Ellie Lust zegt wat DDS-reporter al jaren roept: ‘Marokkanen oververtegenwoordigd in geweld tegen homo’s!’

Hèhè! Het hoge woord is eruit hoor: ‘Nederlanders met een Marokkaanse achtergrond zijn oververtegenwoordigd in geweld tegenover LHBTI’ers.’ Uw DDS-reporter en ervaringsdeskundige Kenneth riep dat al jaren, maar nu doet ook ex-politietopvrouw Ellie Lust een boekje open op de vraag uit welke hoek anti-homogeweld voornamelijk komt.

Het was bijna historische televisie gisteravond in -de meestal kritiekloze- talkshow Dit is M met Margriet van der Linden. Ellie lust zat daar aan tafel om te praten over het steeds maar toenemende anti-homogeweld in ‘die lieve Amsterdamse stad’. Voor de derde keer in een maand tijd werden onschuldige homoseksuelen fysiek en verbaal aangevallen vanwege hun seksuele geaardheid. In alle drie de gevallen werd de dadergroep omschreven als Noord-Afrikanen, ofschoon Marokkaans-Nederlands reltuig.

Tot op heden bleef iedereen een beetje vaag over het daadwerkelijke daderprofiel, maar nu het wederom om Marokkaans-Nederlandse jongeren bleek te gaan, kon zelfs presentatrice Margriet van der Linden niet meer om de hete brei heendraaien. Ze leek opeens wel 180 graden gedraaid en hamerde er op dat het daderprofiel werd benoemd.

Nu Ellie Lust niet meer bij de politie werkt kan ze vrijuit praten over haar ervaringen bij de politie en ook omtrent anti-homogeweld. Ze zei dan ook:

“Dat stigma dat het vooral Marokkanen zijn, lijkt helaas te kloppen.”


“Ellie Lust over de keiharde praktijk op straat: Marokkanen oververtegenwoordigd met betrekking tot anti-homogeweld”

Eindelijk het bewijs van een feit dat uw DDS-reporter al in 2018 vertelde in een gesprek met zijn (latere) DDS-collega Jan Roos. BEKIJK HIER DAT INTERVIEW MAAR EENS TERUG!

Nog geen twee weken geleden schoven de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema en D66-partijleider Rob Jetten nog aan aan de desk van Van der Linden om te praten over het toenemende anti-homogeweld in onze hoofdstad. Op de vraag van Van der Linden uit welke hoek het anti-homogeweld afkomstig was antwoordde Halsema toen stellig: “Het is volgens mij vrij wijd verbreid. De gedachte dat het zich alleen maar onder een groep concentreert is volgens mij een illusie. Volgens mij zie je dit gedrag onder heel veel verschillende groepen terug.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

78 reacties

 1. combat le pelicule

  Met name de islam is tegen homo’s

 2. Lodewijk Raevensburgh

  Het is goed onderzocht. De daders bestaan voor een derde uit Marokkanen. Statistisch is dat een oververtegenwoordiging.

  1. LifeBuddy

   Hier hebben we Lodewijk Weer, de Professor van de Weetnikskunde.!!!

  2. Volume

   Lodewijk Brenda Raevensburgh?

  3. Lefty

   Wie zijn die andere 66,6% dan ?

   1. AlBundy

    Ik vermoed mensen met dezelfde ideologie…. We hebben heel wat mensen met deze hersenspinsels naar binnen gehaald uit landen waar seksuele “afwijkingen” verboden zijn.

    1. combat le pelicule

     “waar seksuele “afwijkingen” verboden zijn.”

     Nou ped*filie en kindh*welijken niet hoor

   2. evil knievel

    Zogenaamde NEDERLANDERS,met 2 paspoorten,lamzak!😁😜

  4. Original NL

   De andere 66.6% bestaat uit statushouders afkomstig uit andere moslim shitholes.

 3. Rene van der Grijp

  Elly Lust heeft dit ook al gezegd toen ze nog bij de politie zat. Ze is toen teruggefloten door haar baas.

  Want hoe dan ook: de roze olifant in de kamer (de bontkraagjesbrigade) mag absoluut niet “gestigmatiseerd” worden.

  Dit zijn de methoden van de linkse politietop: wegkijken en onder het tapijt vegen in de hoop dat het probleem vanzelf verdwijnt.

  Stelletje laffe dwazen.

