Belachelijke clown Ferd Grapperhaus: ‘Bied nu op mijn 1 Juno-mokken!’

Je zou maar bij het CDA zitten en denken dat het een goed idee is om Ferd Grapperhaus — minister van Justitie en Veiligheid — 1 Juno-mokken te laten veilen. Hoe gestoord ben je dan?

Bij het CDA kijken ze duidelijk naar Forum voor Democratie en hoe die partij social media-marketing gebruikt om meer en meer mensen te bereiken. FVD organiseert acties, er worden gesigneerde boeken weggegeven, en ga zo maar door.

Dus bij het CDA denken ze dan: hoe kunnen wij dat ook doen? Wat voor actie kunnen wij organiseren?

Nou, je gelooft het niet, maar dit is het antwoord van de christendemocraten:

Jawel. Wat je daar ziet is minister Grapperhaus die heel trots vertelt dat hij 10 1 Juno-mokken in de aanbieding heeft. Fans (bestaan die?) mogen daar op bieden. De tien hoogste bieders krijgen dan een mok. Niet gratis en voor niets, natuurlijk, want ze betalen er een flink bedrag voor. De inkomsten gaan vervolgens niet naar het CDA maar naar het Leger des Heils.

Ach wat leuk.

En nu komt het meest hilarische van alles: Grapperhaus zegt heel trots dat hij “de fabricagekosten van die mokken” op zichzelf neemt. Jawel, de donaties gaan 100% naar het Leger des Heils.

Fabricagekosten?

DDS komt binnenkort met iets waardoor ik weet wat die kosten bedragen… Deze hele grap kost Grapperhaus misschien 50 euro.

50.

euro.

De “fabricagekosten.”

Man, man, man.

Hoe dan ook, omdat dit zo’n hilarische actie is heb ik zelf een bod uitgebracht. Want dit is zó lachwekkend en belachelijk dat ik er best wat geld voor over heb om zo’n mok te bemachtigen.

Volg mij op Twitter.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Bullshit16

  Ha ha ha ze zijn allemaal jaloers dat fvd het zo goed doet met hun fvd journaal in zeg nou eerlijk ze doen het ook goed ze laten iedereen aan het woord zelfs geen fvd aanhang bvd de hond Marcel crok enz enz komt cda hiermee aan vvd kwam toen met een lachwekkende filmpje met die lege dozen
  Inderdaad vvd is alleen maar lucht daar hebben ze dan wel gelijk en
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Pauline Kummer

   Uit nergens blijkt de invloed en of daadkracht van het FvD in de huidige aanpak van het managen van de Corona crisis. Het blijft bij wolvengehuil ver in het woud. Het oppositie voeren is samen getrokken rond de showfiguur Baudet.

   1. AnnetKlaver

    Baudet, is dat niet diegene die met trots kan vermelden, -heb een goede band met de neo-nazi en de holocaust ontkenner, de oude Le Pen?

    1. JochemX

     Bewondering voor Stalin en Pol Pot?

    2. Pescador

     AnnetKlaver, ik weet niet wie je bent maar je bent wel heel erg zielig, niet omdat je Baudet dit toe dicht , maar omdat jij blijkbaar een volgzame slaaf van de linkse elite bent, die met de ogen en oren dicht volgzaam achter dat linkse zooitje aan loopt, zonder te beseffen dat je een verschrikkelijk oor wordt aangenaait.

   2. Bullshit16

    Pauline ga samen met annetje huilen stelletje jaloerse linkse ratten bah misselijk kut volk er kan bij jullie linkse ratten nooit een goed woordje af jullie vieze smerige linkse ratten zien liever nog meer dat ons land naar de kloote gaat kut volk met jullie nog meer biomassacentrales nog meer gelukszoekers nog werklozen enz enz schaam jullie misselijke klootzakken jullie weten niet waar jullie mee bezig zijn
    STEM FVD OF PVV UIT DE EU

   3. JochemX

    Pauline, nog even je boekjes staathuishoudkunde raadplegen. Oppositiepartijen regeren niet! En de Baudetshow is inderdaad fantastisch.

    1. Bullshit16

     Jochem
     Dat kan je wel tien keer vertellen maar dat helpt
     Kan je zien hoe dom dat links volk is ze snappen niet dat als je en oppositie zit weinig macht hebt en dat de regirings partijen alles doen om fvd en pvv tegen te werken daarom stem fvd of PVV zo dat Nederland weer Nederland word

     1. Pauline Kummer

      Dat heb ik hier toch niet beweerd ?

    2. Pauline Kummer

     Dat heb ik hier toch niet beweerd ?

     1. Start

      Pauline Brenda Kummer?

 2. CLoVis

  Een ‘1 juno mok’?

  – Juno doet me denken aan Timmerschwanz
  – Timmerschwanz doet me denken aan de EU
  – de EU doet me denken aan tandartsvijand Verhofstadt,
    dezelfde leugenaar die op twitter zegt

  ‘dat geen enkele Nederlander ook maar één euro hoeft bij te dragen aan het 750 miljard kostende ‘Covid- reddingsplan’ voor de Zuid-Europese landen.
  h**ps://twitter.com/guyverhofstadt

  Ollongkreng, doe eens wat aan dit nepnieuws.

