Klap in het gezicht voor de 5G-gekkies! Staat wint kort geding: 5G-netwerk gaat er komen

Eindelijk krijgen we 5G-netwerken in Nederland, de aluhoedjes-brigade heeft de beslissende slag verloren bij de rechter. De Staat wint het kort geding en krijgt nu groen licht om het 5G-netwerk te gaan uitrollen in Nederland. Ik zou de beveiliging rondom zendmasten de komende weken maar verdubbelen want er is een kans dat de 5G-gekkies het hier niet bij laten zitten. 

Stichting Stop5GNL was naar de rechter gestapt in een poging om de aanleg van 5G-netwerken te voorkomen. Er is volgens de stichting te weinig onderzoek gedaan naar gezondheidsrisico’s rondom 5G – en om over andere aluhoedjes-theorieën die de laatste weken de ronde deden nog maar te zwijgen.

De rechter heeft de stichting echter geen gelijk gegeven, waardoor de Staat nu vrij spel krijgt. De Staat hoeft niet te wachten tot er meer onderzoek is gedaan, dit omdat het aanbrengen van de 5G-netwerken ‘niet volstrekt onomkeerbaar is’.

Nu heeft de Staat gelukkig gelijk gekregen en krijgen dus binnen de kortste keren eindelijk die 5G netwerken in Nederland. Met de juiste telefoons of elektronica kan men grote sprongen voorwaarts verwachten. Meer apparaten kunnen met elkaar in verbinding staan en het internet zelf zal vele malen sneller zijn dan de huidige generatie.

De gevreesde straling blijft onder de geldende Europese norm zitten, dus zo heel veel we ook niet te vrezen. Waar we wel bang voor moeten zijn, zijn gekken die zendmasten blijven vandaliseren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

58 reacties

 1. Bokse

  De gevreesde straling blijft onder de geldende Europese norm zitten.

  Van de Europese normen worden we nooit wijzer van.

  1. lotje

   De EU. Ja dat is net als Nederland. Als ze hun zin niet krijgen dan passen ze de regels in de wet aan. Daar is grapperhause ook goed in.

  2. hans-e-pans

   Je legt de toegestane straling dermate hoog dat je er altijd onder blijft.

   Hoe moeilijk kan dan dan zijn?

 2. lotje

  Alle landen gaan het verbieden en een D66 rechter vindt het goed. Zo kunnen ze nog meer van ons te weten komen. Heeft deze regering nog niet genoeg mensen vermoord.

  1. Lodewijk Raevensburgh

   In welke landen gaan ze het dan verbieden, van Lotje?

   1. stop

    die link deel jezelf verderop , waarom vraag je naar de bekende weg lamstraal ?

 3. Blitzkrieg

  Bart Reijmerink :
  Quote : “Waar we wel bang voor moeten zijn, zijn gekken die zendmasten blijven vandaliseren.”
  Ik ben er niet bang voor juich het slechts toe!

  1. AnnetKlaver

   -Ik ben er niet bang voor juich het slechts toe!-

   Ach een beetje lullig wanneer je 112 intoetst en je hoort niets,..

   1. Blitzkrieg

    AnnetKlaver : Zal wel meevallen, maar ik snap wel waarom je zoiets zegt als je geen enkel verstand hebt van mobiele telefonie, frequenties en de verschillende technieken die er gebruikt worden. 5G is een enorm hoge frequentie voor data, normale mobiele telefonie gaat over een veel lagere frequentie. Hoe lager de frequentie hoe groter de reikwijdte. Een normale GSM zendmast heeft een bereik van ongeveer 25KM al naar gelang de omstandigheden. Bij 5G is dat echter niet het geval, omdat de frequentie zo GIGAntisch hoog is heeft het maar een zeer beperkte reikwijdte! De reikwijdte van 5G is optimistisch gezien zo rond de 200m, je ziet dus wat een enorm verschil dit is. Om te functioneren moet 5G letterlijk overal zijn, dus letterlijk in elke lantarenpaal.