  1. Dirk Derksen

   Haha,

   Links gaat nu op zoek naar verklaarbare antwoorden.

   Homo’s zijn islamofoob, moslims zijn homofoob 😁

 4. Piet Klein

  We leven in bijzondere tijden omdat de politiek correcte dwang neurose diep geworteld is. Deze week wenste koning Willem Alexander de moslims een goed suikerfeest toe. Grapperhaus kwam met een persbericht over de ramadan of het suikerfeest. Ik wens moslims ook een goed suikerfeest toe alhoewel ik niet de behoefte om hiervan een publiek statement te maken. Ik heb er niets mee maar gun mensen die hun religie belijden hun rituelen en feesten. Maar politici moeten zich niet bemoeien met religies. Wij kennen de scheiding van staat en kerk. En het is nog vreemder omdat noch Willem Alexander noch Grapperhaus de moeite namen om een persbericht te verspreiden om Nederlanders, christenen een goed Paasfeest toe te wensen. Het moet moslims ook bevreemden dat zij wel een goed suikerfeest toegewenst krijgen en dat beiden de heren die hun roots in het Christendom hebben liggen niet de moeite nemen om anderen een goed Paasfeest toe te wensen. Je krijgt misschien ook wel een volle pr agenda als je op ieder religieus feest een persbericht moet plaatsen. Bovendien voelden beiden niet de noodzaak om duidelijk te zijn over het homogeweld. Willem Alexander mag zich niet met politiek bemoeien en is onverstandig bezig maar een statement tegen homogeweld, omdat dit gaat over de basiswaarden van onze maatschappij ligt meer voor de hand dan het toewensen van een goed suikerfeest. Het lijkt technisch pleasen, paaien, op zoek supporters en dat moet iedereen ook moslims vreemd overkomen. Halsema geeft een moskee zonnepanelen cadeau, wederom merkwaardige vanuit de scheiding staat en kerk maar nog vreemder omdat zij het kennelijk nog niet eens voor elkaar krijgt dat moskeeën zich publiekelijk tegen homohaat uitspreken. De politiek wordt onbetrouwbaar en goedkoop met het selectief toe wensen over specifieke religieuze activiteiten. Het lijkt niet meer authentiek maar een goedkope manier om kiezers te scoren onder verloochening van onze basis waarden. Heren, dames sta op tegen het homo geweld en laat uw goedkope please technieken thuis.

  1. combat le pelicule

   Kijk dat zijn de nuchtere berichten…

  2. feitelijk

   het suikerfeest , 1 grote lange neus naar het westen. Minachting naar een samenleving

   1. Petrazoveel

    Inderdaad. Compleet met storten van slachtafval in textielcontainers.

  3. RvdBe

   Het gaat hier om slechts een incident, ook autochtonen maken zich hier schuldig aan, beter om de allochtone jeugd perspectief te bieden en goed gedrag te belonen.
   Ik wens mijn moslimvrienden een zeer prettig suikerfeest.
   Groeten,
   R Jetten
   Onnozele partijleider van een nutteloze partij.

   1. Bullshit17

    “Het gaat hier om slechts een incident, ook autochtonen maken zich hier schuldig aan”

    Klopt, tweederde van het aantal incidenten komt niet van Nederlanders met een Marokkaanse achtergrond.

    1. Lotje Tik

     Maar een oververtegenwoordiging is en blijft het wel.

     1. Volume

      annie-klavan

     2. Rogul

      Vieze oude Maks?

