Suikerfeest cadeau van Halsema voor moskee: Taibah-moskee krijgt 115.000 euro voor verduurzaming

Nederland stevent af op een gigantische crisis, en wat besluit de Halsema te doen? Een Suikerfeest presentje te schenken aan een moskee in het teken van verduurzaming. Complete idioterie natuurlijk, FVD-raadslid Annabel Nanninga kan deze keuze niet begrijpen. Duizenden mensen dreigen hun baan te verliezen en Halsema loopt alleen maar cadeautjes uit te delen. Onbegrijpelijk.Het is meer dan terecht dat Nanninga hard fulmineert tegen deze pure idioterie van Halsema. Halsema lijkt sowieso de laatste weken niet helemaal ‘scherp’, zo is van mening dat Amsterdam misschien niet de landelijke regels moet volgen maar gewoon nog even wat langer dicht moet blijven.

Nanninga uit terechte kritiek, want krijgen andere godsdienstorganisaties dezelfde voorkeursbehandeling? Waarom krijgen dit soort instituten wel ineens een smak geld om te verduurzamen, maar moet de normale Amsterdammer zelf de kosten voor verduurzaming van zijn huis ophoesten?

Nanninga heeft gelijk wanneer ze schrijft dat het gewoon een grote grap is dat er juist nu met dit soort subsidies wordt gestrooid. In Den Haag gaat men ook gewoon door met de groene idioterie. Terwijl dit amper te verantwoorden is richting de bevolking, want hoe kan de overheid juist in deze tijd nog zoveel geld blijven smijten naar die groene idealen? Kan dat niet tijdelijk wat minder? Zodat we wellicht wat meer financiële ruimte hebben om te investeren in onze eigen bevolking – en dus de economie?

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Dirk Derksen

  Ook al is en moskee energie neutraal, het blijft vervuilend voor de mentale toestand van de bezoekers en voor Nederland.
  Maar het is werkelijk helemaal te zot voor woorden dat een moskee laat staan een geloofsinstelling, geld krijgt van de gemeente. Laat de bezoekers het maar fijntjes betalen.

  1. Annie Klavan

   Paul Cliteurtje?

   1. Original NL

    Lodewijkje?

  2. AntiChrist

   Weet je godverdomme ook hoeveel de christelijke scholen en instellingen krijgen.
   Iedere euro naar moskee, kerk of welk ander geloofsinstituut is een euro teveel.

   1. truletwiesje

    antichrist? maar God wel vragen om je te verdoemen!

    1. Dirk Derksen

     😂

   2. feitelijk

    klopt , dus even cda, cu, sgp en denk opruimen voor zuivere seculiere politiek

    1. truletwiesje

     De d666 opdoeken dat is pas een demonische partij

  3. Original NL

   Idd Dirk..geld dat straks hard nodig is want een berg inkomsten is weggevallen…links je wordt er schijt ziek van.

 2. JFU

  Het is de hoogste tijd dat deze dame en gemeente raad per direct uit hun functies worden gezet wegens wanbeleid, en dat deze stad onder curatele komt te staan.

  1. Original NL

   De amsterdammers hebben er zelf voor gekozen..dus……wie zijn billetjes heeft gebrand moet op de blaren zitten.

  2. NoDoubt

   De 2e fase van de Jihad is een feit, nog even en de 3e en laatste fase speelt zich af in Amsterdam en daarna is het over met onze democratie. Kijk naar no-go’s in andere landen of amsterdam noord.

 3. Maurits Dekker

  Haatbaarden hadden we hier al.
  Nu krijgen we dus ook nog haatheksen. Halalsema is er een van.

 4. AS210854

  In Amsterdam weten veel ondernemers niet hoe ze hun hoofd boven water moeten houden. Femke niet die strooit het geld in deze onzekere tijd met de kruiwagens in nutteloze projecten. Maar wel bij Rutte aankloppen dat de stad geen geld meer heeft en diep in het rood staat. 🤮🤮🤮🤮🤮

  1. lotje

   Ik denk dat ze het zelf betaald

  2. Mart

   Dat mens moeten jullie onder curentele stellen,samen met nog een paar weggeefsters zo als Kaag.Is er dan geen commisie die dit tegenhoudt?……O die zijn ook allemaal met links socialistish sop overgoten.Vroeger stonden socialisten op voor het eigen volk….nu helpen ze de binnendringers…..raar volk.

 5. Annie Klavan

  Wel Ja, roep maar weer op tot moord, doodslag en terrorisme.

  1. Jack Flash

   Dat heeft tot nu toe nog niemand gedaan hier Klavan. Jij hebt het erover.
   Tikkeltje veel linkse inslag?

 6. Jack Flash

  Het begint steeds meer op een lachfilm te lijken.Dat gekke wijf halsema op een kar met pek en veren door Amsterdam rijden zou een leuk slot zijn voor deze klucht.

