Eindbaas. Wat zou Kees van der Staaij (SGP) doen als hij partijleider was van D66: ‘Ik zou de partij opheffen’

Bij D66 is er ophef ontstaan omdat enkele ‘prominenten’ per se een vrouw als partijleider willen. De grootsheidswaanzin van de partij neemt ook enge vormen aan. Ze menen namelijk de eerste vrouwelijke premier te kunnen leveren. Terwijl D66 juist eerder hard op weg is naar de 0 zetels. Gelukkig loopt Kees van der Staaij nog rond in Den Haag: de SGP-politicus zegt wat bijna heel Nederland denkt/hoopt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Rene van der Grijp

  Kees is in ieder geval ad rem.

  🙂

 2. Bullshit16

  Eindelijk zegt kees van der Staaij wat goeds zouden er meer moeten doen ik doe het ook opheffen met die dictators 66 partij

 3. fusilier

  Niet alleen opheffen,maar ook verbieden. D66 is een overbodige vieze partij,met geen respect voor het ongeboren kind,en de oudere mens.

  1. Morgan4321

   Daarin zijn ze niet de enige. Wil de SGP nog steeds de doodstraf invoeren hier? Of is dat voor de vorm uit het programma geschrapt omdat zelfs die fanaten wel inzien dat dat (voorlopig? Je weet maar nooit) toch onhaalbaar is?

   1. combat le pelicule

    De d666 is voorstander van het vermoorden van weerloze ongeboren baby’s daarnaast wenst de d666 heel graag dat mensen die geen zin meer hebben zichzelf van het leven beroven daarnaast verplichten ze iedereen die geen keuze maakt (dit is natuurlijk de omgekeerde wereld, je bent verplicht om iets te ondernemen om iets niet te willen) hun organen af te staan.
    Verder is de d666 voor het tegennatuurlijke…

   2. B. Pascal

    Wanneer je genade wil laten gelden, moet je dat door recht laten gaan. En ja, wie een leven moedwillig neemt, moet het van hem genomen worden. De mevr. Justitia heeft een zwaard en is onpartijdig. Oja, de linkse kliek, wil geen recht, dus is Justitia van haar zwaard ontdaan na 6000 jaar.

   3. werikke

    Ik ben zeker voor doodstraf.ik kan genoeg voorbeelden noemen waarbij doodstraf gerechtvaardigd is

    1. Morgan4321

     Wat mij betreft valt er alleen over te praten als men tevens invoert dat als er achteraf een onschuldige ter dood gebracht is de rechter(s) die het vonnis uitspraken en de beul ook afgemaakt worden. En de OvJ die die straf eiste kan er dan ook wel bij. Dan is er tenminste gerechtigheid. Kijken of er nog een rechter is die dan de doodstraf durft uit te spreken.

     1. Arbeider65

      Prima verwoordt!!!! er zijn vaak veel fouten gemaakt.

  2. Brenda Welsh

   Een fuselier heeft, wil hij zijn bevelhebber gehoorzamen, nergens respect voor.

 4. Duckday

  Opruimen D66 Hoogmoed waanzin en belust op macht.
  SGP geeft de waarheid weer

  1. RvdBe

   Lekker inhoudelijk ook dat d66, hele dagen gezaag over milieu, transgenders,homo,s en dat er een wijf het voor het zeggen moet hebben in het deugclubje 66.

 5. B. Pascal

  Mooi! Bedankt Kees! Humor!

 6. lotje

  Hahahahaha hahahaha. Vrouwelijke premier.
  Hahahahaha hahahaha hahahaha hahahaha. Met de verkiezingen bestaat er geen D66 meer. Daarom wil die pot de verkiezingen uitstellen. Wat een stelletje dombo’ s.

 7. Pijnstiller

  Eindelijk een verstandige reactie.
  Volgens mij gaat het om de inhoud en niet de vorm.

 8. Pijnstiller

  Al is een vrouw qua vorm natuurlijk veel mooier dan een man.

  Maar goed het gaat om de inhoud, en Annabel en Fleur zitten niet bij D66.

  1. Cootje

   Volgens mij ben je nooit niet buiten geweest ,mooie vormen met maat 50/56 en een dikke reed . Volgens mij een kenner met het licht uit. Nooit geschrokken toen het aan ging ??

   1. Michel Bloemkist

    Dikke watte?

 9. Cootje

  Volgens mij gaan ze vooruit , een kunstkenner die vrienden heeft die wegens bewezen diensten ze een appartement gratis geeft en zich misdraagt met een mindere klasgenoot , een vrouw in Brussel die 4 ton aan euro’s onrechtmatig declareer en gewoon mag blijven zitten, Dan hebben ze een dame in dienst die de Palestijnen een warm hart toe draagt en graag geld overmaakt naar zinloze zaken , dan hebben we onze mannen vriend die zich graag tot eurofiel ontfermd , terwijl hij in half Europa niet met zijn vriendje hand en hand kan lopen zonder een blauw oog op te lopen, buiten de D66 rechters zal de rest van deze partij en duo partij worden , en welke geaardheid er dan zal zitten is niet belangrijk

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.