Buitenhof-gast Sinan Çankaya loopt lekker te bashen op ‘witte mannen’: ‘“Homofobie en homogerelateerd geweld in absolute zin komt nog het meest voor onder witte mannen”

Tijdens Buitenhof mocht schrijver Sinan Cankaya vrijuit zijn anti-blanke-mannen pleidoor voeren. De ‘witte man’ is uiteraard de bron van al het kwaad. In absolute zin, is de blanke man oververtegenwoordigd in het homogeweld – helaas praat hij niet over de relatieve cijfers. Dat het programma Buitenhof al een tijdje af is, werd maar al te pijnlijk duidelijk. 

Het is weer helemaal hot om de blanke boze man van alles en nog wat de schuld te geven. Buitenhof was in dit opzicht weer het het hoogte-/dieptepunt van de week. Na enkele incidenten rondom anti-homo-intimidatie en geweld in Amsterdam probeert men direct alles goed te praten. Niet alleen allochtonen Nederlanders zijn homofoob, neen de blanke boze burger is nog vele malen erger. Dit is typisch gedrag voor de Randstedelijke goedmens.

Mede-redacteur Kenneth Steffers ergerde zich eerder deze week ook al aan de statistieken rondom het homogeweld in Nederland.

Ondertussen ging Cankaya rustig verder met zijn pleidooi. Alles en iedereen is fout, behalve in Amsterdam – wat een verrassing….

Waar ik me persoonlijk aan erger is het continu vingerwijzen van mensen ‘wie’ de schuldigen zijn in dit probleem. Uiteindelijk zijn is zowel de politiek als de samenleving zelf schuldig voor dit. De overheid en politie hanteert geen lik-op-stukbeleid, en de samenleving doet meer aan schijntolerantie dan dat ze zich daadwerkelijk in de bres springen voor de HoLeBi’s in deze samenleving.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Bullshit16

  Laat die blaaskaak zijn muil houden en alfredje jij ook
  Altijd maar wegkijken en ánderen de schuld geven stelletje leugenaars

 2. lotje

  Hebben zieke randdebielen ook al een mening.

 3. Alfred Raevensburgh

  Bart verwijderde mijn bijdrage waarin ik wees op de homohaat in veel commentaren op dit blog.

  Opmerkelijk.

  1. Bullshit16

   Nee alfredje dat moeten ze vaker doen met wegkijkers zo als jij wand zulks randmobielen zien we al te vaak op de staatszenders

  2. Rammstein

   Niks opmerkelijk. Je loopt altijd te zieken, dat is je missie. Goed dat je opmerking de prullenbak in ging. Zou vaker moeten gebeuren.

   1. AnnetKlaver

    @Rammstein die homohaters gaat verdedigen, moet niet gekker worden. ☺☺☺

    1. combat le pelicule

     “moet niet gekker worden”

     Jij bent het voorbeeld dat het gekker kan, immers verdedig jij ped*seksuelen

  3. Sleipnir

   Nu je account nog smeerlap.

  4. combat le pelicule

   alfred haat Nederlanders hij bewijst het telkens weer hoe groot zijn haat voor Nederlanders is, die is zo groot dat alfred achmed jodokus er alles aan doet om alles dat met Nederlanders te maken heeft zwart maakt, hij kaapt dan de woorden als homohaat, islamofoob, klimaatgekkies, racist, discriminatie enz enz..

   1. Rinus Remstreep

    Alfredje bloksnor Rost van Tonningen heeft ook een hekel aan joden rechtse politici en meisjes .

    1. ervi

     Maar geen hekel aan shoppen bij de Albert Hein.

  5. Rinus Remstreep

   Daar is niks mis mee hufter .
   Dat moeten ze met elke bijdrage van jou en al jouw nicks moeten doen smeerlap.

   1. Rinus Remstreep

    De eerste moeten is zouden
    Voordat alfredje bloksnor Rost van Tonningen daar weer inhoudelijk over begint .

  6. Lugor

   Op 26 maart 2020 schreef Michael v/d Galien de gedenkwaardige woorden:

   De media moeten letterlijk van alles kunnen roepen, inclusief leugens.
   Het is aan (u als) gebruikers om dat af te straffen, niet aan een rechter (of redacteur met vlakgom of ban-knop) ergens in een ivoren toren.

   1. combat le pelicule

    lugor schreef

    Even wat uitspraken op een rij dat iedereen even weet met wie we te maken hebben..

    lugor rechtvaardigt p̧edofilie, neemt geen afstand, bagatelliseert het, sterker nog,

    “De heer Oudshoorn heeft gelijk als hij zegt dat ik [lugor] warme gevoelens koester jegens kleine kinderen.
    ~lugor ~”

    …fantaseren over seks met kinderen. Aandoenlijk is het ook.
    ~lugor~

    – lugor vindt dat het recht van vereniging* een belangrijke pijler is van onze rechtsstaat.