    2. evil knievel

     Whahahahahahahahahaha!!!🤣

  4. AlBundy

   Zolang je de Islam pampert krijg je niet te maken met geweld en bedreigingen. Daarom is het dus makkelijker om bijvoorbeeld zonnepanelen cadeau te geven, welke kerk heeft dat voor elkaar gekregen?, dan om de Islamitische samenleving de morele zwakke punten van hun ideologie aan te geven. Geloof me, als er een meerderheid onder Christenen zou zijn vanwege haat en geweld jegens homo’s en dergelijke, dan zou er buiten elke kerk een demonstratie staan. Het is de hypocrisie van onze politiek correcte samenleving en het begin van het einde voor onze vrije samenleving. Want het is een gegeven dat als je de Islam meer vrijheid geeft, dan verdwijnt je eigen vrijheid. Dat ook je minister van justitie deel neemt aan de Iftar is gewoon een schande. Of je neemt deel aan alle religieuze samenkomsten of aan geen van allen. Je bent inclusief of neutraal. Verder wordt er zo een milieu gecreëerd dat er onterecht kritiek is op de Islam. Terwijl de Islam toch 1 van de , al dan niet het ergste van de, barbaarse ideologieën is op dit moment. Andersdenkende moeten dood, afvalligen moeten dood, vrouwen zijn de helft waard van mannen, martelaarschap wordt beloond….etc…. Het is een tikkende tijdbom die vroeg of laat een bloedbad tot gevolg heeft. Je kunt dit ontkennen of dit gewoon onderkennen en mensen erop aanspreken.
   De Islam heeft een hervorming nodig, zoals het Christendom dat ook heeft gehad. Het probleem is alleen de Islam zelf, want de basis(de Koran) is onveranderlijk en dus niet te hervormen. Nederlandse moslims zullen dus moeten kiezen tussen de westerse gematigde veranderde Islam of de ware Islam volgens de openbaringen van Mohammed. Als ze de eerste kiezen worden ze als afvalligen bestempeld en dus ter dood veroordeeld, zoals de bedreigingen aan het adres Aboutaleb hebben laten zien. Wat je nu moet doen is dus niet de Islam een speciale behandeling geven, maar juist nu de zwakke punten belichten en duidelijk maken dat deze ideeën hier niet welkom zijn. Vervolgens geen beloningen, want normaal gedrag behoeft niet beloond te worden.

   Ik vond het een goed stukje, chapeau.

  5. NoDoubt

   Als je de islam met een massamoordenaar aan het hoofd een religie wilt noemen, die tegen integratie en democratie is. Keep on dreaming.

   1. AlBundy

    Zeker, de Islam is geen religie zoals het Christendom dat is. Het is een totalitaire ideologie. De geromantiseerde versie van Mohammed hier in het westen is ook verre van de waarheid ja.

 5. Brenda Welsh

  Homogeweld is tweezijdig. Autochtoon, kwajongens, belhamels. Betrokkenen moeten tegen een stootje kunnen… Allochtoon, vervolgen, onaangepast, opsluiten, wapenstok gebruiken.

  1. Volume

   Lodewijk Brenda Raevensburgh?

   1. Rogul

    Oude Maks?

  2. evil knievel

   Ween,ween,huil,huil,snik,snik & snotter!😩
   Wat n zielige,(misdadige,intolerante parasieterende!!) arme,allochtonen & racistische,(hardwerkende,belastingbetalende !!)NLrs!
   Altijd weer t zelfde riedeltje!
   Draai dat maxi singeltje ns om n
   Knijp jezelf ns in je armpjes waswijf,…tijd om wakker te worden!!

 6. feitelijk

  tja cbs wijst dit al jaren uit. Krijgen dan een standje dat hun statistieken te gericht zijn.

 7. Cootje

  Het polderen zit de Nederlander in de genen, maar in Amsterdam moeten ze hun verworven heden op en top ten toon spreiden , en volgens mij gaat een Feijenoord supporter niet Met vlaggen en shirts in Amsterdam lopen en andersom ook geen Ajax supporters in rotterdam. Terwijl dat gewoon moet kunnen . Rob Jetten heeft zijn mond er Van vol over tolerantie van homo,s . Maar om je gelijk te krijgen en het risico te lopen om je gelijk te halen , zie ik een fanatieke supporter niet doen. Er zijn momenten om in de kast te blijven want het handhaven en de rechtsstaat is in Nederland betrekkelijk, zinloos geweld en de aandacht daarvoor is meestal als het te laat is , er zijn in Nederland nog 15000 veroordeelde die meer dan 4 maanden gevangenisstraf te goed hebben spoorloos . Dus je handhaven in een bananen republiek is er een om niet op te vallen

 8. Bullshit16

  Vreend dat ik geert Wilders nog negens zie en dit verhaal wand die zegt het al 15 jaar dat dat gespuis hier niet hoord dus eigenlijk moet geert wilders alle lof hebben
  Maar goed ik begrijp het DDS houd ook niet zo van geert Wilders jammer
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Cootje

   Ik stemde vroeger al hans Janmaat en die werd weggezet als een racist , dat was nog in de tijd dat de PvdA en de SP hun verkiezingsprogramma in het Turks en het Arabisch rond deelde en een lekker bakkie thee voor deze mensen zetten. Gelukkig zijn de socialisten gedecimeerd tot een klaverjas vereniging en dat moeten we zo houden.