    Als je de volgende keer dus niks hoort betekent dat dus waarschijnlijk dat je je telefoon weer eens bent vergeten op te laden en heeft het niks te maken met het feit dat er ergens een zendmast in de fik gestoken zou kunnen zijn.

   2. stop

    112 kan prima antwoorden op 4G

  2. Appelstroop

   5G: max 300 GHz door je lichaam, ieks

   Zichtbaar licht frequentie 430 TERRAHERTZ – 750 TERRAHERTZ, schijn een zaklamp door je hand (of sta ff in de zon) en je zou dus helemaal onder de corona, kanker, lepra en kapotte afgebroken DNA zitten.

   Voor uitgebreidere info: youtube.com/watch?v=i4pxw4tYeCU

   Hopenlijk ben je een beetje gerust gesteld.

   1. Bullshit16

    Appelstroop
    Zo ist maar dat kan je annetje niet wijsmaken en Lodewijkje en wel meer reaguurders hier o ja piet51 niet vergeten

    1. Bullshit19

     ZEG Bullshit je begrijpt ook echt niet wat hij nou zegt hè als Als je nou niet eens goed ken lezen ken je beter je je grote smoel houwen

 4. Bullshit16

  Hou toch op met die 5G ik heb enternet thuis dat gaat heeeel snel ik heb een telefoon met internet dat gaat ook heeeeeeeeeeel snel dus waarom 5G dat het niet eens is bewezen dat het veilig is Zwitserland zijn ze er mee gestopt om dat ze hebben aangetoond dat het niet veilig is
  Nou geloven jullie Brussel en onze landverraders kabinet maar ik geloof ze voor geen meter meer net zo als die zogenaamde corona een en al leugens kijk maar naar COMMONSENSE tv zijn een paar afleveringen die er net zo over denken als ik een arts die die medicijn ook niet mag voorschrijven
  Ga maar kijken kun je zelf zien hoe je voorgelogen word door brussel en onze overheid
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Blitzkrieg

   Bullshit16 : Ja moet begrijpen dat ze het hebben gevraagd aan een zogenaamde super rechter, die kan namelijk niet alleen recht lullen wat krom is maar hij is ook nog expert in de grotere corruptieschandalen.

   1. Blitzkrieg

    Ja = je

    1. Bullshit16

     Biltzwieg
     Ik ben geen Taalnazi had het al begrepen
     Alle rechters en overheden zijn corupt niks deugt er meer
     Net fvd journaal weer bekeken dat is nog de enige partij die de waarheid zegt samen met pvv
     Stem fvd of PVV uit de eu

  2. Lodewijk Raevensburgh

   In geen enkel land is 5G zo breed uitgerold als inZwitserland.

   1. Bullshit16

    Lode
    Leugenaar

    1. Lodewijk Raevensburgh

     ht*pa://www.computable.nl/artikel/nieuws/infrastructuur/6879060/250449/zwitserland-zet-uit*ol-5g-voorlopig-stop.html

     1. Blitzkrieg

      Lodewijk Raevensburgh :
      Uit het artikel : “Zwitserland zet uitr*l 5G voorlopig stop”

      Volgens het Bafu kan het geen criteria opstellen zonder verder onderzoek naar de impact van 5G-straling. Het claimt dat er geen wereldwijd aanvaarde standaard is waaraan de 5G-antennes moeten voldoen en die als benchmark kunnen dienen. Het agentschap wil daarom zelf tests gaan opzetten en dat zal tijd kosten.

      Als het Bafu al niet eens weet wat de impact is van 5G straling, hoe kan een Nederlandse D66 rechter dan beoordelen of het veilig is ja of nee, of van mijn part de europese unie of het WHO.

      Uit het artikel : “Zwitserland zet uitr*l 5G voorlopig stop”

      Recent is er in Zwitserland een sterke anti-5G-lobby opgestaan en ook de Zwitserse Gezondheidsraad waarschuwt voor de gevolgen van de straling. Rond het gebruik van 5G zijn ook al verschillende ‘volksraadplegingen’ (wettelijk bindende referenda) opgestart. Een daarvan maakt telecomoperatoren verantwoordelijk als er lichamelijke schade zou ontstaan door 5G-straling. Een andere legt zeer strikte beperkingen op aan de straling van dat soort masten en geeft lokale inwoners vetorecht over waar de masten gebouwd kunnen worden.