 3. Original NL

  1 juno..wat is dat??

  1. Rosasolis

   Original NL. Practical Joke (grapje van iemand)!… Zoals iedereen weet hebben we
   1 JUNI. Juno bestaat in zuid-Europese landen zoals Italie, Spanje, en Roemenie.
   Juno was eeuwen geleden een van de Romeense goddinnen.

 4. Paardenmiddel

  Kiezers trekken met een mok? Hoe wanhopig moet je zijn.
  Ik vind het wel een goed teken: met mokken leuren, betekent dat de pvv, en de fvd groot worden. Ga zo door grapperhaus, goed bezig.

  1. Rosasolis

   Paardenmiddel. Oh wat moet ik van jullie extreem- rechts lui lachen! Denk je echt dat
   onze briljant hardwerkende min. van justitie F. Grapperhaus zo dom is om zijn medewerking te geven aan een zo’n domme mokken gedoe? Dat laten we nu de politiek verkoop acties over aan de FvD gaan, die nu bezig is met een handel in gewone, niet hoogwaardig ziekenhuis mondkapjes.

   1. Rene van der Grijp

    “Denk je echt dat onze briljant hardwerkende min. van justitie F. Grapperhaus zo dom is om zijn medewerking te geven aan een zo’n domme mokken gedoe?”

    Kijk even op de CDA site, domme gans:

    ht*ps://www.cda.nl/1juno/

 5. Rosasolis

  Dit klinkt als Een van die domme, en vaak wrede “practical jokes”; grapjes die meestal op 1 april worden uitgevoerd om een bekende te proberen te beledigen. Begrijpelijk dat er geen video hierover is te zien. Natuurlijk bedenkt niemand in de CDA zo een stunt, en zeker niet Grapperhaus. Alleen vindt ik het nogal zielig dat er misbruik van de Leger des Heils wordt gemaakt in domme stunt. Deze fantastische humanitaire organisatie verdient
  veel waardering.
  Blijkbaar is het grapje uit Amerika gewaaid. Er is een enorme “Trump handel” aan de gang. Dagelijks krijg ik ongevraagde mails van de Republican party, met behalve sensatie nep-mededelingen over hun demi-god, ook ongelofelijk reclame over een enorme handel in Trump articles: Trump mokken, Trump serviezen, Trump servetten,
  allerlei kleding voor mannen, vrouwen, en kinderen, picnic artikelen, kantoor artikelen,
  Trump film propaganda met geluid, ballonen en speelgoed voor de kinderen, zelfs
  Trump kussens en dekbed hoezen. Helaas gaat het verkoop van al deze rotzooi
  niet naar de Leger de Heil in Amerika.

  1. Rosasolis

   Rosasolis. in deze domme stunt. Ik heb veel waardering voor de werk en hulp van de Leger des Heils. Hopelijk hebben veel DDS leden het door dat de “Grapperhaus mokken”
   niets meer dan een domme practical joke is.

  2. Rene van der Grijp

   Ga even naar de site van het CDA, Rosa: https://www.cda.nl/1juno/

  3. Bullshit16

   Ros
   Ik weet het niet hoor of jij bent gek of heel dom of heel blind maar hierboven staat toch echt een filmpje van die grappenmaker

  4. Rene van der Grijp

   Rosa schreef: “Natuurlijk bedenkt niemand in de CDA zo een stunt, en zeker niet Grapperhaus.”

   Dus wel.

   Rosa ging af als een gieter, maar dat zijn we van haar wel gewend.

 6. Fe

  ……………………………….

 7. Rene van der Grijp

  En toen was Rosa foetsie.

  🙂

  1. Rosasolis

   Rene v.d. Grijp. Ik heb veel meer te doen dan urenlang voor mijn laptop te zitten, maar hier ben ik special voor jou. Als Grapperhaus een eenvoudige stunt uithaalt om geld voor de Leger des Heils te krijgen, wordt hij uitgelachen als een domme clown.
   Maar als Dandy Baudet naakt in een vijver ligt, of aan zijn kantoor vleugel Schumann speelt in een kostuum zonder shirt, waarbij het shirt boven op de deksel van de vleugel hing, tijdens een interview…..wordt dit door zijn fans als normaal gedraag beschouwd!

   1. Bullshit16

    Ach ros hoe wanhopig moet je zijn om met een bekertje te schooien dan doet fvd het toch behoorlijk beter met hun fvd journaal die anders mensen ook aan het woord laat

 8. Bes Tolen

  AnnetKlaver. De oude Le Pen is helemaal geen Holocaust ontkenner en ook geen oude nazi. Hij heeft alleen zoiets gezegd als ”holocaust is een detail in de geschiedenis”. Daarmee was hij ongelukkig in zijn uitspraak maar zijn bedoeling lag voor, dat er meer zulke omvangrijke vernietigingen van mensen zijn geweest. Dat is dan wel de waarheid maar die machtige organisaties, die nog steeds bestaan of grote aanhang hebben, hebben het er niet over. En die worden wel geduld.

 9. Bes Tolen

  Grapperhaus staat er niet bij stil, dat Juno de Romeinse hoofdgodin was. Wat er nog meer mee loos is, krijgt u van mij niet te lezen. Taboe. Ga maar eens op zoek. Misschien komt u er achter.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.