   1. Bullshit44

    Ook die komen wel weer terug.

    1. Rogul

     Veel Bullshitten hier. Ze fokken als konijnen.

     Dit is echt een geweldig blog!

     Jammer van dat kindergeneuk.

     1. Volume

      Roggelzuiger?

     2. Rogul

      De oude Maks is nog wakker. Verlangend naar bipsgaatjes.

     3. Volume

      Roggelzuigert?

     4. Rogul

      De oude Maks zit nog rechtop in bed.

      Leuk! De nacht is nog lang!

     5. combat le pelicule

      Ik heb begrepen dat rogul zijn ped*seksuele geesteszieke gedachtegangen hier maar moeilijk onder cöntröle kan krijgt, het ergste is nog dat dit soort ped*seksuelen alle vrijheid krijgen hier.
      Het verbaasd mij dat adverteerders hiermee geassocieerd willen worden…

     6. Volume

      Roggel?

     7. combat le pelicule

      voor de taalnazi’s, kan krijgt = kan krijgen

     8. Bullshit16

      Rogul
      Ze zijn zo dom ze kunnen zelf anders niks bedenken
      Dat blijkt wel uit hun reacties

  2. Bullshit17

   Geert Wilders negens gesien wand woest over Marokanen en kozooten gespuis hoord hier niet gered aale lof wand held stem FvD en pvv uit de eu volksverlakerij prut poep wand kut

   1. Bolland

    Bullshit17 Goed doortimmert bericht, leuk geschreven ook

    1. Jack Flash

     ,Bolland@ Het is lodewijk mezza lao tse bentinck hoor.

     1. Rogul

      En wie mag jij dan wel zijn Jumpin’ Jack Flash?
      Ook weer iets met seks en kinderen?

     2. combat le pelicule

      Het is duidelijk dat wat ik lees over rogul absoluut waar is en dat rogul zijn hom*seksuele en ped*seksuele geesteszieke gedachtegangen hier maar moeilijk onder cöntröle kan krijgt, het ergste is nog dat dit soort ped*seksuelen alle vrijheid krijgen hier.
      Het verbaasd mij dat adverteerders hiermee geassocieerd willen worden…

      Ik blijf het herhalen..

    2. Bullshit44

     Die ken bullshit in z’n zak steken

   2. Steiner

    Proost,neem er nog eentje.

   3. evil knievel

    Nog geeneens in de buurt Van 16 maar toch goed geprobeerd,kinder8ige!👎🏼😏

  3. Marija

   Het is m.i. al jaaaaaren zo dat Geert Wilders wordt ondergewaardeerd.
   Het is ook meestal zo dat de boodschapper wordt verguisd om zijn berichtgeving, dat zie je hier dan ook.
   Eerst moet er weer iets vreselijks gebeuren voordat de goegemeente eens wakker wordt, als er verkiezingen pal achter komen heb je kans dat Geert veel stemmen krijgt. In het andere geval zijn de domme kiezers het zo vergeten.
   Alleen het feit al dat Wilders zijn vrijheid voor 100% moet inleveren moet ons iedereen al duidelijk maken dat moordenaars hier NIET WELKOM zijn.
   Over n paar jaar zegt iemand, ja het is waar moslims verzieken het overal waar ze het voor het zeggen krijgen. Maar dan is het te laat en niet meer te corrigeren.
   Ik hoop dat Wilders en FVD de twee grootste partijen gaan worden, als zij het niet worden is Nederland een verloren zaak.
   Denk er aan als je gaat stemmen hoe de toekomst voor je kinderen en kleinkinderen er gaat uitzien.
   NIET LEUK.

 9. Angelus pacis

  De eeuwige moslim………..Altijd maar misbruik maken van onze hard bevochten vrijheden. Het wordt tijd voor een oplossing.

 10. Vrijedenkert

  Onderzoeken tonen het al jaren en jaren aan Marokkanen zwaar oververtegenwoordigt zijn in de misdaadcijfers! En een groot deel van de Marokkaanse jeugd maakt zich er totaal niet druk om maar wel drammen en zeuren over discriminatie.
  En niet een groep van Marokkaanse afkomst of Marokkanse achtergrond, nee gewoon Marokkanen die nog steeds het Marokkaans paspoort bezitten dus de Marokaanse nationaliteit bezitten!
  Als ik als Nederlander dit soort gedrag zou gaan vertonen in Marokko b.v. tijdens vakantie dan zou ik heel snel achter tralies verdwijnen en mocht ik ooit vrijkomen heel snel als ongewenst vreemdeling uit dat land verwijderd worden.