      Ben benieuwd of Nederlandse telecom aanbieders nog steeds zo happig op 5G zouden zijn als ze voor lichamelijk letsel verantwoordelijk gesteld zouden kunnen worden.

     2. feitelijk

      >?

     3. Piet51

      @Blitzkrieg
      Er zijn in Zwitserland nog geen bindende 5G-referenda gehouden. Het in mei geplande referendum is wegens corona uitgesteld. De volgende mogelijkheid is september.

     4. stop

      staat het nu stil of niet lamstraal ?

  3. Piet51

   @Bullshit16
   Alweer een verzameling miskleunen van je:
   * 5G is geen verbetering voor internet thuis of op je mobieltje. 5G is voor de volgende generatie internettoepassingen en -apparaten. Zelfrijdende auto’s, operaties op afstand, op heel veel groter schaal thuis werken en op afstand vergaderen met nieuwe faciliteiten, dat soort werk. Jij als individu zult niet zo gauw de voordelen van 5G missen of merken.
   * In Zwitserland zijn ze niet gestopt met 5G, maar hebben ze de introductie even opgehouden. Dat doen ze omdat ze meer onderzoek willen doen om de tegenstanders ervan te overtuigen, dat het echt geen kwaad kan. De Zwitserse overheid heeft niet zoveel twijfels.
   * Wat betreft die arts met dat medicijn heb je het waarschijnlijk over hydroxychloroquine. Daar is nu alleen met wetenschappelijk onderzoek aannemelijk gemaakt, dat het heel schadelijk en zelfs gevaarlijk kan zijn. Er is nog niet in grote studies aangetoond dat het tegen corona werkt. Dat een arts 10 patiënten heeft genezen zegt helemaal niets als het lichte gevallen waren, die misschien vanzelf ook genezen waren.
   * De beste manier op de PVV en het FvD uit de EU te stemmen is juist door niet op ze te stemmen. Dan verdwijnen ze vanzelf uit de EU en daarna ook uit de Kamers, toch? Maar van mij hoeft het niet hoor. Waarom jij daar wel steeds voor pleit, is mij een raadsel.

   1. Bullshit16

    Hou toch op man pietje 51
    Er zijn nu al meer artsen die het willen gebruiken maar tegen gehouden worden door de overheid of door welk corupte zooitje ook en Amerika schrijft een arts die pillen nu voor aan patiënten die diabeet is of reuma dan pas kan ze het krijgen als ze zegt het is voor corona dan kan ze het niet krijgen wie probeer je nu voor de gek te houden dan mij niet
    En wat die 5G betreft en Zwitserland zal het wel niet veilig zijn wand als ze er heilig er van overtuigd zijn dat het veilig is dan hadden ze er wel mee doorgegaan dan is het zo hier doen ze helemaal geen onderzoek en dan net wat je zegt ik heb er niks aan wat moet ik er dan mee ik wed dat de volgende generatie er ook niet op zit te wachten wand wat je niet hebt mis je ook niet maar male piete dit komt de overheid weer goed uit daarom hebben ze er ook zo’n haast mee kunnen die smerige landverraders ons nog meer en de gaten houden jij zit er op te wachten nou ik niet

    1. Piet51

     @Bullshit16
     Of je gelijk hebt et die Amerikaanse artsen weet ik niet. Maar wel is duidelijk, dat wetenschappelijk onderzoek, vorige week gep[ubliuceerd in The Lancet, de onwerkzaamheid en risico’s van Hydroxychloroquine heeft aangetoond. Dat er artsen zijn toch doorgaan met voorschrijven zegt meer over de houding en eigenwijsheid van die artsen dan over het middel.

     Wat betreft 5G in Zwitserland kun je hierboven lezen waarom men nu even onderbreekt.

