Definitieve mokerslag voor salonsocialistisch Amerika! ‘Bernie Sanders stopt, Joe Biden zo goed als zeker tegenstander van Trump’

De linkse tranen stromen rijkelijk vanavond, de favoriete kandidaat van neomarxisten, identitair linkse wappies en andere dromers is gestopt. ‘Feel the Burn’ is niet meer. Bernie Sanders heeft met zijn campagneteam besloten om te stoppen, en zo vrij baan te maken voor de seniele, enge creep Joe Biden. Wat maar één ding betekent: #FourMoreYears voor Trump.

De keuze was al niet fantastisch bij de Democraten, een tankie/salon-communist of een oude, seniele oorlogshavik. Toch achtte men Bernie Sanders als de beste kandidaat van de twee – iedereen bleef Tulsi Gabbard toch steevast negeren – democraten om het op te nemen tegen Donald Trump.

Nu valt de droom van progressief- en intersectioneel-Amerika in duigen. Ze moeten het gaan doen met de oude Joe Biden, die nauwelijks instaat is om duidelijk te spreken in het openbaar. Onbegrijpelijk dat de partijtop van de Democraten weer voor zo’n beroerd slechte kandidaat gaan.

Dit lijkt al haast een gelopen race voor Trump. Die zal hartstikke blij zijn dat de enige serieuze tegenkandidaat toch te zwak blijkt te zijn om de nominatie van zijn corrupte partij binnen te slepen.

De Democraten beseffen waarschijnlijk niet dat zij hiermee weer een gigantische blunder maken. Vier jaar geleden zeiden ze allemaal ‘dit nooit meer’, maar nu gebeurt er eigenlijk precies hetzelfde. Ze kiezen weer voor een Democratisch fossiel, die verbaal zal worden vernederd door Trump.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Jack Flash

  En als fossiel creep Joe Biden in elkaar stort geeft hij het stokje over aan……..

  1. hans-e-pans

   Daar zal Trump heel blij mee zijn, een tegenstander die alleen maar weet wat zijn voorkant is omdat daar zijn neus zit.

 2. lotje

  Daar hoef

  1. lotje

   Hahahaha hahahaha. Daar hoeft Trump niet voor op campagne te gaan want deze verkiezingen wint hij met twee vingers in de neus.

   1. Boudewijn Hummelinck

    Trump maakt er in de bestrijding van Corona een enorme bende van. Daar gaat de kiezer wel een keer achter komen.

    1. Maks

     Willempie?

    2. -Bo-Realist

     We worden verkeerd voorgelicht door de WHO, die dik gespekt wordt door Bill Gates. Bill, die bevolkinsgroei wil remmen door vaccinaties en wiens vader baas was van een grote abortuskliniek.

     Iemand zonder kennis van zaken die de vaccinatieindustrie misbruikt voor financieel gewin en om burgers vrijheid en privacy te ontnemen.

     De WHO moet geboycot worden, net als het RIVM.

    3. evil knievel

     Dream on,..meisjesonderbroek!
     🤣

   2. Lex

    Whoe hahahahaha.

    Joe Biden wil het gaan opnemen tegen Trump? Is dit een grap of zo? Joe Biden is zo dement dat hij zijn dochter en zijn vrouw door elkaar haalt.

    Joe Biden hij staat al met een been in zijn graf en hij wil het op gaan nemen tegen Trump.

    Laat mij niet lachten.

    Weet je waarom de hem willen hebben omdat hij een makkelijke marionet pop is die ze naar hun zin kunnen laten dansen. Nou ja dansen.

    En inderdaad al hij de pijp uit gaat en dat duurt niet zo heel lang meer dan neemt Hillary de heks het over.

    Wat doet hij in het politieke toneel, laat hij met zijn kleinkinderen gaan spelen.

    Hij word afgemaakt door Trump.

 3. Morgan4321

  Dat was te verwachten. Het DNC establishment daar zit niet op Sanders te wachten en ziet nog liever 4 jaar Trump dan 4 jaar Sanders. Zo kijkt een deel van het republikeins establishment trouwens ook tegen Trump aan. Er waren ook nioet voor niets verhalen over een eventuele samenwerking tussen Trump en Sanders na de verkiezigen: beide zijn anti-establishment kandidaten.

