zwerf arabieren die op aangeven van een smerige aan aids lijdende terrorist genaamd Arafat zich zo zijn gaan noemen uit geldelijk gewin!

  1. 777

   +1

  2. Bockbeer

   +2

  3. DidiMadloba

   Ook de Joodse lobby is hier kennelijk actief.
   Dat mag, als het maar met open vizier gebeurt.

 5. Adriaen van Bergen

  Bij de islam (dus ook in Gaza en de West-Bank) staan 2 vrouwen gelijk aan 1 man.

 6. van Urk

  Hoe kan het zo zijn dat ik precies het typische beeld verwacht aan wat voor soort type muffe vrouwen daar lopen te demonstreren? En daar horen natuurlijk ook het soort zoutloze vriendjes en mannen bij die met hun handen in hun zakken een bepaalde soort staar tonen alsof zij net een poosje geleden iets gebruikt hebben om van het gedram van hun feministische vrouw af te komen. Het zijn demonstranten die daadwerkelijk niet eens weten wat hard werken en afzien betekent laat staan dat zij ooit uberaupt een aanrecht hebben gezien. Terwijl zij eigenlijk dat soort zware tijden nooit meegemaakt hebben durven zij wel het in hun mond te krijgen dat zij niet terug willen naar de jaren vijftig.

 7. Duckday

  Laat die Hamas dames snel vertrekken er is al genoeg rotzooi in dit land .

  Stem PVV of FvD daarna snel uit de EU

 8. Janna47

  Palestijnse vlaggen? Fanclub van Sigrid Kaag wellicht?

  1. Baron von Munchhausen

   Janna 47
   ……en ze heeft de subsidie pot gebruikt op voorwaarde dat Palestijnse vlaggen mogen meelopen! We hebben het over Moslima Minister Kaag!

 9. Maxks

  Tja…leeglopers. Rebellen zonder zaak.
  Op het vliegtuig en demonstreren in die landen waar zij die rechten willen afdwingen die op die klieder-bordjes staan.
  Maar die verdomde stikstof en CO2 houdt hen natuurlijk tegen.
  But then again..demonstreren staat vrij, jezelf voor gek zetten ook.

 10. Bullshit16

  Laat dat volk lekker terug gaan naar hun eigen land kunnen ze daar zoveel demonstreren als ze willen hebben wij daar geen last van.dan hoeft er geen politie of marechaussees bij.bespaard ons weer een hoop belasting geld maar nee dat durven ze niet kut volk maar wel bij ons de boel op stelten zetten waar we niks mee nodig hebben
  Kom er maar weer in linkse ratten ik ben een rasist ándere woorden kennen jullie linkse ratten niet
  Stem fvd of PVV uit de eu

 11. DidiMadloba

  Jaja, vrouwenemancipatie is antisemitisch!

  1. Pijnstiller

   Nee u begrijpt het verkeerd. De womens march is georganiseerd door links. En links is antisemitisch. Daar is dan ook het nationaal socialisme uit voort gekomen.

 12. WWW

  Ach, laat die vrouwen ook 1 dag in het jaar de baas zijn. De overige 364 dagen zijn de mannen weer de baas 😉

 13. Heras

  Die soros; de stoute jongen blijft maar geld geven aan allerlei uitwassen. Trappen we daar nog in??? nee dus.

  En de palestijnse leiders die in mooie villa’s in turkije wonen, maar lachen.
  “Kijk de gekken eens , met hun mooie teksten op de borden, doen ze toch maar voor ons”.

 14. jorisxl

  De mars van de NSB

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.