     1. Blitzkrieg

      Piet51 :
      Dr. Lozano behandelt COVID-patiënten – Dit is haar verhaal
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=XP91E7_QOp8

     2. Bullshit16

      Piet51
      Het zijn artsen die zijn er om mensen beter te maken
      Als het voor reuma werkt zonder bijwerkingen als je het voor diabetes voorschrijft zonder bijwerkingen waarom zou je er bijwerkingen van krijgen als je het voor corona voorschrijft na 3 keer raden
      Ik zal het je zeggen meneer betweter omdat anders dat vergif van bill gats en gevaar komt daarom houd de overheid in de rivm en nog meer van die corupte instellingen het tegen maar geeft niks ik zit toch tegen een dood paard te praten

     3. Piet51

      @Blitzkrieg
      Dat is een filmpje van CommonSense TV. Als CommonSense TV ergens NIET aan voldoet, dan is het aan common sense. Ik ben voor vrijheid van meningsuiting, voor iedereen, behalve ………………… inderdaad, sites als CommonSenseTV.tv. Ik heb het filmpje niet bekeken, sorry, en heb er dus geen mening over.

     4. Piet51

      @Bullshit16
      Het zijn inderdaad artsen en ik wil ook graag aannemen, dat ze het beste voor hebben met hun therapieën. Maar dat wil niet zeggen, dat ze altijd het allerbeste voroschrijven. Die artsen zijn ook mensen met hun tekortkomingen. Het zijn geen wetenschappers die weten hoe je de werkzaamheid van medicijnen aantoont en bewaakt. Van Hydroxychloroquine is nu aangetoond, dat het niet werkt en risicovol is. En de mensen die dat aantoonden zijn ook medici. Welke medicus geloof je? Daar gaat het om.

      Verder is veel te lezen dat een medicijn dat tegen malaria en reuma werkt, niet per se even succesvol is tegen corona. Lees eerst eens wat voor je een mening ventileert.

     5. CLoVis

      Rietepiet,

      Je laat jezelf weer goed kennen:

      “Ik ben voor vrijheid van meningsuiting, voor iedereen, behalve…”

      En daarachter moeten we natuurlijk zelf invullen:
      “degenen die het niet met mij eens zijn”.

      Lamlul.

     6. Bullshit16

      Piet51
      Moet je eerst kijken voor je een mening geeft hebt het al eerder geschreven kijk COMMONSENSE tv
      Daar is ook een filmpje van een onafhankelijke duitse journalist dat is anders dan die nep journalisten die omgekocht zijn door brussel een aflevering later een Amerikaanse arts die de overheid het zwijgen ook wil opleggen maar dat ze dat gelukkig niet doet
      We moeten meer van dit soort gasten hebben die de waarheid wel durfen zeggen
      Ik zeg ook waar het op staat
      Dus pietje 51 ga eerst kijken kom dan maar weer

     7. Bullshit16

      Piet51
      Ps jij gelooft alleen die staatszenders en staatsomroep nou dat is nog het laatste waar ik en geloof

     8. Blitzkrieg

      Piet51 :
      Quote : “Ik heb het filmpje niet bekeken, sorry, en heb er dus geen mening over.”
      Luister Piet, laat ik vandaag niet te hard zijn. De meest vriendelijk manier waarop ik het kan zeggen is dat je je nogal eenzijdig laat informeren.

      In dit filmpje was er gewoon een arts te zien die covid19 patienten met succes covid19 patienten behandeld in plaat van ze in thuis quarantaine te plaatsen.

      Je plaatst jezelf hiermee buiten elke redelijk discussie, als jij er zelf voor kiest je eenzijdig te informeren kan je later niet claimen dat alle deskundigen het erover eens zijn, of andere stellingname doen.

     9. Piet51

      @CloVis
      Achter de puntjes hoef je niet zelf in te vullen. Dat heb ik voor je gedaan. Kijk maar: “… behalve ………………… inderdaad, sites als CommonSenseTV.tv.”. Op je wenken bediend, heet zoiets. Maar er zijn er meer, sommige daarvan mogen hier ook niet genoemd worden en dat pleit voor DDS

     10. Piet51

      @Blitzkrieg
      Je bent vandaag niet te hard. Dat is heel verstandig. Want mij doet het niets, behalve dat ik, en anderen hier ook, dan je mening niet serieus nemen.

