Hilarisch! Tunahan Kuzu gooit extra olie op het vuur, DENK-rel gaat helemaal escaleren! Kuzu: ‘Doe mee met de DENK-challenge, ik steun Farid Azarkan’

Nadat Farid Azarkan eerder vandaag door een rancuneuze Öztürk uit de partij is gezet, begint Tunahan Kuzu direct een tegenoffensief om Azarkan juist weer terug in het zadel te krijgen. Diverse lokale fracties hebben openlijk al hun steun gegeven aan Azarkan, waarmee de ondergang of complete versplintering van DENK een feit lijkt te worden. De grote vraag is: wie gaat er profiteren van dit drama? De islamitische partij NIDA wellicht?


Öztürk achtte het nodig om vanochtend zijn zuiveringen weer te hervatten, ditmaal was Azarkan het slachtoffer. De vraag is nog maar of het royement van Azarkan ook geldig is. In de statuten van Denk staat namelijk dat er minstens 3 bestuursleden hierover moeten stemmen, echter hebben maar 2 bestuursleden hierover gestemd.

Ondertussen gooit Kuzu nog wat olie op het vuur:

Na de oproep van Tunahan Kuzu besloten enkele lokale fracties direct gehoor te geven aan deze oproep. Waarmee op pijnlijke wijze duidelijk wordt dat Öztürk helemaal niet zo geliefd is als hij dacht bij zijn achterban.

Deze stupide couppogingen zullen alleen maar voor de ondergang van Denk zorgen. Maar wie/wat gaat dit gaat opvullen? Zitten we te wachten op de islamitische partij NIDA?

Op 6 juni staat de ledenvergadering van Denk gepland. Mocht die nog doorgaan, dan verwacht ik enorm veel ‘vuurwerk’. De ledenvergadering zal ook de enige mogelijkheid worden om met Öztürk af te rekenen. Het gaan nog leuke maanden worden zo.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Bullshit16

  Zo eerder ze vertrekken zo beter voor Nederland
  Heel interessant is ook café weltschmers ga kijken op YouTube
  En een eerlijk krant is uit kijk bij blue tiger studio op YouTube beter dan al die fake nieuws bij npo of al die linkse kranten kijk en oordeel zelf

  1. Michel Bloemkist

   Het probleem van het internet-tijdperk is onder andere dat er teveel zelfbenoemde “experts” de krochten van het YouTube-medium onveilig maken.

   1. Bullshit16

    Michel
    O ja die experts op npo zeker dat zijn jij experts
    Die op YouTube dat zijn de leugenaars kijk dat zijn nu de ware linkse ratten die een andere mening niet wil horen
    Na neem van mij aan die gasten op YouTube spreken vaker de waarheid dan jou npo niet voor niets worden ze doodgezwegen of verwijderd van YouTube omdat dat de gewone man niet mag horen dan kom je te dicht bij de waarheid
    En waarheid kennen die linkse ratten niet die kunnen alleen maar liegen

   2. Bullshit16

    Michel
    Nu heb je niks meer te melden he kom te dicht bij de waarheid

 2. Pijnstiller

  Öztürk = marionet van Erdogan.
  3x raden wie de Marokkaan aan de dijk wilde zetten. Rechtgeaarde Turken hebben een hekel aan Mocro’s

 3. Cycle25

  Het was natuurlijk een Belgenmop, er was eens een Marokkaan en een Turk.

 4. Adriaen van Bergen

  Mensen die op deze partij stemmen hebben niets met Nederland.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.