Mondkapjes in de aanbieding: €0,99 per kapje!

Ze zijn bijna uitverkocht. Sla daarom nú toe… en koop mondkapjes voor een betere prijs dan ooit. Voor slechts €0,99 per kapje. Kies uit een pakket met 50 en een pakket met 100 kapjes. 

Enige tijd geleden heeft De Dagelijkse Standaard gepartnerd met Stil.nl om ervoor te zorgen dat onze lezers mondkapjes kunnen dragen. Dat was altijd al belangrijk, maar zeker nu bekend is geworden dat ze verplicht gaan worden in het openbaar vervoer — en veel kappers en dergelijke er ook op (gaan) aandringen dat hun klanten ze dragen.

Tot vandaag betaalde je voor een pakket van 50 kapjes €64,95. Nou, goed nieuws: ze zijn in prijs verlaagd. Nu koop je een pakket met 50 kapjes voor slechts €49,95. Dat komt neer op €0,99 per mondkapje.

Leuker kunnen we het niet maken, goedkoper dus wel.

Ga je liever meteen voor grote aantallen dan is Stil.nl er ook voor je. Voor 99 euro heb je 100 mondkapjes.

Let wel, de mondkapjes van Stil.nl zijn zo populair dat de pakketten met 20 mondkapjes al uitverkocht zijn. Er zijn alleen nog pakketten met 50 en 100 mondkapjes over, en zelfs die zijn al bijna uitverkocht. Dat is geen “verkoopstrategie,” het is écht het geval.

Sla dus nu toe. Koop mondkapjes zodat je zonder zorgen met het OV en zelfs naar de (meeste) kapper(s) kunt.

Weg met corona, blijf gezond, draag een mondkapje!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Blitzkrieg

  Quote : “Weg met corona, blijf gezond, draag een mondkapje!”
  Wat dacht je van, “Weg met corona, doe even lekker normaal”

 2. Bockbeer

  Als je iemand met een mondkapje ziet, met van die angstige rondkijkende ogen erboven uit steken, dan weet je dat het iemand is, die alleen de mainstream media volgt, en DDS.

 3. Antiglobalist

  Ik ga alleen mondkapjes dragen waar het verplicht is.

 4. hans-e-pans

  Weerstand/immuniteit tegen een virus doe je als mens door er ziek van te worden en het uit te zieken.

  De weken van lockdown, het ontsmetten van de handen en het binnenkort verplicht dragen van mondkapjes helpt niet echt bij het ontwikkelen van een weerstand/immuniteit tegen een virus, het verlaagd zelfs de weerstand/immuniteit.

  De tweede komende virusgolf zal dus waarschijnlijk erger zijn, zeker bij onze oudere medemensen, omdat de weerstand,immuniteit verlaagd is door de getroffen maatregelen.

  Van de in eerste instantie voorgenomen groepsweerstan-/immuniteit is dus niets terecht gekomen maar nu is het tegenovergestelde bereikt, de gemiddelde weerstand/immuniteit bij mensen is juist verlaagd.

  Het is een fabel dat er tegen welk virus dan ook een vaccin zal worden gevonden, zeker als later zal blijken dat dit Coronavirus of Covid-19virus geen normale of natuurlijke oorsprong zal blijken te hebben.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.