Ongelofelijk! EU zwicht voor foute Palestijnse organisaties! Terreur-knuffelende organisaties krijgen nog steeds subsidie

De EU laat maar weer eens zien waarom het een compleet zinloos instituut is. De EU haar aristocraten zijn enorm goed in de betuttelende vinger uit te steken naar ‘foute’ landen zoals Hongarije en Polen, maar zo gauw er organisaties zijn die heulen met terroristengroeperingen in echt foute plekken zoals de Palestijnse gebieden dan kijken ze de andere kant op. 


De EU liet haar ware kant maar weer eens zien: Palestijnse organisaties, die aantoonbare, foute connecties hebben met terreurbewegingen, kunnen alsnog in aanmerking komen voor subsidies. Fijne gedachte wel….

De Palestijnse organisatie PNGO, een overkoepelende organisatie van 135 NGO’s in totaal, heeft op zijn minst 5 werknemers die banden hebben met terreurorganisaties. Deze werknemers hebben aantoonbare banden met terreurorganisaties, organisaties die nota bene op de terreurlijst van de EU zelf staan. Toch krijgt deze stichting doodleuk alsnog een subsidie van 71 miljoen euro. Dit is natuurlijk een grote aanfluiting, want hoe is dit in hemelsnaam mogelijk?

Een organisatie die werknemers heeft met foute banden kan dus klaarblijkelijk doodeenvoudig aan een subsidie komen. Is er dan niemand die bij de EU denkt: ‘mmmhhh, wellicht moeten we een achtergrond check doen voor onze subsidies’.

Nee hoor, de EU pipo’s geven gewoon lukraak subsidies weg aan allerlei foute clubjes. Zelfs toen ze werden aangesproken door verschillende organisaties dat het PNGO niet zo zuiver was, keken ze doodleuk de andere kant op.

Schandalig!

 

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. fisufisu

  Mevrouw Sigrid Anis al-Qaq Kaag is getrouwd met een terrorist vroegere handlanger van Arafat’s fatah beweging…

 2. lotje

  Nederland is niets beter. Deze regering zit er alleen voor eigen belang en de familie.

  1. Michel Bloemkist

   Jij ken beter af en toe es wat mee naar jezelf kijken

   1. lotje

    Hoezo hoor jij ook bij deze groep.

   2. lotje

    Waarheid komt altijd hard aan als je dat niet gewend bent.

 3. AnnetKlaver

  off topic

  Bart, vrijheid van meningsuiting komt niet verder dan je eigen mening.

 4. Kretoloog

  Ach, dit verbaast toch niemand. In de Tweede Kamer heeft jarenlang mevr. Karimi gezeten. Zij had een voorgeschiedenis als terroriste. Toch kon zij gewoon op kieslijsten komen (GroenLinks, maar ook dat zal niemand verbazen) en na haar Kamerlidmaatschap werd zij directeur van Oxfam Novib. Oxfam is voor honderden miljoenen gesubsidieerd door de Nederlandse overheid, ook toen Karimi daar directeur was.

  1. Kretoloog

   Karimi zit trouwens sinds juni 2019 in de Eerste Kamer, voor GroenLinks uiteraard.

 5. LifeBuddy

  Arafat’s fatah beweging, hebben jaren geleden van de ultra sLinkse 20 miljoen euro gekregen om een haven te bouwen. De haven is er nog steeds niet, maar wel een hoop onschuldige Joodse mensen, die het leven hebben verloren met aanslagen. Samen kijken de ultra sLinkse Weg.

  1. Willem Bever

   Ze gebruiken toch raketten om te baggeren?

  2. Kleurloze Politiek

   @Rammestein

   Zij jij nou dat Israël een democratische land is ..nou nee Netanyahu wordt nota bene voor enorme corruptie schandaal gedaagd..

   Als je als minister president de corruptie goede keurd en er zelf aan doet dan is dat toch echt alles behalve democratisch..

   En ten tweede mogen duizenden Amerikaanse en Canadese joodse burgers het land israel niet binnen omdat ze kritiek hebben op het bestuur.

   Die actrice Natali Portman met een joodse achtergrond die zowel in Starwars als in thor heeft geacteerd mag het land ook niet in en haar joodse paspoort werdt niet verlengd..

   Na als jij dit democratisch noemt dan moet jij noch echt heel veel leren

 6. Vrijedenkert

  Meer geld richting Palestijnse organisatie’s betekent meer en hogere uitkeringen voor de familie’s van terroristen die in de gevangenis verblijven of voor familie’s van martelaren! Des te meer Israëli’s of Joeden men heeft omgebracht des te hoger de uitkering…

  En daar wordt ons belastinggeld o.a. eerst door minister door Ploumen en nu door minister al-Qaq aan besteed.

 7. Kristalix

  Terroristen. Die hoor je geen geld te geven. Als ze als steun bommen willen? Dan kan Europa voorzien. Stuk of wat bommenwerpers. Die bommen afgooien.

  Ben je van het gedram om geld ook af.
  2 strontvliegen in 1 klap.

 8. Heras

  Ik schaam mij dood voor ons bananenkabinet. Dit is toch niet te verantwoorden. we moeten zo snel mogelijk af van de vvd, pvda, gl, d66.
  En de christenunie; waar zijn zij nou. Gaan ze nu een debat aanvragen en stemmen ze tegen dit beleid?
  Iedereen weet inmiddels dat het geld naar de terroristische (hamas) leiders en bewapening gaat en niet naar de bevolking. We moeten ook de VN gedag zeggen.

 9. Kleurloze Politiek

  Tuurlijk hoe zou het toch anders .. want alles wat Arabisch en Moslim is .. is bij de leden hier een terrorist maar achhh het zou natuurlijk te gek voor woorden zijn als de adepten van Geert Wilders en Baudet niet blind zijn van islamofobie..

  Nou ik heb goed nieuws voor je want Japanse Russische en uiteraard de golf staten hebben namelijk een half miljard over gemaakt aan het Palestijnse autoriteiten.

  Zo ik dacht ik peper het gewoon ff in…

 10. Alfred Bentinck

  De solidariteit met het schandalig vervolgde Palestijnse volk is hier ver te zoeken.

  1. denktenk

   Alfredje. Je bent vergeten het woord vervolgde te schrappen.
   Voor de rest ben ik het wel met je eens.

  2. Maurits Dekker

   De solidariteit met Israel, de door het schandalige Palestijnse volk belaagde democratische staat, is bij Alfred Bentinck ver te zoeken.

   1. Alfred Bentinck

    Ik ben voor een faire Tweestatenoplossing. Helaas wordt die door Israel geblokkeerd. Dat is een doffe schande.

    1. Rammstein

     Ik ben voor een Eenstatenoplossing: alle Palmaffia’s eruit en terug naar Trans-Jordanie wat hun beloofde thuisland is. En (de enige democratische staat in het Midden Oosten) Israel krijgt en behoudt alles.

     1. Kleurloze Politiek

      @Rammestein

      Zij jij nou dat Israël een democratische land is ..nou nee Netanyahu wordt nota bene voor enorme corruptie schandaal gedaagd..

      Als je als minister president de corruptie goede keurd en er zelf aan doet dan is dat toch echt alles behalve democratisch..

      En ten tweede mogen duizenden Amerikaanse en Canadese joodse burgers het land israel niet binnen omdat ze kritiek hebben op het bestuur.

      Die actrice Natali Portman met een joodse achtergrond die zowel in Starwars als in thor heeft geacteerd mag het land ook niet in en haar joodse paspoort werdt niet verlengd..

      Na als jij dit democratisch noemt dan moet jij noch echt heel veel leren

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.