Islamitische Staat is terug van nooit weggeweest: ‘Jullie coronacrisis, wij plannen nieuwe aanslagen!’

Nu bijna de hele wereld in crisis verkeerd vanwege de coronacrisis, ziet de Islamitische Staat kansen om opnieuw toe te slaan met aanslagen.

Even dachten we dat de Islamitische Staat (IS) was verslagen. Niets is minder waar. Terwijl bijna de hele wereld momenteel gebukt gaat onder de coronacrisis, werken de terroristen in het geniep aan een wederopstanding.

De coronacrisis in de wereld blijkt een gouden greep voor orthodoxe gelovigen die corona wegzetten als de wil van God of Allah. Van dat laatste maakt IS nu momenteel dankbaar gebruik. Ze zijn opnieuw begonnen om nieuwe terroristen te rekruteren die aanslagen zouden moeten plegen op ‘Westers’ grondgebied.

Eerder riep de terreurbeweging haar volgelingen nog op om niet naar gebieden te trekken waar het coronavirus heerst:

“Gezonde mensen moeten zich onthouden van plekken die door het virus zijn geraakt”, stond in een verklaring die door IS werd verspreid. Ook riep IS haar ‘strijders’ op hun mond te bedekken tijdens het hoesten en regelmatig de handen te wassen. Uiteraard alles in het kader om genoeg strijdkrachten te sparen voor een nieuwe aanslag…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. -Bo-Realist

  Onkruid vergaat niet.

 2. CLoVis

  @stommeling

  De inhoud van het item begrijp je -zoals altijd- weer niet,
  de reden waarom je dáár ook niet op ingaat.
  Kort en goed is twee keer goed.

  N.b.: Jouw reacties hier zouden wèl korter kunnen:
  ‘Kweetniet’ is bijvoorbeeld genoeg;
  er hoeft niet eens één van jouw vele nicks bij.

  1. CLoVis

   Voor de duidelijkheid:
   De onzin van @stommeling is intussen verwijderd.

 3. CLoVis

  Ik heb trouwens een goed idee:

  we laten half Afrika binnen;
  ‘hoe meer uitvreters, hoe meer vreurd.’

  1. CLoVis

   = vreugd

 4. Adriaen van Bergen

  Moslims plegen al 1400 jaar aanslagen, dus er veranderd niets.
  Liever corona dan de Islam.

 5. evil knievel

  Allemaal hierheen sturen die arme zielige mensen n mtn n creditcard,woning,zwemles,yoga,miele n levenslange uitkering geven!!
  Toch,Meisjesonderbroek n co!?

 6. O.k.

  Alle gelovigen maken zich schuldig aan moord. Nooit anders geweest,sinds het ontstaan van de mens worden moorden gepleegd omdat niemand respect heeft voor een ander. Licht iig niet aan je afkomst of geloofsovertuiging,maar is de aard van het beestje.

  1. ManusR

   Wat een imbeciel ben je om dat te beweren, het heeft ALLES te maken met de doodscult die islam heet. Het wordt tijd dat jij je oogkleppen afzet en niet meer naar de MSM kijkt of luisterd, het bezorgd je hersenverweking. Cijfers tonen aan dat de islam sinds 9-11 meer dan 25000 moorden op hun geweten hebben en de rest van alle radicale stromingen een fractie van dat aantal en ik heb nog niet vernomen dat een jood of christen in naam van hun god mensen hebben vermoord. droeftoeter eerste klas ben je.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.