  1. Vrijedenkert

   Excuses, oververtegenwoordigd is met d!

   1. Lotje Tik

    👍👍😊

    1. Volume

     annie klavan

 11. JFU

  Vanaf heden is ze dus haar leven niet meer zeker, en zal ze geboycot worden door onze propaganda omroepen.

 12. Henk Albarda

  Onafhankelijke journalisten in Duitsland en Nederland hebben onder een groep homos nagevraagd hoe de dader verdeling bij anti-homo geweld zit.
  Blijkt dat homos zelf voor rond 45 % moslims aanwijzen, voor 20 % links.
  In Duitsland zijn de moslims vnl turken, in Nederland marokkanen.
  Beweren dat slechts een derde van de daders marokkanen zouden zijn, is een directe schoffering van de autochtone Nederlander.
  Lodwijk raevensburg, erken dat, leugenaar.

 13. Shadow1100

  Omdat de Nederlandse samenleving (gelukkig) niet uit 1/3e marokkanen bestaat, is dit tuig dus overOVERvertegenwoordigd in alle criminaliteit…………

 14. Heras

  Een tijd geleden, had hij het er ook al over, maar dan tegen christenen.
  De nashvilleverklaring had zoveel stof doen opwaaien, voor niets. “De christenen zijn zo tegen homo’s” enzo.
  Maar probleem is; christenen mogen niet doden, moslims verdienen de maagden in de hemel.
  Christenen worden echt vervolgd en gedood, door dezelfde islam aanhangers trouwens.
  Hoor de mannetjes in pakistan schreeuwen als iets hen niet bevalt.
  Dus, voor Jetten geen medelijden, hij heeft ze zelf hier toegelaten, ondanks waarschuwingen van Wilders.

  Veel moslims zijn ook hier gekomen om de democratie om zeep te helpen, en dit kabinet faciliteert het, vooral d66. TJA..

 15. gustav

  Ellie Lust kan haar contracten met NPO vaarwel zeggen, ze kan misschien wél nog partijlid worden van FvD, danwel zich nuttig maken voor de PVV!

 16. EvertB

  @Marija,
  Ik kan meer waardering opbrengen voor Wilders dan voor Baudet. Wilders vind ik recht-door-zee, stelt misstanden aan de orde, maar de oplossingen voor gesignaleerde problemen zijn vaak niet uit te voeren i.v.m. (internationale) wetgeving of andere problemen voortvloeiend uit zijn alternatief beleid.
  Baudet is labiel, immers een lavendelsnuivende bellenblazer, leugenachtig (treinincident)-hypocriet gedrag over partijkartel, zware overdrijver.

  Voor een deel van het vrijgevochten (neo-)liberaal electoraat is Forum aantrekkelijk omdat er lekker gefrustreerd en soms lichtzinnig tegen de vermeende politieke elite kan worden getrapt.

  1. Bullshit16

   Evert
   Wat een bullshit je roept heel hoog van de toeren maar noem eens wat dan waar baudet over liegt

 17. evil knievel

  “Dat stigma dat het vooral Marokkanen zijn, lijkt helaas te kloppen.”

  Dat Stigma & helaas zijn overbodig!

  Pluimpje voor Ellie maar denk dat ze dr ltste liedje op de NPO heeft gezongen!
  Zal dr ieg missen als kiespijn!

 18. Rammstein

  Wonderlijk, in deze hele draad geen spoor of reactie van Beukman, Piet51 en de kleuterneuker om dit islamofobe artikel over kutMarokkanen recht te praten.

  Stelletje linkse lafaards.

  1. Sleipnir

   Worden in Nederland geboren Berbers (barbaren) nu niet buiten de statistieken gehouden en geteld als zijnde Nederlanders, dus in werkelijkheid ligt het percentage marokkaanse daders vele malen hoger!

   1. Lodewijk Raevensburgh

    Sleipnir hoopt dat de onderzoeksresultaten voor autochtonen op dit punt nog een beetje meevallen.