      Natuurlijk laat ik allerlei bronnen buiten beschouwing. Maar dat doet iedereen hier, zonder uitzondering. Het is niet mogelijk om alles te lezen of te volgen. Maar hoe zorg je er dan voor om toch breed geïnformeerd te blijven. Dat is heel simpel en ga ik je vertellen. Maar waarschijnlijk doe je dat zelf ook al.
      Ik lees graag linkse media, maar dat doe ik beperkt, omdat die vinden wat ik ook al vind. Daar schiet ik dus niet zoveel mee op. Daarom hou ik me ook bezig, soms tegen heug en meug, met sites als DDS, TPO, Telegraaf en nog een paar, zoals Climategate, Klimaatgek, maar ook Klimaatveranda. Op die manier krijg ik een breed beeld van wat er onder Nederlanders leeft.
      Op dagblad Trouw ben ik geabonneerd. Ik kijk Nieuwsuur zoveel mogelijk en ook Op1. Jinek en Beau vind ik boeiend, evenals WNL. Aan andere infobronnen kom ik naast mijn werk helaas niet toe.

      Ik vind dus zelf, dat ik me niet eenzijdig informeer, maar hoor graag wat jij daar nu van vindt. Ik ervaar in ieder geval niet de noodzaak voor verbreding.

      Echt, deze strategie kan ik je aanraden. Het is niet altijd gezellig, soms zeer irritant, maar ik word er wel heel veel wijzer van.

     11. Bullshit16

      Piet51
      Nee hoor hier mag je gelukkig nog
      Ongehoord
      Blue tiger studio
      Jensen.nl
      Oorlog reeds verloren
      Café weltschmers
      COMMONSENSE tv
      Forom voor democratie
      Up networknl
      Nog noemen gelukkig wel wand dat is tenminste nog eerlijk nieuws
      Nieuws wat je bij npo niet ziet en hoord

     12. Blitzkrieg

      Piet51 :
      Quote : “Ik ervaar in ieder geval niet de noodzaak voor verbreding.”
      Prima toch, als jij geen noodzaak ziet tot verbreding dan zie ik geen noodzaak tot discussie.

     13. Bullshit16

      Ach malle pietje alles wat je op noemt is zo zo links als wat de telegraaf vroeger rechts nu links al die kranten zijn opgekocht door Brussel staatsomroep staatszenders omgekocht door ons overheid met hun subsidie van 8 a 9 miljoen euro ik zal zeggen kijk wat ik opgenoemd heb dan gaat er een wereld voor je open

     14. Piet51

      @Blitzkrieg
      “Prima toch, als jij geen noodzaak ziet tot verbreding dan zie ik geen noodzaak tot discussie.”

      Ik was serieus geïnteresseerd in jouw mening op de breedte van mijn informatiebronnen,o m.a.w. op e noodzaak tot verbreding. Maar ik begrijp, dat je zelfs daarover niets inhoudelijks wilt zeggen. Ik vraag me werkelijk wel eens af waar je wel inhoudelijk op wilt ingaan. Maar ook dat zul je ons waarschijnlijk niet willen laten weten.

     15. Bullshit16

      Piet51
      Geen nut tot discussiëren man we worden dood gegooid met dat linkse bangmakerij en smetvrees aan te laten praten 24 uur per dag 7 dagen en de week dat is pas eenzijdig linkse gelul waar je dood mee word gegooid

    2. Niemandalletje

     In Zwitserland is de norm voor volt per meter (V/m) 10x lager dan die de icnirp/fcc en who normen aanbevelen.
     In vergelijking met Nederland (boven de aanbevolen who norm), zie deze tabel van Swisscom zelf.
     h**ps://rcp.scsstatic.ch/content/dam/swisscom/en/about/company/portrait/network/mobile-communication-masts-environment-health/grafik-layer-info-frequenzen-940×448-2x-en.png.scsimg.1880×896.ts1574412690149.png/grafik-layer-info-frequenzen-940×448-2x-en.png

     Het is maar een weetje.

