Feest! Kim Jong-Un toch in leven: knipt lint door bij opening kunstmestfabriek

Ach wat jammer nou toch. Kim Jong-Un, de brute Noord-Koreaanse dictator, blijkt toch niet dood te zijn. 

Kim Jong-Un is voor het eerst in wéken tijd toch weer in het openbaar gezien. Het Noord-Koreaanse staatspersbureau heeft beelden vrijgegeven van de opening van een kunstmestfabriek… waarbij Kim de man of honor is en het lint doorknipt. Dat bericht ons eigen staatspersbureau de NOS (dat, geheel terzijde) opgelucht adem lijkt te halen dat de stalinistische dictator toch nog in leven is).

Samen met zijn zus Kim Yo-Jong, die vaak genoemd werd als zijn waarschijnlijke opvolger toen men dacht dat Jong-Un dood was, woonde hij de ‘feestelijke’ (hahaha) opening bij. Meneer de dictator knipt een lint door en staat voor een wand waarop de datum 1 mei 2020 staat.

Tja. Dat is toch wel redelijk veelzeggend bewijs, inderdaad.

Natuurlijk kúnnen ze de boel met photoshop of iets dergelijks voorliegen, maar de kans dat het klopt dat deze opening op 1 mei plaatsvond is groot, aldus de NOS-correspondent. [D]e fabriek stond inderdaad op het punt om geopend te worden, dat kunnen specialisten volgen via luchtbeelden, dus ook dat kan kloppen,” zegt Garrie van Pinxteren.

De video is niet alleen in het Koreaans maar ook meteen in het Engels verschenen. Normaal gesproken wordt dat soort materiaal pas dagen later officieel vertaald. Nu dus niet. De reden moge duidelijk zijn: hoogstwaarschijnlijk wilden de Noord-Koreanen aan de hele wereld duidelijk maken dat ‘de Opperste Leider van de revolutionaire strijdkrachten’ leeft.

Nou ja, het is niet anders. In principe zou het natuurlijk veel beter geweest zijn als deze megalomane psychopaat overleden was. Hoe minder psychopaten er rondlopen op deze wereld, hoe beter.

Aan de andere kant zou dat wel weer voor onrust zorgen omdat er geen overduidelijke opvolger klaarstaat. Zijn zus werd dus steeds genoemd als de meest waarschijnlijke opvolger, maar ik was daar veel minder zeker van. In Noord-Korea heerst er heel sterk een patriarchaat. De kans dat al die generaals de bevelen van een vrouw gaan uitvoeren leek me klein — dan had ik eerder verwacht dat het ’t einde van de Kim dynastie was en er een nieuwe dynastie zou komen.

Omdat de gezondheid van ónze lezers ons wél kan bommen hebben wij gepartnerd met Stil.nl om u in staat te stellen om — ondanks de zogenaamde schaarste waar minister Hugo de Jonge het deze week over had — tóch beschermende mondkapjes aan te kunnen schaffen. Overal adviseren overheden burgers om mondkapjes te dragen. In België, Amerika en Duitsland, bijvoorbeeld. In veel andere landen is het dragen ervan zelfs verplicht (Oostenrijk, Turkije). Volgens De Jonge is er een “schaarste,” maar die is er alleen als je je afhankelijk opstelt van onze luie regering. Als je op onze eigen ondernemers vertrouwt zijn er juist wél genoeg mogelijkheden. Via Stil.nl kun je voor 29,95 euro 20 beschermende mondkapjes kopen. Voor 39,95 euro heb je zelfs 10 KN95-mondkapjes. Want ja, ze werken volgens steeds meer experts wel degelijk. Ze vertragen de verspreiding van het virus waarschijnlijk én verminderen mogelijkerwijs zelfs de ernst van de besmetting. Daarom zeg ik: doen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Response

  Z’n broek is kennelijk berekend op nog meer groei, in horizontale zin dan. Jesse Klaver zal vast likkebaardend naar dit filmpje kijken, zijn ultieme droom om zoveel mensen hem te laten aanbidden, al dan niet gedwongen!

  1. AnnetKlaver

   @R
   Jesse klaver niet maar die andere narcist, eh, hoe heet ie ook alweer.
   Hebbes, Thierry Baudét

   1. Bas1974

    AnnetKLaver als er een narcist is dan ben jij het wel met je grote facistische linkse grote smoel. jij loopt op alles te kankeren andere meningen respecteer je niet,met facistische gedachte was na de oorlog gelijk voor het vuurpeloton gezet en dat zou eigenlijk weer moeten gebeuren.

    1. AnnetKlaver

     @B
     AnnetKLaver als er een narcist is dan ben jij het wel

     🙂 🙂 🙂 🙂 ☺☺☺☺

    2. Cycle25

     Laat ze maar, de commies zijn weer op z’n retour, links heeft grote ambities in het Chinese polder model. Maar dan moet eerst de wereld 2 jaar op slot.

 2. AnnetKlaver

  ‘beter geweest dat deze megalomane psychopaat overleden was’

  Oeps,, dat is het vriendje van die andere waanzinnige leider van de VS.

  1. yellow thread street

   Ik weet wel zeker dat Kim een heel stuk slimmer is dan jou.
   Als hij overleden zou zijn dan zou er geen leiderschap meer zijn, en zou het land in chaos raken.
   Noord Korea is nog niet toe aan een democratie, zoiets duurt generaties.

   Kijk maar naar Hoessein en Ghadaffi, deze zijn omgelegd, het land raakte in chaos en IS voerde de boventoon.
   De gevolgen weten we inmiddels, in Afrika is het een chaos, totaal geen leiderschap meer, wees nog maar blij dat Assad er is.

   En nog wat, als Clinton verkozen zou zijn boven Trump dan was al lang WW3 uitgebroken.
   Clinton is een gemeen mens, net als haar man.
   Trump speelt het slim, hij wordt bevriend met Kim, hij heeft ook goede banden met China ondanks dat dit niet zo lijkt, net als met Putin.
   Trump is niet uit op oorlog, hij wil zijn burgers een goede toekomst bieden.

   Annet, jij snapt er werkelijk helemaal niets van, net als links Nederland.

 3. Jack Flash

  De obsessie Baudethaat bij annet lijkt interessant voer te worden voor de psycholoog.

  1. Bas1974

   Jack Flash psycholoog ? na de oorlog wisten wel raad met zulk uitschot als Annet dat zouden ze weer in moeten voren voor zulk tuig.

   1. AnnetKlaver

    @B
    De enige partij die de doodstraf nog wel wil invoeren is de SGP.
    Dus maak de SGP groot..

  2. AnnetKlaver

   @J F
   Gewoon als bezorgde Nederlander waarschuwen voor deze met fascisten heulende tot de elite behorende politieke leider.

 4. Cycle25

  Hoezo FAKE MEDIA ?

  Eerst was het COVID 19, toen een ongeluk met een korte afstand raket, daarna opsluiting in een bunker, en nu knipt plofkip weer lintjes

  Mooi verdienmodel, FAKE news, gewoon onzin verkopen totdat je er dood bij neervalt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.