Kijk dan: walgelijke homospuger veegt eigen straatje schoon in video met homohaatinfluencer Youness Ouaali

Dames en heren, gaat u er maar eens goed voor zitten. Wij hebben hier voor u de meest sneue, treurige en narcistische video van de dag. De maker? Nou, behalve de pedofiele homohater Youness Ouaali ook de homohatende coronaspuger uit Amsterdam. Samen gaan ze even benadrukken niets tegen homo’s te hebben.

Hoe lang deze video nog online staat valt te bezien: het is goed mogelijk dat YouTube deze smurrie in de loop van de dag verwijdert. Maar tot de tijd: hier ziet u dus hoe narcistische kansenparels opereren. Aan de linkerkant in het fleurige bloesje zien we Youness Ouaali, de man die veroordeeld is omdat hij z’n lusten botvierde op een zwakbegaafd minderjarig meisje. Ook dreigde om – in naam van Allah, uiteraard – op Urk enkele “incestboeren” in elkaar te slaan. Verder op z’n kerfstok belachelijke uitspraken over hoe homoseksualiteit ontstaat: door hard op je hoofd te vallen.

Fijne kerel, dus, die Youness, maar wel uitgerekend dé autoriteit om de homospuger uit Amsterdam (we besteedden gisteren al aandacht aan hem) het vuur aan de schenen te leggen in een vlammend vraaggesprek. Of eigenlijk… niet echt, natuurlijk. De speekselverspreidende viespeuk die eerder nog totaal niet homofobe uitspraken deed als “kankerhomo’s” en “homo’s zijn niet normaal” mag nu beweren “Ik heb niks tegen homo’s, ze mogen van mij hun ding doen.” Heel geloofwaardig, inderdaad!

Het publiek van YouTube is in ieder geval niet erg te spreken over de gladde goedpraatvideo van de twee homohaters: het heeft momenteel ruim drieduizend duimpjes naar beneden () verzameld, en slechts de helft daarvan aan duimpjes omhoog (). “Kan dit niet bepaald een interview noemen als je als “interviewer” suggestieve vragen stelt waarin je zelf al het antwoord geeft. Je legt de woorden in zijn mond,” aldus één van de meest populaire reacties onder de video.

De kerel heeft zich na deze stoere en journalistiek zéér doorwrochte (kuch, kuch) video toch maar bij de politie gemeld.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. FJ

  Gewoon een in elkaar gedraaid verhaaltje om zich schoon te praten. Hij liegt als gedrukt.
  Oppakken en oprotten.
  Op school links laten liggen en laat hem merken dat hij eerst moslim en nooit een medelander.

 2. struisvogelpolitiek

  Deze k*tmarokkaan wordt in het interview als slachtoffer neergezet. Liegend en vooral zielig en de schuld van de homo’s. Man,man,man, wat een volk, Wilders heeft weer gelijk met minder.

 3. rory

  Blussen met benzine?

  1. Pieter Vroonland

   Hoe lang wordt dit nog getolereerd ?

 4. golie

  Maar mooi toch weten we gelijk wie het zijn die dit structureel doen, met name de Turks, Marokkaans, islamitische gemeenschap worden hier even in het licht gezet…

  1. Pffff

   Maar we hebben toch geen mocro probleem😂 hoe kom je daarbij? 100% betrouwbaare bron rutte heeft het gezegt. O verdomd ik zal eerst schone broek aan trekken sorry in mijn broek geplast l.o.l

 5. lotje

  Dat krijg je met een zwakke regering en een rechtstaat die een lachertje is. En Wilders wordt al vijf jaar voor het gerecht gegooid. En waarom? Omdat wij als Nederlanders dit soort volk hier niet willen hebben. Ter plekke afschieten.

  1. AnnetKlaver

   Rechtstaat een lachertje ?

   1. evil knievel

    Annet?🤨

   2. Mario44

    goore goorlel

  2. Pffff

   Nee dat worden wij al. We moeten alle lasten dragen en verantwoording en als kers op de taart de consequenties. Kortom jan met de pet ten aller tijden de Sjaak. dit is het verhaal zonder het roze strikje

  3. Pffff

   Sorry nee is ja

 6. evil knievel

  Ipv veroordelen in deze kringen,op n schild hijsen,broer uit de wind houden & nog wat zout in de wond strooien!
  Typisch mocrokudde gedrag!
  Goed bezig n vooral doorgaan!
  Wat zijn die gasten toch trots NLrs te zijn!👍🏼
  Weg met dit volk!🙏🏼
  Stem PVV,want hieraan zal Thierry nix kunnen veranderen,ben ik bang!😔

 7. Bullshit16

  Gister al gezegt doodschieten dat volk maar eerst de dood straf maar weer invoeren iets voor ologren

 8. Pijnstiller

  Wat je ook over Mocro’s in het algemeen vindt, dit is een 15-jarige jongen die nu heel eenzijdig wordt weggezet in de media. Op zich ben ik geneigd een groot deel van zijn verhaal te geloven. In de media duiken steeds vaker filmpjes op van gedragingen, zonder dat het voorafgaande, dat het gedrag vetoorzaakt heeft, getoond wordt.

  Laten we nu eens onbevooroordeeld luisteren naar de strekking van zijn verweer. Dan is een groot deel van wat hij verteld er plausibel.