    – lugor vindt het zeer goed dat de rechter dit* het gewicht gegeven heeft dat het volgens lugor toekomt.

    * = ped*partij martijn

 4. toetssteen

  Grinn, en die Cankaya is gekleurd? Nou eh ik heb meer kleur dan deze persoon, en neen, dat is niet van de zon, maar door mijn afkomst. Maar op mijn paspoort staat nota bene dat ik donkerblond haar heb. Lol, het was zwart met krullen; die krullen heb ik nog steeds, maar het is nu zwart/wit.
  Schoonpa kwam uit Spanje en had bruine ogen en zwart haar. Mooie mengeling geworden!

 5. AnnetKlaver

  Barts wegen zijn ondoorgrondelijk….

 6. Rene van der Grijp

  Al dat gelul over statistieken. Er zijn helemaal geen betrouwbare cijfers over anti-homogeweld. Hetzelfde geldt voor zoveel andere misstanden zoals antisemitisch geweld.

  Wat we weten is dat in het westen er consensus over bestaat dat homoseksualiteit geaccepteerd dient te worden en dat geweld tegen homo’s verfoeilijk is. Ik ben ervan overtuigd dat om die reden het “oud-hollandse potenrammen” sterk is afgenomen.

  Die “rol” is voor een groot deel overgenomen door de nieuwe Nederlanders met een islamitische culturele achtergrond. In die culturen gelden nog middeleeuwse normen en waarden.

  Dat zijn in feite “normen en waarden” (homofobie, antisemitisme, seksisme etc) waar links altijd tegen heeft gestreden, maar in deze tijd hebben ze hun principes bij het oud vuil gezet en verdedigen ze de islam.

  Dan ben je moreel volkomen failliet. Links heeft de verkeerde afslag genomen en als ze niet tot inkeer komen worden ze op een goed moment electoraal volkomen in de pan gehakt. Of er komt een burgeroorlog.

  1. toetssteen

   @Rene
   Yep, volkomen me u eens.

  2. Toverkol

   Ben het volkomen met u eens. Ik hoop dat de links culturele revolutie snel tot een eind komt zodat de puntjes weer op de i gezet kunnen worden. Anders vermoed ik ook een burgeroorlog.

  3. NoDoubt

   Nadat Halsema had aangegeven dat het een algemeen voorkomend probleem was, gaf Ellie Lust (voormalig woordvoerder politie Amsterdam) een week later aan dat het juist veelvuldig en hoofdzakelijk door Marokkanen plaatsvindt.

  4. Trots Boreaal

   U heeft volkomen gelijk, René van der Gijp. Homoseksualiteit is een ziekte en een onnatuurlijke vorm van seksualiteit maar de islam is zeker een nog veel ernstiger vorm van geestelijke ontsporing waar p*dofilie en homofilie onderdeel zijn van de geloofsbeleving. Als we ons als boreale volksgemeenschap niet kunnen bevrijden van deze perversies gaan we als volk ten onder.

 7. ikweetwatikwil

  Rene van der Grijp Mee eens.

 8. Heemland

  Deze gore moslim heeft natuurlijk helemaal geen recht van spreken. Homohaat komt alleen voor onder moslims.

  Allemaal het land uit!

 9. Paardenmiddel

  Hij mag emigreren naar Turkije of Marokko.
  Nederland is te tolerant voor dit soort verwende mannetjes.

 10. Bes Tolen

  Toetssteen. Er is een groep Friezen, ja uit de provincie Friesland, met een tamelijk bruine huid en donker, ja zwart haar. [Ik herinner mij nog de achternaam Stelwagen]. Ze zijn verder gelijk aan de overige Friezen. DNA bewijst dat, en het is een merkwaardig lot van over de eeuwen heen. Zo een zelfde verschijnsel zie je wel meer in Europa, bijvoorbeeld in het oosten van Beieren.
  Nog meer doet zich voor, bijvoorbeeld in zuid west Nederland een forse blonde meid en haar slanke zuster met donker haar in hetzelfde gezin. Het gaat in het laatste geval om afstamming van een groep mensen, die er al ver voor christus woonden maar blijkbaar betreft het een eerdere afbuiging naar Nederland en België in prehistorische tijd van een groep mensen, die Italië hebben opgezocht. Dat ligt totaal anders dan in uw geval. Het zij zo. DNA-onderzoek is nog lang niet op haar eindniveau maar ondergraaft al wel heel wat mythes en dat is maar goed ook.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.