    Helaas, zoals op dit blog dagelijks is waar te nemen, komt homohaat onder blanke Nederlanders veel voor.

    1. Sleipnir

     Het geweld tegen homo’s wordt toch echt hoofdzakelijk bedreven door Berber ratten met een islamitische afkomst meneer de wegkijker.

     1. Lodewijk Raevensburgh

      Een derde van de incidenten komt inderdaad voor rekening van Marokkaanse jongeren. Dat is wel een probleem.

     2. Sleipnir

      En de andere tweederde zijn berbers alhier geboren die niet worden meegenomen in de statistieken daar zij misplaatst worden gezien en geteld als zijnde Nederlanders.

    2. Eksteroog

     Ik heb het onderzoek toentertijd gezien. De indeling is afkomstig op basis van de beschrijvingen van de slachtoffers. Dat gedoe over paspoorten is onzin.
     Stop met dat wegkijken van het geweld door de autochtonen. Neem het geweld tegen homo’s nu eens serieus!!

     Onder al die rechtse mensen hier is niemand, die echt durft op te komen tegen het potenrammen. Rechtse lafaards? Of gebrek aan interesse?

     1. Lodewijk Raevensburgh

      Dit is de spijker op z’n kop. Op dit blog wordt, terecht, het geweld van sommige Marokkaanse Nederlanders tegen homo’s gehekeld maar niet zelden gebeurt dat met homovijandige teksten. Een trieste vorm van hypocrisie.

  2. Blitzkrieg

   Goede morgen Rammstein… Natuurlijk zijn ze hier niet; het is wel gelijk een stuk gezelliger 🙂 .

 19. Duckday

  Weer een bericht dat op waarheid berust De PVV geeft het al jaren weer.
  Maar de politiek kijkt steeds de andere kant op. Volg al die berichten eens de door de media is weer gegeven. Van de week stond er weer iets in de media onze HOOGOPGELEIDE vluchtelingen belazerden de boel met taal cursussen en streken gemiddels 10.000 eur in hun zak en de politiek kijkt weer de andere kant op. We worden gewoon belazerd door de machthebbers die die andere vertroetelen .
  Stem gewoon PVV of FvD daarna direct uit de EU en Euro Dit hoogmoed waanzin en belust op macht project zorgt er weer voor de derde wereld oorlog Men wil het mensdom gewoon onderdrukken

 20. Bullshit16

  Er zijn inderdaad veel bullshitters dat zijn allemaal figuren die de waarheid niet willen zien en zelf niks kunnen bedenken en voor hun worden gedacht ze zijn zo gehersenspoeld dat ze mee lopen met de linkse garde dat deze bullshitters niet meer te redden zijn
  Daarom zal ik zeggen donderstraal op en verziek ons land niet verder

 21. Kristalix

  Ze hebben allemaal een dubbel paspoort. Het land uit schoppen is de beste oplossing. Yasser Feras op dezelfde vlucht.

 22. Eksteroog

  De bewering, dat het hoofdzakelijk om Marokkanen gaat van K is gewoon niet waar, bij (enigszins gedateerd) onderzoek bleken de autochtonen voor de meerderheid verantwoordelijk te zijn. Maar dat is het niet belangrijk. Potenrammen gebeurde in Nederland al voordat de gastarbeiders arriveerde. Ik zie geen enkele aanwijzing, dat dit zou zijn gestopt.

  Als iemand erop wijst, dat de meerderheid van het geweld niet van de Marokkanen afkomstig is, dan ben je links. Eerlijk over homofobie praten is links. Rechts hier interesseert het niet, die zwijgen de vervelende waarheid liever dood. Ik heb genoeg reacties gezien, die getuigen minachting voor de LHBT groep vindt. Alleen is hun moslimhaat groter dan hun homofobie.

  De islam moet aangepakt worden, maar het potenrammen door autochtonen mag gewoon doorgaan wat hen betreft. Gezien deze overtuiging is een serieuze discussie voor hen niet nodig. In deze discussie zijn een paar uitzonderingen, maar de meesten interesseert het potenrammen geen moer.

  PS: opgevallen, dat Ellie Lust zegt, dat het gebruik van homo scheldwoorden slecht uitpakt. Een puntje voor Jan Roos en zijn fans.

  1. Eksteroog

   Sorry, K had voluit geschreven moeten worden, ‘redacteur Kenneth Steffers’.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.