 7. Response

  Het extreem linkse en fascistische A’damse bestuur is volledig de weg kwijt met geldstrooiers Halalsema en Groot Hamassink voorop. Dit soort lieden hebben geen enkel moreel besef en weten van gekkigheid niet wat ze doen.

 8. truletwiesje

  De islam is een satanische ideologie en antichrist lust daar natuurlijk wel pap van!

 9. P.Sisterons

  Voor dat geld kunnen ze een appje laten ontwikkelen voor de gebedsoproep. Scheelt weer een hoop klere herrie.

 10. C.A.Barstow

  Hallalsema is een volstrekt krankzinnige linkse idioot,
  meer hoef je er niet over te zeggen.

  Stem FvD/PVV.

 11. truletwiesje

  Weet je hoeveel daklozen je daar mee kunt helpen?

  1. Peetjoh

   Geen 1 die zijn namelijk niet te redden.

 12. Kretoloog

  Dit is echt de limit! Er is geen enkele kerkelijke gemeenschap in Nederland die geld krijgt van de overheid. Ook het duurzaam maken van hun kerkgebouwen moeten de kerkbesturen met eigen geld en middelen doen.

  Maar de dhimmies in Amsterdam (lees: de linkse, islam pleasende partijen) gaan wel eventjes belastinggeld aan een moskee geven. Onder aanvoering van haatheks Halsema met haar criminele vent en even criminele zoon.

  1. Cycle25

   Moslims zijn de grootste groep potentiële zieltjes voor de anti Nederlanders genaamd Groen Verderf.

 13. Bullshit16

  Als je dit al gek vind het kan nog gekker en Amsterdam hebben ze een school 17000 euro gegeven om een muurschiderij te maken van die Zweeds miljo activist je ziet het bij ongehoord op YouTube
  Ze zijn helemaal gek geworden
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Bullshit17

   Het moet niet geker worden altijd al gezegt met die miljo actifisten ze zijn helemal gek geworden wand stemp pvv of fvd uit de eu

   Alemaal gezien op you tubbe

   Stemp Fvd of pvv uit de eu

 14. feitelijk

  halalsema is de reincarnatie van vogelaar. K N E T T E R G E K

  1. Lodewijk Raevensburgh

   Gelet op je taalgebruik ben je gewoon dom.

 15. Bes Tolen

  In mijn voor-vorige woonplaats werd een gebouw van de gemeente afgebroken op een ruime oppervlakte grond op een bijzonder fraaie plaats. De ruimte werd voor een habbekrats verkocht om een moskee te bouwen. Zeker een miljoen guldens te goedkoop. Zo gaat het. Overigens woonde ik er toen al niet meer in die gemeente. De wethouder, die er heerste heeft ook voor veel wat ik noem illegale immigratie gezorgd. Dat begon met ”Roemenen”, Tamils (samenwerking met de Oost Duitse communisten) e.d.

 16. Sleipnir

  De beste verduurzaming voor moskeeën is een Caterpillar!

 17. Sando

  Halsema ook aan de snuif!! Echt gestoord.

 18. 56RdK

  Halsema is in haar volstrekte domheid en volkomen zwakzinnigheid fervent voorstander van islamisering van dit land. Dat heeft ze jaren geleden, toen ze nog Tweede Kamerlid was, in een motie laten vastleggen. Dus ja, logisch dat ze de moskee financieel ondersteunt.
  Ze gaat er waarschijnlijk dan ook vanuit dat haar keel niet wordt doorgesneden als het islamitisch volk hier de macht overneemt.

 19. Florissa

  Geen geld naar Amsterdam,ze bedelen straks om miljoenen ,maar als je het er zo uitsmijt,moet je gelijk onder curatele,Links weet namelijk niet hoe je iets moet verdienen,
  dat kunnen ze niet ,en denken dat geld zo uit de automaat rolt.

 20. Lodewijk Raevensburgh

  Als deze subsidie aan het partijbureau van het FvD was gegeven waren de bezwaren minder groot geweest.

  Moslimbashen is zo 2005!

 21. prohan

  Ik heb gehoord dat Halsema de laatste burgemeester van Amsterdam is, de volgende is ’n Ayatollah

 22. ReJa

  In het buitenland zijn ze al even erg in de ban van de islam want dit titelen als een ‘verachtelijke aanval’? h**ps://www.hln.be/nieuws/buitenland/gehackte-minaretten-van-moskeeen-in-izmir-lieten-bella-ciao-horen-een-verachtelijke-aanval~a9a9703b/

 23. Xander XXL

  Wie roept dat verachtelijke wijf eens ter verantwoording? Te belachelijk voor woorden en dan nog beweren dat er meer vrouwen aan de top moeten. Nou zij bewijst iig het tegendeel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.