  En laten we in vredesnaam het openbaar verspreiden van dit soort filmpjes nu eens strafbaar gaan stellen en vervolgen. Je kunt dit soort beelden wanneer je ze gemaakt hebt beschikbaar stellen aan justitie. Die kunnen dan bepalen of e.e.a. strafbaar is of niet.

  Dit is het standrechtelijk executeren van een 15-jarig kind. Daar kan ik niet bepaald warm voor lopen. Niet chique

  1. Seneca

   @pijnstiller
   als je dit verhaaltje plausibel vindt, beste man, ben ik bang dat jij wel meer ‘plausibel’ vindt. als ik in jouw schoenen zou staan, dan zou ik de wereld om mij heen toch eens beter bekijken. jij wilt de verspreiding van dit soort filmpjes tegengaan en bestraffen? welkom in de wereld van George Orwell 1984.

   1. Pijnstiller

    Het gaat om een kind van 15.
    Het zal uw kind maar zijn waarvan dit soort beelden zonder onderliggende context online verspreid worden.

    Het kan in geval van strafbare feiten gewoon via justitie lopen.

    Orwell’ 1984 ging juist over dit soort praktijken. Dit soort filmpjes draagt niet bij aan een fatsoenlijke samenleving.

    Wanneer politie en justitie haar werk naar behoren doet, werkt verspreiding van dit soort filmpjes online juist averechts.

    Daarbij komt dat de homoseksuele medeburger veelal stemt op D66 en Groenlinks die dit soort gewelds juist altijd goedpraat.

    1. evil knievel

     Als mijn kind zich zo zou gedragen,ging ie door de houten molen n niet zo zuinig,pijnstiller!
     Zou met dit soort gajes ook moeten,welke leeftijd dan ook!
     Hoe kun je t in je botte harses halen dit volk,na alles wat ze tnt al hebben uitgespookt nog goed te lullen!?

    2. CLoVis

     ‘Het gaat om een kind van vijftien…’

     Des te meer reden om hem niet ouder te laten worden;
     dit is nog een ‘kwajongensstreek’
     dus maar even voorkomen dat deze rifaap met het ‘echte werk’ begint.

    3. Pffff

     Schenk je dochter als je 1 hebt. Hij is maar een 15 jarige. Vredelievend volk echt wel! Ken je dat verhaal met die pap lepel? Jong geleerd….. neem maar van mij aan!!!

    4. Pffff

     Nee dat is niet waar want, mensen worden geconfronteerd met wat dat soort mensen doen en voorstaan. Mensen zo als jij kiezen er voor om weg te kijken en oogkleppen op. Dit soort gedrag moet niet meer in onze samenleving dit gaat tegen alles in wat wij geleerd hebben in onze samenleving. Laat hun nou eens zich aanpassen a.u.b. hoe was de titel van dat nummer van Marco Borsato ook al weer?

  2. CLoVis

   Jij lijkt gvd een nog grotere glibber dan een linkse priester/dominee die net uit een bad met snot komt.

  3. josemoonen@70

   Pijnstiller , je bent een idioot .!

  4. Pffff

   Spoor jij wel , alles word al in de doofpot gestopt. B.v.b verkrachtingen, overvallen, intimidatie, mishandelingen en ga maar door. Stop nu want word lang verhaal en dan krijg ik lamme vingers. Vent meld je aan bij groenlinks en ga een boom knuffelen en als je een dochter hebt, huwelijk haar uit aan zoon 1. Wat ga jij een spijt hebben en zeggen had ik maar……

 9. Lugor

  De man met het ondoorgrondelijke vlakgom heeft een maandagochtend bui.

 10. Vit

  Ook islamitische staat ziet zijn kans schoon, ik mag hopen dat zij net zoveel hulp krijgen van allah als in afgelopen tijd.

 11. B. Pascal

  Het begint met het woord Salem-AllaKoe!
  Het zijn geen Nederlanders, met stottert wat Nederlands.
  Moslims, die leven in een andere samenleving dan wij.
  Arabieren, die hun verachterlijke idee van leven

  Welke hufter nog één keer zegt dat de Islam, Joden en Christenen dezelfde God vereren, die zijn ook bevorderd tot de Islam! Vraag het aan maar aan de homo’s door wie ze worden geslagen en uitgescholden, vraag het aan de joden door wie ze worden uitgescholden, vraag het aan de behouden christenen door wie ze worden uitgescholden.

 12. josemoonen@70

  Als het zo was dat een moslim bij de eerste leugen zou sterven , waren ze allemaal al van de aardbodem verdwenen . en was een groot probleem opgelost .!

 13. Pffff

  Zonnestralen en maneschijn kortom, mooi herhaal. En komt er mee weg ook want, hij is nu het slachtoffer. Omdat ze het zo weten te brengen dat hij moslim is dus, een beschermd diersoort. (wij doen er niet toe) want o wee ……

 14. Pffff

  En het mooiste van allemaal is weer het onderwerp racisme!!! En wie wordt weer genoemd, je raad het al! De blanken zo als altijd terwijl wij zo tolorant als Nederlands volk. En drie maal raden hun de boosdoener zijn. Het is niet eerlijk meer waneer word er eens voor ons weer op gekomen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.