Schokkend! WHO: Er is nog geen bewijs dat coronapatiënten na herstel immuun zijn

Het gerucht was er al langer, tal van wetenschappers waarschuwden ons er al voor en nu onderstreept de WHO het ook nog maar eens. Er is nog geen bewijs dat coronapatiënten na herstel immuun zijn, de WHO waarschuwt landen dan ook om voorlopig nog niet te gaan werken met zogeheten ‘immuniteitspaspoorten’. 


Dit zegt de WHO naar aanleiding van een maatregel in Chili. Daar kunnen vanaf volgende week mensen die genezen verklaard zijn weer vrij over straat lopen – met een speciaal document ‘het immuniteitspaspoort’.

Het is namelijk nog helemaal niet zo zeker dat als men antilichamen heeft, men ook immuun is. Al maanden loopt men hier nu al over te speculeren, en nu onderschrijft de WHO dit ook. Er is nog te veel onduidelijk om al met ‘immuniteitspaspoorten’ te gaan werken.

“Voordat je met middelen als zo’n immuniteitspaspoort komt, is er nog heel veel onderzoek nodig naar de opbouw van immuniteit. Je moet zekerheid kunnen bieden en geen schijnzekerheid. Nu is nog onduidelijk in welke mate mensen immuniteit opbouwen na een covid-infectie, zeker als die mild is verlopen. Het coronavirus kan zich net als het griepvirus elke keer een beetje aanpassen. Als je in China het coronavirus hebt opgelopen en ziek bent geworden, is niet uit te sluiten dat je in Duitsland door een net iets andere variant ziek wordt.”

Er zal nog meer onderzoek moeten worden gedaan voordat landen met een systeem rond ‘immuniteitspaspoorten’ gaan werken. Het is te hopen dat Chili ook luistert naar de WHO-boodschap.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. Antiglobalist

  Er zijn ook mensen die na griepprik alsnog de griep krijgen. Influenza en covid-19 zijn zaken die een gezond immuunsysteem aan kan.

  1. O.P.

   Goh… Vertel dat de mensen met gezond immuun-systeem die dank zij COVID-19 in het ziekenhuis hebben gelegen aan beademingsapparatuur.
   Zal je verbazen wat de hersteltijd van deze mensen is en of kan zijn.

   Ga lekker heen met je aannames antiglobalistje

   1. fisufisu

    O.P. is zo’n paniekfiguur die vooral in de corona blijft hangen, en het maar blijft herhalen….

   2. Blitzkrieg

    O.P. :
    Quote : “Ga lekker heen met je aannames antiglobalistje”
    Wat weet jij eigen precies over het immuun systeem van mensen die met covid19 in het ziekenhuis hebben gelegen? Wat dacht je ervan als je zelf eens lekker ging hobbelen?!

    1. O.P.

     ????

  2. Lugor

   Eindelijk iemand die het snapt.
   IC bedden vol aanstellers, querulanten en hypogonders.
   Merendeel ging uit verveling dood.

   Realist was toch uw vorige nickname?

   1. Antiglobalist

    Ik zeg niet dat mensen op de IC aanstellers zijn. Wat wel vaststaat is de meeste coronadoden onderliggende kwalen hadden. Verstoken zijn van vrienden en familie zorgt wel voor versneld sterven.

    1. fisufisu

     En dat we door dit gedoe volledig gevangen worden gehouden, de hele economie wordt ondermijnd daarnaast is het zo dat wij in een cultuur terecht komen waar we onnatuurlijk gedrag opgelegd krijgen…

     h**ps://soundcloud.com/niels-lunsing/het-nieuwe-normaal-als-machtsgreep

  3. yellow thread street

   Ja, volledig mee eens.
   De meeste mensen krijgen elk jaar wel een vorm van griep, ze zijn dus na de eerste keer niet immuun.

   Wanneer je lichaam in goede gezondheid is dan kun je het inderdaad aan.
   Eens komt voor elk individu het moment dat de man met de hamer komt.

   De WHO is een corrupte organisatie, kijk maar eens hoe de geldstromen er lopen en wie er aan knoppen draaien.

   Het ultieme doel is een wereldregering en een wereldmunt, iederéén zal continu te traceren zijn en krijgt een bepaalde functie om de wereldorde steeds rijker te laten worden.

   En ben je niet meer nodig, dan krijg krijg je wel een spuitje met een virus en ze noemen het een vaccin.

  4. Pescador

   Een griepvirus muteert dus daar kunnen ze je nooit vantevoren tegen inspuiten dus ook de gewone griepspuit helpt helemaal niks, eerder tegen je

 2. lotje

  WHO is net zo onbetrouwbaar als RIVM. Beide gesponsord door Bill Gates.

