‘Kim Jong-Un LEEFT!’ Noord-Korea wil zich nog meer bewapenen: ‘Kondigt uitbreiding kernwapenprogramma aan’

Er zijn nieuwe foto’s opgedoken van de mysterieuze Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un! Daaruit blijkt dat ‘zijn’ land alles behalve stilstaat. Het dictatoriale communistische land heeft namelijk een uitbreiding van hun kernwapenprogramma aangekondigd.

Noord-Korea heeft zojuist aangekondigd dat ze hun kernwapenprogramma gaan uitbreiden. Volgens het staatspersbureau (ja, die met dat ‘lieve vrouwtje’) nam De Grote Leider Kim Jong-Un dit besluit op een militaire topconferentie in het land.

De NOS schrijft (incluis ‘recente foto’s’ van Kim Jong-Un) dat de militaire leiding van het dictatoriale Noord-Korea de ‘nucleaire afschrikking’ wil vergroten. Ook wil het land hun bezit van het aantal raketten aanzienlijk vergroten.

In 2018 had Kim Jong-Un in Singapore nog een ontmoeting met de Amerikaanse president Donald Trump. Tijdens deze historische ontmoeting werd afgesproken dat Noord-Korea een ‘volledige denuclearisatie van het Koreaanse schiereiland’ als uitgangspunt zou nemen. Na een mislukte tweede ontmoeting tussen beide politici in Vietnam gaf Noord-Korea al aan door te gaan met het testen van raketten en het uitbreiden van haar nucleaire programma.

Of het slechts allemaal spierballentaal is of dat we de zogenaamde uitbreiding van het nucleaire programma in Noord-Korea echt serieus moeten nemen valt te betwisten. Het lijkt er voornamelijk op dat het land de wereld wil bewijzen dat Kim Jong-Un nog steeds leeft en in een fysiek sterke conditie verkeerd. Het wachten is nu op een reactie van de Amerikaanse president Donald Trump.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. LifeBuddy

  ”Het wachten is nu op een reactie van de Amerikaanse president Donald Trump.” NEE, het wachten is op een reactie van de wereldbevolking. Voor onze kinderen ziet de Toekomst er Niet zonnig uit. In 1980 heeft de pvda kernwapens gegeven aan pakistan. Nu verbergen de machthebbers zich achter Gerda, met een gizichje van ouwe bulle. Als die papzak kleurenblind is ,hebben we een aarde die niet meer bewoonbaar is.slik.

  1. AlBundy

   In Europa zijn er teveel laffe mensen aan de macht met teveel eigen belangen. We kijken nu allemaal naar Amerika en Trump, maar vervloeken hem als hij actie onderneemt. Het is een vicieuze cirkel….

  2. Rosasolis

   LifeBuddy, inderdaad heeft Pakistaan kennis van kernwapens van een Nederlands
   wetenschapper gekregen, maar er waren geen kernwapens van de pvda.

 2. fusilier

  Kimmetje heeft niks te vertellen en doet precies wat Xi Jinping wil , het grootste gevaar is China voor de wereldvrede, waar onder anderen dat virus vandaan kwam.

 3. Kees

  Iedereen kijkt toe en accepteert blijkbaar deze situatie, hoeveel miljoenen doden zullen er al geteld zijn sinds het bewind van deze gek, die goed gesteund wordt door China. En wij laten dit allemaal toe, wij steunen liever wazige goede doelen ver weg, dan is het geweten weer gesust. Wat heeft de EU allemaal al gedaan voor die onderdrukte Noord Koreanen, waar is Kaag? Lafaards allemaal, wegkijkend bij linkse genocides!

 4. Brenda Welsh

  Trump zal zeggen: “we zijn vrienden. Hij schrijft brieven, ik krijg elke week een liefdesbrief van hem”.

 5. Beukman

  Komt goed. Toekomstige Winnaar van de Nobelprijs Donald is inmiddels ontelbare malen op de Noord-Koreaanse tulluffiesie verschenen, hand in hand met zijn kleine vriend Kim. Ook in de VS werden de beelden uitgezonden. Er is sinds Donald de vredesbesprekingen begon enorme vooruitgang geboekt. Hij als zakenman weet hoe je dit varkentje het beste kan wassen.

  kcnawatch.org/korea-central-tv-livestream/

  1. Lodewijk Raevensburgh

   Zo dadelijk zal Ritter hier betogen dat Trump een enorme bijdrage aan de wereldvrede leverde omdat hij zo goed met kleine Kim in gesprek is.

 6. Rosasolis

  Het is al een aantal maanden bekend dat Noord-Korea bezig is met grotere raketten te bouwen, met nog grotere afstand. Wat nieuw is, is dat zij deze nieuwe raketten binnenkort zullen gaan ”testen”. Kim Jung-Un heeft helemaal niets aan Trump beloofd
  tijdens hun eerste ontmoeting in 2018. Ongeacht het dreigement van sancties van Amerika tegen Noord-Korea, heeft Trump helemaal niets bereikt na 2 ontmoetingen met Kim. N. Korea kon hetzelfde van Amerika eisen: dat Amerika ook hun kernwapens opgeven. Wat geld voor de ene land moet ook voor de andere gelden.
  Wat is het nu griezelig gesteld met onze wereld. Vele landen behalve Noord-Korea en Amerika hebben nu kernwapens: China, Rusland, India, Pakistan, Israel.

  1. Rosasolis

   Ook heeft Iran kernwapens.

   1. Crassus

    Ook Frankrijk heeft kernwapens: · Frankrijk. De Fransen hebben een arsenaal van 300 kernwapens, waarvan er 290 klaar voor gebruik zijn. Frankrijk is sinds 1960 een kernmacht, en heeft haar laatste kernproef in 1996

    1. Rosasolis

     Crassus. klopt wat je schrijft over Frankrijk.

 7. Hamer Sikkel

  Sterker nog; op het grondgebied van Nederland liggen ook kernwapens opgeslagen, namelijk bij het militaire vliegveld Volkel.
  Ondanks Hollanditis, de talloze demonstraties tegen de kernbewapening, hebben de VS in ons land kernkoppen gestationeerd.
  Het is blijkbaar toegestaan, dat de Amerikanen overal ter wereld hun wapentuig onderbrengen, zelfs in brandhaard Israel.
  Als Kim Jong-un, de dictator van Noord-Korea, zijn wapens in de USA zou bestellen, dan was dat gewoon geen probleem geweest.

 8. Angelus pacis

  Jezus……..wat is die gast obese……….Maar het land lijdt honger.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.