     1. Blitzkrieg

      Niemandalletje : Het openen van je link lukte niet, ook weet ik niets van icnirp/fcc normen; ben slechts techneut. Goed dat er wordt gesproken over V/m maar hoe zit het met de frequentie?

      Misschien herinnner je je nog de donkere kamer van vroeger? Het maakte niet uit hoeveel rode lampen je hierin ophing, het feit dat de lampen rood waren zorgden ervoor dat de photo-film niet kon beschadigen.

      Elk individueel photon in een donkere kamer draagt een energie die evenredig is met de frequentie (e=hf). Elke individueel photon in een donkere kamer bevat niet genoeg energie om schade aan te richten en daarmee is het aantal photonen per tijdseenheid irrelevant geworden.

      Jij spreekt hier over een energie in V/m, terwijl hetgeen echt belangrijk eigenlijk de frequentie is. Uiteraard zeg ik niet dat de energie in V/m geen factor is, vind het alleen nogal bizar dat ik nooit iets hoor over de frequentie.

     2. Niemandalletje

      @Blitzkrieg:
      Interessanter, inzake deze rechterlijke uitspraak, is om eens te kijken/lezen naar:

      1 De richtlijnen van de Europese Commissie van 2000 inzake deze uitspraak. (Communication from the commission on the precautionary principle)

      2 ALARA (As Low As Reasonably Achievable) ( ook aangehaald in 1)

      In de normen die ik aanhaalde kunt u juist ook lezen over Radio en microwave frequenties. Waarin ook omgezet in mW/m²

     3. Niemandalletje

      Inderdaad, de link wil niet openen.
      Misschien op deze manier?
      h**ps://www.swisscom.ch/en/about/company/portrait/network/mobile-communication-masts-environment-health.html#!

      Vanaf daar even bij: Precautionary limits op “go to info chart” drukken.

     4. Blitzkrieg

      Niemandalletje : Ga je info zeker bekijken, maar heb nu even geen tijd dus dat komt later.

     5. Niemandalletje

      @Blitzkrieg:
      Zelf ben ik ook al behoorlijke tijd bezig me hierin verder te verdiepen.
      In het artikel van het Antennebureau vindt u een aantal linkjes waaronder ook de ICNIRP norm en andere gerelateerde linken,
      mocht u het interessant vinden.

      h**ps://www.antennebureau.nl/straling-en-gezondheid/blootstellingslimieten-voor-elektromagnetische-velden

      De linkjes die ik geef zijn niet van dubieuze websites, om tegenspraak van feiten tegen te gaan.

 5. denktenk

  Er zijn maar weinigen, die door hebben waar het om draait.
  5G……… Heel veel geld. Belasting geld.

  De staat claimt een berg lucht en claimt, dat het van de staat is.
  Om gebruik te mogen maken van die gebakken lucht, moeten telecom gigantische bedragen betalen.
  Wat hier eigenlijk gebeurt is, dat de telecombedrijven in één klap verlengstuk van de belastingdienst geworden zijn.
  Via telecomabonnementen belasting innen.
  Hetzelfde, zoals de winkeliers die BTW mogen innen (en afdragen natuurlijk)

  Dus op naar de 6G, kunnen we nog meer kansenpareltjes financieren.

  1. Bullshit16

   Denktenk
   Dat kan je pietje51 niet wijsmaken
   Die vertrouwd blindelings ons corupte overheid daarom wil die heks ollongren ook uitstel van de verkiezingen om van ons land een dictatuur te maken alles maar dan ook alles onder de mom corona

 6. CLoVis

  ‘…omdat het aanbrengen van de 5G-netwerken ‘niet volstrekt onomkeerbaar is?

  Net zoals het binnenhalen van afrikaanse debielen zeker;
  als die eenmaal hier zijn gaan ze ook nooit meer terug.