  1. Blitzkrieg

   lotje : De WHO is harstikke betrouwbaar, je kan er op rekenen dat ze alles doen wat in hun macht ligt om de NWO te helpen hun agenda uit te rollen en ze alles doen om ons zo lang mogelijk vast te houden.

  2. Piet51

   @lotje
   Bil Gates heeft ooit één project, over polio, voor 10% meegefinancierd, maar heeft geen enkele invloed op het RIVM.

 3. fisufisu

  We worden gegijzeld en dat doen ze met alle mogelijkheden die ze maar kunnen pakken…

  1. O.P.

   Alleen jij…
   Door je hallucinaties ! Blijf toch van die middeltjes af foetsie

   1. Antiglobalist

    Door de geldpers die doordraait, ondanks dat er geen noemenswaardige productie tegenover staat, wordt inkomen, spaargeld en pensioen minder waard.

    Met dank aan de Rockefellers en megabanken als JP Morgan. De overheid probeert ons dom en bang te houden en de banken proberen ons arm te houden.

   2. fisufisu

    O.P. is het type kop in het zand dan is het er niet…

 4. Kretoloog

  Sinds wanneer geloven wij de WHO, Bart? Dat is een corrupte organisatie, waarvan er meer zijn binnen de VN (de mensenrechtenactivist van de VN bv., met Saudi-Arabië als voorzitter). De WHO heeft een ex-terrorist als voorzitter, gekozen dankzij China, aan wiens leiband hij loopt. Ook een feit: de WHO verpatste in 2019 voor 200 miljoen US-dollar aan vliegreisjes en hotelkosten.

  Gelukkig heeft Trump de VS-bijdrage (ruim 500 miljoen US-dollar) aan de WHO tijdelijk stopgezet. Eerst de rotte appels uit de mand, dan praat hij weer verder.

 5. Original NL

  Dit verhaaltje heb ik weken geleden een koreaanse specialist ook al zien vertellen…iemand die genezen het zkhs verliet, kwam na 4 dagen weer met dezelfde klachten terug.
  Dus hebben we een probleempje…na het
  “ophokken” beginnen we weer van voren af aan.
  Lijkt erop dat we de opname capaciteit op de ic’s moeten vervijfvoudigen…en als dat gebeurd is..iedereen weer loslaten.

 6. Neversaynever

  Daar gaat de kuddeimmuniteit. Het was niet meer dan een goedkoop ballonnetje.

  1. Antiglobalist

   Zoals we gewend zijn van de VVD.

 7. Willem Bever

  De volgende hoax

 8. Pescador

  Je moet de mensen bang houden anders willen ze straks geen prikje van Bill Gates hebben

 9. Peet64

  We weten allemaal veel te weinig om veel te kunnen zeggen. Alleen vind ik
  het een beetje vreemd dat allerlei medicijnen worden afgewezen al gebruiken dokters deze met succes. En de in opspraak gerakende WHO samen met Bill Gates blijven maar roepen dat we af moeten wachten op het vaccin (dat straks verplicht moet worden volgens hun).
  Ook dit nieuws (van de WHO) dat je na je ziekte toch niet immuun zou zijn geeft mij hierom een naar gevoel. Ik heb het gehad en dat weet ik doordat er antistoffen in mijn bloed zijn.

 10. 56RdK

  Bart, los van wat ik van de WHO vind, jouw citaat: “het is te hopen dat ook Chili naar de WHO-boodschap luistert.” De boodschap dat nog lang niet is vastgesteld dat de immuniteit werkt.

  Wat deed Nederland? Nederland moest een groepsimmuniteit aangaan! En waarom?

  Omdat het kabinet Rutte gefaald heeft met het op voorraad houden van pbm’s, moest die lul Van Dissel met dit complete faaladvies c.q. met deze fatale leugen aangaande de immuniteit komen! De zoveelste op rij dus!

  En waarschijnlijk komt er over een week of twee de verplichting tot het dragen van mondkapjes in het ov en in winkels. Omdat er dan genoeg voorraad voor iedereen is.
  Daarmee nogmaals de leugens en incompetentie van dat RIVM met die Van Dissel aantonend!

  En vanochtend in de peilingen VVD 30 zetels, PvdA 17 zetels. Een volk vergeet schijnbaar snel hun doden die vielen en andere ellende ten gevolge van wanbeleid van de regeringen waarin de VVD en PvdA zaten of nog zit.

  Hoe uitermate dom kan een volk dan zijn?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.