  Maar mijn liefde vor Sanders is aardig bekoeld nu hij, i.t.t. 4 jaar geleden, de linkse identiteits politiek en de groene kerk omarmd heeft. Zijn voorstellen tegen de armoede in de USA vond ik niet slecht maar nu denk en hoop ik dat er nog 4 jaar Trump volgen.

  1. Joshuak

   Vondt hem ook altijd wel een goeie politicus.. Ideeën niet, maar hij zei 50 jaar lang hetzelfde..

   Maar vindt het zelf echt zwak dat hij in 2016 ging buigen voor Hillary Clinton na alles wat zij hen had gedaan gedurende de voorrondes om hem te schaden en zelfs heeft bedrogen..

   Daarnaast wat je zegt, hij is flipflopper geworden.. Kijk wat hij zei in 2016 over illegale immigratie (dat het iets negatiefs is) en vandaag is hij compleet politiek correct..

   Die ocacio cortez enzo rennen keihard over hem heen en hebben daarmee de progressieve beweging waar hij 30 jaar aan had gewerkt in de grond geramd..

   Eerlijk denk Trump tegen Sanders dat ik in 2016 Sanders zou hebben gekozen, nu sowieso Trump.

 4. RvdBe

  Van Bernie had Trump helemaal niets te vrezen, Biden is in staat de zwevende kiezer in te palmen, een gevaar voor de democratie dus.

 5. JFU

  Maakt mijn dag weer goed. Weg met die extreem linkse fascist.
  Ziet er goed uit voor Trump.

 6. Henk Albarda

  Helaas, wie de amerikaanse media als Breitbart en Fox de laatste 6 maanden heeft gevolgd, weet dat Biden niet bij de 2 grootste bedreigingen voor Trump behoort.
  Punt 1 zijn de Democrats zeer actief (en illegaal) bezig miljoenen illegalen via sluipwegen van stemrecht te voorzien. En op wie denkt u hier, zullen de illegalen stemmen? Juist, Democrats. Trump heeft noch voor verkiezingen in 2020, noch bij uitstel naar 2021 voldoende tijd om al die stemmen door het Federaal Hooggerechtshof ongeldig te laten verklaren.
  Punt 2 is er een grote kans dat Biden aan Michelle Bambam vraagt zijn vice-president te worden. Dat geeft helaas de Democrats grote winkansen. Biden zal waarschijnlijk na 1 jaar terugtreden waarna Michelle en Bambam het roer over kunnen nemen.

  Het is niet zeker dat Michelle vice-president wordt, zoniet, dan zou Trump meer kans hebben. Zeker is dat het voor Trump (dus voor mij, voor ons) beslist tot het laatste moment ‘eng’ blijft of Trump herkozen wordt. Bij mij gaat de vlag uit!!

 7. evil knievel

  Eat this,…ver8elijk jankend links!
  Nu hier bij ons nog!
  Genieten!🤣

 8. Rosasolis

  Aan de redactie: vandaag heb ik 3 keer een bericht gestuurd. Maar ieder keer werd
  mijn korte berichten niet door gestuurd. Ik heb geen slechte taal gebruikt en niemand
  uitgescholden…Hoewel andere abonnees van vooral degenen onder Extreem-rechts mogen wel doorgaan met hun vernederende commentaren tegen andersdenkenden.
  Ik ben een van de oudste leden van DDS vanaf het begin, 11 jaar geleden. Toen was
  DDS onze Nederlandse internet nieuws-site, die vanaf het begin allerlei belangrijke nieuws doorgeven. Maar helaas lijkt DDS nu een dagelijkse politieke reclame voor Baudet, Wilderd en Trump. Wat jammer voor deze van oorsprong Nederlands internet nieuws site, die nu steeds minder met nieuws te maken heeft, maar steeds meer reclame geeft over steun te geven aan Extreem-Rechts partij “leiders” zoals Baudet. Wilders, en Trump. Omdat vandaag 3 keer geen korte berichten van mij, zonder uit uitschelden aan wie dan ook, werden niet uitgezonden, vraag ik me nu af HOE
  VER RECHTS MOET je zijn om aan de huidige waarden van DDS te mogen corresponderen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.