  1. CLoVis

   Dit bericht krijg ik de laatste weken iedere keer binnen:

   h**ps://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/05/25/de-asielinstroom-van-week-21-bedroeg-ongeveer-100

   Ik zou wel eens willen weten wat ongeveer honderd is;
   naar beneden afronden zullen ze nooit doen
   dus ik hou het maar op minimaal 159 stuks
   (is dus plus 59%).

  2. Piet51

   @CLoVis
   Het is misschien net iets te ingewikkeld voor je om meteen te begrijpen. “Niet onomkeerbaar” is een dubbele ontkenning, zoiets als min maal min is plus. Duidelijker was geweest om omkeerbaar te schrijven, dan had je het wellicht wel begrepen.

 7. feitelijk

  ?

  1. CLoVis

   @feitlelijk

   Kind toch, vertel eens;
   wat begrijp je nu weer niet?

 8. observer

  Het verwonderd me iedere keer dat men zoveel ophef maakt over de straling die 5G zou veroorzaken. Wat dacht je van je eigen mobiel, gedragen in je broek of borstzak, en vooral tegen je oor. Die stralingsintensiteiten liggen een factor 60.000 (ca 60/110 dBmw) hoger dan je op 50 meter van een mast mag verwachten.
  Als je dan zo bang bent voor straling, gooi je mobiel dan weg. (bijkomstigheid, je bent door de overheid ook niet meer te traceren)

  1. Maurits Dekker

   observer

   Gefeliciteerd! U bent een van de weinigen die het snapt.

 9. Abubakkertje

  Ik vraag mij wel af en toe af…

  Toen de occupy beweging gekaapt werd door alcoholisten, zwervers, verslaafden en nozems, dacht ik wat zonde.

  Er is iets goed mis. Er moet wat veranderen. Iedereen was het wel met mij eens maar niemand dacht; wij sluiten ons bij deze kraakplek aan. Alle plekken zijn gefaciliteerd door de gemeenten en er is zelfs subsidie hengegaan. Ook werden de dixxies van mijn (en dus ook onze) btw betaald.

  Die verandering is er niet gekomen, althans niet die verandering die ik wenste te zien. We zitten er weer eens middenin. Dezelfde ellende maar dit keer uit een iets andere bron.

  Het zijn wel weer dezelfde gekken die nu 5gigahertz schuwen en je wilt niet bij de gekken horen. Ik kom uit de anthroposofische hoek en straling in welke vorm dan ook is een duveltje. Astraal is prima, en zandstralen heeft herr dr. Steiner ook niet afgekeurd. Maar ik denk wel dat er een kern van waarheid zit in de klachten van deze gekken. Net zoals met occupy.

  Zou het onze overheid, ons bedrijfsleven, de wetenschap en de divident ontvangende medemens niet ontzettend sieren als er nu eens zwart op wit, genuanceerd en zo mogelijk in Jip en Janneke taal wetenschappelijk hermetisch sluitend bewijs geleverd wordt wat betreft de veiligheid van 5g. 3 en 4 ach dabei? Waarom niet. Radio auch dabei!!!

  Ik sta open voor een hoop waanideeën en hersenspinsels uit elke hoek. Ik heb zelfs de hadith gelezen. Ik ben tegen vrijheid van religie sindsdien. Maar zelfs de Hadith maakt scherpe punten dus ik ben geen praktiserend antipluriformist.

  Moeten wij niet gewoon open dit probleem benaderen. Ik weet dat in Duitsland en Zwitserland 5G veel realistischer en zonder dogma benaderd wordt in de wetenschap en het landelijk/regionaal bestuur. Duitsland is niet bepaald Somalië en Zwitserland is ook geen Hunduras. Dat zijn uiterst potente en bekwame landen. Niet veel slechter dan de Nederlanders, zou ik zeggen.

  Ik ken ook mensen die niet tegen telefonie kunnen. Kan mij er niets bij voorstellen en ik denk vaak; die is mal! Maar wat een rare roleplayinggame, zoiets fake je niet toch?

  Type ff cafeweltschmerz 5g in op YT. Eindelijk een normaal mens die zich hier op ingelezen heeft. Make up your own mind.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.